Forum
Živijoo.
Sem Abby in hodim v l. letnik umetnosti. Mam BFF Zivo, ki z mano hodi v razred. No stare sva 16let in sva iz New Yorka. Mam dihurčico Emmo in BFF. To mi v življenju pomeni vse. Ziva je seveda na prvem mestu. Poznava se že 10 let,od 1. razreda. 5 let sva bili sošolki, naslednjih 4leta pa sva končale v različnih razredih. Vendar zdaj,v l. letniku umetnostne šole sva spet postali sošolki in začele čudovito najstniško življenje. Življenje dijakinj.
Nekega dne sva šle ven in se pogovarjale in seveda sva imele vsaka eno torbico z veliko denarjem. Kmalu je prišel en kjut gaj naju obgovoru in nama seveda ukradel torbico. Tekla sva za njim, ampak se je meni zlomila peta. Ona sem bila v teniskih seveda.In ko ti nekdo ukrade torbico z denarjem,najljubšo verižico in blackberry-jem te zlomljena peta verjetno ne moti. Sezula sem si oba čevlja in tekla za njim. Ko pa je stekel do podzemne in skočil na vlak. Vrata so se zaprla,in ostala sem brez najljubšega blackberrya. Potem sem se počasi odpravila nazaj v park kjer jebila Ziva. Sedela je na tleh in po licih ji je tekla solza.

naj pišem dalje?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

30. november 2011
J--Jaz
Z-Ziva

J-Ziva! Ki je bilo?
Z-Tisti..Poznala sem ga.
J-Res?
Z-Ja. In torbici nama je ukradel zato ker sem ga pred enim mesecem pustila,in nekega dne je videl da v torbici skrivam njegov telefon. Vzela sem mu ga.
J-Dobro no sej je OK. Ti si mela noter samo denar,jaz pa še moj blackberry in najljubšo verižico. in še brez najljubših čevljev sem ostala.
Z-Drugič obuj teniske! Abby, nisi ostala samo brez fona,denarja,verižice in čevljev. Če še nisi opazila si ostala brez najljubše majice.
J-Kako?
Z-Strgana je honey.
Zaradi te nesreče, ko sva šle v trgovino mi je kupila novo torbico, čevlje s petami in ji dala denar.Res sem se ji zasmilila. Zmeraj se meni nekaj zgodi. Ko sva prišle iz trgovine sva šle k stanovanju. Skupaj sva.Ko sva odprli vrata pa....Sem zasovražila Emmo. Najino stanovanje je bilo podobno bojišču v 1. svetovni vojni!
EMMA!
Sem zavpila. Emma je pritekla k meni,mi splezala po nogah(in me pošteno opraskala) na krilo,še huje strgala majico, prišla do mojega obraza...In me ugriznila v nos. Potem je skočila na Zivo in isto naredila njej. Vendar pa je uboga Emma doživela šok. Preden je skočila sem jo trdno prijelo,jo enkrat lahko mahnila in jo zaprla v kletko. Pogledala sem na uro in bila je že pol ene ponoči. Na hitro sem pospravila dnevno in si rekla-
Jutri je nov dan.Za pospravljanje.
Zahihitala sem se in šla v spalnico. Tam sem videla Zivo. Bila je oblečena v črne kavbojke,belo oprijeto majčko in karirasto srajčko. Obuvala je rdeče čevlje z peto.
J-Ziva?
Z-Ja?
J-Kam greš?
...

next?
30. november 2011
u33561
u33561
neext
30. november 2011
hvala saj bom
30. november 2011
Z-Ah ja nič posebnega....Samo..Em...
J-Samo zmenek imaš?
Z-ja
J-Čestitam
J-Ziva
A-Abby
J-sej je samo en kjuti gaj
A-kaj potem
Hitro se je obula in stekla skozi vrata. Takrat sem se nekaj ubadala z Emmo. Ko se je dobila z Justinom se je zasmejal "Kdo bi si mislil da imava zmenek ob enih ponoči?" klepetala sta in klepetala. Seveda je ona najbolj klepetala. Ni jo mogel utišati, zato sta se poljubila. Bil je dolg poljub. Ob tem poljubu se je znova zaljubila vanj. Rekla mu je "To je pa lep način, da mi poveš, da naj neham govoriti«. Zasmejal se je in rekel, da mora it domov. Ko je prišla domov sem videla, da sem spala. Ko sem se ulegla v posteljo sem se silovito vzdignila in objela "Poznam ta pogled. TVOJ PRVI POLJUB!Bravo." še enkrat sva se objele in potem zaspale.
Naslednji dan je bil naporen. Šle sva v šolo vse zaspane, še posebno jaz. Profesor je nekaj predaval ampak ga jaz nisem slišala. Na koncu smo govoril o osnovnih barvah in še sparašavu je.In potem je rekel "Ziva Jolie." ojej. Ona je bila na vrsti. Nč se ni učila.Dal ji je taka uprašanja, da bi še dojenček znal.Peto-zadnje uprašanje je bilo težko.Tkaj je zavlačevala, da je pozvonil zvonec.Profesor je rekel "Dobro.Naj ti bo.Dobila si 5.Čestitam!" mi je rekel in ji podal roko.Abby me je počakala pred vrati in me uprašala "Koliko si dobila?" in me veselo pogledala. "5 ki pa druzga?" mi je odgovorila in odhopsala domov. Jaz sem tekla za mano in me spraševela, kaj mi je dal.Ko sva prišle v stanovanje se je Emma posrala po moji nogi.Ziva je to videla in omedlela. Še sreča, da je padla na posteljo.Ko sem si opucala mojo nogo sem Zivo celo dala na posteljo, Emmo pa sem vrgla v kletko.Vzela sem papirje in opletala z njimi, da sem Zivi dala malo vetra.Kmalu se je zbudila in rekla "Kaj se je zgodilo?Zakaj sem na postelji?" roko sem položila na njena ramena in ji rekla "Omedlela si in padla na posteljo.Zdaj pa ti povej meni zakaj si omedlela?" pogledala me je in skomignila ramena "Mogoče pa...
"Mogoče pa sem se nekaj spomnila"

J-Abby
Z-Ziva
J-Veš,to me je spomnilo na MOJ PRVI poljub.Zac je prišel k meni,ko sem živela pri sestri,mesec preden sem prišla sem,in Emma je bila spuščena.In posrala se je Zacu po nogi.
Z-HaHaHa
J-In potem se je tuširau u naši bajti in pol je šou domov.Čez pou ure je biu nazaj,da je pozabil kluče.In stopu je u kopalnco,in se zabil..U mene.In potem je ostal pr nas : )
Z-ahahahahaha
Tako sem se smejala, da sem se mogla nasloniti na Zivo. Nato je zazvonil telefon.
Z-Zac
J-jaz-Abby

Z-Mam neki za tebe. Prid pred blok.
J-OK
Z-Se vidva
Z-OK

Hitro sem stekla kar v pižami. Iskala sem ga, a ga ni bilo. Potem se je prikazal iz za grma. "Nekaj imam zate." mi je rekel. Dal mi je ZZEEEEEELLLOOOOO VELIKOOOOOO KOOŠŠARRROOOO! "Kaj je to?" sem ga vprašala. "ODPRI." je rekel. Odprla sem in zagledala Hačika. "OOOOO kako je luštkan. Hvala!" sem Justina pogledala in ga poljubila.
Poslovila sva se in jaz sem hitro odtekla k Zivi.
J-Jas-Abby
Z-Ziva
Z-Ziva
J-Jaaaaa=?
Z-Ja ki jeeeeeeeeeeeee-?
Poslala sem ji TI-ŽE-VEŠ pogled.
Z-Ja dej no Abby!Ne zanima te.
J-Hočeš Emmo ki še ni bla ne veceju na rami?
Z-Ja no okej Kissnla sva se.
J-Ok no.Naj ti bo..... < 3
Hačika sem pustila kar v košari, ker je že spal. Nato pa sva še midve zaspale. Imela sem zelo čudne in grozne sanje: Bila je jesen. Listje je bilo okoli dreves. Bila sem sama čisto sama, in potem sem zaslišala tresoč glasek. Sklonila sem se in iskala kje in kaj je to. Tam pri enem drevesu sem zagledala mojega Hačika.
Najprej me je gledal, potem mi je pa skočil v naročje. Ko sem pogledala moje roke so bile vse krvave od Hačika. Potem je zašumelo listje, kot da bi eden hodil tam. Potem se je izza drevesa prikazal Justin. V roki je imel krvav nož.
Žalostno me je pogledal in rekel jezno " Oprosti." nož je prijel z obema rokama, ga visoko vzdignil nadse in se zabodel v rebra. Ampak ker so rebra kosti, mu je prišlo do srca. Hitro sem stekla k njemu (s Hačikom). Ko sem prišla do njega sem hitro položila Hačika na listje in prijela justina. Stisnila sem ga k sebi. On me je pa pogledal in rekel " Op-op-oprosti." iz njegovih oči so pritekle solze.
Začela sem vpiti " NEEEE! NEEEEEEE! NEEEEEEEEEEEE! NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!" vsak NE je bil daljši.. Začela so se mi ramena tresti. Nato sem zaslišala močen glas " Abby!Abby! Zbudi se! Abby!" zbudila sem se in zagledala Zivo. "Hitro! Ustani! Šolo bova zamudile! mi je rekla že oblečena. " Ja takoj" sem ji rekla, se hitro umila, pojedla, počesala, obula, vzela torbo in odšla.
Ko sva ble že neki metrow pred vhodom v šolo sem se spomnla-Maturantskiii.
J-Jst(Abby)
Z-Ziva

J-Jutri je maturantskiiiiii.
Z-Ne n...Jaaa je.Kar pomeni da dons ni šoleeee.Šoping?
J-Šoping.

Kupile sva si kr zlo stvrai....
Stekle sva nazaj domov.
Z-Abbs,telefon ti zvoniii.
J-Kdo?
Z-Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac.
J-Dej mi gaa.
Pogovor-Z-zac-J-js

J-Aha?
Z-Hey honey.
J-Hellow.
Z-Sm razmišlau če bi šla za 2tedna v Miami.
J-MIAMI BEACH?
Z-Aha.Mami pa oči sta kupla zasebno letalo,in mi dovolijo it u Miami z 3 frendi.In ker ostali kam grejo,sm mislu če gresta vidve z Zivo in Justin.
J-Jaaaa.Samo malo-
Zivaaaaaaaa?A gremo jst,ti Zac in Justin na Miami Beah za 2 tedna?
JAAAAA.
JKdaj gremo?
Z-Pojutrišnem.
J-OK čaaaw.
Z-Ne Abbs!Čaki.A bi šla z mano maturantca?
J-Afkors

S sabo sm uzela torbico,fon pa slušalke,en kjuti lobukč,2 lake,make up,gladiatorke,zapestnce,očala fotič in podobno.
Pa full maajc(20) 15 kratkih hlaač,5 parow kopalk,5 visokih petk,5 krilc,5 oblekc,pa maturantsko obleko,pa verižice,uhane prstane in seveda mojo malo Emmo-
Ko sva z Zivo iz taxsija na letališčću zvlekli Emmo,Hačika in useh 14 koučku sva vidle Zaca

ZA-zac,J-Js,Z-Ziva
Za-Waaw!
Z-Ja ja ful jih je.
J-Ki maš za sabo?
Za-Am ja to je Abbe.Moj mali italjanski hrt
Iz za Zaca je stopila suha,črno blea psička z dolgim vratom in ovratnco z napisom ABBE in oblečena v oblekico Good (Doggy) Girl..
Za mano je skakljal Hačiko. "Ja umiri se. Vse je okej." sem mu rekla in ga pobožala. Z Zacom sva se na hitro poljubila, da naju Ziva ni vidla. Ko se je Ziva obrnila me je vprašala "Kaj je pa s tabo? Nekam čudna se mi zdiš. A si okej?" "Ja." mi je rekla "Vredu sem!" sem ji še enkrat rekla.

J-jst,A-Abby,Z-Zac.
Ko smo čakal v vrsti sem vidla Zaca in Zivo. Glidla sta se ful zalubleno in kr naenkrat-Sta se poljubila.
J-Jz
Z-Ziva
Za-zac
J-ZAC!
Za-Oh daj no honey.
J-Ne Zac.Hočem ti povedat-Ziva hodi z Justinom in jas sm mislila da ti z mano.N spomniš se tistega kinaIn ko si prviš prišel k meni?
Zac 3leta sva skupaj.Zdaj pa.....
Za-Ok je no.
Z&J-NE NI ZAC!
Z-Zaki mi nista povedala?

J-Nista?Ziva,povedala sm ti!
Za-Abbs pred tednom dni si mi rekla da je konec.Zdaj sem preizkušal če sva še skupaj.
Z-Samo pomagala sem mu.
A-Ne vrjamem vava več!Izdala sta me pred najpomembnejšim letom mojega življenja!
ZA-Najpomembnejšim?
A-Nista mi povedala,ampak jaz vama zdaj bom-V Miami-ju sem dobila hišo.Ostala bom taam.Vendar želesa sem da bi bila tudi Ziva,saj sva končali šole.Vendar....
Z-Nočeš več?
A-JA HOČEM!
Z-Potem pa naj ostane Zac.Tvoj fant je!
A-Nooo.....OBA OOSTA OSTALA!
S ponižnim pogledom sem Abby pogledala. Rekla je "OKEJ. No prav." vsi smo se objeli skupaj smo odšli do neke stavbe.
J-To je to.
Z-Abbs,si nora?To si kupila za nekaj malega denarja?
A-Noooo.....1000.000€
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Mi je srce razbijalo. Skoraj sem padla po tleh, ker mi je srce vteklo skozi rebra. Malo je mankalo, da nisem padla na Zaca.
"Ja kaj je pa s tabo?"me je vprašal in me trdno prijel za roke. Izvila sem se iz bolečine(njegovega trdnega prijema) se prijela za mojo roko in padla po tleh.
J-Ziiiva?

Za-Abbs zlo malo.Kje s dobila 1000.000€?Si oropaa banko?
J-Neeeeeeeeee.Sestra Kayla mi je dala 50.000 ki jih je dobila ko je prodala muzej.Honne mi je dala 50.000 in 900.000 sem dobila ker sem prodala mojo staro hišo,avto in moj muzej.
Začudeno sem jo pogledala in jo stresla "MUZEJ?!ABBS MUZEJ ZAKAJ MI NISI TEGA POVEDALA?!" sem se znašala nad njo in jo tresla...
J-Ziva no!V muzej je prišla ena skupina na mesec in v enem letu sem zaslužila 100 evrov-NIČ ZIVA!Prodala sem ga.Lahko bi mi bila hvaležna,ker imamo v lasti 200kvadratnih metrov in še 1hektar ograjen v katerem je približno 100 živali in naredili bomo safari in služili.
ZA-Dobro Abbs zdej pa mi povej-Kje dobii živali?
J-Halooo Zac v sosednji hiši živi moja sestrična Cole z njenim fantom Timmom in Cole ima zveze ter lahko dobi okoli 50 gepardov,20 slonov in če bomo hoteli 10 tigrov,5 leviinj in pet levom,krokodile in vse ostalo
ZA-PŠa dobro no ne mi rečt-Cole Aminny?
J-Ja.Zaki?

ZA-Moja sestra je.
J&Z-KAJSSJ

Odpravili smo se proti stanovanju. Po poti smo pozabili na vse kar se je zgodilo. »Ammm…« je rekla Abby in pokazala s prstom proti Zacovi majici. Grdo sem jo pogledala in mu pobrala majico. Ko je prišel not (Zac) sem mu vrgla majico v roke in mu rekla »Zloži in pospravi!!!« glavo je povesil proti tlom, a sem ga prijela za roke in mu rekla »Pridi.« odšla sva na balkon. »Pusti majico.« sem mu naročila in se smejala Abby, ko se je jezila zaradi njegove majice, ki jo je spustil na tla. Nekaj časa sem se ji režala, nato pa sem zaprla vrata in Zaca prijela za roke. »Glej…« sem mu rekla in ga pogledala v njegove oči »Vem, da je težko…« sem mu rekla in ga objela. Prijel me je za roke in me odrinil stran. »Preveč časa se družiš z njo in postajaš podobna njej. Malo časa preživiš z mano in…«mi je rekel. »In kaj?« sem mu rekla in ga pogledala v oči. Imel jih je napolnjene s solzami. »Ne maram je in nočem, da se družiš z njo…« njegov pogled se je preselil proti hišam, ki so bile blizu.«Kaj te muči?« sem mu rekla in se postavila pred njegov pogled. »Kako naj ti to povem… Posilila me je. Slekla mi je oblačila in me privezala na posteljo. Upiral sem se ji a nisem imel moči. Ko sem jo brcnil v trebuh je vzela neko inekcijo z rdečo tekočino in mi jo vbrizgala v roko. Nastajala je tema in nisem videl, slišal in čutil. Ko sem se zbudil sem bil v njenih rokah, njeni postelji, odvezan in ves rdeč…« mi je rekel in se usedel na beton. »OOOOOOO!!! TO SE BO ZDAJ KONČALO!!!« sem rekla, zavihala rokave, odprla balkonska vrata in se zatekla proti Abby. »Kaj? Kaj sem naredila?« me je spraševala, ko sem jo mahnila »Saj veš!!!« sem ji rekla. KO je stopil not Zac in Justin (v stanovanje) in naju zagledala kako sva se valjale po tleh in se teple. Justin je mene prijel in me posedel na kavč, Zac je Abby prijel in jo posedel na peč. Ko je Justin zagledal Zaca je videl kakor, da bi sam sebe gledal. »AAA!!! Kdo je to?!?!« je zakričal. Pogledala sem Zaca in videla da je imel maskaro-make up. Zac se je preoblekel in našemil, da je bil moj Justin. Abby je Zaca prijela za nos in potegnila dol masko.«Kaj je zdaj to?!?!« je nanj zakričala in vrgla masko po tleh. »Poglej. Povedal ti bom čist na izi. Hočem da se vidve skregata, da bova več časa skupaj.« ji je Zac rekel in Abby prijel za roke. »NO!!! Pozabi!!! Moral bi mi povedati preden si to storil!!! JASNO?!?!« Zac je povesil glavo in se zjokal. Šla je v njegovo sobo, mu odprla potovalko in mu napolnila z njegovimi oblekami. Ko je končala mu jo je vrgla v roke in s prstom pokazala proti vratom. Povesil je glavo in se počasi odpravil proti vratom. Ko je zaprl vrata sem ji rekla »Daj mi petko!« skupaj sva plosknile in se objele. Rekle sva istočasno »YYYYYEEEEESSSSS!!!« takrat je še Justin skočil k nama v objem in naju stisnil. Jaz in Justin sva se cmoknila, Abby pa je skakala od veselja »Juuuhhhuuu!!!« je vpila in se vrgla na kavč. Bila je že 23.00. Z Abby sva se odpravili v kopalnico, pograbile ščetke in začele peti »I feel good, nananana,…« skakale sva od veselja, Justin se nama je pa samo smejal.
In tako smo se odločili-Justy,Ziva in jaz smo začeli služiti z safarijem.Na začetku smo zaslužili 100$ na mesec,zdsaj služimo po 1.000$ na DAN!K nam je prišla skupina kitajceev.
K-kitajec
J-Jst
K-Chonga chu chu Justin?
J-Hm.....JUSTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN!
Ju-Ching wolus chola chuning
je jezno rekel Jus in jih odrinil skozi vrata.
Ziva e vsa vesel apriskakljala.

Z-Pa kaj me gledata kot 2 čuka?
se nama je režala.
J-Ziva neki chongi so iskali tvojga Jusa.
Z-Nič tazgga,ane medo?
J-Medo?Ziva jno prosiiiim.
Ju-Abby supri.se mam za vaju.Šoooooooooping

Z-Justin nor si.Tu ni trgovin.Smo na skrajnem robu mesta smo.Haloo Saffari part Justin!
Ju-A ne obstajajo busi?
Z-Justin učasih si tko težek no.
Ju-Jutin učasih si tko težek no.
je oponašal Zivo

Z-justin!
je zavpila in ga klofnila.

Ju-Opa nasilni smo.

J-NEHITA!ZIVA,JUSTIN!
Z-Nehi nama pravit ki naj delava!
Ju-Hec je bil Zivika moja.
Z-Ne.Justin spoki.Nočem te več videt.
Ju-Ja me neboš nagnala z Abbsine hiše?
J-Ne,neboš ga Ziva!
Z-Pol grem jst.

Pomežiknila sem ji.
Ju-Vidiš Ziva!
J-JST te bom nagnala!Dijloo svoje stvari dobiš popošti k tebi domou.
Ju-A a a hahahaha nista normal i.DIJOOO
»Ja pa sva!!!« Sem zavpila in se obrnila proti domu. K meni je pritekel Justin in me objel. »Saj ne misliš resno ne?« je rekel, me zaustavil in me začudeno pogledal. »Seveda da mislim resno!« sem rekla in se potihoma smejala, ko sem se skrila za nek grm. »Ph, Ph, Ph, Ph... Saj te ne rabim! Kar pojdi, kdo te rabi!...!...« se je začel izgovarjati. Hitro sem splezala na drevo, ki je bilo blizu. »Neee!!! Ne oditi pliz!!!« me je prosil in hodil po kolenih, ter me iskal kje sem. »Čhin čhun čajn. Čena čuna čana?« ga je prašal kitajec. »Kvaleta!!! Čika!!!« jih je napenil, se pobral in se pošprical z čistilom, da bo lepši. »Nee!!!« sem zavpila, ko se je vame zaletel ena velika ptica. »AAAAAA!!!!!!« sem vpila a je bilo še slabše. Prestrašila sem celo jato ptic. Oddirjale so proč, jaz pa sem izgubila ravnotežje in padla. Justin me je ulovil. Padla sem v nezavest. »Abby pomagaj!!!« je zavpil in tekel proti njej. »Ziva, Ziva! A si OK?« me je spraševala in me tresla za ramena, ko me je Justin položil na klopco. Počasi sem prišla k sebi. Ko me je Justin zagledal da ga gledam, se je oddahnil. Ko sem se popraskala po glavi in sem pogledala roke, sem zagledala, da jih imam rdeče. »AAA!!!« sem zakričala in se vzdignila gor. »Kaj je?« me je Justin vprašal. »Si poškodovana?« je rekel in me pogledal. »Iz glave mi teče kri!« sem rekla in roko položila na rano. »Takoj ti bom pogledal rano!« je rekel in me božal po roki. »Ne bom jaz!« se je oglasila Abby in mi šarila po laseh.

j-jaz a-Abby ju-Justin

j-»AAA!!!,,,... BOLI!!!,,,...«

a-»Bodi pri miru!!!« je zakričala in me udarila pod rebra
Ju-»MIRUJ!!!«
a-»Ojej! Imaš pa cel trn not in to velik. ZELLO!!!«

ju-»Bo preživela?! Ne nebo!!! Ojej!!!« je zavpil in padel okoli
a-»Zdaj imam pa še enega bolnika!!!« je bila jezna Abby

No vsaj en je. Je rekla, ko me je povijala po glavi. Bila sem kot zombi. Ko je Justin prišel k sebi je rekel »Hahahaha kakšna si!!!« se mi je smejal in s prstom kazal name. »Si pa res slika.« se je še zmeraj smejal Justin. »Tebi ni prav nikoli dosti ne?!?!?!« sem jezno kričala na Justina. »ne mi pa res ni!!!« je rekel in se še zmeraj smejal. »Boš že videl, ko boš pa ti padel iz treh metrov prav po neumnosti!« sem mu rekla in ga pahnila na tla. Ko je ležal, se je še zmeraj smejal. Kar naprej se je valjal po tleh in zaradi tega me je bilo zelo sram. »Ah...« je vzdihnila Abby in se naslonila na svoja kolena. Počasi sem jo pogledala in jo vprašala »Ga pogrešaš?« in se naslonila na klopco. »Ja, ga. Samo on me je znal takoj spraviti v smeh... Samo on me je znal lepo in ljubkovalno klicati... itd.« je rekla po lici ji je spolzela solza. »Ne skrbi. Gotovo te tudi on pogreša!« sem ji rekla in jo objela. Žalostno je zavzdihnila in pogledala v mesec-luno. »Škoda da ga ni tu, saj se bi smejal in mene še nasmejal!« je rekla, vstala in stekla proč ter jokala. Justin me je objel in rekel »Saj bo vse uredu. Z njo seveda... In z nama ne?« »Ja!!!« .
Stekla sem v safari ogrado.Tako je k meni prišla majhna levinja.Najpriaznejša.Nos sem ji zakopala v kožuh.
j-Oh Lany samo ti me še razumeš.
Za-In jaz.

J-Zac?
Za-Ja.Slišal sem da me pogrešaš.

J-Ne tene.POJDI!
Za-Dobro.Abbs...

J-ABBY!
Za-Abby samo da veš,ti si edino dekle ki mi je žal da jo motram zapustitu.Edino dekle ki me je znalo nasmejati,Še v tako žalostnih trenurkih.Hvala za vse Abby.Adijo.
J-Adi...NE ZAC!Pokačakaj.

Stekla sem k njemu in ga poljubila.
J-OStani zac!

Za-Resno?
J-Resno.
Zac jo je dvignil in kmalu sta se začela vrteti. »OOOO!!! Kako te mam rad. Ti si najboljša punca doslej!!! Rad te mam prav zares!!!« je rekel in jo v zraku vrtel.
J-Ziva?
Z-Jap?
J-A bi blo možno da mata z Jusom svojo soba em....midva z Zacom pa svojo?
Za-Ne !Ni treba.Šel bom.Vidim da nas e preveč.
J-Ne,neboš!
Z-Sure honey.
" Saj je ok!" je rekla Abby in me objela. " Kamon!" ji je rekel Zac in jo prijel za roko, ter jo zavrtel. "Jupiiiiiii!" je rekla Abbs, ko jo je Zac vrtel.
Vsi smo šli vsak v svojo sobo. Justin me je prav lepo gledal in se igral z mojimi lasmi. Nekaj časa me je še gledal, potem pa mi je dal ljubčka na lice. Posmehljala sem se mu in šla v kopalnico. Hitro sem se preoblekla in se napudrala. Nekaj časa sem se še gledala v ogledalu, potem pa sem že šla proti vratom, da grem v sobo, pa se mi je spodrsnilo. Z glavo sem oplazila rob školjke in padla v nezavest. Justin je pritekel k meni, ker je zaslišal tresk. Pobral me je s tal in me položil na posteljo. Nisem vedela kje sem, kaj sem in kdo sem. Ko sem se zbudila sem samo čutila veter, ker je Zac pihal s pahljačami, da mi je delal veter.
30. november 2011
next?
30. november 2011
...
30. november 2011
next???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
30. november 2011
u33561
u33561
neext ;D
30. november 2011
next?
01. december 2011
01. december 2011
abby-jaz:

Ziva:

justin:

zac:

next?
01. december 2011
u65488
u65488
Žiujo usi bralci!Mam obvestilo za vas-emes je fejk.
Polovica napisanga je iz moje in njene skupne zgodbice(use je no) in pou je prefejkano. Ni čudno da je smo 1next
01. december 2011
Ja in bom pa naprej pisala, da bo vč nextov in jst bom to zgodbico dokončala. In sploh pa ni vse tvoje, ka sem si jaz zmislila vsebino!!!
03. december 2011
u65488
u65488
AHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHA ku sm se režala-Ne se nisi. NASLOU si se,kdo je pa začel pisat? Kurbaaa siii
07. december 2011
ok Ferret;D ki ti tebi ni jasno? če hoče emes napisat zgodbico do konca naj jo pač napiše. če si ti pač končala pisat ma ona vso pravico pisat naprej. Fak si ti en zjeben člowk.
and bdw a si ti gdaj pomislna da se mogoče cel svet ne vrti okol tebe??

emes ti kr piš naprej kr ignoriri jo itak se briga sam za sebe
07. december 2011
u33561
u33561
Men je ta zgodbica zakon, pa ne samo zarad vsebine ampak tut zarad ful carskega stila pisanja. Emes je the best pisatelca pa čeprou za enkrat še nima velik komentarjev. Js se nam umešavala ker js nč ne vem o tem ampak ne vem kje ti je fora neke fuknjene komentarje pisat na druge zgodbice. Čeprou razumem: vidve sta skupej pisale zgodbico, ti si nehala pisat in zdej njej ne pustiš da dokonča???!!! Če maš probleme to ni od emes blem. Tko da Jo pust na mir. Ti emes pa čim prej nexti ker je ful dober ;D
07. december 2011
HVALA KA ME BRANTE!!!
07. december 2011
men je tut ta zgodbica zakon in mislim da emes ne fejka,ker si ti nehala pisat še ni ona kriva! emes nexti!! ;D
07. december 2011
u65488
u65488
rosana_love- Emse feika,poglej na življenje dijakinj od ubeh boš vidla da je pou tea moiga
08. december 2011
ok ne se več kregat plis
08. december 2011
Če bo ona nehala!!!
09. december 2011
u65488
u65488
emes-Če bo ona nehala...Hahahahahahaahahahaha nimaš druzga za rečt
Tko drgač jst bi nehala če ta kurba tle(emes) nebi težila.
Fuck you emes
10. december 2011
Pa sama sebe se daj!!!
In jst sm dala naslov, in jst sm dala usebino, samzačela si ti, ka sm te prosila naj, ka takrat nism znala slik dajat gor!!!
Bom nextala..
11. december 2011
Bom nextala ob 11.00
ČE HOČETE IZBERITE:

a) takoj ob 11.00
b) lohk
c) me ne briga
č) oki
d) kit jst wim
e) ni govora
f) da neb
g) niti slučajno sm probi pa boš widla zwizde
No katero izberete in naj vas ne ovira kar sva se sporekle z Ferret;D

Odmislie si jo, kot da ni nič sm pisala na to stran.
11. december 2011
u57082
u57082
Next.Pa emes ma cist prou.Ves kai ferret ti si ena kurba pa pust emes cist pr mer k je cist ok.
11. december 2011
u65488
u65488
Ja sej jebite se usi-

H.A.F.B.D.
12. december 2011
Nehi tko govorit Ferret;D !!!

No bom nextala:

Čez nevem koliko časa...
13. december 2011
Lepo počasi sem se prebujala in se pokrivala z odejo. Kar lepi čas nisem čutila mojega srca kako mi utripa. ...
next?
P.S. Nimam časa moram iti na kombij
13. december 2011
u65488
u65488
...
Ej usi bralci-
Midve z emes sva se pobotale sao tko da veste.

P.S.Kombi je brez j-ja al neki ?
13. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg