Forum
Pozdravljeni, jaz sem Nina. Želim, da tukaj sodelujejo samo ženske,punce, pač skrajšano ženski spol. Ker tukaj se bomo pogovarjali o ličilih, frizurah, oblačilih, lepoti, ... itd. Fantje pa tega ne marajo oziroma se jim zdi preprosto FUJ, BLJAK!!!
(~)ρяανιℓα(~)
-Samo ženski spol*-
-Pogovarjamo se o ženskem spolu-
-Tu lahko kateri prosi za kakšno sliko (za zgodbo, ... itd.) -
-Tu smo prijazni drug do drugega-
-Ni potrebna slika, potreben je opis (brez zamere, bolje je, da je slika)-
-STRAN MOŠKI SPOL!!! VZEMITE LOPATICE PA GRABLJICE PA MARŠ V SVOJ PESKOVNIK!!!-
-Hehe-
-ZAČNIMO!!!-
____ -_____-____-_____-___-_____-____-____-____-____-____-____-____-___-___-___-___-
(~)LIČILA(~)
Ženske uporabljamo mnogo ličil. Smo tudi zelo vesele, kadar jih od kogar dobimo. Če gremo v trgovino, si takoj zaželimo ličila, poleg tega, če imamo izbiro, da si lahko kaj kupimo, to traja že ure in ure. Uporabljamo največkrat šminko, za trepalnice, lak, puder, ... itd. Me želimo biti lepe, zato, da se naličimo, tudi traja ure in ure.

Res sem napisala malo, to samo, da lahko še vi kaj napišete!!!
Lahko začnete drugo temo, pač , da ne bi pisali o ličilih, samo prosim, da prva, ki začne sodelovati, prosim, da še malo napiše o ličilih.10. marec 2012
Ličila so tudi zelo različna in različnih barv. Naprimer različne barve uporabljamo za razne priložnosti (npr. zlata senčila za božič , za pomlad bolj vijolično ) Kupujemo jih tudi v različnih trgovinah npr... Muller, D&M , Interspar... ITD. Nekatere punce imajo raje svinčnike ali barvice za oči , spet druge senčila , naslednje maskaro in podobno. Obstajajo tudi različne barve pudra. Te je potrebno prilagoditi tvoji koži , toraj je zelo pomembno , da kupujete same , saj le ve veste , kakšne barve kožo imate ! Šminke so zelo različne , nekatere bolj primerne za svečane priložnosti , spet druge za koncerte... Labele ali tako imenovani Lipglossi so ponavadi za vsakdanjo uporabo. Tudi ličimo se ponavadi vsak dan , bolj nežno in naravno , skoraj neopazno. Bolj se trudimo , ko kam gremo.
10. marec 2012
Super, zdaj lahko začnete o čem drugem !! Pošlji še komu da sodeluje!!!!!
10. marec 2012
u63068
u63068
Js bom na tej temi, ker se mi pa zdele mudi iz računalnika, bom napisala sam to, de se mi shrani pod teme.
10. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg