Forum
Sem lily stara sem 18 let. Prihajam iz Lj.Moja najlboljša prijateljica je Mateja.
15. maj 2011
Zazvonil mi je telefon bila je Mateja in povabila me je u kino. Seveda sem bila takoj za.Zmenili sva se da se dobiva pred kinom.Oblekla sem se črno oblekico ter odšla proti kinu. Tam me je že čakala Mateja. Z njo pa je bil še en fant ki je bil ful luškan. Mateja mi ga je predstavila Ime mu je bilo Tim.Ko smo čakali u vrst da bi kupili vztopnice sva šli z Matejo na Wc.
M-mateja J- jaz
j- Kok je ta tim luškan
m- ja res je, ful se mu dopadeš zto sm ga povabla z nama
j- a res? Kok lepo loh v kinu sedim zravn njega
M- ja itak. Pejva.
Kmaj sem čakala kino tako srečna nism bla še nikoli.

Next???
15. maj 2011
u48695
u48695
Next *-*
15. maj 2011
u35646
u35646
next
15. maj 2011
Ko sv prišli nazaj je tim že imel u rokah ustopnice. odšli smo v dvorano in film se je začel. Filma v večini nism spremljala saj sem mislila le na to kako lepo bi bilo če bi bila s timom par.
J-Jaz T- tim M- mateja
T - a bi šla po kinu na pijačo
J- ja itak.
T- če hočeš gre lahko tudi Mateja zraven
nism si želela da gre z nama saj sem hotela biti sama s timom. In seveda je Mateja to vedela in rekla da mora iti po kinu domov. Bila sem srečna da bi kar skakala.Komaj sem čakala da film konča in greva s Timom na pijačo. Film se je končno končal. Poslovila sva se od mateje in odšla.

Next?
16. maj 2011
Next
24. maj 2011
u46643
u46643
Neeeextt
27. maj 2011
Najprej sva šla na pijačo k Reki. potem pa še na sladoled. Ugotovil sva da je obema najbolj ušeč čokoladni. Odločila sva se da greva še na kratek sprehod. Zelo sem uživala v njegovi družbi. Bil je zelo prijeten in zabaven. Ko sva se sprehajala po samotni ulici me je naenkrat prijel za roko. Najprej sem se zdrznila saj tega nisem pričakovala, začudeno me je pogladal toda sem ga hitro prijela za roko. Takrat sem bila najsrečnejše dekle na svetu.Ker se je že začelo temniti me je šel pospremt do doma.
Jaz-j Tim-t
t- zelo si mi ušeč
j- ti tudi meni, si eden najprijaznejših in najlepših fantov kar sem ji spoznala
t- Lily?
j-Ja tim?
t- bi bila moja punca?
J-seveda.
Zelo sem se razveselila in ga objela.takrat sva se morala posloviti. poljubil me je na lice in odšel.

Takoj ko sem prišla domov sem napisala sporočilo mateji:
Hey Matejč!!!!
A veš da me je tim vprašal ali bi bla njegova punca. Itak da sm privolili. Joj kok je prijazen,pa tko luštn. A ni zakon.
Lily

NEXT?
01. junij 2011
dej nexti ki je ful dobra zgodbica!!!! ^_^
01. junij 2011
u46643
u46643
next
01. junij 2011
Mateja mi je odbisala da je ful srečna zame in me vprašala če greva skupaj u šolo da ji bom use povedala.naslednji dan sem ji vse povedala. rekla mi je da je dala timu mojo cifro.P.S tim ne hodi v isto šolo kt jaz in mateja. POuk se mi je vlekel v neskončnost saj sem komaj čakala da pridem domov in vidim če mi je tim pisal. Ko sem prišla domov sem hitro pogledala na telefon in ugotovia da me tim ni nič klical.Rekla sem si :najbrž je še u šoli.Ceu popoldne sem čakala njegov klic in ob 16.00 je končno zazvonil telefon bil je tim.
J-jaz T-tim
t-živjo
j-hey
t-kako si srči?
j-uredu sam tebe mal pogrešam. pa ti?
t-hvala enako.A greva na en sprehod.
j-lahko. kdaj pa?
t-ob 17.00. prav?
j-Ok ljubim te.
t- jaz tudi tebe caucau srček moj zlati.
Next?
02. junij 2011
next
11. junij 2011
Oblekla sem se moje najljubše kavbojke. ter viola majico z napisom. Še naličila sem se ter odšla v park kjer naj bi se dobila s timom. Nekaj časa sem ga čakala. Ko sem ga od daleč videla je v rokah nosil šopek rdečih vrtnic.prišel je do mene me objel in mi dal vrtnice. Vsa srečna sem se mu zahvalila in in ga prijela za roke. odločila sva se da greva na sprehod v nek samotni kraj kjer ni veliko ljudi. celo pot sva se držala za roke ter se pogovarjala. Ko sva prispela do lepega travnika sva se ulegla v travo ter se sončila. Naenkrat me je tim prijel ter me poljubil.to je bil prav francoski poljub. Tako sva se poljubljala nekaj časa. Ker se je začelo maračiti sva odšla domov. Doma sta mi starša povedala da gresta za dva tedna na počitnice v australijo. In da če želim sem lahko ta čas sama doma. seveda sem privolila ter takoj odšla poklicat tima če bo kadar mojih staršev ne bo doma spal pri meni. seveda je privoli. Tako sva komaj čakala da moji starši odidejo in tim pride k meni.
Next?
11. junij 2011
Nadaljuj,dobra zgodba.
21. junij 2011
neeeeext!!!
05. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg