Forum
Sedela je na robu svoje postelje. Vstala je, se polna strahu in pričakovanj obrnila in odkorakala proti oknu svoje sobe. Počasi ga je odprla, stopila ven na hladna, kamnita tla in okno zaprla za seboj. Objela jo je temna noč, mesec ni sijal. Bilo je prav prijetno, mirno in spokojno. Morala bi se dobiti z fantom, ponoči sta se že več dni skrivaj sestajala. Bil je prijeten in pozoren in komaj je čakala, da ga vidi.
Zakorakala je po črni vijugasti cesti, obkroženo z gozdovi. Naenkrat je zaslišala tiho šepetanje.
Ne, to ni bil njen fant. On je vedno zaklical njeno ime. Šepetanje jo je prestrašilo. Bilo je vse glasneje, vse bolj strašno. Zdelo se ji je, kot, da prihaja iz gozda. Nekaj je zašumelo. Naenkrat je na svojem vratu začutila vročo, hripajočo sapo. NE, TO NI BIL NJEN FANT! Hotela je nazaj, hotela je v varno zavetje hiše svojih sorodnikov. Ko se je obrnila, je šepetanje ponehalo...
01. avgust 2013
u81497
u81497
next ful hudo!!!! bom oglašvala če čš!!!!
in res je ful hud začetk kt u kšni pro knjigi!!!!
04. avgust 2013
ja lahko oglašuješ itak
04. avgust 2013
Ko se je obrnila, je šepetanje ponehalo...

Kljub prestrašenosti je nadeljevala svojo pot. Kot poprej, je v gozdu spet zašumelo. Ti nočni glasovi so res grozni, si je mislila. Naenkrat je zašumelo tik nad njeno glavo; v drevesni krošnji. Prednjo je skočil fant.
Odskočila je, zavpila kot še nikoli in se od presenečenja zgrudila po tleh. Fant je poskočil k njej in se ji začel opravičevati. Bila je popolnoma bela, prosojna v obraz in kar nekaj časa je trajalo, da se ji je vrnil glas in življenje v telo.
Po tem sta se poljubljala in objemala kar tam na tleh, dokler dekle ni bilo pripravljeno vstati. Naenkrat jo je popadla neznostna jeza, vpila je, zakaj je to storil, zakaj ji je že malo prej šepetal, zakaj jo nima rad in zakaj bi jo hotel tako prestrašiti?
Fant je bil presenečen, kakšno šepetanje, jo je vprašal? Ravno prišel sem, minuto pred tabo in hotel sem se samo pozabavati s tabo, čeprav zdaj vidim, da to ni bila dobra ideja....
Nič ji ni bilo jasno, še manj ji je bilo všeč in počasi se ji je zazdelo, da si je vse to le zamišljala.
04. avgust 2013
u8142
u8142
UPS sori neka tema je bla pa es oprosti
04. avgust 2013
Nič ji ni bilo jasno, še manj ji je bilo všeč in počasi se ji je zazdelo, da si je vse to le zamišljala...

Odšla sta na sprehod. Noč je bila temna, bolj kot kdajkoli in v njej je bilo nekaj takega, ki ti ne da miru; ko imaš občutek, da te nekdo opazuje. In ona se je tega še preveč dobro zavedala.

Tak občutek je namreč imela že kar nekaj časa. Njeno okno je bilo tik nad tlemi, zato je lahko ponoči vsak videl v njeno sobo. Večkrat ta teden se ji je zazdelo, da jo nekdo opazuje. Celo ponoči je sanjala o tem. O tem, kako nekdo stoji pred oknom, jo opazuje, gleda in poskuša vstopiti v sobo. A najhujši so bili nočni glasovi. Večkrat je slišala tuljenje psov, renčanje in vpitje živali, ki jih poprej še nikoli ni slišala. Večkrat je ponoči jokal otrok, kričal in hlipal; dokler ga ni utišalo udarjanje železa ob železo.

Odpravila sta se mimo starega pokopališča in cerkve, ki je bila osvetljena le s severne strani. Nikjer ni bilo žive duše; kako le, ko pa tukaj poleg njih živi le župnik in njegova gospodinja. Bila sta zelo prijazna, a zadržana in samotna. Skrivnostna.

Spet tisti strašni jokajoči glasovi otroka! Šele sedaj je ugotovila, da glasovi prihajajo izza cerkve. Hotela je domov, prosila je fanta; naj se vendar že odpravita, a je ni poslušal. Hotel je videti, kaj vpije in hlipa... In spet železno udarjanje. Kot bi zvonilo v zvoniku, ki že dolga leta ni več zvonil.
Približala sta se, počasi in previdno. In takrat je potihnilo. V travi blizu je ležalo nekaj zgrbljenega in temnega. Sprva sta mislila, da je to le kup peska ali pa grm. Ko pa sta se približala, sta odkrila grdo zmaličeno truplo. Krvavo truplo župnikove gospodinje.
04. avgust 2013
u147426
u147426
next
04. avgust 2013
u81497
u81497
neeeeeeeeeeext!!!!!!!!!
05. avgust 2013
neeext
05. avgust 2013
next
05. avgust 2013
Next
05. avgust 2013
Krvavo truplo župnikove gospodinje.

Groza jima je preplavila obraz, gledala sta v truplo, kot da bivkopana.
Fant jo je narahlo potegnil stran, a ona se ni morala premakniti. Noge je niso ubogale.
Potem je zagledala gospodinjino roko, usmerjena je bila proti njeni glavi in v njej je ležala črna, z krvjo
pošpricana pištola. Samomor. Na njenih sencah se je svetlikala majhna luknja, iz katere je polzela kri.
Počasi, a vztrajno. Take stvari je videla samo v filmih. V detektivkah in kriminalkah.

Naenkrat je v starem zvoniku zaropotalo. Pogledala sta navzgor, za hip se jima je celo zazdelo, da sta
videla svetlobo. Potem pa je začelo zvoniti. Sprva počasi, potem pa vse hitreje. Kot opozorilo.

Dekle je pobegnilo in fant je stekel za njo. Ustavila sta se šele pri njenem oknu. Počasi
in trepetajoče je vstopila in mu zaželela lahko noč. Poljubila sta se in se dogovorila, da se slišita takoj
naslednje jutro. Zaspala je z odprtimi očmi in upala, da se vse v resnici sploh ni zgodilo.

Verjetno sploh ne bi mogla zaspati, če bi vedela, da se je temna postava ravno takrat potikala okoli.
Da je v zvoniku stala ves čas in ju opazovala, potem pa tiho in narahlo odšla k truplu, ga dvignila in odnesla s seboj.
Za sabo pa namenoma pustila le eno sled.
05. avgust 2013
Se opravičujem, ker je tko čudn razporedil besedilo, pred objavo je zgledalo velik bolš...
next?
05. avgust 2013
Next
05. avgust 2013
Za sabo pa namenoma pustila le eno sled...

Ko se je naslednje jutro zbudila, je najprej pomislila na to, da se ji je vse le sanjalo. A vedela je, da si dela le utvare. Poklicala je fanta. Tudi on, ki je bil ponavadi možat in močan, je bil prestrašen. Dogovorila sta se, da gresta še enkrat pogledati truplo ter pokličeta policijo. Bilo jima je žal, da sta ponoči sploh odšla ven, žal
jima je bilo, da sta karkoli videla in slišala.

Fant je prišel k njej. Dolgo sta se poljubljala in objemala, se ljubkovala in tolažila. Potem pa sta se odločila, da morata oditi.

Ko sta zagledala cerkev in zvonik, sta z grozo ugotovila, da pred njo stoji župnik. Gledal je proti zvoniku in klical svojo gospodinjo, bilo je kot, da je bil tam namenoma, saj se je nemudoma obrnil k njima in jima skorajda zagrozil, da gospodinje od včeraj ni več v sobi. Menda je odšla za cerkev, molit ali nekaj podobnega. A je ni iskal, ker je prehitro zaspal.
A zakaj potem ni odšel tja že sam? si je mislilo dekle. Vprašala ga je, zakaj je včeraj ponoči zvonilo v zvoniku. Odgovoril ji je, da ni ničesar slišal. Trdil je, da je imel v ušesih čepke. A v njegovih očeh se je svetlikalo nekaj skrivnostnega. Ko je opazil, da ga gleda v oči, se je obrnil stran in pohitel z odgovorom, da morajo za cerkev.

Kjer je še včeraj ponoči ležalo truplo, sedaj ni bilo ničesar. Le majhen listek z napisom: Če nos boš vtikal, kamor ni treba-
kmalu boš ostal brez njega!

Mimo se je odpeljal avto z zatemnjenimi okni, voznika ni opazila. Opazila pa je župnika, kako mu je le narahlo, komajda opazno pokimal.
05. avgust 2013
next
06. avgust 2013
neeeeeeXt
06. avgust 2013
u81497
u81497
neeeeeeeeext
06. avgust 2013
Mimo se je odpeljal avto z zatemnjenimi okni, voznika ni opazila. Opazila pa je župnika, kako mu je le narahlo, komajda opazno pokimal.

Vprašala je, kaj bodo storili. Že je hotela poklicati policijo, ko jo je župnik grobo prijel za roko in ji zatrdil, da policija nima časa za takšne neumnosti. Trdil je, da je to sigurno nekakšna šala. Le kdo bi se lahko norčeval iz česa takšnega, pa tudi če bi se, v tem kraju živi le njena družina. Prijatelji so v mestu, fant pa se sem vozi 45min; mu je pojasnila.

Fant ga je grobo odrinil in ji rekel, naj že končno pokliče policijo. Župnik je spet posegel vmes, tokrat z izjavo, da nimata nobenih dokazov, da je tukaj sploh bilo truplo gospodinje. Odgovorila sta mu, da sta ga videla včeraj zvečer, da je gospodinja
naredila samomor. Vsaj izgledalo je tako. Pogledal jih je z posmehljivim izrazom na obrazu; le kdo bi vama verjel in odšel.

Zavedala sta se, da ima prav. A vedela sta tudi, da ima župnik nekaj za bregom. Vedela sta da je poznal avto z zatemnjenimi okni in vedela sta, da je povezan z izginotjem trupla. Nista pa bila prepričana, da je gospodinja res naredila samomor.
Odločila sta se, da bosta temu naredila konec in v njih je poskočila detektivska žilica.
06. avgust 2013
u81497
u81497
neeeeeeeeeext
06. avgust 2013
next *o*
06. avgust 2013
u129562
u129562
Next
06. avgust 2013
next
07. avgust 2013
u88555
u88555
nekst!!!+ nova bralka- the best story ever!!!
07. avgust 2013
Next
07. avgust 2013
heeeeeeeej! a bi kira brala? https://www.igre123.com/forum/tema/one-twit-can-change-everything-(one-direction)/59890/ sori, kr težim
07. avgust 2013
Odločila sta se, da bosta temu naredila konec in v njih je poskočila detektivska žilica.

Še isti večer sta se skrivoma domenila, da se tudi to noč dobita - čeprav je bilo dekle zelo strah. Vedela sta, da morata najprej k župniku, saj sta bila prepričana, da je kriv.

Ko je prišel fant k njej pod okno, sta se poljubila in odšla na južno strah njihove hiše, kjer so imeli staro lopo in v njej orodje. Hotela sta biti čim tišja, saj ju starši niti slučajno niso smeli zalotiti. Vzela sta žepni svetilki in se odpravila k župnikovi
hiši. Že na daleč sta slišala glasove. In tam je bil parkiran tisti avto!

Sprva sta opazovala od daleč, potem pa sta se tihoma pretihotapila k zadnjim vratom, kjer je bilo majhno okno in sta lahko vse videla tako, da nihče ni mogel opaziti njiju. Župnik se je pogovarjal z žensko. Sprva ženske sploh nista opazila,
ker je stala za steno. Ko pa se je premaknila bližje k župniku, je dekle prepoznalo žensko. Bila je gospodinjina polsestra Mary. Z župnikom sta govorila o denarju in neki oporoki. Še posebno pozorna pa sta postala, ko je polsestra Mary začela govoriti
o truplu. Bila je zelo ukazovalna, uradna in stroga. Tudi po videzu je spominjala na uradnico. Župniku je dejala; Truplo sem skrbno skrila. V reki je nihče nikoli ne bo našel. In nihče niti ne bo posumil, da sva kriva midva, saj ste vendar župnik. Poleg tega
pa si zelo znan daleč okoli! Odvrnil ji je, da gre vse po načrtu; dekle in fant sta bila čisto prestrašena, dekle sem celo zasledoval nekaj dni prej in ugotovil, da tukaj živi samo s svojimi starši. Naprava, ki sem jo kupil odlično deluje! Glasovi psov, dojenčka in
drugi so res originalni. Ona je potem mislila, da so glasovi resnični. Bila je popolnoma bleda in prosojna! Kaj šele, ko sem jo prestrašil iz gozda, ha-ha. Upam, da se ji bo kmalu popolnoma zmešalo, in se bo s starši odselila. Menda so tudi njeni starši zelo verni in bojezljivi. Z njimi ne bom imel težav, ko jim
bom nastavil past. Takoj bo delovalo. Vendar pa se bojim, da sta dekle in fant nekaj posumila. Pa tudi če sta, ne bosta nič mogla dokazati policiji. Še vedno sta prepričana, da je tvoja sestra naredila samomor. Ha-ha! Poleg tega, pa sta bila osupla, ko je truplo izginilo. Tvoje sporočilo jima je povzročilo kar nekaj težav. Si napisala naslednjega? Jutri jima ga bom odnesel.

Dekle in fant sta bila zelo osupla. Župnik in gospodinjina sestra sta jo umorila; je skoraj zaklicalo dekle. In takrat se je župnik obrnil proti vratom in ju opazil...
07. avgust 2013
O gosh! NEEEEEEEEXT! o:
07. avgust 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg