Forum
Heii midve sva dvojčici Henny in Katy :

stari sva 16 in hodiva v drugi letnik oblikovne gimnazije.
Živiva v Ljubljani z najinimi starši in najinim kužkom Maxyem.

mama

oči.

Maxy.Naša hiša

A nej nextava?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

02. oktober 2012
nasledn next piše kuža 2002
02. oktober 2012
ko sm pršla iz šole sm bla zlo vesela in zasanjana kajti zaljubila sem se v enega zlo luškanga fanta vsaj zame. In sm poklicala enny. j-jst e-enny
j. hoj
e. hoj
j. ne morš vrjet kaj se mi je zgodil
e. kaj????????
j. zatrepala sm se
e. v koga
j. a veš k je en nov fant ha šoli
e. ja
j. no v njega tok je luškan
e. men pa ni lep
j. kaj????????????????????????
e. ja ni mi všeč
j. aja ti si z Ažbetom pozabla sm
e. ja no naslednič premisl
j. ja sej bom
e. a sherry to že ve
j. ne ji bom jutr povedala v šoli
e.ok
j. no zdej pa moram it
e. kam
j. z gašperjom se dobim ob 17.30 zdele je pa ura 17.00
e. ok adijo
j. adijo
za gašperja sm se zrihtala ful lepo oblekla sm:
02. oktober 2012
to je oblekla henny
02. oktober 2012
to mi računalnik nagaja in ni treba brat to tle zgori
02. oktober 2012
Ko sem prišla iz šole je bla Henny oblečena zlo lepo.
J:Jst H:Henny

J: Heyy!
H: Ojj!
J: Kam pa ti greš?
H: Z Gašperjem grem vn.
J: Ok lepo se mej!Čau!
H: Čau!
Ko je odšla sem dala maxyju svežo vodo in brikete potem pa sem ga odpeljala na sprehod.Ko sem prišla v park Tivoli je bil tam Nejc.Biu je popvn.


Kar naenkrat je začel hodit proti meni.Nee! To ni mogoče pogledala sem nazaj ampak tam ni bilo nikogar.premaknila sem se za dva metra bolj levo ampak on je še vedno hodil naravnost proti meni.Ko je prišel he meni me je ogovoril J:JS N:NEJC
N: Živjo lepotička!Kako ti je ime?
J: Kkkkaaj?
N:Kako ti je ime?
J: Aja oprosti js sm Katy.
N: A maš ti mogoče dvojčico?
J: Ja!Zakaj?
N: Ker se je prej poljubljala z mojim bratom Gašperjem.
J: Kaaj?
N: Jaa!
J: Hmm.
N: No pozab zdej vseto.A bi šla z mano na sladoled?
J: Ja!
N: No greva.
Prijel me je za roko in sva šla.
Ko sva prišla do slaščičarne sva naročila sladoled.Jaz sem naročila eno kepico limone v kornet in eno kepico vanilije v lonček za Maxya.Maxy je svojo kepico vanilije pojedel v dveh oblizih.Nejc je naročil eno kepico čokolade v kornet.Plačal je Nejc in šli smo naprej po parku.Ko sva pojedla do konca sva si šla umit roke v vodnjak.Obrnila sva se stran od vodnjaka takrat pa me je Nejc:

ravno takrat pa je začel padat sneg.Začudila sem seneg!?Oktobra?!Kako je to mogoče.Nejc me je še enkrat poljubil potem pa sva šla z Maxyem domov.
02. oktober 2012
neeeext
02. oktober 2012
dva dni kasneje smo odšli jaz in katy na potovanje z fantoma v hotel žusterna in smo se kopal v bazenu in v morju peljali smo se z ladico, šli smo peš do izole in do središča kopra do cerkve odšli smo po mestu in kupili nekaj spominkov in tako smo preživeli EN mesec.
Ampak niso vse to počeli vsak dan imeli smo se super.
Ko smo prišli nazaj domov me je gašper povabil na zmenek. j- jaz g-gašper
g: a bi šla dons zvečer ob 20.00 z mano na zmenk
j: (pogledam v tla in rečm)če želiš
g: itak da hočm (mi dvigne glavo in me poljubi )
j: uredu danes ob 20:00
g: ja zmenjeno
j: ok adijo
g : adijo
odšla sva vsak v svojo smer in se pogledala še enkrat poslovila in odšla.Enako sta storila katy in nejc.
02. oktober 2012
Čez petnajst minut mi je postalo zelo zelo vroče.Preoblekla sem se v kopalke in skočila v bazen.Na srečo je bla voda mal ogrevana.Čez pet minut so v bazen poskakali tudi:Nejc,Sherry njen brat Andraž in najina sestrična Petra.Ko smo se nehal špricat in kopat smo šli midva Nejc in js v hišo ostali pa so se šli preoblečt in so odšli domov.Šla sem se stuširat.Ko sem se stuširala sem se oblekla v pižamo in šla plesat na 'What makes you beautiful'.V sobo je pršu Nejc in me začel poljuljati.Ko sva končala se je šel Nejc stuširat jst sm pa še mal plesala.Ko je Nejc prišel iz pod tuša sem ugasnila musko in šla spat.Zjutraj sem se zbudila v objemu Nejca.Pogledala sem na uro in bla je 7.35 hmalu mormo v šolo.
Hitr sm zbudila še Nejca in Henny, da smo se zrihtal.Oblekla sem :
naličla sem se pa bl preprosto:


vzela sem torbo:


In z Nejcem in Henny smo odšli v šolo.
02. oktober 2012
in me vprašal
g:ali bi se poročila z mano
jzakričala sem)daaaaaaa (z gašperjom sva se začela poljubljati) ko sva se nehala poljubljati sem stekla h katy in ji povedala kaj se mi je zgodilo. potem pa je kar na enkrat prišel nejc in me prosil če grem lahko za 5 minut v hišo in odšla sem ampak sem ju gledala skozi okno in videla sem da je mel nejc v rokah škatlico in ko jo je odprl je notri bilo tole https://www.google.si/imgres?start=158&hl=sl&sa=X&biw=1024&bih=629&addh=36&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=ZPjEGyTu6fJs_M:&imgrefurl=https://www.zenska.si/aktualno/zanimivosti/foto-najlepsi-zarocni-prstani/galerija/najlepsi-zarocni-prstani/&docid=Tw8QRJsvPkj7LM&imgurl=https://www.zenska.si/files/2012/04/zarocni-prstani-tiffany-embrace-660x422.jpg&w=660&h=422&ei=t0hsUPDXJ4jRtAbCz4G4Ag&zoom=1&iact=hc&vpx=104&vpy=286&dur=153&hovh=179&hovw=281&tx=155&ty=107&sig=108545131116988655939&page=9&tbnh=141&tbnw=208&ndsp=20&ved=1t:429,r:5,8,i:217
03. oktober 2012
in nejc jo je enako vprašal če bi se poročila in katy je zavpila daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa začela sta se poljubljati jaz pa sem se smejala in stekla do gašperja in ga poljubila na usta in se usedla zraven njega potegnil me je h sebi in sva se začela poljubljati ko sta v sobo vstopila katy in nejc. fanta sta vprašala v en glas "kdaj se bomo poročili"midve pa "čez dva meseca ali več" fanta sta odgovorila "ok". jaz in katy sva odšči v nakupovalni center.
03. oktober 2012
to zgori ni nč ker sm se zmotla
03. oktober 2012
in veliko hlač
03. oktober 2012
kupili sva si poročni obleki.Jaz to:


Henny pa to:


Kupili sva še velikooo drugih oblek in čevljov,ličil.majic,hlač...Domov sva prišli vsaka z vsaj petimi vrečkami v eni roki.

vse vrečke skupi.Ampak niso ble vse iz H&M,ble so tut iz Zare,Emporiuma...Ko sva prišle sta fanta igrala ps3.Midve sva pa šle pečt torto.Na koncu sva pekli tako:


Njam njam je bla dobra.Pojedl smo jo v enem dnevu vseh šest nas je pojedlo dva kosa malo pa smo jo razdelili tudi sosedom.Zvečer smo vsi sladko zaspali.Zjutraj me je zbudil Maxy.Mogla sem ga peljat na sprehod.Najprej sem se oblekla.Oblekla sem to:


obula pa to:


peljala sem ga v Tivoli.
03. oktober 2012
ko smo pojedl sem se šla tuširat in ko sem si slekla do spodnjih hlač in moderčka je v kopalnico vstopil gašper bil je v spodnjicah stopil je pod tuš vklopil vodo in me potegnil pot tuš in me poljubil ko sva se stuširala sva se obrisala in oblekla v pižamo in odšla spat, katy in nejc enako.odšli smo spati.
03. oktober 2012
nasledni nexkt piše clawdeenwolf
03. oktober 2012
Nasledn dan je bla šola.Zjutrej smo se zbudil in šli v šolo.Takoj ko smo pred šolo izstopili iz avtobusa je prbližno pol šole prteklo h nam in nam zastavljalo uprašanja:A SE BOSTA RES POROČILA?!KDAJ BO POROKA?!KAKO SE POČUTIŠ KO TE FANT ZAPROSI?!nA VSAKO VPRAŠANJE SVA ODGOVARJALE Zošlji sporočilo.Ema pa se je zavistno sprehajala mimo.Že od nekdaj je bila zaljubljena v Nejca in Gašperja.Šli smo v razred.Ko smo bili sredi prve ure Nejc in Gašper naenkrat od Eme dobila sporočilo na listku:i ♥ you xoxo
Obadva sta jo samo čudn pogledala in ji vrgla zmečkan listk v glavo.Ko je blo konc prve ure smo mel odmor.Naši najbl kruti sošolci :Maks,Domen,Tim in Andraž stlačl enga piflarja iz prvega letnika v omarco in jo po nesreč zaklenil ker je imo lih pršla učitlca za kemijo.Pol pa niso vedl kode in so mogl poiskat lastnika omarce da jo je odklenu.Drugo uro smo imel športno.Tekl smo dva kilometra pa pol.Ko smo se vrnil smo se šli tuširat.Nasledno uro smo mel matematiko,pol Angleščino, pol kemijo,pol kemijo in na konc biologijo.
03. oktober 2012
Ko smo pršli iz šole sva z katy naredile malico-KANAPEJČKE. potem pa sva z katy odšli v trgovino in še v nakupovalni center tam sva kupili:https://www.google.si/imgres?hl=sl&biw=1024&bih=629&tbm=isch&tbnid=tr0lbnNGAt_jSM:&imgrefurl=https://www.zenska.si/moda-lepota/modni-trendi/7-pravil-za-hojo-v-visokih-petah/&docid=2M20E0DIjcKg1M&imgurl=https://www.zenska.si/files/2012/03/untitled2_081-660x415.jpg&w=660&h=415&ei=G4NtUPhdh8S0Bu2JgLgG&zoom=1&iact=hc&vpx=332&vpy=264&dur=584&hovh=178&hovw=283&tx=140&ty=71&sig=108545131116988655939&page=4&tbnh=141&tbnw=191&start=72&ndsp=26&ved=1t:429,r:15,2,i:372
04. oktober 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg