Hey! Tukaj BFF 1D ever ♥! Dobrodošli v tej temici!
Tukaj boste na določeno temo napisali zgodbo po svoji lastni domišliji!

Za vsako zgodbo, boste imele/imeli dva tedna časa, maksimum je pa en mesec. Ampak upam, da bo šlo kar gladko, in boste nov izziv dobili že po dveh tednih ali manj. No, vedeti pa morate tudi pomena dveh simbolov:

✓ = opravljen izziv
✗ = trenutno neopravljen izziv

Če bom kateri simbol še dodala, naknadno sporočim.
Prvih 5 izzivov ne bo izpadel noben, potem pa gremo na izpadanje. Ko bo kdo izpadel, ne bit jezen na mene, saj bo več sezon. Ko se bo ena končala, bo za njo prišla druga in tretja in... od vas in tudi od mene je odvisno, kako bo tema popularna.
P.S.: Vsak se lahko prijavi večkrat, torej v vsaki sezoni.

Za začetek rabim vsaj 5 ali več tekmovalcev ali tekmovalk.

...

...do naslednjič haha
20. avgust 2014
oki bom
20. avgust 2014
Hvala.
PRIJAVNICA:
Ime:
Priimek:
Slikca:

Vse v prijavnici je lahko izmišljeno
20. avgust 2014
u178002
u178002
Nina
//
20. avgust 2014
u128688
u128688
mery
experts
profile
20. avgust 2014
u178002
u178002
Nina
//
profilna
20. avgust 2014
Hvala!
sara radej še izpolni prijavnico, drugače pa še... vsaj dve al pa dva, saj je vseeno.
20. avgust 2014
Ime: Jack
Priimek: Flyingbroom
Slikca: profilna
20. avgust 2014
še nekaj! če nočete več sodelovat, se lahko to odjavite iz forum teme tako, da mi pošljete na ZS prav?
20. avgust 2014
ime Tinkara,priimek fras,slika profilna
20. avgust 2014
u29286
u29286
Elena Hemmings, profilna
20. avgust 2014
Anna
Horan
20. avgust 2014
OBVESTILO!
NOVI SIMBOLI:
+ = opravljen izziv
- = trenutno neopravljen izziv

TRENUTNO PRIJAVLJENI:

Iт'ѕ уσυя тιмє
merifebruar
bla bla2
tinky 678
Lυкє'ѕ ριηgυιη†
BFF BFF BFF
_________________________________________________________________________
Nas je že 6!

IZZIV #1
Tema: Sami si izberete glavne in stranske osebe, da vidimo, kakšna je vaša domišlija! Po tem izzivu še ne izpade noben/a. GOOD LUCK!
20. avgust 2014
Js bi se še prijavla.

Klara
Meow
Profilka ce lahko

Kako dolga more bit zgodba
21. avgust 2014
(NE CISTO) VSAKDANJA ZGODBA

Hej, sem Isabela. No prijatelji me klicejo Isa. Sem precej obicajna 14 letnica ki zivi s teto in bratracnem v prelepi hiski ob morju. Teti je ime Amy bratrancu pa Luke. Star je 8 let in je zakljucil 2. razred, jaz pa 8. Trenutno smo 27. 8. in poletnih pocitnic bo kmalu konec. Spet šola. Spet grozni učitelji ki te mučijo s testi in domačimi nalogami. Še dobro da obstajajo počitnice. Ah kaj bi brez njih.

Danes je čisto običajen dan. No vsaj tako se zdi. S teto greva nakupovat. "Isa! Ali si ze obuta? Ne smeva zamuditi te razrodaje! Pohiti! Vse nama bodo pokupili. Kot vedno." "Ja Amy. Ze grem!""Daj no Isa pohiti. Se Luka morava peljati k prijatelju." in odhitela sem po stopnicah navzdol. Vsedli smo se v avtp in se odpeljali.

Prosim oceni!
21. avgust 2014
NESREČNICA (GROZLJIVKA)!
Živijo sm Aymi (ejmi) stara sm 15 let in vsi me imajo za srečnico. Srečnica sm zato kr imam brata Luke-ja Hemmings-a! Ja kot ste ugotovili se pišem hemmings. Ja obožujem svojega brata a najmanj pa njegovo punco Mey. Stara je 17 let in me skos zafrkaua!
UPAM DA STE ME SPOZNALI!
__________________________________________________________________________
Buuuuuuuuuum! se je zaslišalo iz bratove sobe. JOJ ta brat je že spet sanju da Mey leži polk njega in je res padu s postle. Jaz mu govorim da bo pristal spodi u kuhni!!!KAJJJJJJJ! Moj streop je biu čist črn(bil je rumen svetlo!)! Naenkrat se je ob moji postlji prikazala punčka (5let) in mi rekla. ''Živijo! Bije tvoja zadnja ura!'' In je izginila. Tako sm se je ustrašila da sm padla s postle pograbila ključ odšla iz sobe in jo zaklenila. Od strahu sm stekla k bratu in ga objela. NEWEM KAKO! Ampak je bil moj brat všeč meni jaz pa njemu. No zdaj se morda sprašujete kako to vem. Pod njegovim lep topom na mizi sm vidla ''švinglc'' na katerm je pisalo sestra<3 sestra♥......! RAZUMETE! Brat in sestra sta zaljubljena drug v drugega! ŁoŁ!
Jaz:


Luke:

Mey:


Res me je POLJUBU ko sm ga objela. Počutila sm se varno kot niti v maminem objemu. Gledu je s takimi cute okcami da se drug drugemu nisva mogla upreti in sva se kar poljublja. On me je položilna posteljo in sva skup ležala ♥. Vem da je čudn kr sva brat in sestra! Nato mi je sleku majco in mi je začelo v uhi spet odzvanjati. ''Zadnja ura zadnja ura''! Spet sm se prilapla na Luka tokrat v hlačah in modrcu. Čudno je bilo da ni noben reku nič. Luka me je spet položu na postlo in me poljublu po popku. Tako sm spet zaslišala glas ''Zadnja ura, zadnja ura!Spet sm se privila k njemu in to tako da je padu name. To sm si želela vso življenje. Ni mu bil dovol da me je vidu v modrci. Nato mi je odšu še do zadrge na kavbojkah. Nisva pa oba rekla nič. Meni je pa cel čas odzvanjalo ''Zadnja ura zadnja ura'''!Objela sm ga tako močno da mi je reku ''To sm si želu vs čas!''!
Kar naenkrat se je sleku še on. Bila sva kot par. Vprašu me je''Bi bila moja p...''. Nato ga je neki zadelo in je umru. čez par dni ko je bil pogreb se Mey sploh ni jokala. Jaz pa sm se jokala kot dž.!
_____________________________________________________________________________
O. Pikica se je zdru nekdo! Pridi da greva v šolo. Zbudila sm se v svoji sobi in ugotovila da so to bile le sanje :-(!

_-_-_-_-_-_-_
Ok?
21. avgust 2014
Sorry če je dolog :-(
21. avgust 2014
Alina
Hemmings
22. avgust 2014
u29286
u29286
LIES WILL HURT THE HEART

Helou. Moje ime je Becca in sem precej priljubljeno dekle na šoli. Kaj pa govorim. Najbolj priljubljeno. Vsi se oblačilo kot jaz in me posnemajo. Čisto lahko je oddigrati takšno vlogo. Torej stara sem 16 let, imam sestrico Sophie, ter fanta..saj nevem kako mu je že ime. V šoli je res nekaj laži, vendar me za to ne skrbi. Vzela sem svojo torbo, ter jo začela polniti z zvezki. Verjetno bi mogla zapustiti tega fanta in si dobiti novega. Vendar na dnu srca sem nekaj čutila do drugega fanta. Do fanta, ki natančno vem kako mu je ime, ki natančno vem kje sedi v šoli in katere predmete ima. Ki natančno vem, da me sovraži.
Hodila sem po stezi do šole. Z dvignjeno glavo sem odkorala v razred. Šla sem do mojega fanta, ter ga odpravila. Vsedla sem se na mojo mesto, ter opazovala fanta, ki sem ga ljubila. Kaj ko bi ga uprašala kakšno stvar. Vendar sovraži me. 100% me sovraži. Vsaj mislim tako..kaj pa če je vse samo v moji domišljji? Vstala sem ter odšla do Luka. Luka, srčkanega, vendar nepriljubljenega fanta v razredu. To bi mi lahko uničilo ugled, vendar vredno je poskusiti. >>Luke? Ali bi se kaj dobila po šoli, mogoče na kakšnem zmenku?<< Takoj jenvstal in prisežem, da sem se ga kar ustrašila. >>Ne, Becca. Dovolj mi je vsega tega. Dovolj mi je, da dobiš katerega fanta hočeš. Dovolj mi je in kar pozabi na vse<< Solze sem zadrževala v očeh, ter jih poskusila pogoltniti. Pritegnil je veliko pogledov, saj ni bil ravno tih. Stala sem pri miru, ter nisem se premaknila. Samo gledala sem v njegove oči. >> To je resnica. Nehaj z tem, ker ti nebo uspelo. Sprijazni se.<< Zdaj solze niso več bile le na očeh vendar po vsem obrazu. Pobrala sem svojo torbo ter stekla ven. Drugi učenci so me gledali z prezirom, končno so me spregledali. Stekla sem ven, ter se vsedla pod hrast. Glavo sem naslonila na kolena, ter gledala v vodo, ki je tekla pod drevesom. K meni se je vsedel še nekdo. Je mogoče Melody? Moja prijateljica. Obrnila sem glavo. Ne ni bila. Bil je Luke. Takoj sem vstala ter poskusila odditi, vendar me je primil za ramo, ter potegnil nazaj. Poljubil me je ter se mi nasmehnil. >>Bolj si ki ušeč, ko si ranljiva.<< nasmehnila sem se. >>Ti si mi ušeč, zdaj ko si z mano. Mi oprostiš?<< Prikimal je. >>Vse napake.<<

Ok?
22. avgust 2014
dam jutri zgodbo bey!
22. avgust 2014
- Iт'ѕ уσυя тιмє
- merifebruar
- bla bla2
- tinky 678
+ Lυкє'ѕ ριηgυιη†
+BFF BFF BFF
+ Klara Klarcy
- BFFL 1D єνєя ♥

NAREDIT ŠE MORAJO:
- Iт'ѕ уσυя тιмє
- merifebruar
- bla bla2
- tinky 678.
No, itaq imate še 12 dni časa. Pri tem izzivu ne izpade noben!!!
22. avgust 2014
u172733
u172733
MAJA
IRWIN

Ummmm ka zgodbico ze zdej enkrat lahk napisem?
Aja pa je oki?
22. avgust 2014
1.Ja, seveda!
Ja, OK je. Brez skrbi.
Jutr dam nov seznam prijavljenih.
22. avgust 2014
u172733
u172733
Superca<333 hwaka da si mi poslal link ker tole je res super teme<333
22. avgust 2014
Hvala
23. avgust 2014
u128688
u128688
veš morda jutri napišem
bye! bye!
23. avgust 2014
u128688
u128688
✓jutri napišem
23. avgust 2014
Jaz bom napisala za BFFL 1D єνєя ♥ kr sva sestri pa je odšla na morje do 7.9! Jo opravičiš!
23. avgust 2014
Moja je zgodba z nexti.
23. avgust 2014
oprostite, pozabila sm vam povedati, da sem vsak vikend pri atiju, pa ne morem skoraj nič delat prek fona. Mora si še nabaviti računalnik. V pon., dobite seznam oseb, ki so že naredile izziv.

Ja, BFF BFF BFF, opravičim jo.
24. avgust 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg