Forum
u118013
u118013
Ok, živjo.

Moja prva zgodbica, ki pač mogoče ne doživi ravno uspeha... Ampak vredno poskusiti!
Tole bo mešanica grozljivke z akcijo, malce (čisto malo) romantike in še nekaj drugih.
Pleeeaasee, če lahko, jo oglašujte še drugje

Zdaj pa samo še anketa

Ali vas zanima zgodba o petih najstnikih, ki se odpravijo v brezno vendar ne najdejo izhoda?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

01. januar 2013
u118013
u118013
Samo še nekaj stvari:
-ne bom dodajala slik, saj hočem, da si podobo ustvarite sami,
-pisala bom najbrž ob ponedeljkih in petkih,

Res upam da boste uživali!
01. januar 2013
u118013
u118013
Začnem pisati v petek! Upam,da ste s tem zadovoljni, saj prej ne morem!
01. januar 2013
u88555
u88555
kull...
01. januar 2013
u118013
u118013
Moje ime je Carolinia McCartney, vsi pa me kličejo Carol. Hodim na manjšo osnovno šolo v še manjšem kraju. Šola ima eno telovadnico in 21 učilnic. Kraj v katerem živim je zamorjene modrikaste barve in bolj spominja na nek tragičen močvirnat zapor. Sonce se prikaže enkrat tedensko, dež pa je čisto zaljubljen v nas. Hiše na majhnih hribčkih se gnetejo ena zraven druge, vsaka ima svoj vrt in vse so obarvane belo,modro ali sivo. Imamo eno večjo trgovino, v kateri kupimo stvari za obleči,hrano itd... Majhna polja so razkropljena naokoli.

Vendar jaz ne živim v nobeni od teh hiš. Živim v manjši vili Merced,ki se kar dobro ujema z hišami. Vsako jutro se prebudim z pogledom na močvirje in brezna,sivo brozgo,ki nič ne polepša dneva.(če ste že gdaj obiskali Cerkniško jezero, veste o čem govorim) Edina vesela stvar na naši vili so zlate obrobe na oknih, ki poudarijo sijaj ob sončnih dnevih. Vendar so se od vremena že malce zbrisale.

Moj oče, Charles McCartney je poslovnež v bližnjem mestu in dela od jutra do večera. Ima polizane rjave lase in prodorno modre oči,ki se zapičijo vate in te premerijo od glave do pet,čim vstopiš v vilo. Ko je z mojo mamo slišal za vilo Merced, sta se zaljubila vanjo. Tega nikoli ne bom razumela. Kdo za vraga bi se preselil iz mestne hišice v tak deževen,povožen kraj?! No, kakorkoli.Moji mami je ime Anapurna. Zelo čudno ime, mogoče? Vendar tako je zato, ker se je rodila v Himalajah. V Himalajah, pod goro Anapurna. Mami izjemno dobro prenaša mraz in v kratkih rokavih je lahko tudi pozimi. Ima svetlejše rjave oči in rjave lase. Zelo ju imam rada, vendar je moj oče očitno prestrog do mene. Čeprav bom stara 14, ne smem nositi veliko ličil. Zato se moram zadovoljiti z maskaro in nekaj belega senčila. Ko sem ravno, pri tem, jutri bo zame velik dan. Moj 15. rojstni dan! Povabila sem moje štiri najboljše prijatelje. Naj vam jih opišem:
Ime:Mary Ann Dolley
Izgled:Krhka in malce nižja od ostalih. Ima svetle blond kodrčke in svetlo modre oči.
Družina: Gospod in gospa Dolley imata kmetijo blizu našega kraja. Mary Ann ima malega bratca, ki mu je ime Ike.
Lastnosti in ostalo: Mary Ann je najboljša z živalmi. Ukrotiti bi znala še tigra,da bi bil kot mucka. Je prijazna, in imam jo zelo rada. Nikoli se ne krega in vedno rada pomaga.
Ime:Tom Beverly
Izgled: Suh in visok, z zelenimi očmi
Družina: Gospa in gospod Beverly sta igralca iz velikega mesta. Sta vzvišena in razvajati hočeta Toma do onemoglosti. Tom je edinec in njun varovanec.
Lastnosti in ostalo: S Tomom sva velika prijatelja,vedno mi posodi jakno, ko me zebe, mi pomaga, smeji se mojim šalam in vedno stoji vsem ob strani.

Ime:Kenny Fells
Izgled: Temnejši blond lasje in zelenkaste oči. Vedno nosi jopico.
Družina: Kenny živi pri stricu in teti,nekaj ulic stran od mene, mama in oče pa sta odšla delat v bližnji kraj. Stric je zelooo prijazen.
Lastnosti in ostalo: Kenny je prisrčen in sramežljiv,rada ga imam, saj imava iste hobije (recimo risanje) in oba sva včasih malce zasanjana.
Ok, naslednje čez nekaj časa,da vidim koliko ljudi bo sploh to bralo Prosim, pusti en next in oglašuj zgodbico! Hvala,

vaša Basky
04. januar 2013
u118013
u118013
1 ali 2 nexta za začetek!
04. januar 2013
u88555
u88555
nekšt!!!
05. januar 2013
u118013
u118013
In še zadnja

Ime: Ana Lenuore
Izgled: Srednje visoka,atletska postava, rjave oči, rjavi lasje (vedno v kiti)
Družina: Ana je iz velikega mesta in njena starša sta bolj športna. Oba sta sicer zelo prijazna in radodarna.
Lastnosti in ostalo: Petkrat na teden hodi na plavanje, zato bi jo po izgledu zamenjali za poklicnega plavalca. Obožuje video-igrice in z njo jih velikokrat igramo. Rada je šaljiva in je prava bistra glavca.
No, sepravi Mary Ann, Tom, Kenny in Ana. Komaj čakam. Priprave na moj rojstni dan so načrtovali že vsaj 1 mesec prej. Kolikor sem uspela zbezati iz njih,si bomo ogledali grozljivko in se igrali flašo resnice,se tepli z blazinami in pili coca-colo...Tipičen rojstni dan,pač. Mami je spekla ogrooomno torto z napisom " Vse najboljše Carol! " in jo okrasila z sladkornimi rožicami. Vsa notranjost hiše je prelepljena z baloni in trakovi (pozabila sem omeniti,da je hiša znotraj opremljena z zelo udobnim pohištom).

Ulegla sem se v posteljo, vedoč da ne bom mogla zatisniti oči do jutra. Pomislila sem na Toma. Koliko časa se že ni videl z mano! Vsi imamo računalnik,in si tudi pišemo maile, ampak, to se ne more primerjati z veseljem,ko jih vidim in se vsi objamemo. Oh, res ne vem, kaj bi brez njih . Počasi sem zaprla oči in takoj so se mi prikradle misli o breznu zraven naše hiše. Od mojih petih let me je mikalo, da bi videla kaj je notri. Ves čas sem razmišljala o tem. LE KAJ je v tem breznu? V bistvu je bil to pred kratkim požiralnik vode, v katerem je bil bogat kraj za ribarjenje. Župan, g. Coksword pa je to ukinil in dal izsušiti močvirje. Mama mi ni veliko govorila o tem, čeprav je vsak dan videla moj zamišljen pogled proti breznu. Najbolj me zmrazi,saj vsako leto nekdo pade noter in se utopi v vodi,ki naj bi še tekla spodaj. Uuurgh, kako sovražim to kepo blata. Zakaj ravno jaz? Zakaj ravno jaz živim zraven tega WC-ja matere narave?
Poskusila sem si pregnati vse misli. Operacja uspešna. Še malce sem gledala skozi strešno okno moje sobe, nato pa mirno zaspala.

Zbudila sem se eno minuto, preden se je oglasila budilka mojega telefona. Obožujem to. Ugasnila sem mučilno napravo in si mencala zaspane oči. Stekla sem do kopalnice in majhna luč pri ogledalu je bila zame kot žarometi.Ko sem končno vzpostavila stik z mojim vidom,sem si kot ponavadi nadela malce maskare in par bleščic na oči. Oblekla sem črne kavbojke in sivo majico. Uau. Zlila se bom z okolico!

V sobi me je že čakala mami. "Carolinia McCartney! Od kdaj pa tako zgodaj vstajaš, mlada dama? Ne veš, da je tradicija prespati vso zabavo?" je rekla mami in se zahihitala. Obraz sem spačila in pustila,da mi je prepih narahlo razmršil lase. "Bom jaz pripravila coca-colo in stvari. In, ali lahko pogledaš,če je oči že pripravil balone na sosednji ulici? In, če je radio že popravljen? Ne brni več? V redu. Aja, Poglej še kje je moja beležka, nazadnje si jo ti pospravila! Ne pozabi na copate! Ali si kje videla piškote?
Po hiši sem se vrtela kot vrtavka in klicala vsa povelja in spraševala enega za drugim. "Kje so copati? Ali si videl torbico? Moj zvezek za geometrijo je v spalnici, kajne? Kje pa je čips?" Jap, moj rojstni dan bo perfekten.
Pozvonilo je pri vratih. Prvi gostje že prihajajo!
Prosim, pusti en next in oglašuj zgodbico! Naslednji del pride mogoče v sredo (MOGOČE) drugače pa ,če bom imela 3 ali 2 nexta. Ok,hvala!
vaša Basky

Hvala werst.43, da bereš zgodbico! Edina do zdaj!07. januar 2013
u88555
u88555
nekt!!! full kull pa še doug pišeš, najbolša
08. januar 2013
^.^
next
09. januar 2013
next!!
09. januar 2013
u118013
u118013
KUL NOVI BRALCI HVALA VSEM!!!
Pozvonilo je pri vratih. "Carol, pojdi ti odpret!" mi je mami zaklicala na poti k vratom.
Odprla sem in videla temne blond lase in zelenkaste oči,ki so gledale vame. "Kenny! Oh,kako sem vesela,da si prišel! Komaj čakam,da pridejo še ostali! Koliko časa se že nisva videla!!!" Padla sem Kennyju v objem in poskakovala po sobi. Že spet izgledam kot 5- letnik. Kenny se je smejal in za njim so se pokazali rjavi lasje,ki pa so mojstrsko spleteni v kitko. Razprte rjave oči so me veselo pogledale in Ana me je zavrtela po sobi. "CAROL! Vse najboljše,naj te strese elektrika! " mi je voščila in se namuznila. Za hrbtom je skrivala igro,ki jo je prinesla. Vedno prinese eno od svojih iger,da jo igramo. Ko pa sem pogledala platnico,sem opazila sliko ženske,ki je umirala,zamrznjena v ledeni kocki.

"Ahh! Ana, je to grozljivka,ki jo bomo gledali?" sem se zgrozila. Ana je priprla oči in odgovorila: "Kaj pa misliš? Nisem vzela zelo grozljive, saj jih sovražim. Ampak poglej, ta je dobila Oskarja za najboljšo vlogo!" Sumljivo sem obrnila DVD in odkrila plastično rumeno nalepko z Oskarjem. Igralec je bil Dollen Farinns. "Kakšno presenečenje! To je tista grozljivka,katere nominacijo sem gledala! Poznam tega Farinnsa!" sem razmišljala. "No, bo v redu?" me je zaskrbljeno vprašala Ana. "Ana, ni proble-... Spet je pozvonilo na vratih.
09. januar 2013
u118013
u118013
Malo manj danes,ampak OK. Hvala novim bralcem!
09. januar 2013
u118013
u118013
Jupi, vsi so tukaj! Odprla sem vrata in zagledala Mary Ann in Toma.Zraven je bil Maryjin bratec Ike. Mary Ann se je na široko smejala in naredila priklon, Tom pa mi je razmršil lase. Mary je bila oblečena v kratko mordo obleko in pajkice, Tom pa je kot ponavadi prišel v kavbojkah in majici. "Super te je spet videti,Carol! Komaj sem čakala! Celo noč nisem mogla spati!" mi je voščila Mary. Ni mi ušlo,kako široko je zazehala. "Ej, Carol! Koliko boš stara? Petinšestdeset? se je zasmejal Tom. Odšel je k Ani in oba sta se objela in smejala. Dvignila sem Ika v zrak in ga veselo objela.
Resnica je,da se že 1 mesec nismo videli. Vse je bilo prek maila. Vsi so bili veseli mojega povabila. Nikoli ne povabim nobenega drugega, oni so res moja najboljša družba. Enako velja za Kennyja in Ano. Mary Ann povabi še nekaj punc iz vasice,vendar to se ne šteje. Tom pa je pravi važič. Vedno organizira zabavo na Stadionu 4,ki je pol ure stran od moje hiše. Povabi (vsaj tako se mi zdi) na stotine ljudi in potem se ukvarja samo z nogometno tekmo. Kakšen posebnež.

Iz globokega razmišljanja me je potegnila Mary Ann in me podrla na kavč. "Hej,Ana! Rabim pomoč tukaj!" sem zaklicala in Ana je vzela blazino in skočila na kavč. Mary Ann se je zasmejala in padla dol,Tom in Kenny pa sta naju z Ano poskusila "ubiti",tako da sta nama rinila preostale blazine v obraz. Končalo se je z obilo smeha in vsi smo pili coca-colo in se odločili,da bomo pogledali grozljivko. Prižgala sem televizoijo in DVD. Ana je pogledala naslovnico in jo premerila, Mary Ann pa je mirno pila coca-colo. Po vseh živalih na kmetiji,ki so umrle,ji je bilo to že čisto naravno.Kenny se je delal,da ga je strah, Tom pa mi je poskušal skočiti na hrbet. Najprej je sledil bedni napovednik,za neke filme, potem pa se je ekran zatemnil in film se je začel.

Na začetku smo spoznali druščino osmih pohodnikov,ki so se odpravljali v hudo visoko gorovje. Vsi so se zabavali in se peljali z žičnico, smučat,bordat,se sankat... Nekega dne pa se jim je žičnica zataknila,ko so bili na vrhu gore. Reševalci so rešili vse,razen njih,saj jih niso slišali. Dekle je tolklo po oknih in kričalo,da se je slišalo po celi dnevni sobi. Niso vedeli,kaj naj naredijo,saj je bilo za tistih par dni napovedano -18 do -25 stopinj. Nekdo se je iz obupa vrgel iz žičnice in umrl. Vsi so se zvečer pokrili z vsem,kar so imeli, vendar sta zjutraj dva zmrznila. Fant je ležal nepremično s steklinimi očmi. Od strahu sem se stisnila k Tomu. "Si v redu?" me je vprašal. "Jap, popolnoma." sem se zlagala in se z odejo pokrila do brade. Na koncu so vsi umrli,razen neke deklice. Ko se je film končal,sem res mislila da si zasluži Oskarja, vendar za najstrašnejši film o mrazu.
Vsi so bili zamišljeni. Film nas je prisilil,da smo začeli malce razmišljati o pustolovščinah,čeprav je to presneto otročje. Malce smo pozabili,ko je moja mami prinesla torto. Samo,da je torta. Upihnila sem svečke in si v sekundi zaželela videti,kaj je v požiralniku zraven naše hiše. Zmedeno sem se zravnala in pomislila,kaj sem si ravnokar zaželela. "Si ti neumna?" sem se v mislih vprašala. "Saj poznaš starega hišnika. Blede se mu,odkar je padel tja. Govori nekaj o roza hišicah in zlatem prahu! In to,draga moja Carolinia je OSLARIJA."
10. januar 2013
u118013
u118013
3 nexte!

Upam,da ne zahtevam preveč
13. januar 2013
u88555
u88555
nekšt!!
15. januar 2013
next! od mene dobiš še enga:


16. januar 2013
u59368
u59368
NEXT NEXT NEXT FUL KUL ZANIME KAJ BO NAPREJ
18. januar 2013
u118013
u118013
Ok, sory vsi, mal sem pozna s tem
Hvala (spet) vsem ki berete!
Prisiljeno sem se nasmehnila in preslišala vse čestitke. V sebi sem vedela,da si želim nekaj odštekanega za moj rojstni dan. Ko so se vsi umirili,sem poklicala klapo in jim razložila načrt."Vzamemo svetilke,jakne in pojdimo pogledat! Ne more biti globoko več kot par metrov!" To je bilo skoraj res, saj si videl svoj odsev,čeprav nekaj metrov globoko. Moji možgani in srce so se prepirali. Naj se končno malo odpravim na kaj zabavnega?

Mary Ann in Kenny sta se spogledala, medtem ko sta Ana in Tom že pripravljala svetilke. Tom mi je že drugič razmršil lase in pripomnil: "Super ideja! Končno si boš malo privoščila!" Ana je zavihtela svojo kitko nazaj in me opogumljajoče pogledala. Kenny je zavzdihnil. "A ste res prepričani,da je to super ideja, Tom?" Mary Ann je bila še najbolj prestrašena. V očeh ji je odseval strah, pretvarjala se je,da me ni slišala in da bo zabava čisto normalna. Ana se je na široko smejala in jo porinila skozi vrata. V hipu smo bili zunaj, na mrazu. "Carol! Kam pa kam? Bosti šli do igrišča?" "Malce se bomo sprehodili, gospa McCartney, mogoče do gozda ali pa do trgovine.!" je zaklicala Ana in si popravila kitko. Mami je izgledala zadovoljna in je zaklicala nazaj,da gresta z očetom v mesto po neke nove preproge,da bosta čez uro in pol nazaj in,da naj bomo pridni. Tom se je namrdnil. "Pridni? Carol, ta tvoja mama pa zna poskrbeti za zabavo!" Vsi smo se zasmejali in stekli do požirlnika.

"Pa saj ne misliš,da bomo šli res noter? me je vprašala Mary Ann. Zamislila sem se in v meni se je prižgal plamen strahu,ki me je hipoma zajel. Kaj pa vem. Ali sem iz pravega testa za tole? Mogoče je pa Ana boljša. Ja, Tom in Ana bi bila boljša. Ampak nikoli jih nebi pustila,da se sama spustita v tole. Namesto mene se je oglasil Tom. "Mary, saj ni tako hudo. Vrgli bomo kamen in ocenili razdaljo, malce bomo posvetili... To ni nič takega, resno mislim. Malce zabave samo. Saj nisi tako strahopetna?" Mary Ann je zardela in se zamislila. Tom jo je spravil v majhno zadrego. Kenny je vzel kamen iz tal in ga vrgel v brezno. Že čez pol sekunde ali manj se je zaslišal "tup" na dnu. "O,super! Celo vode ni na dnu!" sem rekla in vzela svetilko. "Poskusimo skočiti noter!" je predlagala Mary Ann in se opogumljala. Izbezala sem svetilko iz nahrbtnika,ki sem ga vzela in posvetila. Res ni izgledalo nič posebnega. Vendar na dnu brezna je ležala plast nečesa zlatega. "ZLATO,ZLATO! Bogati bomo bili! Hitro,Kenny pojdi in poberi!" se je norčeval Tom in rinil Kennyja v smehu. "No, res ne izgleda tako hudo, rada pa bi videla kaj je tisto." sem rekla naglas in odločili smo se,da skočimo naenkrat. Dno je bilo blizu, kakih 4 metre dol. Tak skok bomo pa ja preživeli!

"V redu, banda! 3...2...1...Zdaj!"

Vsi smo skočili in v strahu sem močno stisnila nekomu od njih roko.
Vendar je bilo kakor... Kakor,da bi zgrešili dno! Padli smo globje in v sekundi sem spoznala. "Fak."
Oklenila sem se Kennyja in ga čvrsto držala. Mary Ann se je med padcem držala za Ano in Toma,ki sta prestrašeno krilila z rokami in cvilila. V drobcu sekunde sem ujela naše oči in jih ošinila s pogledom. Tom je imel široko razprte zelene in okamenele od presenečenja, mešanega s strahom. Anine oči so se nemočno uprle v svetel svet nad nami,ki se je manjšal v drobno belo piko. Kenny me je prestrašeno pogledal in kričal od strahu. Modre oči Mary Ann so se zatisnile. Najbrž je upala,da sanja. vendar to ni bilo niti blizu sanj. Mrzel zrak je pihal,vonj vlage in rib je bil v zraku, mi pa smo se držali za roke in padali,padali,padali...

✿Upaj na najboljše za Carol,Mary Ann,Toma,Kennyja in Ano! ✿
3 nexti, oglaševanje... Običajno!
Upam,da vam je bil tale del všeč, saj bom kmalu nadaljevala!

vaša Basky
18. januar 2013
u119431
u119431
next
19. januar 2013
u113604
u113604
next
19. januar 2013
next
19. januar 2013
next
19. januar 2013
u118013
u118013
Yay, sporočila so se splačala!
Hvala za podporo!
Bili smo šokirani,prestrašeni,osupnjeni... Kako naj sploh pojasnim občutek,ko padaš v temo. Ne veš ali si boš polomil kosti,ali se boš utopil v podzemni vodi ali pa boš sam poskusil preživeti in (verjetno) umrl. Strah in smrt sta bila v zraku. Vsi smo mislili,da ne bomo prežveli tega padca. Hotela sem še zadnjič objeti štiri prijatelje in se pripraviti,da umrem od sile padca, vendar sem pod sabo zagledala nekaj podobnega vodi,ki se je hitro bližalo. Napela sem oči in hotela zaklicati nekaj,vendar sem že pristala v vodi. Imela sem občutek,da sem ravnokar padla iz nebotičnika,kar bi se dalo primerjati s mojim padcem. Razen par prask,pa mi začudoma ni bilo nič.

Dvignila sem svoje roke in vstala. Prienny in Ana sta stokala in se počasi pobirala, Mary Ann in Tom pa sta premočena do kože (kot vsi ostali) šele preverjala,če sta cela. iz nas je kapljalo,zeblo nas je in nismo vedeli kje smo. Zagrabila me je panika, tresla sem se in krilila po temi. "Aua, Mary! A ne moreš malo paziti!" je zakričal Tom. "Prvič, to je Carol in drugič, kako za vraga naj pazim, če nič ne vidim!" sem zasikala nazaj in pobrala nahrbtnik. Začel se je ultimatični kaos.Vsi smo klicali imena in se spotikali, obupavali in iskali svetilke,dokler ni Kenny zaklical: "Dovolj,no! Stop! Pomirite se in EDEN naj prižge svetilko!" Čez nekaj trenutkov je bela luč osvetila naše obraze. Pokrila sem si oči od svetlobe in se opotekla nazaj. Vsi smo imeli popraskane obraze od kamenja,ki je bilo po stenah,rdečkaste oči in seveda,vsi smo bili mokri do kosti. Ana je imela nemarno prasko od čela,čez desno oko in vse do brade. Bele roke Mary Ann so bile popraskane in rdeče. Tom jo ni tako skupil,vendar mu bo ostala modrica. Kennyju se je delala potplutba pod očesom, najbrž ga je nekdo sunil. Pogledala sem se. Tako kot Tom, mi ni bilo nič hujšega,vendar sem čutila prasko na vratu. Kot,da se ne bi poznali smo strmeli drug v drugega. Vzeli smo svetilke in na srečo so še delovale. Končno sem se lahko razgledala po dnu. Globoko sem pogoltnila in stopila nekaj korakov naprej. Povsod je bila voda,vendar nam je za razliko sedaj segala samo do kolen. Počasi me je začel oblivati hud strah.

Kaj bo naslednje?
Nextajte!

Jutri nextam! See you!
vaša Basky
20. januar 2013
next
21. januar 2013
u119431
u119431
next
21. januar 2013
u118013
u118013
"UMRLA NA SVOJ 15. ROJSTNI DAN" sem si predstavljala naslov v časopisih. Žal mi je bilo za prijatelje in družino, za sebe in ostale. Kenny me je malce prisiljeno potrepljal po rami, vendar to niti najmanj ni pomagalo. Tom je zastokal in se počasi vlekel naprej za mano kakor,da sem jaz kriva za vse. Punci sta žalostno gledali v tla. Naenkrat se je vse spremenilo. Vsega sem bila kriva jaz. Vendar to ni bilo vse,jeza do Ane in Toma je naraščala. Jaz sem povedala neumni plan,onadva sta nas priganjala. V pljučih me je stisnilo od vonja po trohnobi in bliskovito sem si zaprla usta. Vendar nisem bila pripravljena na to,kar sem videla. Na tleh je ležalo telo mlade ženske,napol zgnite. Z stelkenimi očmi je prazno gledala v strop.
Ay. Računalnik gre na popravilo. Kera BEDA. Bom probala nextat iz tablice.
21. januar 2013
u119431
u119431
next
21. januar 2013
u118013
u118013
LOL,hecam,nimam tablice Računalničk kot nov
Ok, vseeno. Tale text oz. nadaljevanje je za osebi * twitty smile * in Rainbow Dash! Hvala še vsem ostalim! Končno imam 200 ogledov in stavim,da bomo dosegli 300... Love you alll!

Zakrila sem si usta,da ne bi zakričala in se počasi odmikala stran. V gnusu sem zaprla oči,vendar sem se spet zabila v Toma. "Ej,nisi iz stekla,no!" je zatežil in me narahlo odrinil stran. Stekel je do telesa ženske,ki jo očitno ni opazil,zato je po nekaj sekundah prestrašeno odskočil nazaj. Kmalu sta naju opazili dekleti in Kenny. "Kaj se je zgodilo? Ste v redu? je vprašala Ana. Glas se ji je tresel in z roko je šla čez prasko,ki jo je imela. Izdavila sem nek prestrašen pisk,stopila dobrih park metrov nazaj in se naslonila na kamnito steno. Vsi so pristopili k mrliču in Mary Ann je počepnila.
"To je čudno. Poglej, sled ugrizov." "Ne dramatiziraj. Sto-posto sem da je padla." je zdolgočaseno pripomnil Tom,kakor da je najbolj pogumen na svetu. Slišala sem nekaj vzklikov in govorjenja. Ana je ženski odprla usta in pregledala zobe. Spet slišim neko govorjenje in cviljenje. Kenny se je ločil od ostalih in počasi pristopil k meni. Vprašal me je,če je vse v redu. Izdavila sem eden izmed mojih "veš da-jev" se obupano prijela za glavo. Kenny me je očitajoče pogledal. Glavo sem naslonila na rob njegove kapuce in po licu so mi spolzele solze. On se je naslonil na steno,zraven mene in čez nekaj trenutkov so se pojavili še ostali. Pogledala sem naokoli. To mi je dalo upanje,da so vsi z mano. Da me podpirajo in zaupajo vame. Da bomo skupaj preživeli. "Carol. Nekaj o tej ženski. Res jo je nekaj ugriznilo,moramo najti izhod." je Mary tiho pripomnila in prekinila tišino. "Ja,kako že?" se je spet oglasil Tom. Kenny se je jezno ozrl. "Tom,nehaj biti taka pametna rit in nam raje kaj pomagaj!" Tom je globoko zavzdihnil in zavil z očmi. "Praaaaaaav,karkoli hočete,gospodje in gospe." Ni se mi zdelo vredno trositi dodatnih komentarjev,zato sem se enostavno oprla na skale in stopila nekaj korakov naprej. "Uh,ta svetloba mi uničuje oči. Ko bi le lahko bilo malo svetleje." sem govorila sama sebi in se sprehajala po jami. Začutila sem mrzlo kapljo na licu.In še eno. In še dve. In lahki veter,ki je pihal proti meni. Ponovno mi je razmršil lase. Nasmehnila sem se in brez pomisleka stopila korak naprej. Začutila sem,kako se je strop jame znižal za meter. "Hej,pogleje to! Predor!" sem zaklicala. Napela sem oči in gledala. Vsi so se stisnili k meni. "A tudi ti vidiš nekaj?" je vprašala Mary Ann in se splazila naprej. Na čistem koncu predora se je nekaj svetlikalo.

S tem delo se zaključi prvo poglavje "Padec". To sem pozabila napisati. Naslednje poglavje je "Tujci iz vasi" in to poglavje vključuje;
-kaj je na koncu predora?
-kaj so te mrzle kaplje?
in še par drugih zanimivosti. Aja, še nekaj za vse bralce.

PROSIM,PROSIM,PROSIM,KO NAPIŠETE NEXT, ZRAVEN OPIŠITE ZGODBO Z ENO BESEDO!

vaša Basky...
26. januar 2013
u118013
u118013
Rada vas mam usee! Hvala,da mi pomagate uresničiti sanje!
26. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg