Forum
Pisala bom novo zgodbo. Ne bo me redno gor, zato se prosim ne razburjajte. Najprej pa bi vprašala vas o čem naj pišem.

Katero zgodbo naj pišem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

31. januar 2014
u163565
u163565
o najstnikih+next
31. januar 2014
bi lahko povedala še ostalim prosim?
še 4 nexte in začnem tisto, kar bo izglasovano.
31. januar 2014
Nisem jazna. Ti piši o tistem, o čemer pišeš rada. Sama rada berem vse. Romane, kriminalke, življenjepise, resnične zgodbe, tudi pravljice, sploh grške. Kaj te najbolj veseli? Ti pa kar piši. Kaka se ti zdi pa moja zgodbica?
31. januar 2014
vredu je
31. januar 2014
Gdaj boš pa začela?
01. februar 2014
Zdravo. Jaz sem Sofija. Stara sem 10 let in kmalu bom postala 11, torej bom postala najstnica. Smo revni in komaj plačujemo za šolo. Nimam nič prijateljev saj se nikoli nisem družila z nobenim pa še oni ne želijo biti z mano, ker sem umazana, saj nimamo denarja za vodo, kaj šele za elektriko. Živimo pri moji teti. Ona je bogata in ima veliko in lepo vilo z bazenom. Ona nam ne pomaga plačevati stroške, ampak nam je dala samo prenočišče.
Danes je en dan pred šolo. Šola mi ni všeč, ker se nihče ne želi družiti z mano. Dobila sem že vse potrebščine in zvezke. Jutri, ko bo 1. September, bom pa šla na pošto še po torbo potem pa kar v šolo. Me že zanima kako bo potekalo jutri. Verjetno tako kot vedno. Vsi se me bodo izogibali. Mogoče pride jutri v šolo nova sošolka. Učiteljica je rekla, da je živela v Italiji. Ime ji je Katja in se me bo zagotovo izogibala. Stavim, da je bogata, da je lahko tem živela. No, saj sploh ne vem kako se bo izteklo. Morda pa se bo pogovarjala z mano. Upam, da bo postala moja prijateljica. Dovolj sem sanjarila. Čas je za spanje. Jutri bom izvedela vse.
Kaj se bo zgodilo naslednji dan?
Vam je bil prvi del všeč?
Sporočite mnenja in mi povejte kaj naj izboljšam.
03. februar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg