Forum
hej. Pač odoločla sn se da iz wami delim swoje zgodbice. Upam da berete to + novo življenje.*Čau*
-
-
Bil je navaden šolski dan. Še zadnjih nekaj dni do šole. Sedela sem na avtobusu in gledala sem skoszi okno.Na cesti je bilo veliko prometa. Kmalu se je na zraven mene vsedla Rosa moja najboljša prijateljica.''Živjo Meli.'' Heljaa pikica.'' Jo objamem ter poljubim na lice. Avtobus se kmalu ustavi in iztopimo iz avtobusa. Odpawim se w šolo. Preobujem se in počakam Roso. Skupaj se odpravive do razreda. Vstopile sve v vrazred in spet sve zamudile.'' Neopravičena ura.!'' uredu.!'' vsedle swe se in začela poslušati snow. '' Poznamo weč vrst družin : jedrna&enostarševska&preurejena&.....'' In zazvonil je zvonec. Z roso swe kot ponavadi prve zapustile razred. Odšla swe w wc. Tam swe bile do konca odmora. Zazvonil je zvonec in stekle sve do razreda. Imeli smo razredno uro. Razredničarka nam je razlagala o valeti kdaj bo pa to. (URA PA TO NO) Med razredno smo imeli vaje. Vaja je hitro minila. Naša naslednja ura je bila kemija.!
Kmalu je tudi ta ura minila. Bil je glawni odmor. Med glawim odmorom swe iz Roso odšle do njega. *_* '' žiujo Pal'' ga Roas pozdrawi weselo. Jas samo gledam in nič nerečem'' Meli.?'' eem emm. Ja.?'' Žiujo.? a je kj narobe.?'' ne sam. em nč ne.!'' aham okej pol. Dej pejmo zalivat nasledno uro.?'' no ja okej.'' wsak je odšel pred učilnico po torbo in odšli sm v garderobo.'' Ustawila me je učitelica za matematiko : Melani kam greš.?

- nadaljujem.?
10. julij 2011
next
10. julij 2011
'' eem...Mam zdawnika.!'' uredu.! naswidenje.'' adijo.'' Odahnila sem si in stekla iz šole. Pred šolo sta že stala Pal in Rosa.'' ej matkrca me je dubla.!'' aja ka je reka.?'' mah kam grem.'' no dj pejmo.!'' in smo odli. Šli smo v Park.Tam se je pa začelo. : '' In meli kdo ti je kj lajk.?'' em mah en.'' in to je.? dej povej no.!'' ma ne. dej ti povj prej.'' Rosa se samo smeje. '' Okej. Ime ji je Meli.'' Kera.? priimk'' začudeno rečeve iz Roso obe naenkrat.'' jah.'' TO SI TI.!'' pogledam Roso in rečem.'' mali ne prbijej.!'' sj ne.!'' res.? no ja. Pol ti powem da si mi ušeč že uf.**'' aja.? ;P'' ja mali.'' me poljubi in oba zamiživa. Zmoti naju Rosa in reče: '' pazi fotr.!'' hitro si nadanem kapuco in on se odpelje mimo.! ohh nasrečo me ni widu. Poljubim ga s5 ta poljub je biu pa tok sladek da ga nočem nikol prekint.! Toda sem morala. Zazvonil je telefon. Iz žepa vzamem Samsunga in pogledam Izpiše se : ''Katarina.!
10. julij 2011
telefon položim na klopco in se nejavim.! Toda w roke telefon prime Rosa in se jawi : '' ja.?'' ej prfoksa je dala Meli upumin k se ji je zlagala.
''Aja.? Haha.kko je zvedla.?'' Mogla je jit neki dam pa ws je widla. Morm it čau.'' Ej Meli upumin si dubla. Prfoksa ns je vidla.'' Aja.fajn'' Nekaj časa smo bili še v parki nato pa smo odšli nazaj v šolo. Bila je zadnja ura solvenščna.Spraševala je.! Učteljica » danes sprašujem. Hmm pa poglejmo . 6+6 je 12.! Melani.« Vstanem in grem pred tablo. »No malani pa povej kakšne rime poznamo.« » eem. Aja. Prestopna,zaporedna,oklepajoča,« »uredu to znaš. Povej kako pravimo besedah ki so v dramatiki zapisene v okepajih « »eem.* Joj kko že.! Aja didaskalije.!« »uredu. In kaj ti didaskalija pove.?« » tam piše kaj narediš. Naprimer odideš.Neki tko« »uredu je.Še zadnje vprašanje.!Kaj pomeni PATRIOT.( pa ne pivo v LEPO JE BIT SOSED.)« »To je ime za domovinsko pesem kot je naprimr soči.« »urdu melani. Usedii se 5.« »Jes.!« Ura je kamlu minila. Pogovarjali smo se v vparalnih zaimkih. Kmalu je zazvnil zvonec. Vsi somo vrgli zveske v torbo in stekli na kosilo. Jas pa sem pač štor in kot nalašč se moram zaleteti v Pal.a Oba pristaneva na tleh. Drug na drugem. »ej sori.« »uredu je« mepoljubi i prepustim se užitku. Pozabila sem da sva v šoli. Kmalu zagledam same bliskovice.! Mislim si '' joj spet te hinavke ma koj jih jebe.!'' Prepustim se poljubu zmoti pa me Rosa. »ti to kr u sql a.? « »hahaha. Ne pala sn.!« »sm wida ja.« Vstanem in se nasmejem palu. Grem na kosilo. Za jest je bilo spet zanič. Vse sem pustila in odšla v garderobo. Obujem se in grem proti domu. Rosa je imela še trening zato sem morala domov sama. V roke sem prijela telefon in napišem sms Pal.u »Mali. Zj sm sama duma. Tko da ti mal prlet na okol.! Meli te ma rada ful.!«
Kamu doim sms. Vsa iz zanimanjem potegnem telefon iz torbice in odprem sporočilo »Okej. Lej pridm čez. Em.? A lh čez 10 min.? Pa pridm iz skutrjom da bom prej.*
11. julij 2011
neeext!!
11. julij 2011
NeeXtt!! Si prebereš še mojo? http://www.igre123.com/forum/tema/verano-de-amor/20519/
11. julij 2011
sam Pal te ma usen rajš.! Aweš to.? Neawš.:$ mwa.*« Kr srčk mi je hitreje začel biti.* Joj ta ljubezen. Cele možgane ti zmeša.! No In mu odpišem takole »Men je usen kdaj pridš sam čim prej.* a grewa en krog.? (: Ne pa Ne.! Meli te ma 1000x rajš.!mwa.*« poslano. Že se m stala na dvorišču. Iz torbice sem vzela ključ in odšla v hišo.
Probleka sem se v pajkice in eno kratko majčko se namasaza in odšla pred hišo. Kmalu sem zaslišala skuter. In res. Pripeljal se je iz ovinka na njem pa je sedel Pal.! Vsavil se je pri mene in me poljubil. *_* awh.* » a greva napri not al greva se mal furat.?« ga z nasmehom na ustih vprašam. » Lej potkica men je usen res. Pejva se pelat aa.?« »okeej.*« Pal se vsede »a boš.?« Ja ewo sam čelado si dam gor. Vsedem se za njem in ga primem samo za majco. »no lubica lh me mal bl mučno primš. Weš tale skutrčk nima blokad tko da gre 95km/h« Ga objamem ttesno in ga poljubim na vrat. On vžge motor in odpelje. Peljala sva se đe dobrih 5 minut. Zame je to minilo tok tkoj. Wživala sem v njegovem objemu in njegovem prfumu. Joj kok je prfektn. Pal pogleda nazaj in mi reče »a grewa do Rose al se mal pelewa kr tk.« Takrat pogledam naprej in widim kako se z wso hitrostjo približuje tovornjak. Zaprem oči in......

netx.? napiš
21. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg