Forum
u85461
u85461
Zgodba bo pač o navadnih najstniških problemih, ljubezen, prijateljstvo, fantje ipd. Pisale jo bova z Kajo (ρiηgσ:3) in to je to pač. plis berte & g-bay! (;

Nicole - jas
Claire - kaja

prosem komentirite c:

napiševa? :*


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

15. maj 2012
u85461
u85461
torej, napišem prvi del :
Živjo, sem Nicole in stara sem 15 let. Sem v 9.razredu in sem povprečna učenka - nisem popularna, niti ne priljubljena. Ocene imam večinoma odlične. Moja najboljša prijateljica je Claire. Kaj naj rečem o Claire? Ona je popolna.Vsi jo imajo za popularno, pa čeprav se ne obnaša tako. Je zelo ljubka in vsa taka, da je vsem fantom všeč. Toda njen oče ima o njenem vedenju drugačno mišlenje- no naj vam pove Claire. Bom začela:
Prišla sem v šolo in čakala na Claire. Oh, kje se obira? Odprla sem dnevnik in vanj zapisala : 'Sreda, 2.6., v avli.
Čakam na Claire že dobrih 15 minut. Zmeraj pride v šolo ob 7:45, trenutno pa je 8:01. Pouk se nam začne čez slabe 4 minute. Kje je Claire????????' (Konec dnevnika)
Kaj moram sedaj? Odpravila sem se proti učilnici za matematiko. Claire bo že prišla.. Vsaj upam?
15. maj 2012
u85461
u85461NicoleClaire
15. maj 2012
u87580
u87580
hello. Ime mi je Claire in tudi sama imam 15 let. Veliko o meni ste že slišali, toda vseeno, vam ni povedala 'tistega' dela. Torej. Mama mi je umrla, imela sem 8let. Od takrat je v očetu vse drugače. Ne smem hoditi ven, če ne gre še moja sestra, Cassandra. To je čudež, če se odpravi. No, tudi zmenki so prepovedani do gimnazije. Torej, naslednji del!
Ojoj. Pogledala sem na uro. "7:56?" sem zakričala. Hitro sem oblekla svoje krilo :


in prav tako tudi to majco.
Odhitela sem v šolo. "8:01?" sem si mislila. "Nicole sigurno paničari," sem si mislila in tekla hitreje. Ko sem prišla, je bilo 8:04. Še 1 minuta. Hitro sem stekla proti učilnic za matematiko. To, učiteljice še ni. Vsi so bili notri tudi Nicole. A bila je z Hannah."Nicole?" sem vprašala. "NICOLE!" sem se zadrla z piskajočim glasom. "Kaj?" je vprašala. "Zakaj si z Hannah, nisi videla, da sem prišla?" bila sem malce razočarana. "Tudi ti si velikokrat z Leo," je rekla in me nehala gledati. Zavila sem z očmi. "Ja, toda ko prideš, pridem h tebi!" sem že malce jezno odvrnila."Ti je treba?" "Ja, ker sva najboljši prijateljici," "Zakaj si potem z Leo?" "Zakaj ne bi smela biti?" Takrat je Nicole prekipelo. Na plan so planile solze. Ulilo se jih je. Hannah jo je objela, toda sem jo odrinila stran. "17x sem te klicala," je hlipala. "17x!" je zakričala in objela sem jo "Oprosti, ampak telefon imam izklopljen," sem ji rekla. V razred je udrl Alex. O nee, spet ta Alex. Težil mi bo dokler ne bom z njim. Je najbolj popularen na šoli, toda mi ni všeč, res ne.
15. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg