Forum
Živjo sem donna in sem stara 14 let. živim v veliki vili z bazenom. moja soba je zelo razkošna. Hodim na osnovno šolo Magic. In jaa sem čarovnica."
Donna se je zbudila in odšla v kopalnico. Malo je prebrskala omaro in se oblekla nato pa odšla v šolo. Že dolgo je bila zaljubljena v Iana ki ej bil star toliko kot ona. Tudi on je bil čarovnik in je hodil na isto šolo kot donna. Pri skoraj vseh urah sta sedela skupaj ali pa nasproti.
Toreej: PO koncu pouka se je donna odpravila domov. Bila je utrujena in se je vrgla na posteljo. Kmalu je prišla k njej njena BFF Bonnie. z bonnie sta se poznali že od otroštva in sta se zelo razumeli. Donna in Bonnie sta odšli nakupovat v velik Nakupovalni center. Donna se je rada oblačila v obleke in krila in seveda je nosila tudi visoke pete.


Ko sta prišli domov in odložili vrečke je zazvonil telefon. Drnnnnnnnnnnnn.... D=donna I= Ian

D: Hallo?
I: Haj! Donna a si ti?
D Jaa Kdo si pa ti?
I: js sm iaan! Neki bi te uprašu*
D: Kje si pa dobil mojo številko! Kaaj je?
I: Ni važno.. noo... khmm... A bi šla z mano u kuno en faJni film vrtijo...
D: Okeej ampak ne danes delo imam...
I: Okeej. Ka pa U petek.
D: v redu.
I: od 6ih pridem potebe*
D: v redu. Čao!
I: diijo*
Kdoo je pa bil je nervozno vprašala Bonnie. Iaan poklical me Je!!!!!!! Končnoo. V petek greva vn! uhuuuuuuuuuuuuuu!B: Toooo urediti te bova moralii! D: komaj čakam!

Too je za zdeej use. če bi radi brali izvolite. bi biu dobrodošel kak komentar...

A se ti zdi zgodba zanimiva?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. junij 2012
neeext
17. junij 2012
Bil je petek. Donna se je začela urejati že ob 4ih.
Ob 6ih je prišel ian z svojim avtom in sta šla v kino. Gledala sta paranormalno čeprav je donna pričakovala nekaj drugega. bilo jo je tako strah da s eje ves čas stiskala k ianu. Po koncu filma sta šla še Na sladoled. Nato pa jo je ian odpeljal domov.
I=ian, D=donna

D: super je bilo... razen filma hehe...
I: noo bi šla še kdaj.
D: ja itaak .
I: (jo poljubi)
D: Okeej adijo se vidima ju3 u šoli
17. junij 2012
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
17. junij 2012
neext
17. junij 2012
okeej neki ne dela
17. junij 2012
okeej mogoč slik ne bom naložlaa
sory se opravičujem ampak ne dela.
17. junij 2012
TejicuuPinky -lah mi sam linke pošleš na zs pa jih js dam če ti je ok..
17. junij 2012
Donna ni mogla zaspati. Gledala je v zrak in premišljevala o filmu. Bila je sama njena starša sta odšla v nemčijo za 1 mesec ona pa je ostala doma. Prižgala si je televizijo in gledala Vampirske dnevnike. Najbolj ji je bil všeč Damon. Naslednji dan je bila sobota. donna je odšla v trgovino z malimi živalmi kjer si je kupila malego psičko. Maltežanko. bila je tako srčkana. nato je nakupila še opremo( hrana, postelja, povodec.....) in poklicala iana če jo lahko pride iskat z avtom keer sama tega ni mogla nest. Doma ga je povabila na pijačo. In vstopil je v njeno hišo. I:ian D: donna

I: imate pa leepo hišo.
D: hvalaa.
I: ni zakaj.

telefon: drrrrrrrrrrrrn...
I: ja ? Okeej. adijo.

I: sory morm it mama teži... Se vidima čao
D: adijo!

KO je donna ostala sama je uredila psički prostor sedaj ji je morala le še izbrati ime.
Ammm ime ti bo... midnight! To je to zdaaj pojdi spat midnight. jaz grem pa še v trgovino po sadje keer sem ga pozabila.... Takoj bom nazaj..
17. junij 2012
neext
17. junij 2012
okeej bom js teep poslala slike alpa linke na zs pa jih prosim ti objav* hvaala
18. junij 2012
kOO SE JE DONNA vrnila iz tgovine je bila hiša razmetana . vse je bilo na tleeh. Oropali so jo! le kaj so iskali. Donna je izreklA urok za ugotavljanje in ugotovila da jo je oropal Paul wesley znan kriminalec ki ej pred nekaj tedni ušel iz alkatraza. Izsledila ga je in ga uročila daa ji je povedal zakaj jo je oropal...Vrnil ji je vse stvari in nato ga je izpustila. Ko je prišla nazaj domov ni nikjer našla midnight. Tudi njo je našla s pomočjo uroka. skrivala se je v prostoru ki ga donna še nikoli ni videla nekakšen skrivni prehod le kam je vodil?
18. junij 2012
neeeeext
18. junij 2012
Donna je odprla zaprašena vrata in pred njo se je odprlo stopnišče. Spustila se je dol a izgledalo je kot da gre v nedogled in nikamor ne pride... Nato je prišla do velikih vrat v katerih so bili diamanti. bili so tako veliki kot jabolka. Vrata niso imela kljuke le kako naj pride noter? Ugotoviti bo morala. V svoji zamišljenosti ni opazila da je stopila na kamen in vrata so se odprla. v sobi je bilo povno izsušenih teles. Bili so vampirji. Donna je osvetlila prostor.1 izmed njih je bil čedeen čeprav je bil izsušen. zato ga je s pomočjo uroka odnesla ven. sproti je pobrala še nekaj diamantov, in zlatnikov ki so ležali po sobi. na koncu je vrata zapečatila z urokom tako da slučajno kdo izmed vampirjev nebi mogel ven. Ko je Vampirja prinesla ven in ga položila na posteljo . Dala mu je svojo kri da je oživel. na začetku se ga je bala a ko sta s ezačela poogovarjati je strah izginil.ime mu je bilo stefan in star je bil 247 leet. donna se je spraševala kako je to mogoče. D=donna S=stefan

D: kako to da si toliko star izgledaš pa kot 15-letnik.????
S: ko sem bil spreobrnjen sem bil star 15 let. vampirji se ne staramo torej... Umremo le če nam kdo zapiči lesen kol skozi srce. In ne moremo hoditi po soncu.
D: ampaak zakaj si bil v grobnici in vsi tisti vampirji zakaj?
S: pred 100 leti nas je čarovnica z imenom Emily spravila v grobnico da nebi več povzročali težav. Ker nismo pili krvi so se naša telesa izsušila in postali smo nemočni...
D: mislim da ti lahko pomagam da boš lahko hodil po soncu. Bonije našla star prstan ki ga je položila na snop svetlobe in izrekA UROK: Enchandix, fokus, misticus,,, alebitanum sovrelius! in prstan je padel na tla. dala mu ga je na roko in odgrnila zavese. tako urejeno je! je rekla s ponosom. hvala! ji je odgovoril stefan.

Se nadaljuje...
19. junij 2012
neext
19. junij 2012
Donna se je odločila pomagati stefanu. dovolila mu je da ostane v njihovi hiši a ne sme delati neumnosti. po 3 dneh jo je stefan uprašu če bi hodla z njim. in tako sta postala par seveda ni nihče vedel da je stefan vampir... upisal se je na isto šolo kot donna. Vendar donni ni dalo miru kako je lahko pod njihovo hišo grobnica vampirjev. zopet je odšla dol. tam je naašla list na katerem je bil narisan čuden zemljevid. Ugotovil JE DA JE TO ZEMLJEVID zaklada ali nečesa podobnega in tako se je odpravvila na "lov".
19. junij 2012
neeeeeeext
19. junij 2012
neeext
19. junij 2012
Donna: Zemljevid me je pripeljal na jaso v gozdu. Preučila sem vse možnosti kje bi lahko bil zaklad. ničesar ni bilo le velik kup grmovja, ovijalk in tega sranja... Vse skupaj je nateg! odšla sem nazaj domov. Okopala sem se in s bonnie sva odšli v restavracijo nekaj pojest. Takrat pa sem ga zagledala! Bil je leep in postaven. sedel je za mizo številka 5 in to je moja srečna številka. Šla sem do njega in se delala da si hočem izposoditi sol. Neumno jaa... ampak rekel je ja izvoli in mi jo z veseljem podal. kos em mu jo vrnila me je uprašal kako mi je ima in take stvari bonnie je med tem odšla domov mi2 pa sva se še dolgo pogovarjala. Ura jee bila že 6. in morala sem domov. Med najinim pogovorom sem izvedela da mu je ime gal in da je star 14 let kot jaz! Bil ej tako srčkan... Ko sem priša do doma sem se najprej preoblekla v udobno in preveliko majico in se vrgla na sedežno pred tv. Gledala sem grozljivko. Premagal me je spanec in okoli 11 sem odšla spat. Sredi noči em ej zbudil hrup. Šla sem dol pogledat kaj se dogaja. Bil je le stefan. v hladilnik je šel iskat nekaj za pit pa mu je ven padel kozareec uloženih kislih kuparic. 1 hiter urok in vse je bilo s5 čisto.

Sori keer next ni neki ful doug.... Am ju3 najbrš ne bom nextala keer gremo na končni izlet in me veerjetno ne bo cel dan doma...
20. junij 2012
neeeeeeeeeeeeeexttt
20. junij 2012
Okeej 1 hiter next zu3 pol zvečer mogoč dobite še 1.

Ko sem se zjutraj zbudila seem skočila iz postelje in šla v kuhinjo na zajtrk. Za vikend sem nameravali iti še malo po nakupih. ob 11 mi je Gal poslal sporočilo: Heej. Ammm A bi šla danes z mano ven? Ob 7 ih te bom čakal Pred hišo... Kiss Gal

Toooooooo!!! Zdaj sem pa res morala po nakupih. hitro sem nase navlekla prvo obleko ki sem jo našla vzela keeš in šla. KUpila sem lepo kratko oblekico ki je bila bela in je imela Zelo širok pas roza barve z Leepo rožico. Bila je brez naramnic in spodaj je bila širša. Zraven pa čevlje z visoko peto. Ko sme prišla domov sem šee Midnight na sprehod. In ura je bila že 3. Še 4 ure do najinega zmenka... NIsem vedela kaj naj počnem zato sem šla še na komp in preverila sporočila... na fb-ju. Ugotovila sem da me je dodal Gal. Okeej to je za zdeej use
21. junij 2012
neeeext
21. junij 2012
Sprejela sem ga in opazila sem še povabilo za stan v razmerju z osebo >Gal. Ammm okeej tudi to sem potrdila. Ko je bilo še 2 uri do najinega zmenka sem se začela urejati. Oblekla sem To kar sem prej kupila in se naličila v roza barvi.
Gal je prišel peš in skupaj sva se odpravila v Restavracijo. Naaročila sva. ko sva pojedla sva odšla nazaj domov in po poti sva se držala za roke! ssupeer na koncu me je uprašau in sva se poljubila....
22. junij 2012
Vstopila sem v hiši in skakala od veselja. bil je tako lep!!!!! Obožujem ga! Ulegla sem se v posteljo in Razmišljala o današnjem dnevu... Zaspala sem.
Zju3 sem se hitro oblekla in to... Bil je zadnji dan šole.... Dobili smo spričevala... Bila sem prav dobra too! ko smo prišli ven smo se špricali s peno za britje in se kopali v reki... Naslednji dan sta prišla moja starša domov in naslednji teden gremo Na morje in to na bahame!!. To sem takoj povedala galu. Bil je žalosten saj on ni šel na morje živel je sam z mamo in nista šla na morje... Predlagala sem mu da bi šel z nami in strinjal se je zmenila sva se z starši in bilo je urejeno. teden je hitro minil. vmes sem šla še po nakupih, Na depilacijo, v solarij, fitnes.... V soboto zvečer sem spakirala. imela sem kar 3 kovčke prtljage jasno za 3 tedne ne morem izgledati kot klošar!. V ponedeljek zu3 smo se odpeljali do galovega bloka kjer smo ga pobrali in šle naprej mi2 sva sedela zadaj vmes ej bila pa pregrada ki je bila zvočno izolirana. Peljali smo se v avtu podobnemu limuzini zadaj je bilo zelo veliko prostora in lahko sva delala kar sva hotela saj naju moja starša sploh nista videla. Ležala sva na sedežu in se poljubljala.... Na trajektu pa sva stala pri ograji in gledala valove... Končno smo prispeli bili smo v apartmaju z velikimi sobami mi2 z galom sva bila v 1 sobi ki je imela svojo kopalnico in zakonsko posteljo bilo je zelo lepo urejeno... Utrujena sva bila od naporne poti zato sva se stuširala in Šla spat.
23. junij 2012
neeext
23. junij 2012
Naslednje jutro sem se 1. zbudila po tiho sem odšla do kuhinje kjer sem našla listek: Donna Za 2 dni sva šla v mesto po opravkih... See ya. mami, oči.

Yeeeeeees sama bova! šla sem v trgovino ki je bila čisto blizu po sestavine za zajtrk.spekla sem palačinke in jih nesla galu. Zajtrk v postelji sem zavpila. rekel je da so zeelo dobre. ko se je najedel sva spila še kavo in se šla kopat. Morje je bilo turkizne barve. uživala sva. Po 2 urah sva šla gor in se stuširala keer jaz ne prenesem soli na telesu. Ko sem se posušila seem se počila na ležalnik in uživala na soncu ob branju revije in poslušanju glasbe. Prišel je čas kosila pripravila sva špagete z mesno omako. Ko sva pojedla pa je mimo prišla....
23. junij 2012
Srčkana mucicaa. In midnight je veselo stekla do nje. Muca je bila mlada in izgledala je zelo slabotno. z galom sva jo nahranila in odnesla v najino sobo kjer je počivsls mi2 pa sva se šla potapljat. našla sva ostrigo v kateri je bil biseeeer. Potapljala sva se kake 3 ure. večino preostalega časa sva se igrala z midnight in muco ki sva ji dala ime Catzy. Zvečer sva šla na sprehod in večerno kopanje bilo je super
28. junij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg