Forum
u33326
u33326
1. Poglavje

Callysto Siollo XI. Nasmehnila sem se ob pogledu na rdeč napis nad Callystovim boksom. Pogledala sem krtači v svojih rokah in odprla vrata boksa. Callysto me je prijazno pogledal in se odbrnil ter me po obrazu pobožal svojimi žametnimi dozdrvmi. Pobožala sem ga po mehkem gobčku in se lotila krtačenja.
Delci prahu in umazanije, ki so se nabrali v Callystovem kožuhu so se le počasi pustili izčesati. "Oh, Call, kaj se res vedno moraš povaljati po stelji in figah? ti, pujsek!" sem mu v smehu rekla. Kastrat se je namreč udobno zleknil na tla in se povaljal, ter igrivo zahrzal. Nato je vstal in stresel z grivo. "Oh, Call, vedeš se kot kakšen mlad žrebec!"
25. maj 2011
u33326
u33326
2. Poglavje

Callu sem nataknila uzda in ga osedlala, ter mu na noge nadela ščitnike. Odpeljala sem ga iz boksa na sonce in naravnost proti parkurju. Naproti nama je pritekla klubska psička, srednja šnavcerka Chelsea. S Callom naju je zelo rada opazovala med treningom. Ves čas je poslušno in pridno sedela na tribunah ter naju z zanimanjem opazovala.
Ker je bilo vroče, Calla nisem toliko priganjala. Malo sva galopirala, nato pa preskočila nekaj oksirjev. "Če bo šlo tako naprej se nikoli ne bosta uvrstila na turnirju," sem za sabo zaslišala bahav dekliški glas. Bila je Manca; moja največja tekmica in sovražnica. Naj vam povem nekaj o njej.
Za začetek; s svojim konjem grdo ravna. No, tako grdo ne, saj je oddličen žrebec, ki je skupaj z njo že nekajkrat zmagal. A bi bila lahko stokrat bolj prijazna do njega. Tudi važna je, ves čas me zmerja in zafrkava.
"Kaj pa tebe brigajo najini treningi?" sem ji zabrusila. "Vsak dan skačeva, galopirava, greva na teren, le v hudi vročini ga ne priganjam toliko kot ti svojega Champa!"
"Champion NI človek in Call prav tako ne. Ne čutita in sta brez pameti!" je bevsknila Manca. Ogorčeno sem ustavila Calla in nejeverno zmajevala z glavo. Chelsea je zarenčala na Manco. Tudi ona je ni marala. "Presneto, reci psu naj neha!" je zacvilila Manca. A mi še na misel ni prišlo. Želela sem si, tako sem si želela, da bi Chelsea Manco kar požrla...
26. maj 2011
u33326
u33326
next?
26. maj 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg