Forum
1.DEL

Ko sem prišla v šolo sem izvedela da je v petek šov talentov.Takoj sem se prijavila.Spodaj je pisalo da bodo ocenjevali 3 znani pevci.Res me je zanimalo kdo so tile skrivni žiranti.Na seznamu sem videla tudi ime Taylor Sweet (moja najhujša sovražnica,ki je zaljubljena v mojega fanta (beda)..Aja moj fant je Wiliam Leinst skrajšano Will. Moja prijateljica Jessy Sparkers skrajšano JS se je tudi prijavila. Ko sem odšla iz razreda ker se je končala zadnja ura sem imela še vaje z mojo navijaško ekipo.Tudi njih sem prijavila na šov.
01. februar 2013
Kdo so žiranti? :
a)Harry,Liam,Zayn
b)Harry,Louis,Niall
c)Harry,Justin Bieber,Zayn
01. februar 2013
povejte mi po 2 delu
01. februar 2013
2.DEL

Ko sem se zbudila sem izvedela da je sobota zvadila sem z navijaško ekipo za šov talentov našo točko.Ter še vsak svojo .Potem smo odšli na mojo jahto bilo nas je 15 (v njej sta tudi Will in JS).


Moj voznik vozi do 24:00.Počitnice imamo celotno poletje razen v petek je šov talentov .Na ladji bomo do četrtka na otoku na katerega smo namenjeni pa bomo do ponedeljka.


Končno prispeli smo.Otok je čudovit,nas pa strežejo moji (kako naj to povem)strežaji.Užiteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek res norooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.Ko smo noč preživeli na otoku nisem vedela kje sem.Ko sem pogledala naokoli sem videla sama drevesa in se zavedela da sem na zelo visokem drevesu sredi otoka,boguuuu za hrbtom.Zakričala sem NA POMOČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Na plaži so me že vsi iskali moj fant Will,my BF JS,in še nekaj članov hell cats (navijaške ekipe ) so me odšli iskati po otoku .Drugi pa so počakali na plaži če bi se vrnila tja.Iz drevesa je visela nekakšna ovijalka zgrabila sem jo in se spustila po njej...
01. februar 2013
Kdo je ugrabil Lucille?
Jim jo bo uspelo najti do šova?
Kam je Lucille odnesla ovijalka?

Povejte svoje zamisli.
01. februar 2013
Kako se vam zdi zgodba naj nextam?
01. februar 2013
povejte kakšna je:

ali
01. februar 2013
next je
05. februar 2013
odgovori na vprašanja
08. februar 2013
Kdo je ugrabil Lucille? nwm
Jim jo bo uspelo najti do šova? je
Kam je Lucille odnesla ovijalka? nwm
08. februar 2013
sej sem napisala nadeljevanje pa nisem bila prijavljena pa mi je vse zbrisalo (ahudič)to v oklepaju je sam za najčo23
08. februar 2013
oz.najčo123
08. februar 2013
preneham s pisanjem te zgodbe ker je BEd
27. februar 2013
27. februar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg