Forum
Hej, začela bom pisati svojo zgodbico ki jo bo opisovala najstnica Evelyn, in še majhen opis oseb (slk nebom dajala kar sami si jih zamislite!)

Evelyn-16 let
je navidez lepo dekle ampak v resnici ni tako

Aisha- 16 let
Evelynnina priajateljica ki je najbol prijaljublejno dekle v šoli 8takoj pred evelyn)

Max- 17 let
Evelynin fant ki je navidez zelo prikupen fant ampak kot pri evelyn tudi ni tako

Kiko-17 let
najbošlši pijatelj od maxa in aishin fant

Lisa (Lisabeth)- 19 let
sestra od evelyn ki je prava zlba!

druge osebe boste izvedeli v nasledjih delih
30. junij 2011
Vse se je začelo na deževno torkovo jutro in morala sem iti v olo , oblekla sem svoja najljubša oblačila torbico v njo zmetala robčke,puider,gubice,mp4 in blackberry pojedla zajtr in odšla na avtobusno postajo na kateri je biu tudi Boban in ga zares sovražim -.-''
hotel se je pogovarjati z mano amapk mu nisem odgovarjala nato je prispeu neki austobus ki je biu do konca poln in pisalo je na njem prevoz do šole X to je bila naša šola zdelo se mi je zelo čudno amapk sem vstpila saj nisem marala hoditi po dežu saj me bi popoloma zmočilo do šole nato sem zagledala nasrečo en prost sedež zraven nekgea čudaka ki ga sploh ne poznam ampak sem se vsdla zraven njega in opazovala lčjudi da vidim če koga razen Bobana poznam mapak nobenega nisem poznala, čudno. začela sem gledati skozi okno in videla sem da s epeljemo po gozdu nato pa se je voznik začeu dreti : VOZOVNICE;VOZOVNICE ! kašne vozovnice neki sem pobislila in upala da nebo prišel do mene ampak je.
v-voznik
j-jaz

v-vozovniuco,takoj!amapk kdo sploh si ti??
j-am,nimam je trenutno (in nardila sem čisto puppy eyes ob kakitirh se vsakdo nasmehne in ji oprsti za use ampak tale ji ni)
v-voznik mrš vuun!
j-ampak,ampak..
v-VUUUUUN! tokrat se je tako zadr da sem raje pobegnila pa čeprau smo bili v nekem gozdu kjer je bila popoolna tema.. ko se je bus odpeljau ni več deževalo nato pa sem se malo sphodila po gozdu in naenkrat slišala korake ki so bili use bližje, panično sem iskala skrivališče ampak ga ni bilo...

N.E.X.T? če v 2h dnehg nebo 2h(različnih) kometarjev admin, plis uzbriš temoo!
30. junij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg