Forum
Žiujo!
Jst sm klara in živim na filipinih. Tuki je vedno zlo toplo in res je lepo. Stara sem 16 let. imam 1 starejšega brata Roka ( 18 let ) , z katerim se super razumem. Tudi moja mama in oče sta super, a se le malo videmo saj treniram 8ur na dan. Živimo v lepi veliki hiši in meni osebno je super!..

jst:rok: https://media-cache-cd0.pinimg.com/736x/09/a3/83/09a383de7558ea01d09f8d645858dfd5.jpg

No rada imam/obožujem gimnastiko. To je tako rekoč moje življenje, moje vse. Z tem športom se ukvarjam profesjonalno že 4 leta, trenirati pa sem začela pri 3 letih ko sem tudi prvič že tekmovala na moji prvi tekmi ki me je pripeljala potem tudi v ekipo. (seveda je bilo zelo lahko, saj sem imela 3 leta). Ko sem bila pri 12 letih dovol dobra za svetovna tekmovanja sem tudi prišla v naš najbolši klub. Treniram usak dan v tednu razen v nedeljah in hodim v privatno šolo tako kot moja ekipa. Vedno sem si želela vedeti kako je v pravi šoli ampak tega nebom izvedela, saj če hočem biti letos svetovna prvakinja moram trdo delati na tem. In to sem pripravljena narediti. Ta šport je zelo zahteven in velikokrat zaradi tega nemorem živeti kot usak navaden najstnik. Tukaj imamo veliko pravil kot naprimer: ne hodi na žure, ne hodi na zmenke, ne zapletaj se v težave, ne pij alkohola ali kakršnih drugih pijač ki niso zdrave, ne jej nezdrave hrane, ne delaj v službi ( ker pač pol nisi dovol spočit za vaje ) in eno najpomembnejših in najslabših pravil NE IMEJ FANTA! -.- Pravila so moj edini problem, saj rada delam ravno to kar tukaj nesmem delati.. drugače gimnastiko trenira tudi moj brat in ima ista pravila in urnik kot jaz.. Zato se res dosti druživa in skupaj rada na skrivaj kršiva pravila z žuri in pitjem ( učasih ).. ;D zto se mam vedn fajn! In aja mam najbl zakon ekipo EVER! Moje 2 sotekmovalke in moje najbolše prjatlce Nina in Leja so z mano že od samga začetka in res se dost razumemo..

nina in leja ( nina je v modrih kopalkah, leja pa v belih kopalkah )No ja za začetek sm povedala dost o sebi. Zdej pa začnimo z mojo zgodbo.
Ko sem se normalnega jutra zbudila v svoji sobi, sem kot še nikoli stekla do omare se preoblekla in kar brez zajterka odšla do naše klubske telovadnice..Tam so bili že usi, celo moj brat kar mi ni bilo jasno sej sem mislila da bo pozen ampak očitno ni bil. No naš trener nam je ta dan moral sporočiti noro novico in sicer: kdo se je uvsrtil na svetovno prvenstvo. Bila sem živčna kot nikoli saj se je šlo za sanje ki jih sanjam že od samega začetka. Začel je govoriti: Tina, katja, doroteja, nina, leja in na koncu jaz...WOHOOO! *.* bil je najbolši dan.! To je bila ekipa punc, ekipa fantov pa so bili: rok ( jesss!! ) , tadej, matevž, miha, žan in marko. Važno je da sva z rokom prišla oba naprej.. seveda sva morala to proslavljati a tokrat nisva šla sama. Z nami so šli še marko, tadej, leja in nina..Meli smo se super-dupel fajn. Očitno sem bila pijana saj sem se naslednje jutro zbudila v svoji sobi in nisem vedela kje sem in kako sem prišla sem. Potem mi je rok use povedal. Cela »zjebana« sem odšla na dopoldanski pouk v mojo lastno učilnico eno nadstropje višje od moje sobe.
19. februar 2014
next???
19. februar 2014
next!!!
19. februar 2014
u165729
u165729
next!
19. februar 2014
next
19. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg