Ime: Neja
Priimek: Ajasar
Datum rojstva: 22. 4. 1997 Maribor, Slovenija

18. 8. 2015, London

Obožujem Anglijo. Najberž zaradi vremena. Torej ja, obožujem dež in mrzlo vreme. Vendar ne vetra, ker potem zgledam, kot da nebi poznala glavnika, ki pa ga redno uporabljam. Če imaš tako zanič kvaliteto las pač porač. No, imam še kar dolge temno rjave lase tako, da tako zelo nezadovoljna pa spet nisem z njimi. No, da se vrnem v bistvu, kot sem že povedala obožujem Anglijo, predvsem London. Pri desetih letih sem tak že bila. Na potovanju. Od takrat sem si tako zelo želela iti nazaj, da se je mama ored kratkim vdala in me peljala. Cela dva tedna sta mi še ostala, da uživam v popolnosti mesta. Žal nebo šlo brez nekaj dolgočasnih ogledov raztav ter muzejov, a mi je mama prizanesla in si je večino pogledala sama. Meni pa je, presenetljivo, pustila da sem večino časa sama pohajkovala po Londonu. Boljših počitnic še sanjati nemorem. To sem mami seveda večkrat omenila ter joo spomnila, da mi je posodila kakšen funt za zapravljanje. Vglavnem uživala sem na polno. Bolj skoraj nebi mogla. Prvi teden tega ekstremnega tritedenskega potovanja sem zapravila za spoznavanje Londona. Spoznala sem ga dovolj dolgo, da sem po njem mirno pohajkovala, brez nenehnega občutka da nimam blage veze kje sem. Bilo je popolno jutro. Mama se je že ob šestih odpeljala na celodnevno turo po okolici Londona. Mene pa je pustila spati. Ampak v postelji nisem zdržala dolgo. Pol ure po tem ko je odšla sem se svetlobno hitro oblekla ter pred ogledalom vadila moj Britanski naglas. Sploh mi ni šlo tako slabo. Tudi moja angleščina je napredovala. Zdaj sem se z prodajalci v trgovinah, in ja bilo jih je veliko, pogovarjala povsem normalno. Seveda je bilo opaziti, da nisem od tam a vendar so mojo angleščino ocenili za zelo ljubko in predvsem sladko. To mi je kar ugajalo. Ah ja. No, bilo je to jutro in bilo je še rahlo megleno, saj je bila ura sedem. Kar zgodaj zame. Odpravila sem se na jutranjo kavico v najbljižji Starbucks. Ni bilo veliko ljudi, zato sem si izbrala ljubko mizico ob oknu. Tako sem lahko opazovala okolico. Počasi sem srkala cimetovo kavo, ki je osebno ena izmed mojih ljubših. Tako sem pila kavico in odgovarjala na messagese od Lene. Prijateljici sva že od vrtca in z njo se lahko tako lahkotno pogovarjam. In kar naenkrat sem zaslišala neznan glas: 'ehmm...hey' Ozrla sem se in nisem mogla verjeti. Pred menoj je stala popolnost na dveh nogah. Bil je asdfghjkl fant star toliko kot jaz, najbrž, in njegove oči so bile popolne. Tako kot tudi prfektna frizura. Imel je rjave lase, malo dalše.

'Hey' je rekel, mogoče malo sramežljivo. 'em.. Hey' sem odgovorila čim bolj sladko. 'Can i sit' je vprašal in mi podaril božanski nasmeh. Brez razmišljanja sem mu odgovorila. 'Sure' nato je sedel in tudi sam srknil kavo. 'So, what is your name?' je vprašal. ' Neja' sem rekla in se nasmehnila. 'I am from Slovenia that's why that name' sem še obrazložila. 'I like it. And I am Tom, Thomas and I am from New York' Je rekel. Nato sva se zapletla v pogovor, ki je kar tako stekel. Izvedela sem, da ima osemnajstletnega brata, s katerim je tudi šel za dva tedna v London, sam je imel petnajst let, in pa še veliko hobijev. Jaz pa sem mu povedala nekaj stvari, ne preveč osebnih, o sebi. Na koncu ga sploh nisem poslušala, ampak sem samo opazovala kako se premikajo njegove ustnice ter oblikujejo besede. Ko sva oba spila kavi, sva si izmenjali številki. ' I will call you' je rekel ter se nasmehnil, nato pa na žalost odšel. Nisem mogla verjeti kaj se je pravkar zgodilo. Imela sem tako mehke noge, da sem se odpravila v hotel ter zaspala. Mislim, da je jasno o čem sem sanjala. Kasneje sem se zbudila ter poležavala ter nekaj pojedla. Okoli štirih sem zaslišala telefon. Pograbila sem ga in zagledala neznano številko. Nisem se takoj oglasila, saj nisem hotela, da misli kako me je obsedel. Nato sem se javila.....
26. november 2012
neeeext!
i this story!!!
26. november 2012
u112645
u112645
next
26. november 2012
next!!!!!
ful the best!!!
26. november 2012
nexti pliiiis!!!!
26. november 2012
next!!
26. november 2012
lana bieber
lana bieber
next!
26. november 2012
next!
26. november 2012
eem.... fanta bom preimenovala v Ethana

Yeah' sem rekla in poskušala ostati mirna. 'Hey Neja. Well, I was thinking if you may go you know out with me' Nehala sem dihati. 'Well what about tonight at seven in Hyde park or…?' Najprej sem se pomirila potem pa odgovorila. 'Sure, I'll be there. Bye' Nato sem odložila in se vrgla na posteljo.

Njegovo telefonsko sem s svetlobno hitrostjo shranila pod Ethan <3. Bila sem nasmejana do ušes. Na koncu sem pa pomislila, da mi je mama naročila naj ji povem kje bom zvečer. Moja mama mi je skoraj da prepovedovala imeti fanta pred osemnajstim letom. Vendar nato sem jo le poklicala.

'Hej mamiii' Sem poskusila. 'okej Neja kaj rabiš' takoj je začutila, da jo za nekaj prosjačim. 'No, mami misla sem, da bi jas šla danes malo ven. Sej samo v parka, vem kje je pa mislim, da bom kar hitro nazaj' upala sem samo, da ne bo ničesar posumila. Ampak je. 'S kom?' ' Z nekom' sem poskusila. 'S kom Neja. Če mi ne boš povedala te bom od jutri naprej vlekla po vseh znamenitostih' neja, povej. 'Okej, pač nekega fanta sem srečala in je reko če bi se dobila in potem se bova. Vse je ok se vidima adijo mami. Uživaj na.. tem pač' 'Počakaj Ne…' Potem sem odložila. Huh, ker ni poklicala nazaj se je očitno strinjala. V to dvomim ampak dobro.

Ob pol sedmih sem že bila zrihtana. Preprosto, a ne preveč. Malo pudra in maskare. Nato pa kratke kavbojske hlače, balerinke z dvignjeno peto in, ja, popolni top. Pograbila sem še torbico ter jopico in odšla. 'Bye Joe' sem zaklicala vratarju hotela in potem sem počakala na taxi. Hitro je en pripeljal in vsedla sem se, ter mu povedala kam hočem. Mislim, da sva se celo pogovarjala, a bila sem preveč nad vsem. Nato sem mu plačala in izstopila. Odpravila sem se proti parku. Nato sem se spomnila. Kaj če ga sploh nebo. Seveda, preveč je popoln, da bi se zanimal za… Tam je bil. Oh, Neja pomiri se že. Nato je stopil proti meni in mi kazal vrsto belih, kristalno belih, zob.

Bil je eden mojih najljubših večerov. Morda celo najbolši. Pogovarjala sva se, se sprehajala in vse kar spada zraven. Nato sva šla nekaj pojest. Vedno bolj sem bila zatreskana. Ko je bila ura enajst sem skoraj padla skupaj. To je minilo tako hitro, da nisem mogla verjeti. Potem sem rekla, da moram iti in pospremil me je. Medtem, ko sva hodila sva se nekako pomaknila bolj skupaj. Bila sem na pol v komi od sreče. Pred mojim hotelom se je ustavil ter rekel. 'I had a great time you know… If you don't minde we could see tommorow too.'' Je nekako zjeclal, a meni je bil popolen govor. 'Of course' sem rekla, ter nisem skrivala navdušenja. Nato me je pogledal v moje zelene oči ter se mi pomaknil še bliže. To je to, Neja na to čakaš že cel večer. Nato me je objel ter najina usta sta se srečala. Bilo je popolno. Več kot to. Pravzaprav nemorem opisati. Mislim, da je bil tudi on zadovoljen saj se mi je spet nasmehnil ter se poslovil. Zakaj mora že iti.. Nato sem šla v sobo kjer pa me je čakalo zaslišanje.

oklicala nazaj se je očitno strinjala. V to dvomim ampak dobro.

Ob pol sedmih sem že bila zrihtana. Preprosto, a ne preveč. Malo pudra in maskare. Nato pa kratke kavbojske hlače, balerinke z dvignjeno peto in, ja, popolni top. Pograbila sem še torbico ter jopico in odšla. 'Bye Joe' sem zaklicala vratarju hotela in potem sem počakala na taxi. Hitro je en pripeljal in vsedla sem se, ter mu povedala kam hočem. Mislim, da sva se celo pogovarjala, a bila sem preveč nad vsem. Nato sem mu plačala in izstopila. Odpravila sem se proti parku. Nato sem se spomnila. Kaj če ga sploh nebo. Seveda, preveč je popoln, da bi se zanimal za… Tam je bil. Oh, Neža pomiri se že. Nato je stopil proti meni in mi kazal vrsto belih, kristalno belih, zob.

Bil je eden mojih najljubših večerov. Morda celo najbolši. Pogovarjala sva se, se sprehajala in vse kar spada zraven. Nato sva šla nekaj pojest. Vedno bolj sem bila zatreskana. Ko je bila ura enajst sem skoraj padla skupaj. To je minilo tako hitro, da nisem mogla verjeti. Potem sem rekla, da moram iti in pospremil me je. Medtem, ko sva hodila sva se nekako pomaknila bolj skupaj. Bila sem na pol v komi od sreče. Pred mojim hotelom se je ustavil ter rekel. 'I had a great time you know… If you don't minde we could see tommorow too.'' Je nekako zjeclal, a meni je bil popolen govor. 'Of course' sem rekla, ter nisem skrivala navdušenja. Nato me je pogledal v moje zelene oči ter se mi pomaknil še bliže. To je to, Neža na to čakaš že cel večer. Nato me je objel ter najina usta sta se srečala. Bilo je popolno. Več kot to. Pravzaprav nemorem opisati. Mislim, da je bil tudi on zadovoljen saj se mi je spet nasmehnil ter se poslovil. Zakaj mora že iti.. Nato sem šla v sobo kjer pa me je čakalo zaslišanje.

Če bi radi, da tisto kaj je angleško prevedem v slovenščino napišiti
26. november 2012
tam, ko piše da me čaka zaslišanje je konec... malo sem se zmotla...
26. november 2012
lana bieber
lana bieber
next
26. november 2012
N-E-X-T-!
27. november 2012
u109209
u109209
lahka prevedeš če hočeš + neeeext+ nova bralka!
24. december 2012
u109209
u109209
lahka prevedeš če hočeš + neeeext+ nova bralka!
24. december 2012
u109209
u109209
lahka prevedeš če hočeš + neeeext+ nova bralka!
24. december 2012
lana bieber
lana bieber
next
24. december 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg