Forum
Živjo. Moje ime je Kim, stara sm 15. Moje življenje je kot vsako durgo. Brez posebnih dram in česarkoli. Nikoli nisem bila preveč popularna, vendar mi to ni bilo preveč pomembno, važno da imam nekaj svojih prijateljev, ki mi stojijo ob strani.
Ravno letos sem zamenjala šolo. Mislila sem, da bo težko, ker sem precej plašna in težko navezujem stike z ljudmi. Ampak tokrat sploh ni bilo tako grozno.

Naj nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

13. februar 2011
u35439
u35439
Next !
13. februar 2011
okay, takoj ^^
13. februar 2011
Spoznala sem kar nekaj prijateljic, s katerimi se razumem. Na čase pa sem še vedno sama. Tako je bilo tudi v petek, ko sem obljubila prijateljici, da jo bom počakala ona pa je kar izginila. Prijateljica pa taka. Potem mi je napisala, da naj pridem nazaj. Pa kaj še.
Oblekla sem se in odšla domov. Pot do mojega doma je kar dolga, ampak sem se danes odločila, da ne bom šla na avtobus. Hodila sem po zasneženi cesti in se spominjala vseh stvari, ki so se mi zgodile. Tako sem ne da bi se zavedala hodila in gledala v tla namesto pred sebe. Takrat sem padla. Najprej mi ni bilo jasno, kaj se je zgodilo, potem pa sem pogledala naprej in izpod las zagledala neke noge. Pogledala sem gor in uzrla najlepši obraz. Upam, da se nissem strmela vanj kot en hlod. Iztegnil je roko, jaz pa sem jo prijela in vstala.
N-neznanec, K-jaz
K: hvala :$
N: si vredu?
K: ja, sori da sm se zaletela vate.
N: ne, sej je vredu. a si kul drgač?
K: ja sm. zakaj?
N: nvem, kr fajn si padla. te pospremm domov?
K:ni treba.
N:no vredu, pol pa grem.čau.
Kaj.

Zakaj, zakaj, zakaj sem rekla, da me ni treba pospremt domov?! I suck.

Next?
13. februar 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg