Forum
Pogledam skozi okence in se zavem, da se je vlak začel premikati. Po svojih podzemnih tirih gre proti cilju, premikajoč, medtem ko sem jaz v zaprtem prostoru...mojhni sobi, ki je moje zavetje že kakšni dve leti. Vlak gre mimo mene, kot šibek potres začutim njegovo prmikanje.
Ko bi le lahko zapustil to smetišče...ta kraj, ampak kako? Nekaj dni nazaj sem še upal, da je nekje kakšna pot...a zdaj me to upanje zapušča. Tako kot glasen vlak, ki je prišel in odšel, medtem ko moja soba še kar zavzema enak položaj. Čisto na tleh sem (usodno) in nimam se kam obrniti.

Torej kaj zdaj sploh počnem?
Praktično edino kar lahko. Borim se in mečem vrv okoli cevi na stropu, težko doseglivo točko, ki pa bi lahko bila moja rešilna bilka. Uspelo mi je. Drugo stran vrvi sem potegnil k sebi in naredil zanko. Umaknil sem se in pregledal če je v primerni razdalji od tal. Povezava je dokaj trdna in zanesljiva...moglo bi dobro delovati. Bližje k vrvi primaknem lesen stol in stopim nanj. Zanko si nadenem okoli vratu in čakam... Vse kar bi zdaj še mogel narediti je brcniti oporo stran in zapustiti ta prekleti svet. V meni tiči samo en majhen problem...nočem umreti.

Sem bil nejasen?...naj obrazložim...
Tam v kotu moje skromne sobice sedi možakar in vleče cigaro. Vonj po tem zvitem kadilu me vznemirja, ampak to ni stvar čemur bi trenutno moral posvečati pozornost. Ima tudi pištolo...orožje, s katerim meri točno vame. Vidite...tu tiči moj problem. Dani sta mi dve možnosti. Ta z zanko, ali pa da grem s tem možakarjem in plačam potrebno stvar njegovemu kolegu...človeku, ki sem ga dvakrat onemogočil. Odločitev je preprosta, zmagala bi lahko prva možnost.

Kdo je ta kolega - boste vprašali.
Pravzaprav to ni človek v nobenem pogledu. Slišal sem da mu pripisujejo ime Uničevalec, kar za moj trenutni položaj ni zavidljivo. Pošast je in moral bi to vedeti, ko sem bil nekaj časa nazaj njegova desna roka /pomočnik. Moški, o katerem govorim je Simon Gobezdač, najbolši mafijec na tem območju.

Torej zakaj sega jaz tako bojim?
Iskreno...govori se, da je ta človek nekoč enega, ki mu ni hotel plačati nekih stroškov, zavezal okoli stola. Nato mu je z žarečo baklo opekel večji del kože...toda z njim še ni končal. Ko je bogi revež končno prišel do zavesti, je ta pošast potunkala njegovo glavo v jod. Na srečo te zverine je njegovo srce zastalo in kar je prišlo kasneje je bilo vse še veliko hujše. In naj vam dam vedeti... to niso le govorice.

...
N€XT?
18. avgust 2011
V Hrvaški živim in vem slovenščino te sm prebrala zgodbico. Najboljša je. Prosim N€XT. D
18. avgust 2011
k bo vsj 5 zahtev za nadaljavanje pol bo...
18. avgust 2011
Oukeei.
18. avgust 2011
u27102
u27102
res maš talent. waa.
ampak.. omb, grozovito.
tole je še bol grozn kot tist, k sm jzz spisala. o fak.!
HOČM NEXT, SAM NE SE MI UBIT.! PLIZZ
18. avgust 2011
sam dol še skočim... in konec bo muk... ...
ja sn reko kr sn reko...k bo 5 zahtev pa nextam
18. avgust 2011
u27102
u27102
okei, a če dam jzz še eno, vela.?
NEXT!
18. avgust 2011
sam še zmer rabim 2
18. avgust 2011
u27102
u27102
bom prskrbela bralce.. nč bat
18. avgust 2011
u57406
u57406
Aj Makaron..Neext..Nextt..Next
18. avgust 2011
še en next...al prehitim mal?
18. avgust 2011
u57406
u57406
Prehitt mau welik x.DD
18. avgust 2011
Zakaj mi on sledi?
Dobro, imel sem načrt, neumen, a načrt je le bil. Vidite...ko enkrat pripadaš krogu mafije...potem ni več poti nazaj. Ah, tole bom mogel na novo formulirati. Kar hočem reči je, da ne moreš temu pobegniti živ. Ampak kot sem prej omenil...jaz sem imel načrt. Naj razložim. Takšno mafijsko življenje mi ni več ugajalo in želel sem pravi odmor od zločinstva. Kot njegov poslovni računovodja sem se odločil, da bom začel njega slepiti skozi denar. Denar je bil seveda umazan denar, in včasih mu bi bolj pristajal naziv krvav denar..ampak če je tvoj denar, je vedno čist. Malo po malo, dan za dnem, mesec za mesecem, sem del denarja shranil zase, dokler končno nisem zasegel dovolj za pobeg. Čas je prišel, ampak moral sem se ustaviti, preden bi dokončno zapustil njegov pekel, v enem majhnem stanovanju, kjer bi skril ves ta denar. Spomnite se tega prostora; to je ta ob železnici...ta v katerem sem zdaj.

Torej zdaj veste.
Ampak to mi ne pomaga. Še vedno sem na stolu in okoli vratu mi binglja zanka, zraven mene pa je morilec katerega potrpežljivot naglo upada. Živčno udarja s prsti po mizi in zdaj se je pripravil da bo pogled usmeril na uro...in vem zakaj. Če ga ne bo nazaj v določenem času, ga bodo Gobezdačevi možje začeli iskati. In če vam je on na sledi...vam lahko rečem le nekaj:Ne želite si da vas najdejo.

Torej kaj počnem?
Pravzaprav imam srečo. Ena stvar, ki sem se je naučil, delujoč s Simonom okoli desetletja, je da je njegova "vojska" (njegovi možje) brutalna, ampak sploh ne tako pametna. Če bi bili, bi mi zdajle že vsi merili v glavo in dvomim da bi ostal živ. Toda z možem, ki je zreven mene imam še vedno majhen problem. Kako naj usmerim njegovo pozornost, da bo odvrnil pogled od mene in mu bom lahko prizadal udarec naravnost v oči. Namen sem imel to narediti, ko so se vhodna vrata odprla in vstopila ja Karin (Ubijalčeva žena), ženska s katero sem se veliko videval in ženska s katero sem nameraval zapustiti to gnilo mesto. Pogled je preusmeril nanjo. Nisem smel zgubljati dragocenih sekund. Segel sem za svoj hrbet, potegnil revolver in izstrelil metek med njegove oči. Bil je popoln strel. Gledal sem ga kako je padel s stola in njegove težke noge so omahnile. Še vedno je prihaja dim od njegove cigare, štrleče iz njegovih ust. Bil je prizor kot v filmu. Ampak te veličastne scene insem imel časa gledati. Pobral sem njegovo pištolo, denar in zgrabil tudi žensko ter se namenil skozi vrata. Ampak preden sem zapustil to grozno območje sem ugasnil še cigaro v njegovih ustih. Ozrem se na uro in ugotovim, da bo naslednji vlak šel mimo šele naslednji dan. Zapravil sem preveč časa.

Kam torej grem?
Edino mesto kamor lahko. Noč je in v ukradenem vozilu se vozim proti meji. Karin spi tukaj poleg mene. Prelepa ženska je. Opazujem jo in se sprašujem, kaj sploh dela zraven mene, Ne zaslužim si je. Ampak tukaj je, z menoj. Razmišljam ali je pametno ali idiotsko, da je zdaj tu, kjer je. Zbudila se je, ko sva prečkala mejo. Drug drugemu slediva s premiki najinih očesc. Puljubi me. Ampak jaz se lahko le zazrem vase in si mislim, kako nesmiseln je ta načrt, ki ga zdaj vodim. Saj nisem neumen. Vem, da mi Simon nikoli ne bo nehal slediti. Tega ne dela zaradi denarja, ki sem mu ga kradel...temveč zaradi nečesa veliko bolj osebnega.

...
N€XT?
18. avgust 2011
u27102
u27102
waaa. kuŁ. NEXT.!!
18. avgust 2011
NEXT!
28. avgust 2011
u58755
u58755
zkaj ne nextaaš.?!! Nujnoo next.! < 333333333
31. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg