Forum
u54448
u54448
Haj!
To bo moja prva zgodbica.Upam da jo boste brali in da vam bo všeč.Če vam bo všeč,napišite next in bom nextala naprej zgodbico.No pa začnimo.Aja in še gledam eno telenovelo in mal slike jemljem iz tm tok da veste.

Sem Adriana North.Stara sem 25 let.
to sem jaz.


to je moja mami:


moj fnt Alex star 27 let:


najbolše prijateljice pa nimam.
Nekega dne sem bulila v računalnik.Tedaj je nekdo pozvonil.Bil je poštar.Prinesel je pošto.Vsko sem prebrskala in videla da je neko pismo tudi zame.Bila sem zelo vesela kajti mislila sem da je od Alexa.Odprla sem ga in videla..
16. julij 2011
u54448
u54448
nextam??
16. julij 2011
u19911
u19911
next...!
a lahko mojo zgodbico prebersš?
rose granger weasley and troubles*
16. julij 2011
u54448
u54448
bom probala okej no nextam!

torej odprla sem ga in videla da mi ni pisal anex ampak nek druk fant.bila sem prestrašena.prebrala sem ga.pisalo je: Vidu sm te že velikrat in zlo si mi ušeč.ne poznaš me ampak js tebe in hočem da mi ustrežeš in prideš k meni ju3. i love you. tvoj oboževalec zraven je pisal še njegov naslov. bila sem zmedena.nisem vedela kaj nej nrdim.itak pismo nebi nobenmu pokazala ampak ponudba je kar mikavna.ampak kaj hoče ta fant od mene?! kaj mu sploh lahko dam če denarja noče.ali to pomeni..

nextam??
17. julij 2011
u54372
u54372
next next tkooj
18. julij 2011
next
18. julij 2011
u54448
u54448
okeej nextam
...ali to pomeni da hoče kej druzga od mene? ampak kaj kaj res mi ni jasn.res nism vedla kaj nej nrdim.al nej grem nej ne grem mu odpišm kaj? okej no odločiti sem se morala hitro in zato sem se odločila da grem.takoj sem mu odpisala.drugi dan zjutraj sem spet dobila njegovo pismo.pisalo je.Ful dober dobiva se pri meni doma sej že veš naslov, dobiva se ob 8h zvečer.sabo prinesi kaj večernega.sama bova. konec.poslav mi je še svojo fotografijo.bil mi je zelo ušeč čeprav priznam da sem se bala.odpisala sem mu prav.ura je odbila pol 8 zvečer in ...
nextam ????????
18. julij 2011
u54628
u54628
neext
18. julij 2011
next!!
18. julij 2011
u54448
u54448
okeej hvala vidm na vam je ušeč okej no nextam,!
...urea je odbila pol 8 zvečer in klical me je moj fant alex! pogovor med nama:
hej! hej! kako si kaj delaš adry???(tako me je klical adry) am nič malo pospravljam.danes zvečer sem te želel povabiti da prideš k meni domov kaj praviš ljubica? am ne veš nimam časa moram si oprati lase in in..no Čau!! prekinila sem.zdaj res nisem vedela ali naj grem ali ne.vedela sem kaj bi s tistim fantom delala ponoči.in tega sm si res želela.alex mi je to že dal vendar ni bil prav dober.vendar potem bi alexa prevarala juj kaj nej nrdim shit!!!!!!!! bila sem v stresu.res paničnem stresu.a odločila sem se da grem vseno.v mislih sem imela to da se bom z alexom zdaj itak razšla in bo use ok..JA GREM IN PIKA! in sem šla ura je odbila 8 zvečer.staršev ni bilo doma šli so na počitnice brez mene za 1 teden.pozvonila sem in vrata so se odprla.nato sem ustopila in zagledala...
next???' upam da vam je ušeč!
18. julij 2011
u52983
u52983
next ------>
19. julij 2011
u54448
u54448
nextam hvala!!
...nato sem odprla vrata in zagledala tistega fanta s fotografije ki mi jo je poslal.bil je res lep.in imel je kratko večerno srajico.rekel je naj vstopim in res sem ustopila.pripovedoval mi je o svojem življenju in rekel je tudi da išče punco.in živi sam.ugotovila sem da ima čisto enake navade kakor jaz.potem me uprašal.Ali bi bila moja punca? eee nevem no hja.sem mu odgovorila.imam že fanta vendar se ločujeva in eee bom kmalu spet prosta in eee takrat boš imel malo možnosti.sem mu še rekla.alexa imam že dovolj pa še grd je.sm mela u mislih.pogovarjala sva se kar dolgo.nato me je vprašal če bi prespala tu in se zjutraj vrnila domov.odgovorila sem no prav.pripravil mi je posteljo.zelo dobro sva se spoznala.ko sva oba odšla spat.sem hitro zaspala in to pred njim.zjutraj pa je bil velik res veelik nesporazum.zbodila sem se zraven njega.in nisem bila oblečena v pižamo temveč samo v spodnje perijo.o shit sm rekla.ura je bila 7 zjutran.spomnila sem se samo da sem se ga zvečer zelo napila in..nč več se nespomnm.omg kaj nej rečm alexu.hitro sem se oblekla in fantu napisala kratko sporočilo.potem sem se hitrko pobrala iz stanovanja.napisala sem mu:večer je bil krasen vendar kaj pomeni to zjutraj?poklič me k se zbodiš.pa še mojo tel.številko.pršla sem domou in že me je klical.hej ljubica kam si pa šla ali se nisva lepo zabavala ponoči ali kaj? se nič ne spomniš? rekla sem.ne nič se ne a usenu sem bila zelo presenečena ko sem se zbudila.no dobiva se pri tebi zvečer ob 8h zvečer čau.sm mu rekla in prekinila.po tistem kar se je ponoči zgodilo sem si rekla.ah pa kaj alex dans nbo moj fnt več itak in že nism več njegova.haha.dan je minil kot blisk in ura je že odbila 8 zvečer.odpravljala sem se k njemu...
next??
19. julij 2011
Next.! ♥
19. julij 2011
u54448
u54448
hwala nextam!!
odpravljala sem se k njemu.klical me je alex.hej kako si se dobiva dans ali greva v kino hm kaj praviš? ah kar pozabi sm mu rekla.kaj pa je zdej to? me je uprašal. nič skupnega več nimava pozabi name nism več tvoja punca čao.prekinila sem.jokala sem.nisem si morala pomagati.šla sem k fantu.odprla sem vrata in ga že zagledala pred sabo je imel psa! kaj pa je to.?? tega psička sem kupil zate! čuval te bo in te potolažil.jokala sem od veselja ker je to prav to prav to česar mi alex ni dal.psa mi ni kupil!! bila sem zelo srečna.rekla sem mu veš danes me je klical alex in..
next next.??
19. julij 2011
u54628
u54628
nexT
19. julij 2011
u54448
u54448
hvala no okej nextam
...rekla sem mu veš danes me je klical anex in eee nisem več njegova punca.o sijajno torej si že lahko moja me je vprašal veš am eee še enkrat res hvala ker si mi kupu psa ampak veš eeee če priznam bi bla res rada s tabo ampak nwm.reku je:aha aha ja razumm te no k se boš odločila mi lah poveč.zdej pa pojdiva v mojo sobo na posteljo da urediva zadevice..NE!!!! sm rekla.saj sva skupaj šele 2 dni!! saj sploh še nisem tvoja punca!!! kako moreš!!? bilo mu je nerodno.vzela sem svojo torbico in šla.rekla sem mu samo še čau in nikol več se ne vidva.odločila sem se da bom dokonca lajfa sama ker sem ugotovila da sem prekleta.usi fanti umirajo zaradi mene.bila sem ušeč sošolcu ker na valeti nism plesala z njim je zapustil slovenijo in šel za vedno v nemčijo,z alexom sva se 1 dan kasneje razšla in že ima drugo ker sem ga videla z tisto kozo..res sm prekleta sm si rekla.nuben fnt me nesme več imet rad ker če me bo imel bo on zaradi mene spet storil samomor ali kaj podobnega...
next??
19. julij 2011
u19573
u19573
next
19. julij 2011
u19911
u19911
next ----->
20. julij 2011
u54448
u54448
hvala hvala nextam !
...ali kaj podobnega bom spet jaz usega kriva.najbolje bo da se ubijem.tako ali tako nimam več volje za življenje.odšla sem v kuhinjo,vzela nož,odrezala sem si lase čeprav sem jih prej mela dovge 20 cm.zdaj sem imela čisto kratke.ravno sem si pripravljala vrv da se bom obesila in potem sem stopila nekam da bi že visela.tedaj je nekdo pozvonil.kdo je? sem jokavo rekla.kdo je???? jaz alex.mi odpreš? pojdi stran alex! takoj.daj no.plis pogovoriti se morava.ne alex!!! beži beži in se nikoli več ne vrni!!!! ne nebom udru bom če neboš odprla! je govoril.res te ne bom pustil same..odpru je vrata..a bilo je prepozno.js sm že visela.o ne je rekel.kaj sem storil.ko bi jo vsaj poslušal.o ne.vzela si je življenjee samo zaradi mene.neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! prosim ne umri prosim!!!!!!!! a žal je bilo prepozno.res sem si vzela živlenje zaradi fantov.alex ni vedel kaj naj stori.kaj naj storim???? oh nevem najbolje bo da grem.in zbežal.jaz pa nisem bila mrtva.odšla sem v drugi ženski svet,kjer ni bilo fantov in vse je bilo lepo in mavrično in živela sem mirno in lepo s svojimi prijateljicami.
Konec!
HEJ USI K STE BRALI TO ZGODBICO! TA JE BILA MOJA TAPRVA ZATO JE ZELO KRATKA AMPAK OBLJUBIM VAM DA BO NASLJEDNJA VELIKO VELIKO VELIKO VELIKO BOLJŠA!!!!! ZDAJ LAHKO ŠE KOMENTIRATE KAKŠNA SE VAM JE ZDELA.
ČAUČI BAUČI
smotkaa
20. julij 2011
u52983
u52983
men je bla dobra čeprov mal kratka in škoda da je že konc ampak usejn je bla usake tok zlo napeta.bravo!!!!!!
20. julij 2011
u55275
u55275
celo sm prebrala ful je dobra!!!
22. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg