Forum
Živjo

Sem ena izmed nepopularnih najstnic, ki se v lajfu spopadajo z raznimi žaljivkami. Pa vseeno imam tu pa tam kakšno prijateljico. Torej, ja. Hodim v 9. razred in komaj čakam, da se ta pekel konča. Stara sem 14 let. Čez 1 mesec imam rojstni dan, pa tudi čez en mesec bodo končno poletne počitnice.

Kaj pa moje ime? Jessy. Mnogim je všeč .... ne bom zanikala, da je tudi meni.
No, da se me boš lažje predstavljal/a.

Rjavi lasje. Ne bi rekla, da sem zadovoljna sama s sabo. Veš, rada bi postala nekdo drug. Da bi bila lepša. Da bi me maral kakšen fant. Za zdaj pa sem le siva miška v našem razredu polnem važnih popularnih mačk. Imam pa eno prijateljico. Pa še za njo ne vem če je prava prijateljica! Rada bi postala nedko drug! Ampak veš kaj govorijo .... pazi kaj si želiš. Samo, da si jaz tega iskreno najbolj želim. Moje ocene so povprečne ... ampak bom priznala, da sem najboljša učenka v razredu. Ampak je vedno tako, ane? Piflarke so najbolj nepopularne.

Kot vsaka punca pa sem tudi jaz zaljubljena ... ampak zaman. On je najpopularnejši fant na šoli ... le zakaj sanjam o njem.... nimaaam šaaans. ahh. Seveda, kot vedno zasanjana se sedaj sprehajam po hodniku po šoli z zvezki v roki, ura je že skoraj 8, manjka le še minutka. Hiiitroo tečeeem v učilnico ko se v trenutku nezavesti zaletim v ... njega! Ko me je dvignil in se opravičil ter se zazrl v moje oči ....

Se nadaljuje ;* (ja maybe ni najboljši 1. del zgodbe, ampak ...) lafff yaaa
23. avgust 2012
u86741
u86741
Nexttt hitroooo
23. avgust 2012
2. del

https://25.media.tumblr.com/tumblr_m53icidi0C1rogngso1_500.jpg

HIM [oh ja, nisem omenila kako mu je ime - Albi.]

Ko me je dvignil in se opravičil ter se zazrl v moje oči .... je logično kot vedno moralo nekaj pokvariti trenutek - zazvonil je šolski zvonec. Ampak NE, to ni preprečilo, da bi me nehal gledati s tistimi rjavimi, velikimi, prelepimi očmi. Bil je tako blizu ... skoraj sem ga poljubila, ampak mogla sem se ustaviti. Še vedno me je držal z obema rokama okoli mojih rok. Nisem mogla nehati gledati v njega. Vsi so že bli v razredih. Le midva sva tiho stala na sredi hodnika pred učilnico. Nobeden ni rekel niti besedice. Tako sva stala približno 2 minutki. Nisem mogla verjeeeti. Potem pa sem se mu zahvalila. Spustil je svoje roke z mene in rekel : ''Oh..u-hm...ni za kaj...pazi nase. Uhm.. lahko dobim tvojo telefonsko?'' Amm... seriously? Rekla sem, da lahko. Potem pa sem mu jo dala. Aaaa, v meni jee vreeeelo kot še nikoollii, srce mi je razbijalo kot še NIKOLI. Zahvalil se mi je ter se sladko nasmejal. Potem pa je rekel : ''Ojej pogej! Sama sva...zamudila sva pouk. Ampak zdaj...niti ni tako važno. Pridi z mano.'' Kaj? Resno? Rekla sem : ''Kaj se hecaš? Kam pa bi šla?'' Rekel je, da je presenečenje. Pa saj nisem mogla verjeti, mislim halo, kaj se dogaja? Ali sanjam? Povlekel me je za roko in šla sva iz šole. Ko sva se sprehajala sem ga še 1x vprašala kam greva, saj se mi je zdelo še bolje kot v sanjah, on pa je začel govoriti : ''Veš ... komaj zdaj vidim tvojo lepoto, ki je še nikoli nisem opazil, in ne, ne hecam se. Marsikdo v našem razredu bi mogel vedeti, kakšna lepotica si v resnici.''

''In to mi reče najbolj divji in popularen fant na celi šoli? sem rekla.

''Najbolj popularen? Ok, razumem, da me punce nooon stop obkrožajo, ampak ... res mi ni mar za nobeno. Pravzaprav iščem punco, v katero bi se zaljubil in 1x v življenju okusil pravo ljubezen.''

''Kaj se hecaš? In kam me zdaj pelješ?''

''Še sam ne vem. Ko sem se danes prvič zazrl v tvoje prelepe učke mi je postalo jasno. Ti si tista o kateri sanjam. Nekako sem to začutil.''

''Seriously? Wau.... nisem si predstavljala ... ti to resno...? Ker še kar ne morem verjeti .. uhm ...''

''Jaaa, resno. Še nikoli nisem bil tako resen ......''

Potem pa me je kar naenkrat objel okoli ramen in me zasukal k njemu. ''Ti si tista.'' mi je z nasmeškom na obrazu rekel ter me poljubil.

Se nadaljuje ... zaželen kakšen komentaar nadaljujem ko bota 2 nexta.
23. avgust 2012
u86741
u86741
nexxtt pliss nujno ful zanimiva zgodba+full dobro pišeš
23. avgust 2012
u30718
u30718
nekštiii
24. avgust 2012
3. del

Potem pa me je kar naenkrat objel okoli ramen in me zasukal k njemu. ''Ti si tista.'' mi je z nasmeškom na obrazu rekel ter me poljubil.
Preprosto nisem mogla verjeti! Neverjetno! Mislila sem, da se bom utopila v njegovem poljubu. Tako sladek,tako prelep,tako nežen ....... Poljubljala sva se 2 minutki. Potem sva nehala in se zazrla eden drugemu v oči. Z nasmehom na obrazu sva gledala drug drugega. ''Verjemi, še nikoli nisem bil tako srečen, pa ne vem zakaj.'' je rekel ter me še 1x na hitro poljubil. Kako srčkano! Še vedno ne vem ali sanjam ali ne. ''Ti misliš resno?'' sem vprašala.

''Seveda mislim resno!!'' je rekel z nasmehom na obrazu.

''Si prepričan? Namreč ... vate sem zaljubljena že celo življenje, pa me še nikoli niti pogledal nisi. Mogoče zato, ker sem neprivlačna piflarka?''

''Vse do zdaj se nisem zavedal tvoje lepote. Res si prečudovita oseba. Tako kot navzven tako navznoter.''

''Ne vem kaj naj rečem....kaj naj naredim zdaj, ko so se mi uresničile sanje? Še vedno ne morem verjeti, da si me TI poljubil. Kako naj vem, da se ne norčuješ z mene?''

''Ker ti bom dokazal, srček.''

Mi je pravkar rekel SRČEK? Oh, well, le kaj naj zdaj naredim? Čisto sem zmedena in zaljubljena.

''O čem premišljuješ,lepotička?''

''O tem, če ti naj verjamem. Ti si vendar .....''

''Kaj sem?''

''Najbolj kul fant na šoli .... ki se rad podi za puncami,jih šlata,flirta z njimi ....''

''Ja, do zdaj sem bil takšen. Verjamem, da se ob tebi lahko poboljšam. Že zdaj čutim, da sem ob tebi čisto druga oseba.'' je rekel z žalostnim glasom.

''Vedno sem vedela, da se v tebi skriva ljubezniv,prijazen in prisrčen fant kot si zdaj. Zakaj se vedno pretvarjaš? Zakaj si vedno takšen >frajer< ?

''Ker še nisem spoznal punce kot si ti.''

Hmm ... ljubim ga.

''Okej, oh jej, koliko je ura?'' eh ne, saj me v resnici ni glih kaj preveč zanimalo, ampak špricala sva pouk.

''Ura..hmm...ura je 9.''

''Kaaaaj? 1 uro sva že tukaj?'' sem rekla s prestrašenim glasom.

''Ja in, srček? Glej, še SAM ne morem verjeti, da se mi to v resnici dogaja! Pridi z mano.''

''Kam pa bova zdaj spet šla?'' sem ga vprašala.

Prijel me je za roko in šla sva po pločniku bog ve kam. Drži me za roko. Poljubil me je. Ljubezen mojega življenja me je poljubila. Aaaaaa.

''Kaj če bi šla nazaj v šolo, Albi?'' sem mu rekla. ''Tu nimava več kaj početi.''

''Misliš? Oh ne, tega trenutka pa že ne bom prekinil zaradi šole. Ti si veliko bolj pomembna.'' je tako lepo ljubeznivo rekel.

Kaaaj se hecaaa?? Joj, totalno sem v oblakih, prisežem.
Prišla sva na nek travnik in usedla sva se pod veliko zeleno drevo. Wau, tukaj je pa res lepo.

''Ne vem zakaj tako čutim do tebe ... ampak ... je možno, da se lahko človek tako hitro zaljubi? Ah, glej, prepričan sem, da je šlo za ljubezen na prvi pogled. Prav to ljubezen sem iskal. A je nisem našel. Verjetno sem bil taaako zelo sleeep, imel sem jo pred očmi! Tako blizu!'' je rekel ter me poljubil.

Tokrat sem čutila, da bolj iskren ne bi mogel biti. Popolnoma iskren je bil. Bila sem neverjetno srečna.

Naenkrat je izustil : ''Bi bila moja punca?''

se nadaljuje .. če bosta 2 nexta, hehe. hvalla.
24. avgust 2012
u86741
u86741
nexxtt prosim hitro !!!!!!!!!!!!!!
26. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg