Forum
u84215
u84215
Hej pisala bom zgodbo o 13 letni Kiki. Ki ima lepo le malo osamljeno življenje. Potem pa se z očetovo ljubimko preselijo skupaj, ko Kiki odkrije da je to njena največja sovražnica!

Sem Kristina-Lana in sem stara 13 let. Obiskujem 8 razred. Oziroma v osmi razred bom šla čez 2 tedna ko bo konec počitnic.Kličejo me Kiki. Živim v bloku z Očetom Markom in psičkom Toti-jem. Mama je odšla ko sem bila stara 5 let. Zato se je ne spominjam najbolje! In od takrat je nisem več nikoli videla. Imam najboljšo prijateljico Patricijo(Pati), je tudi moja sošolka. Živi z mamo Tatiano,očetom Lukom in bratcoma Aleksom(15) in Jan-om(. V šoli se z vsemi sošolkami dobro razumem razen z Viktorio in njenima ''podložnicama'' Kiaro in Sonjo!
Za očka se mi že dolgo zdi da hodi ven na zmenke! In res nimam nič proti saj si vsi zaslužijo srečo. Sploh pa moj najboljši očka. Jutri greva z Pati k moji babici na počitnice za 8 dni. Komaj čakam. Tam bo verjetno še kakšna moja sestrična ali bratranec! Ampak nevem točno! Saj je vseeno!
________________________________________
Če boš bral/a boš izvedel/a kaj se zgodi ko se Kiki preseli s svojo največjo sovražnico!
Next?
19. april 2012
u84215
u84215
Moja zadnja slika z mamo:


19. april 2012
u84215
u84215
Jaz in Toti:


19. april 2012
next
19. april 2012
u84215
u84215
Jaz: (brez Toti-ja)


19. april 2012
u84215
u84215
Hvala ti amadeja10 Nasledni next napišem kmalu! Bo zate:3 (morda poznaš koga ki bi bral tako zgodbico? bi mu jo priporočila?)hvala ti!
19. april 2012
u84215
u84215
Pati:


19. april 2012
u84215
u84215
Zjutraj me je poklicala Pati!
Pati: Jutrooooooooo zaspanka!
Jaz: Joo kaj me tok zgodi budiš no!
Pati: Zato ker nevem kaj si spakerat za k tvoji babi!
Jaz: Joo pa sej gremo šele ob 12.00
Pati: Nodj poglej najprej na uro predn naprej guvuriš!
Jaz: Kvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? Ura je že pol enajstih! fakfakfak!
Pati: no dobrodošla v realnosti trnulčijca!
Jaz: dejno nehi! ti sam normalno spakeri pa kopalke toj to! nč posebnga nerabaš!
Pati: okj! Čau se vidva!
Jaz: okj!
Skočila sem s postelje in stekla v kopalnico se in se umila. Potem sem šla v sobo in se oblekla. Na poti iz sobe sem opasila Totija ki se še zvija na moji pisalni mizi! Vzela sem ga v naročje ga poljubila in dala na tla. Šla sem v dnevno sobo. Očka je sedel na kavču in bral časopis. Rekla sem mu jutro in ga poljubila na lice. Potem sem odšla v kuhinjo si vzela jogurt in ga pojedla. Stekla sem v sobo in si spakerala stvari. Medtem sem imela glasbo navito do konca naglas. Po tem sem šla so očeta in ga vprašala kdaj bomo šli. On je rekel le ''ko boš spakirana ljubica'' rekla sem mu da sem že in on je rekel da potem pa pojdimo. Ko je nosil stvari v avto sem poklicala Pati da prihajava počasi. Rekla je da bo prišla ven. Ko sem prekinila me je očka vprašal:
Oče: hej kaj rabš za k babi 2kovčka?
Jaz: Očiiii! V enem so stvari od Totija!!!
Oče: aja pol je pa uredu!
Odpeljala sva se po ulici zavila levo se vstavila. Tam je stala Pati z kovčkom. Oče je ustavil stopil ven jo pozdravil in ji odprl vrata da se bo vsedla . Ko se je vsedla je oče zložil njene stvari v prtlažnik. In odpeljali smo se! Po 45 minutah vožnje smo prišli. Pati me je pogledala in mi rekla
Pati: O majgad Kera velka hiša? a včasih so tut tok velke obstajale?
Jaz: ja ne ares čej tle žveu moj fotr in njegovih 6 sestr. Lenka, Petra, Uršula, Štefka, Zinka pa Anica. Pa še babica pa dedi njihova!
Pati: omg! A tok sestr je meu bogi! js mam 2 brata pa mi je preveč-.-
Jaz: ja . haha
Pozvonila sem! Odpret je prišla babica. Za njo pa sta mi v objem pritekli moji sestrični Maša in Liza. Ki sta dvojčici in sta stari 5 let. Objela sem ju obe in jima pritisnila poljubčka na lica. Potem sem ju predstavila Pati. Babica je rekla naj ustopiva. Očka pa je zložil stvari ven in rekel da se mu mudi na sestanek. Zato je hito odšel. Z Pati sva svoja kovčka nesli v najino sobo. Oziroma mojo sobo pri babici! je čisto na podstrešju.
Toti je tekal za mano. Ko smo prišle gor sva se razpakirali......................................................Next?
19. april 2012
u84215
u84215
Maša in Liza:


19. april 2012
u84215
u84215
Moja soba pri babici: je še veliiko večja kot ta na sliki!


19. april 2012
u84215
u84215
Najprej naj vam sedaj razložim zakaj tako ZELO sovražim Viktorio! Je samovšečna in sebična! In meni ne privošči niti kančka sreče!!! vsaj tako se zdi! Vedno kaj ušpiči v šoli in sem potem jaz kriva! Ali kaj podobnega! In že večkrat je nekaj mojih prijateljev napeljala na to da se obrnejo proti meni! In tudi Kiaro in Sonjo ne spusti! Nič nesmeta delati! Če spoznata kakšnega luštnega fanta ga morata nujno predstavit Viktorii če ne je groza! Nevem kako jo sploh lahko ubogata!!!
No sedaj pa nazaj! Babico sem vprašala če je še kdo tu ali pa še kdo pride! In zelo kmalu sem ugotovila da nam ne bo dolgčas! V sosednji sobi so bili še Nuška(7) njena bratca Nejc in Nik (oba 6), ter babica je še rekla da sta Louisa(13) ter Anže(15) malo prej odšla na igrišče malo oddaljeno od hiše. Rekla sem:
Jaz: Kaaaj? Louisa je tukaaj? Kuul! Kolk doug jo že nisem vidla!!! Jeej! ( šla sem na drug konec podstrešja kjer je bila zavesa ki je ločevaala sobo Mojo in Louisino! Rekla sem si le še suuupeer!!!)
Pati: Kdo je Louisa?
Jaz: Louisa je moja sestrična! Je napol črnka saj je njen oče črnnec! Živijo v Ameriki! In res nisem vedela da je tukaj! Jeej!!! Boš vidla ful je prjazna!
Kasnej sta in Louisa in Anže clo pršla nazaj! Nasrečo zna Louisa tut slovensko! Objeli sva se in nekaj časa sva se pogovarjali o Ameriki in ostalih stvareh. Spoznala sem jo z Pati! Dobro sta se ujeli! ......okj morm it Pol pridejo še slikce;* Next?
20. april 2012
u84215
u84215
Nejc,Nik in Nuška:
Louisa:
Anže:


20. april 2012
u84215
u84215
.
20. april 2012
u85301
u85301
u84215
u84215
Oh sajres nisem vam še povedala da mije že nekaj časa na skrivaj zelo všeč Rok iz 9. razreda! Res je luštkan! In to zelo! Je eden najbolj priljubljenih fant na šoli.
____________
Zvečer je babica spekla palačinke. In ker nas je kar 9 jih je pekla kar 3ure. Jutri smo bili z nekaj fanti in puncami zmenjeni Jaz, Pati,Louisa in Anže , da se dobimo na igrišču zraven občine! Imeli bomo tak mini party. Najprej pa se bomo kopali in zabavali. Party bo pri Domnu doma. Saj je sam. Domen je fant star 15 let. Prišli pa bodo še Tom(15),Anja(14),Klara(14),Alex(14),Tomi(13),Blaž(13),Zana(15) in Miha (16).
Zjutraj smo se oblekli se poslovili od babice in se z nekoč očetovimi in tetinimi pony-ji odpeljali proti sredušču mesta. Malo prej smo zavili desno se peljali čez hrib in prišli do neke jase kjer ni bilo veliko hiš. Le ena je bila res velika in moderna. Ta je bila domnova. Tam smo Pony-je naslonili ob hišo in šli pozvonit. Tam so že bili vsi razen Zane, Alexa in Miha. A kmalu so prišli še ostali. Najprej smo se kopali. Potem smo jedli pico. Kasneje smo se posušili in si ogledali nek film. Potem je pozvonilo. Bil je Mihov starejši brat Maks(21) prinesel je alkohol. Sicer ga ne pijem prav zelo ampak uredu. Ko se je zvečerilo smo dali glasbo in se zunaj ob bazenu pogovarjali. Miha in Zana sta bila že pošteno nalita. Domen je v gugalnem kavču osvajal Pati, Anže je bil tudi že kar dosti opit. Jaz tudi nisem več vedela kaj čisto točno počnem. Sedela sem na tleh na travi in gledala zvezde. Vsi smo že vsaj nekaj spili. nekateri še celo malo preveč. Tomi, Klara, Louisa in Blaž so bili bolj odmaknjeni nevem kaj so počeli. Anja in Alex pa sta se poljubljala na kavču. Jaz pa sem bila še zmeraj sama. Potem sem videla zano ki je odšla k Louisi in sta se nekaj pogovarjali. Meni se je začelo malo vrteti. Prišel je Miha in mi rekel če grem noter. Peljal me je v spalnico in mi ponujal še pijače češ da bo pomagalo in se bom počutila bolje. Kmalu se nisem več zavedala kaj delam. Bilo mi je že obupno slabo! Potem pa se je Miha ulegel čezme in mi slekel majico ter me začel poljubljati. Nisem vedela ali mi je ušeč ali ne. Pravzeprav sem imela v glavi mešane občutke. Nisem vedela ali naj kričim ali se prepustim nisem ga morala odrinit. Probala sem kričati a mi ni uspelo. Nazadnje sem le spravila iz sebe nek skoraj glasen krik. upala sem da me je kdo slišal... potem pa...................Next? Te zanima kaj se zgodi???
20. april 2012
u84215
u84215
Anja in Klara :


20. april 2012
u84215
u84215
Zana:


20. april 2012
next
20. april 2012
u84215
u84215
Blaž:
Tomi:
Alex:


20. april 2012
u84215
u84215
Še kak Next? Če ne! Potem jutri nextam za manco! Hvala ti ker bereš Lahko še komu priporočiš? In ali ti pišem ko Nextam v zs?
20. april 2012
u84215
u84215
Potem pa je Miha začel svojo roko počasi spuščati pod moje kratke hlače. To mi ni bilo niti malo ušeč. Probala sem kričati a se nisem zavedala ali kričim le v svoji glavi ali zares! Nekako se nisem morala povezet z realnim svetom. A kar naenkrat je v sobo pritekel Tom. Miha je porinil z postelje in ga močno mahnil. Bila sem vsa objokana tako da nisem videla vsega. Tom me je dvignil in me odnesel ven na travo na drugo stran hiše. Šel je in nisem vedela ali bo prišel nazaj. A je kaj kmalu prišel z rjuho. Jo pogrnil na tla in me postavil nanjo. Slekel si je majico. Takrat sem opazila da pravzaprav sedim le v modercu. Svojo majco je dal meni. Postalo mi je bolj toplo. Potem me je stisnil k sebi in me tolažil. Še vedno vsa ihteča sem mu začela govoriti.
Jaz: hhhhhvaalaa. hvvvalla tiii!
Tom ni rekel nič le še bolj me je stisnil k sebi. Bilo mi je všeč. Zato sem mu pustila da me objema. Čez par minut ko sva sedela tam mi je postalo slabo. Rekel je da sem preveč spila. Z menoj je šel na stranišče in nesel še flašo vode. Potem sem bruhala in to zelo! Umila sem se Tom pa me je odnesel nazaj na rjuho. Tam sva očitno zaspala objeta. Ob njem sem se počutila varno!
Ko sem se zbudila je ležal z roko pod mojo glavo. Bil je buden pogledal me je in se mi nasmehnil. Potem mi je razložil da se Miha ne zna brzdati ko je pijan! Ob 11ih dopoldne smo odkolesarili k babici. Naslednji dan smo šli v toplice z še vsemi malči. Potem en dan v lunapark, pa spet u toplice, pa na žur k Anji pol enkrat smo pr ns spal. Tko da ja blo je preprosto ful zabavno. Prišel je dan ko smo se mogli poslovit. Res mi ni blo do tega sej sm vedla da se nm začne šola čes 6 dni. Ko smo z očetom speljevali z babičinega dvorišča so ostali stali pri hiši in nam mahali! Na poti domov smo poslušali glasbo! Zato se mi je pot zdela kratka! Odložila sva Pati in se odpeljala domov. Najprej sem skopala Totija. Potem sem šla še jaz pod tuš. Zjutraj sva šla z očetom po novo torbo, peresnico in pisala. tko al tko mam akto in zveskov nerabm.
5 dni kasneje:
Ustala sem že ob 5ih zjutraj. Nisem mogla spati. Šla sem v kuhinjo in si skuhala kavo. Pijem jo smo včasih da ne bo pomote. Ampak danes mi je zadišala. Potem sem šla v sobo in v torbo vrgla puščico in beležko.......
Okej js grem neda semi več pisat če te zanima napiš next drgač pa dijo alneki
21. april 2012
u84215
u84215
Čez 2 tedna!
Prihajala sem domov, na slušalkah sem imela glasbo. Pred vrati sem dala slušalke dol in odkorakala v svojo sobo. Očetu sem namenila samo en glasen ''Živjo oči''.
V svoji sobi sem v naročje vzela totija in mu začela pripovedovati o svojem dnevu.
'' veš danes sem bila v šoli bolj zmedena! Vsakič ko sem pogledala Simona me je gledal in se mi nasmehnil! in to se ni zgodilo malokrat veš! Želim si da bi mu lahko priznala da sem vanj! Pa si neupam, saj bo tista Viktoria spet kaj zmutila! Skos se meče okrog njega in obeša po njem!''
Potem je v sobo vdrl očka!
Jaz: Ka ne znamo trkat al kak?
Oči: Ja dej no nekoga ti morm predtaut!!! Prit no!
Jaz: Sej že grem!
In sva šla skupaj v snevno kjer je na kavču sedela neka gospa. No se opravičujem izgledala je bolj kot godpodična
Predstavil mi jo je!
Oči: No Kristina to je moja zaročenka Mojca!
Jaz: V sebi sem si rekla ''kaaaaaj???'' A sem rekla le: Živjo!
Zdela se mi je prijazna! Najprej sem pomislila da je za očeta premlada! Zdela se mi je stara 25. A sem kmalu izvedela da je stara 30 to pa je sprejemljivo glede na to da je moj oče star 34. Zaklepetali sva se in povedala mi je tudi da ima hčer Viktorio. Ni povedala koliko je strara za trenutek sem pomislila da je to moja sošolka viki ampak me je takoj minilo. Saj tako prijazna gospodična nemore imeti za hčer tako ''hudobno deklico'' Zmenili smo se da gremo ta vikend skupaj na večerjo da se spoznamo.
Takoj me je obšinilo da nimam nič lepega za obleč to pa je že čes 3 dni.
Takoj sem poklicala Pati in ji povedala vse! O Mojci, Simonu, poroki....
Zdelo se ji je super. In zmenili sva se da greva jutri v šoping po oblekico zame. Po šoli sva torbe nesle domov. Potem sva šli pa z busom u šoping. Bilo je noro!
Nakoncu sem si izbrala :
To oblekico z belim topom 2 v 2 vrsti:In take čevlje:samo da so beli!
22. april 2012
u84215
u84215
Mojca:


22. april 2012
u73295
u73295
next
22. april 2012
next
22. april 2012
u84215
u84215
Ps. spoznala sem kakšen nesramnež je rROk ja!!! Sedaj sem se mislim da kar zaljubila v Simona! Je v 9 razredu sicer bi moral biti že v 1 letniku pa je zaradi kemije zaostal. (to mi ni jasno saj je kemija res najlažji predmet)
_______________________________________________
Ko sem prišla domov in oblekico dala v omaro sem z neznane številke dobila sms!
>>: Hej! Pridi danes zvečer do igrišča! In pojdi do svečeke ki bo gorela!
22. april 2012
u84215
u84215
Ps. spoznala sem kakšen nesramnež je rROk ja!!! Sedaj sem se mislim da kar zaljubila v Simona! Je v 9 razredu sicer bi moral biti že v 1 letniku pa je zaradi kemije zaostal. (to mi ni jasno saj je kemija res najlažji predmet)
_______________________________________________
Ko sem prišla domov in oblekico dala v omaro sem z neznane številke dobila sms!
>>: Hej! Pridi danes zvečer do igrišča! In pojdi do svečeke ki bo gorela!
22. april 2012
u84215
u84215
Ps. spoznala sem kakšen nesramnež je rROk ja!!! Sedaj sem se mislim da kar zaljubila v Simona! Je v 9 razredu sicer bi moral biti že v 1 letniku pa je zaradi kemije zaostal. (to mi ni jasno saj je kemija res najlažji predmet)
_______________________________________________
Ko sem prišla domov in oblekico dala v omaro sem z neznane številke dobila sms!
>>: Hej! Pridi danes zvečer do igrišča! In pojdi do svečeke ki bo gorela!
22. april 2012
u84215
u84215
Noče poslat vsega:'/
22. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg