Forum
Ko sem bila stara 13 let sem zanosila z fantom iz mojega razreda. Še sama ne vem kaj sva takrat razmišljala a dobro se spominjam, da nisva bila zaščitena saj o zaščiti niti nisem veliko vedela ker sem prihajala iz družine v kateri je bil vsak pogovor tabu še posebaj pogovor o tem. Ko se mi je začela pojavljati vrtoglavica in mi je bilo zelo slabo sem najboljši prijateljici Hallie predlagala da gre z menoj k zdravniku. A tega kar je imel zdravnik za povedati in kako se bo moje zivljenje obrnilo na glavo , nisem pričakovala.
Doma me je ob novici pričakala ploha udarcev in grdih besed. Lastna mama me je takrat napodila od doma. 13-letno deklico je napodila stran. Očeta tisti dan ni bilo doma a po eni strani je tako bolje saj me je bilo njegovega odziva veliko bolj strah kot maminega.
Ko sem stala pred vhodnimi vrati naše hiše, s kovčkom v roki sem se začela zavedati, da nimam pojma kam bi lahko šla. Tukaj se je začelo moje samostojno življenje.
Ponavadi fuuuul nakladam ampak probavam pa še kr če bi slučajno mi pa kaj ratalo. prosim vas da vse grede, lepe kake koli kritike napišete pa mi povete al naj nadaljujem al ne hvala
19. avgust 2011
men se zdi ful dora nexti da vidim dalje nextiiii
19. avgust 2011
hvala ti špelix moiii
22. avgust 2011
ja nb lei joo :3 sam je res vrei ne .. alo veš kaj ne.. lei ko jebe druge ti sam napiši to do konca pa kiremu bo všeč naj bere drugim pa napiši da naj odjebejoo :R
22. avgust 2011
daj rema na zasebnega haha
22. avgust 2011
Ko sem stala z kovčkom na ulici se niti nisem prav zavedala kaj se je zgodilo. Pojma nisem mela kam naj grem. K sorodnikom nisem mogla ker so vsi živeli izven mesta in ker noben ne bi imel doma noseče 13-letnice. Spomnila pa sem se, da malo izven mesta živi stara gospa ki sem jo od malega klicala babica pa niti prav nisem vedelaa ali mi je res kaj v sorodu.
02. oktober 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg