Forum
u101946
u101946
Tekla sem po hodniku da ne bi zamudila prve ure. Ko sem levo na stopnišče me je nek tip spotaknil in kot žakel krompirja sem se skotalila po stopnicah. Iz moje torbe so se raztresle vse moje stvari. Ko sem se ozrla gor na stopnišče sem tam zagledala. Louisa, Claya, Alexa, Enyo in Sam kako se smejijo slišala sem Alexa ki je rekel ''khm trapa''. Hitro sem pobrala stvari jih nametala v torbo in stekla v razred. Pouk je spet potekal počasi, spet sem bila deležna kar nekaj grdih opazk ''grda si, trapa, fuj, kurb*, debela,...'' Te so sedaj postale že del mojega vsakdana, tako da me niso preveč ganile. Po pouku sem se hitro odpravila domov. Naredila sem si makarone in odšla v svojo sobo delat nalogo.

Živjo sem Esther McKaley. Kdor se druži z mano me kliče Es. Stara sem 15 let in hodim v deveti razred. Zelo rada rišem in poslušam glasbo in pojem. Imam brata dvojčka, ime mu je Louis. Star je torej toliko kot jaz, oziroma on se je rodil 12 minut prej. In še brata po imenu Noah, star je 9 let. Mami je ime Alicia očetu pa Will. Mati ima lepe blond lase, je suha in je plesalka. Oče ima rjavkaste lase in športno postavo je zelo velik. Verjetno se vam v opisu zdim navadna najstnica, pa nisem, že dve leti me v šoli zmerjajo, tudi lasten brat.
Louis, je zelo lep, popularen, ima blond lase, športno postavo, je zelo visok.
Noah je tudi zelo suh svetlih las in zelo spreten z inštrumenti.
Jaz? Nisem velika, nimam športne postave, nimam blond las,...
Oblačim se v kavbojke in prevelike puloverje s kapuco. Nosim očala ''Ray ban''. Na šoli imam eno samo prijateljico Vivian Muller. Je moja paralelka. Veliko se druživa in le njej se lahko zaupam.
14. marec 2013
u101946
u101946Jaz in Louis, stara 6 mesecev.
Jaz in Louis stara 5 let, že od nekdaj je veliko večji od mene.
14. marec 2013
u101946
u101946To sem jaz Esther.
Moj brat dvojček Louis.
Brat Noah.
14. marec 2013
u101946
u101946Nekako tako oblečena hodim v šolo, le da imam spodaj kavbojke.
Moja očala, ne nosim jih vedno.
14. marec 2013
u101946
u101946
Večino časa preživim v sobi, z slušalkami na ušesih. Najbolje se razumem z Noah-om. Skupaj igrava kitaro in pojeva.
Sedela sem v sobi in risala, ko sem zaslišala da so se vhodna vrata zaprla in slišala sem kar nekaj znanih glasov, Lou, Sam, Ann, Mike in Zach, in mislim da niso bili le oni. Počakala sem da so šli v Loujevo sobo in nato šla na stranišče. Kmalu je Emma pripeljala Noaha saj sem slišala njun smeh takoj ko sta vstopila v hišo. Slišala sem da Noah teče po stopnicah , vedela sem da bo prišel k meni zato sem se skrila v omaro. Ko je vsstopil se je ozl po sobi in me začel klicati Es, kje si. Skočila sem iz omare in ga objela. Potem mi je ves navdušen razlagal da je danes pri matematiki dobil petico. Zvečer sem spet zaspala z slušalkami na ušesih. Zbudila sem se okrog 9.ure in šla v dnevno sobo gledat film. Noah in Lou sta še spala, starša pa sta bila v službi. Ko sem slišala da nekdo prihaja po stopnicah sem se zdrzinla saj to ni bilo slišati da gre po stopnicah samo en. In res zraven Louja so prišli še Sam, Ann, Mike in Zach. Ko so me videli so se začeli smejati, ne le smejati krohotati, dobesedno so umirali od smeha. Nisem vedela zakaj se smejijo pogledala sem okrog sebe in po sebi. Potem sem stekla v svojo sobo pred ogledalo.................................................next?...
17. marec 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg