Forum
u84435
u84435
Hej!
Jaz in rosy whitney bova začeli pisati zgodbico Življenje je težko. Govori o dvojajčnih dvojčicah-Anni in Stelli. Stari sta 14 let,Anna je za dve minuti starejša od Stelle. Anna in Stella sta drugače najboljši prijateljici. Jaz bom pisala za Stello,rosy whitney pa za Anno.
Stella je pozitivna oseba,obožuje pop glasbo in plesanje hip hopa. Njen najljubši predmet je likovna vzgoja. Obožuje One Direction,njihova najljubša pesem ji je Forever young. Stella:rosy whitney pa bo sama predstavila Anno. Upava,da vama bo zgodbica všeč!

Boš bral/a?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

17. oktober 2012
u84435
u84435
Ups,anketi sem pozabila dodati še ne....
17. oktober 2012
u84435
u84435
***************************************************STELLA***************************************************
Zopet sem zaslišala kričanje iz kuhinje. Mami in oči sta se ponovno prepirala. Že lep čas se spreta zaradi vsake malenkosti. Prejšnikrat me je oči pomotoma skoraj pozabil peljati na trening hip hopa,ker je bil preveč zaposlen pa se je mami že razjezila. Zavzdihnila sem,vzela svoj iPod in si dala slušalke v ušesa. Upala sem,da mi bodo moji najljubši zvezdniki vsaj za nekaj časa pomagali pozabiti na vse moje težave.A tokrat mi to žal ni pomagalo. Odložila sme iPod v predal in se ozrla p osvoji sobi. Izgleda takšna:Na koncu sem le vstala iz postelje in se odplazila v Annino sobo. Sedela je na postelji in poslušala svoj iPod. "Anna..."sem tiho rekla. Anna je že vstala. "Stella tudi meni je že vsega dovolj. Pobegniva! Vzemi najnujnejše stvari. Čez deset minut se dobiva pri zadnjih vratih,"je rekla Anna. Misli resno? Pa saj je vseeno. Odšla sme v sobo in dala v nahrbtnik najnujnejše stvari:Vzela sme si še denar,žepnine sem imela dovolj saj smo zelo bogati. Z Anno sva potem odšli... Prišli sva do morja (živvimo v Strunjanu). "Kam zdaj?"me je zanimalo. Anna mi e pomahala z ključi naše jadrnice. Poiskali svva jo in jo odvezali. Kmalu sva že bili na morju. K sreči sva že večkrat jadrali.
Next?
17. oktober 2012
u55216
u55216
zlo dobr nextttttttttttttt
18. oktober 2012
u84435
u84435
Rosy whitney ni mogla naložiti Annine slike zato jo bom jaz:Nopa v bisu sta Stella in Anna enojajčni dvojčici...
19. oktober 2012
u84435
u84435
*****************************************************STELLA*****************************************************
Jadrali sva že nekaj ur in bili sva sredi morja. Povsod samo morje. Nekaj ur za tem pa se je stemnilo. Mislili sva iti spati,k ose je začela huda nevihta. Neurje je bilo tako močno,da je prevrnilo jadrnico. Padli sva iz nje. Takrat pa je Anna zagledala rešilni čoln,ki je padel iz jadrnice. Splezali sva vanj in z težavo zaspali. Ko sva se zbudili sva zopet videli smao morje... Ampak potem sem zagledala...samoten otok! Začeli sva eslati proti njemu. Na koncu sva skočili iz čolna in do otoka kar plavali. Bil je zelo zelo majhen in samoten! Splezali sva na obalo. Bili sva premočeni do kosti in zelo naju je zeblo. Bili sva tudi lačni. Na otoku je bil majhen tropki gozd. Sprehodili sva se do njega in zagledali bananovo palmo! Bili sva zelo lačni ijn zato sva se lotili banan. Potme je Anna rekla,da bova tu verjetno lep čas in,da si morav zgraditi majhno hiško,ali kaj podobnega. Lotili ssva se dela. Po nekaj urah je nastalo tole:( brez steklenih oken)
Težko verjetno,da bi to zgradili dve štirinajstletnici ampak sva! Naredili sva še nekakšno shrambo za živila. Zato sva šli v tropski gozd nabrati tpvrstno sadje.
20. oktober 2012
*************************************ANNA*****************************************************************
Ko sva se vrnili sva zagledali tigra ki se mlati okoli najinega začastnega bivališča.Ni minaila sekunda in že naju je opazil.Začeli sva tekati za življenje,vsi sadeži so popadali
iz najinih rok.Tiger se je pognal za nama.Pred nama je bila veja,nisva jo videli ker sma gledali na tla,a bilo je že prebozno >boom>se je slišalo naokoli.Padli sva na tla in omedleli.Tiger naju je odvlekel v njegovo zatočišče.Ko sem se zbudila sem videla Stello že budno.Smejala se je z tigrom,prišla je do mene in povedala da je tiger neškodljiv,samo branil je najino hišo pred opicami.
*************************************************************************************************************
Nemorem devat gor slik za to jih bo 1d fun<3.
Next?
22. oktober 2012
u111209
u111209
next
03. november 2012
u84435
u84435
Hvala ivana iršič!
****************************************************************************************************************
*******************************************STELLA****************************************************
"Ampak kako veš?"me je prestrašeno vprašala Anna. Z eno roko sem pobožala tigra. Vedno sem se bala tigrov,ampak ta je bil pa čudovit! Takole je izgledal:"Pač vem,"sem tiho odvrnila. Anna mi je namenila strupen pogled. Ušel mi je smeh. "Kaj se smejiš?"je jezno rekla. Smejala sem se,ker sme se spomnila dogodka izpred let:
Takrat sva bili z Anno stari štiri leta. Bila je zima. Verjetno veste,da pozimi ob morju običajno ne sneži ampak samo dežuje,dežuje. Z Anno sva šli na dvotedenske počitnice k babici,ki je živelav Kranjski Gori. Že ko smo prispel do babicine hiše sva bil celi navdušeni-bilo je ogroooomno snega! Oči in mami sta šla kmalu domov. Babica nama je pripravial kosilo,makarone,ki sva jih imeli takrat tako radi. Ko sva pojedli,sva se lahko šli igrati na sneg. Postavili sva vsaka svojega snežaka. Čeprav semnadarjena na likovnem področju je bil takrat Annin snežak lepši od mojega. Bila sme zelo ljubosumna. Anna je,ko je končala šla notir na WC. Nisem se mogla zadržati zato sme Anni podrla snežaka. Ko je prišla nazaj je bika zelo žalostna,ker je ugotovila,da sme ji snežaka uničila jaz. Ampak Anna kot otrok skoraj nikoli ni jokala. Takrat je bilo prvič in zadnjič,da sva se sprli. Anna mi je poslala strupen pogled,prav takšen kot mi ga je poslala malo prej. Nato je ame zalučala veliko kepo,in mi s tem podrla snežaka. Začeli sva na vso grlo kričati;jaz ker mi je podrla snežaka,ona pa ker sme ji snežaka podrla jaz. Seveda mi je Anna potem še večkra poslala tak pogled,kadar sme rekla kaj takšnega kar ni bilo po njeni volji. K sem ji to razložila se je smejala tudi Anna. Potem sme še zadnjič pobožala tugra in skupaj sva se odpravili v hišico na drevesu. Popoti sva nabrali še nekaj sadja. Ko pa sva prišli do hišice pa...........................................Next?
03. november 2012
u111209
u111209
next
03. november 2012
************************************************ANNA******************************************************
Hiška je bila popolnoma razmetana


Na kavču je spal neznan fant.S Stello sva se spogledali,na tiho mi je prišepnila"negdo je vdrl v najino hiško in se udomačil".Začela sm se smejati(na tiho)tudi Stella se je zahihitala.Vzele sma palico in ga butnile po glavi.Začel je mrmrati"av moja glava aa"
na hitro sma pospravile sobo.Odpeljali sva ga v sobo za goste(naredili sva veliko sob)in...
************************************************************************************************************
sory za kratek next
03. november 2012
u111209
u111209
next
04. november 2012
u111209
u111209
next
15. november 2012
u84435
u84435
Hvala!!
****************************************************STELLA******************************************
Sama se nisme ravno strinjala,da ostane,a sem zaupala Anni. Tedaj se je fant zbudil. šele takrat sem ga prav pogledala. Imel je prečudovite sinje oči in blond lase. "E,kam me neseta?"je prestrašeno vprašal fant. Anna mu je vse razložila in naju še predstavila. Jaz pa sme ga vprašala,kako mu je ime. "E, Jacob,"je rekel fant. "Zakaj si udrl v najino hišico?"sem ga napadla. "Stell,pomiri se!"me je Anna poklicala po vzdevku. "Ne,Anna. Kar udrl je!"sem nahrulila še Anno. "Tega se več ne grem! Kar bodi s svojim Jacobom,saj znam sama preživti!"sem zakričala na vso grlo. Presenečeno sta me pogledala. Spustila sem Jacoba,da je padel na tla in stekla stran. Pobrala sme svoje stvari i nse zapodila v gozd. V kaj sem se spustila?
Next?
09. januar 2013
u55216
u55216
nextttttttttttttttttttttttttttt itakkkk )))))))))
09. januar 2013
hvala
******************************************ANNA************************************************************Ko sem šla za Stello,sem pozabila da je Jacob sam v hiški.A bilo je prepozno izgubila sem se v velikem labirintu.Pogledala sem nazaj in za mano je hodil Jacob.Izgledal pa je nekako takoleod blizu je izgledal lepo.
*************************************************************************************************************
Next?
12. januar 2013
sory za kratek next
12. januar 2013
u55216
u55216
nexttttttttttttttt
12. januar 2013
u28319
u28319
neeext
12. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg