Forum
u90832
u90832
Živjo,sem Ashley Malfoy. Že od nekdaj obožujem zombije. Vsak večer si rada pogledam kakšen filem iz knjižnice,ki govori o zomibjih. Zombiji so mrtvi ljudje,ki jejo ljudi. Tako to razloži moja mlajša sestrica Jane,ki je stara 5 let in se ji še sanja ne,kaj pomeni Zombie. Moja razlaga za zombija je,da je to mrtev človek,ki lovi ljudi in jih hoče ubiti. Obstaja veliko legend o njih a po mojem mnenju nikakor niso resnične. Verjamem,da bo prišel dan,ko bodo naš planet napadli Zombiji,a si to nobenemu ne upam povedati. Nihče mi ne bi verjel,ampak važno je,da jaz v to verjamem. To jutro sem odšla v šolo že ob 7.00,ker sem imela pred uro. Pogovarjali smo se o ljudeh in o celicah itd. Med uro slovenščine smo se pogovarjali o slovnici. Torej vse je potekalo po starem. Ko sem prišla domov pa ni bilo tako. Očka me je presenečeno čakal pred hišo in mi povedal grozno zgodbo. Najraje bi rekla NE,a nisem morala.

Zgodbo ne ponavlam, vem,da ta zgodba že obstaja,ampak tista pisatlca je bla moja sestra,pol se je pa izpisala in je rekla,da nadaljujem in bom začetek ponaredila ostalo bo pa drugač!

NEXT?

Jaz:Jane:

07. julij 2012
u90149
u90149
next
07. julij 2012
next
07. julij 2012
next!
07. julij 2012
next
07. julij 2012
next
07. julij 2012
Next
07. julij 2012
next
07. julij 2012
netx
07. julij 2012
u90832
u90832
Torej,ko sem prišla domov,me je pred hišo čakal očka. Rekel mi je: "Ashley,vem,da ti ta novica ne bo všeč,ampak zaradi nevarnosti,ki sem kroži v tem mestu,se moramo preseliti in odidemo že to noč" Najraje bi rekla NE,ampak nisem morala. Vedela sem,da se bo to enkrat zgodilo,ampak nisem vedela kdaj! To me je,kot vedno zelo mučilo. "Kaj pa šola?;"sem vprašala po 3 minutnem molku?" "Ah,"je tiho rekel očka. "Tudi za to je poskrbljeno. Tam boš hodila v šolo Sv. Zorracka,in hišo sem kupil preko prijatelja." "Kašna pa je hiša,"ssem ga vprašala. "To pa ne vem,ker je še nikoli nisem videl. Morala sem poklicati mojo bff Claudio.
J-jaz c- claudia

c- živjo Ashley
j- živjo,no hotela sem ti povedati,da se danes zvečer selimo n,da me ne bo več na našo šolo.
c- kaj?
j- vem hotela sem reči NE, a nisem mogla.
c- žal mi je
j- sj je ok! se še kej vidva ča
c- čau

Obedve sva bili žalostni. Morala sem razpakirati stvari.
NEXT?
07. julij 2012
next
07. julij 2012
next
07. julij 2012
neeeext!
08. julij 2012
u90832
u90832
Ko smo prišli do hiše,sva začudeno strmeli v njo. Nisva vedeli,ali smo prišli na cilj,ali smo se ustavili le za kratek čas. Hiša je bila stara in lesena. Na zunanji pogled je bila videti grozljiva. Očka je nekaj časa premišljeval,nato pa rekel:"Prišli smo,pridita ven." Odklenil je hišo in midve z Jane,sva si odšli ogledat ostale prostore. "No vsaka naj si izbere svojo sobo,"je rekla mami. Seveda sva izbirali med stotimi sobami.

Jaz sem izbrala sobo v tretjem nadstropju. Bila je iz lesa. No,morala se bom zadovoljiti z njo. Jane si je izbrala sobo zraven mamine in očijeve spalnice. Važno ji je bilo,da je bila pri njima,ker jo je bilo v hiši zelo strah. Razpakirali smo stvari in kmalu je prišel tovrnjak še z ostalo opremo. Hotela sem modro sobo,ampak rekla sem si,da si jo bom uredila.

Hiša:Next?
08. julij 2012
u90149
u90149
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next
08. julij 2012
next
08. julij 2012
next
08. julij 2012
neext
08. julij 2012
u90832
u90832
Še 2 nexta prosm!
08. julij 2012
u83052
u83052
neextt!!!!!!! obvezno
08. julij 2012
daj no nekst !
08. julij 2012
u90832
u90832
Nextam!!

Očka je imel barvo za stene pri sebi. Najprej sem si rekla,da bom pometala pajčevine iz stene. Ko sem to opravila sem rekla tistim delavcem,naj mi dajo omaro v moji sobi ven,ker je bila obupno grozna in ni spadala notri za noben moj okus. Ko so to naredili,sem vzela barvo in prebarvala svojo sobo. Seveda jaz ne znam tako dobro barvati stene,ampak,ko je en delavec videl kaj jaz delam,mi je takoj priskočil na pomoč.

Očka je odšel po vse ostale moje stvari in jih znosil v mojo sobo. Tudi Jane je imela lepšo sobo. Stara lesena tla niso bila videti tako grozna. Ampak notranjost hiše se je že sijala in bleščala. Jutri bodo prenovili še "fasado". Pozabili so le na eno stvar. Na zgornje podstrešje. Ponoči so tla v njem zelo škripala,kot bi nekdo hodil gor. Še vedno sem se bala te hiše in se jo še vedno bom,dokler ne ugotovim,kaj je gor.

Škripanje je postajalo še glasnejše. Nekdo je hodil po stopnicah na vzdol. Morda Zombie? Prestrašeno sem se skrila pod odejo. Moja vrata so se odprla in končno sem pogledala. Bila je le neumna črna mačka. Ampak ona ni morala tako hoditi tam gori,da bi se vse slišalo. Saj ni tako TEŽKA !!

Next?

Moja nova soba:Janina soba:

08. julij 2012
u90149
u90149
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next nextnextnextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next nextnext next next next next next next next next next next next next next next next next
08. julij 2012
u90832
u90832
Maček se je na to ulegel na mojo posteljo. Bil je tako prisrčen. Nasljednje jutro sem se zbudila ob 5.00 zjutraj. Nekaj sem slišala. Neke glasove v hiši ali zunaj. No danes grem v novo šolo in me je tega res strah,kašni prijatelji bodo tam,kašna je šola. Zaslišala sem neko kričanje. Pogledala sem skozi okno,a ni bilo nič. Ustrašila sem se in hitro odšla v kopalnico,da bi se preoblekla in uredila,ampak tuš je bil pokvarjen. Na srečo je bila v kopalnici še banja. Ko sem se stuširala in oblekla,sem zbudila starša. "Ampak ura je šele 7.00 zjutraj,"je ugovarjal. "Ati,šolo mam no,"sem govorila nazaj. Končno je vstal in jaz sem odšla v kuhinjo po zajtrk. Ko sem pojedla me je očka peljal v šolo,ki je bila 1 km daleč stran. Ja seveda bi lahko šla peš,ampak že tako ali tako mora ati še uredit nekaj podatkov o meni. Šola je bila navadna podrtija. Bila je ZELO grozljiva. Ko sva prišla v notranje prostore je vse smrdelo. Odšla sva do tajnice in uredili smo vse podatke za v šolo. Odpeljala me je v učilnico za naravoslovje,še prej pa mi je dala ključ od moje omarice št. 113. Ko sva prišli v učilnico,so me vsi čudno gledali. Učiteljica me je dala sedet k eni punci,ki je bila grozzna. Vsi so se je bali.

Next?
09. julij 2012
u90832
u90832
Šola:

09. julij 2012
u90832
u90832
No probite 10 nextov nabit do tacajt,ker grem dons na morje za 10 dni! Lepo se mejte pa nextam,ko bo 10 nextov poj ko pridem iz morja. Lepo se mejte do tacajt,če mi bo ratal nexam še dons!
09. julij 2012
NEXT
09. julij 2012
u90149
u90149
next
09. julij 2012
u90832
u90832
No še sm duma nextam!

Ona se je tako zlobno zasmejala,da sem skoraj umrla na mestu. Nisem več mogla sedet zraven nje zaradi njenega gnusnega zadaha. Smrdela je po gnili kokoši? No ampak po tem,kar je smrdela nevem če bi lahko kdo od vas sedel zraven nje. Ko je bilo konec ure,mi je podala roko,ampak jaz je nisem sprejela. "Matilda mi je ime,"se je predstavila in se obliznila. "Ja,jaz sem Matilda." "Matilda sem,Matilda." "Veš,kdo sem jaz Matilda." Ni in ni hotela nehat,zatto sem odšla na wc. Kar spet se je prikazala.

Matilda sem,Matilda. "JAAAAAAA,VEEM,"SEM ZAKRIČALA,ona pa je rekla:"Sam da" Bila je tako zelo čudna. Ni bila ne zelena. Imela je razpoke nad ušesom in rdeče barve so bile. Tako bi to razložila moja sestrica. Ampak Matilda je že tako grozno ime.-----> -----> -----> -----> -----> -----> ----->

NEXT?
09. julij 2012
next next next next next next next next next next
09. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg