Forum
Hej. pač ja tut js sm se odločila da napišem zgodbico (namišljeno). Gre se o Sari, ki govori o njeni preteklosti, ko je bila ugrabljena, posiljena, pretepena in še marsikaj. upam da boste brali sploh pa kaj nextali pa če vam kaj ni ušeč mi prosim povejte. uživajte!
prvo podatki:
ime: Sara
Priimek: Koger
Starost: 15 let
Slika:
https://bridgitmendler.files.wordpress.com/2010/02/bridgit-mendler-good-luck-charlie.jpg

Ko dobim 2 lajka začnem pisat zgodbo
05. februar 2012
upsi zmotla sem se 2 nexta*
05. februar 2012
NEEEEEEEEEEXT ČIMPREJ!
06. februar 2012
u24511
u24511
neexxxt čm vidt zgodbo!!! pa d bo dobraa.!!
06. februar 2012
nexti plis
06. februar 2012
okej. hvala za nexte pisala bom kolkr se da knjižno. se opravičujem če bojo kje kakšne napake. aja pa še nekaj sem pozabla o Sari: Ima lepo, suho postavo, njeni lasje pa so zelo dolgi in blond. rada ima plavanje in tekanje. no, pa gremo..
Vse se je začelo lepega, sončnega poletja. Sonce je bilo visoko na nebu in žgalo na naš vrt. Bila sem doma in se dolgočasila. Dopoldan je mineval zelo počasi in da bi si ga skrajšala sem se zamotila z gledanjem televizije. Naenkrat mi zazvoni telefon. Bil je moj najboljši prijatelj - Jure. Povabil me je k sebi na kopanje v njegovem bazenu.
oblekla sem kopalke, vzela torbo in v njo dala sveže oprane spodnje hlače, moderc, denarnico in telefon. pograbila sem brisačo, si obula sandale, vstopila iz hiše, se usedla na moje kolo in se pognala proti Juretu.
Ko sem prispela sem videla Juretova starša sedeti zunaj. Lepo sem ju pozdravila, ona dva pa mene nazaj. Jure je bil v kopalkah in poležaval na ležalniku. Odložila sem brisačo in torbo, ter si moje lase, ki so bili speti v čop, razpela. majico sem si počasi slekla, da se nebi strgala, ker je bila precej vpeta. nato sem si še slekla kratke hlače iz jeansa, sezula sandale in se pognala v vodo, Jure pa za mano. ''igrala'' sva se različne igre in po štiriurnem kopanju sva se odločila, da greva poležavat na ležalnike. Njegova mama nama je ponudila domače pečeno pecivo. Sončila sva se, jedla piškote in gledala v nebo, ki je bilo brez enega oblačka. Nato pa opazim Juretovega očeta, ki me je gledal. Ni odmaknil pogleda od mojega telesa. Ker mi je bilo že dovolj tega njegovega strmenja v moje telo sem se odločila, da se grem preobleči v Juretovo sobo. pograbila sem nahrbtnik in šla. Ko sem prispela v Juretovo sobo sem si lase spela v visok čop. začela sem si slači kopalke in ko sem hotela dati nase moderc sem nekaj slišala pri oknu.pogledala sem tja. bil je nek moški in ne vem ali je bil Juretov oče. nisem utegnila videti, ker se je hitro skril. Hodila sem proti oknu, še vedno brez moderca in ko sem prišla tja, sem pogledala skozi okno. Nobenega ni bilo. Tako sem si vsaj domišljala..
ko dobim 3 nexte pišem naprej.
06. februar 2012
u24511
u24511
next next next,alo dobila si nexte zdej pa piši !!!!!
06. februar 2012
NEXT!!
06. februar 2012
Next.!
06. februar 2012
next
06. februar 2012
Hvala za nexte. Oblekla sem se in šla ven, k Juretu, ki je sedel na stolu pri bazenu. Gledala sem okoli in videla sem samo njegovo mamo.očeta nisem nikjer videla. ''pa že'' sem si mislila. začela sva se pogovarjati. '' jutri ima Petra zabavo pri njej. Povabila je vse iz naše šole. Greš?'' sem ga vprašala. ''jasno da'' mi je odgovoril. Bilo je že zelo pozno v noč zato sem mu rekla da se dobiva ob sedmih pri njej, nato pa odšla. Doma sem šla še malo na fb, nato pa sem šla nekaj pojest in umit. Pogledala sem še en film na televiziji in šla spat. Preden sem zaspala sem razmišljala o Juretu. ''Mi je všeč?'' sem se vsa srečna vprašala, nato pa zaspala. Bilo je jutro in mami mi je pripravila okusen zajtrk. Ko sem pojedla, se umila in se oblekla, sva z mamo šli po trgovinah. zelo hitro je minil čas in ko sva prišli domov, je bila ura že pet. šla sem pod tuš. Začutila sem mehke tople kapljice na mojem telesu in razmišljala o včeraj, o Juretovem očetu. Kaj me je res on gledal? pod tušem sem bila pol ure in razmišljala samo o tem zato sem morala pohiteti. posušila sem si lase, se oblekla za Petrino zabavo, nato sem si še zlikala lase, naličila in pograbila mojo torbico, v kateri je bil moj telefon, denar, tablete (za vsak slučaj) in rezervna jopica. Odhitela sem iz doma. Ravno pravi čas sem bila pri njej. Pred njeno hišo me je čakal Jure. Šla sva v hišo in bilo je zelo ''nabita''. punce so pile pivo in plesale, fantje so si pa premetavali vazo. Hja, še kar čudno. Videla sem tudi mojo najboljšo prijateljico Pio. pozdravila sem jo in po dobri urci plesanja in popivanja, sva z Juretom šla malo na svež zrak. usedla sva se na klopci. bilo je zelo temno. Skoraj nič nisem videla. Naenkrat pa me Jure prime za roko. Verjetno je zelo zelo pijan. saj je bil. Rekla sem mu naj preneha in se obenem smejala. Šla sva nazaj u hišo, kjer smo nekateri gledali grozljivko. Ob kakšnem sploh negrozljivem delu so nekatere punce cvilile kot zmešane, meni pa osebno film sploh ni bil kot grozljivka. Malo smo še plesali in popivali, da sem bila že pošteno pijana. ura je bila že kakšno 1 zjutraj in odločila sem se, da grem domov. Jure je rekel, da bo še ostal tam, zato sem šla sama. Bila je še kaj dolga pot do mojega doma. Od Petrine hiše se je slišala glasba še 1 km stran. nato pa je že bila čista tišina. Hodila sem po temi. Malo me je zanašalo, nato pa sem nekaj slišala. Postajalo je vedno bolj glasno mene je pa postajalo vedno bolj strah. obrnila sem se in......
pišem naprej ko dobim usaj 4 nexte
06. februar 2012
next
06. februar 2012
NEXTT OMG FULJ DOBRA ZGODBA HITRo neXTI
06. februar 2012
okej bom kr nextala. hvala za nexte
obrnila sem se in.. zagledala sem avto. njegove luči so mi zelo blešile in tako močno se mi je motilo, da sem padla na tla. Zbudila sem se nekje na tujem. V avtu. Nisem bila več tako pijana. Bila sem na zadnjem sedežu avtomobila, zraven mene pa je bil Juretov stric Sandi. Na sprednjih dveh sedežih pa sta bila Juretov oče Aleks in njegov prijatelj Sreč (od Juretovega očeta). Zelo me je bilo strah. Pomaknila sem se čisto v kot avtomobila. vprašala sem: ''kje sem?'' Nihče mi ni nič odgovoril. Samo smejali so se. Nato sem začela jokati in kričati: ''na pomoč!!''. Sandi mi je s svojo roko prikril usta, da nebi kdo slučajno slišal. Čez nekaj časa mi je z drugo roko šel po nogi zmeraj bolj gor pod krilo. Uprla sem se in ga boksnila. odprla sem vrata avtomobila in hotela skočiti ven a me je ravno takrat pridržal Sandi in me povlekel k sebi. Kmalu sem se umirila in zaspala.
Naslednji dan...
pišem zvečer.
06. februar 2012
u24511
u24511
nexty skor je že večer!!!!!
06. februar 2012
Next...Full full kull zgodba......
06. februar 2012
nexti no!
06. februar 2012
Emoo..GirŁ *_* hvalaa
okeej. tenksii za nexte.. pa gremo..
Nekaj me je bolelo. Počasi sem odpirala oči. Bila sem v neki tuji kleti..
Gola.. no ja skoraj gola. Bila sem v spodnjih hlačah in v modercu.
Ležala sem na tleh. Hotela sem vstati, a nisem mogla. enostavno nisem imela moč v sebi.
bila sem razkuštrana, umazana in polna modric. Hotela sem, da bi to sanjala..
a nisem. Vse je bilo res. Naenkrat so se odprla neka velika vrata. Skoznje so vstopili Aleks, Sandi in Sreč. Počasi sem se pomikala nazaj, kolikor je šlo.
Bilo me je zelo strah. ''Kaj bi radi od mene?!'' sem hripavo zakričala.
''Ne skrbi ljubica, to je šele začetek'' je rekel Sandi, ter mi pomežiknil.
Prišel je do mene ter se usedel name. Z roko mi je popravil lase na obrazu in me začel poljubljati. Hotela sem se upreti a se nisem mogla.
Bila sem prešibka. ''mmm seksi.. a raje si prihranimo najboljši del za jutri, kaj pravite fantje?'' je rekel Sandi.
Nato me je Aleks tako močno brcnil v trebuh da sem komaj dihala.
Potem so odšli. Obležala sem na tleh, vsa potolčena in zaspala...
naprej pa ju3
06. februar 2012
Jeej.. Ni problema... Samo res dobro napišeš.... Next pa malo več napiš..!
07. februar 2012
u24511
u24511
dej nexty
se strinjam emoo..girl
07. februar 2012
Dasha: Ahh...
07. februar 2012
plisss next
08. februar 2012
Hvala obema
Zbudila sem se. Takoj ko sem odprla oči sem zagledala majhno okence skozi katero je sijalo toplo sonce, ki me je grelo. Poskusila sem vstati. Splazila sem se do neke stare lesene na pol zlomljene ograje, ki je slonela ob steni in s pomočjo ne vstala. Vse me je bolelo, tako da sem enostavno tekla do okna. nevem kako..
Morala sem vzeti ''gajbico'' da sem sploh lahko dosegla okno. Dobila sem leseno palico in z njo sem udarila po oknu. Ni se razbilo. Poskusila sem še enkrat in okno sem razbila, v upanju, da ni kdo slišal.
Ampak sem že slišala kako so tekali po stopnicah in odklepali kletne vrate. poskusila sem se spraviti skozi okno in.. ja! uspelo mi je! klicala sem: ''na pomooooč!!'' nato pa sem padla. Potisnil me je Aleks. Zvlekel me je za lase in me potiskal po stopnicah in me vrgel v klet, kjer sta bila Sandi in Sreč.
Videla sem Sandija, ko si je opiral pas.. '' o ne..'' sem si mislila. Aleks in Sreč sta me držala jaz pa sem kričala kolikor sem mogla. Iz mene so strgali moderc in spodnje hlače.
In ja, tisto se je zgodilo...
Nato sem zaspala, zbudil pa me je zvonec. Vsa izmučena in prepotena sem gledala skozi okno in videla sem policaja. POLICAJA! Ampak sploh nisem mogla kričati, niti premakniti se. Pogovor med njimi je potekal takole:

P=policaj
S=Sandi
A=Aleks

P: dober dan. Ali je tukaj vse v redu?
A: dober dan. seveda je, zakaj pa nebi bilo?
P: slišal sem neke krike iz kleti, pa sem se prišel prepričati..
S: ah, samo televizijo sma gledala spodaj.
P: vseeno bi raje pogledal. smem naprej?
A: seveda, izvolite..

Med tem pogovorom je Sreč prišel v klet, me dvignil, dal v omaro in naju oba skupaj zaklenil noter. Zvezal me je in mi z roko prikril usta.
Nato so v klet vstopili Aleks, Sandi in policaj..

next?
08. februar 2012
nje*
odpiral*
zmotla sm se
08. februar 2012
Next..!
08. februar 2012
Zj pa par slikc..
Sara:
https://bridgitmendler.files.wordpress.com/2010/02/bridgit-mendler-good-luck-charlie.jpg

Sarina mama Karin:
https://www.google.si/imgres?q=my+mom&um=1&hl=sl&sa=N&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=ppvQSaG0j_tZnM:&imgrefurl=https://www.motherhoodlaterthansooner.com/blog/labels/yogurt.html&docid=_W_tNO8Jd2yJPM&imgurl=https://www.motherhoodlaterthansooner.com/blog/uploaded_images/JamieLevine-758365.JPG&w=1490&h=1600&ei=UtEyT7y-Gsbi8AO074XgBg&zoom=1&iact=rc&dur=419&sig=110245779543007209844&page=1&tbnh=156&tbnw=136&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:15,s:0&tx=68&ty=119

Sarin oče Janez:
https://www.google.si/imgres?q=my+dad&um=1&hl=sl&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=JerFSefJC7sN0M:&imgrefurl=https://themarcoman.com/jim.htm&docid=PvK4Iws9vs4yIM&imgurl=https://themarcoman.com/dad.jpg&w=290&h=344&ei=39EyT4vvPI_48QPQwJSKBw&zoom=1&iact=hc&vpx=599&vpy=304&dur=255&hovh=245&hovw=206&tx=85&ty=125&sig=110245779543007209844&page=1&tbnh=138&tbnw=145&start=0&ndsp=17&ved=1t:429,r:9,s:0

Jure:
https://www.google.si/imgres?q=cute+boys+with+brown+hair&um=1&hl=sl&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=0x7EheQxkf1jVM:&imgrefurl=https://thebeautifulpeopleoftheworld.tumblr.com/&docid=UwA2elJr92rBeM&imgurl=https://30.media.tumblr.com/tumblr_luxl8beP0f1r60mbno1_500.jpg&w=500&h=343&ei=FdIyT93fNYSu8gPZwODxBg&zoom=1

Juretova mama Darinka:
" target="_blank">https://www.google.si/imgres?q=my+mom+with+brown+hair&um=1&hl=sl&sa=X&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=0GlpOB7wqu4MTM:&imgrefurl=https://www.myspace.com/davidsiqueira/photos/19982188&docid=fWUFIQnhaa0ZCM&itg=1&imgurl=https://a4.l3-images.myspacecdn.com/images01/68/c8ef5596f056aaf17557577042bba42c/l.jpg&w=600&h=450&ei=0tQyT_z9GYar8AODtvTZBg&zoom=1&iact=hc&vpx=295&vpy=174&dur=1402&hovh=194&hovw=259&tx=167&ty=118&sig=110245779543007209844&page=2&tbnh=153&tbnw=204&start=14&ndsp=21&ved=1t:429,r:6,

Juretov oče Aleks:
7" target="_blank">https://www.google.si/imgres?q=the+last+house+on+the+left+aaron+paul&um=1&hl=sl&sa=N&biw=1024&bih=641&tbm=isch&tbnid=UUwGZFtTHDMRSM:&imgrefurl=https://www.zuguide.com/Garret-Dillahunt.html&docid=RGZZvBQrNhY-5M&imgurl=https://www.zuguide.com/image/The-Last-House-on-the-Left.6.jpg&w=219&h=138&ei=D9YyT530OcKz8QPqxYjzBg&zoom=1&iact=hc&vpx=148&vpy=431&dur=1050&hovh=110&hovw=175&tx=128&ty=48&sig=110245779543007209844&page=3&tbnh=110&tbnw=175&start=37&ndsp=20&ved=1t:429,r:5,7

Juretov stric Sandi:
" target="_blank">https://www.google.si/imgres?q=the+last+house+on+the+left+aaron+paul&um=1&hl=sl&sa=N&biw=1024&bih=641&tbm=isch&tbnid=L2NNyi1Q7hag7M:&imgrefurl=https://www.thefancarpet.com/actor/aaronpaul&docid=IpZz4w2mqoH3UM&imgurl=https://www.thefancarpet.com/uploaded_assets/images/actor/2930/Aaron_Paul_28348_Medium.jpg&w=247&h=355&ei=D9YyT530OcKz8QPqxYjzBg&zoom=1&iact=hc&vpx=492&vpy=406&dur=76&hovh=167&hovw=116&tx=92&ty=102&sig=110245779543007209844&page=2&tbnh=152&tbnw=116&start=17&ndsp=20&ved=1t:429,r:2,

Sreč:
" target="_blank">https://www.google.si/imgres?q=starej%C5%A1i+mo%C5%A1ki&um=1&hl=sl&sa=N&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=5w38bbXkFsi5TM:&imgrefurl=https://www.rtvslo.si/kultura/film/obrazi-ki-so-jih-ujeli-objektivi-na-berlinalu/158190&docid=o-4RxMor3DalNM&imgurl=https://img.rtvslo.si/upload/Kultura/glasba/b15_show.jpg&w=600&h=450&ei=adcyT5zfK4jY8QOwz8zvBg&zoom=1&iact=hc&vpx=732&vpy=126&dur=227&hovh=147&hovw=196&tx=165&ty=124&sig=110245779543007209844&page=2&tbnh=147&tbnw=196&start=15&ndsp=16&ved=1t:429,r:3,
08. februar 2012
ejjj fulll dobr dej NEXTYYYY
09. februar 2012
https://www.igre123.com/forum/tema/moja-zelja/28678/ oprosti ker se vmešavam ampak ali lahko prosim preberete tudi mojo zgodbo plissssss
09. februar 2012
next
11. februar 2012
next
13. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg