Forum
u44669
u44669
Zgodbica se dogaja v majhnem mestecu v ameriki po imenuu DeSerra (izmišljen).
V DeSerru je živela majhna deklica po imenu Kelly. Živela je v majhni hišici, ki ni bila ne revna pa tudi bogati niso bili. Mama je bila veliko let gospodinja doma, oče pa je delal v Washingtonu in bil je zelo pomemben politik. Seveda ga je velikokrat videla ampak le po televiziji. Mama ji je vedno pravila, da sta se z očkom imela zelo rada, ampak njegova želja po velikem mestu je bila prevelika, da bi jo lahko njuna ljubezen zatrla. Odšel je , o njem pa ve le toliko da je postal pomemben poslanec, ki živi v veliki hiši. Vendar je po njegovem odhodu mama morala iti v službo in imela je srečo, saj so jo sprejeli v službo odvetnice. Živeli sta lepo življenje, bili sta skromni in Kelly je hodila v šolo, imela veliko prijateljev, ki so jo pri vsem podpirali in ves čas so tičali skupaj. Ta deklica pa je zrasla in postala čudovito dekle. In to dekle sm jaz.

jaz:
Ime že veste kako mi je, stara sem 15 let .
Nekega dne , je mami izjemoma prišla domov domov dve uri prej -iz službe in povabila me je naj prisedem k njej v dnevni sobi. Bila je zelo vesela in povedala mi je, da so jo povišali v poddirektorico odvetniškega podjetja in seveda bo tudi plača temu primerna. Le nekaj me je še posebej presenetilo. Če je mami želela sprejeti ta posel, smo se morale preseliti v predmestje Washingtona. Ker mami nisem hotela razočarati sem se veselila z njo, v sebi pa sem razmišljala in se ubada le z eno stvarjo. z selitvijo. Imele bi veliko in čudovito hišo v mirni soseski, veliko denarja, a jaz bi morala zapustiti vse moje prijateljice in prijatelje... Ter še nekaj. Kaj če v Washingtonu srečam očeta? kako naj se obnašam, kaj bom naredila v takem primeru in začel me je razjedati dvom. Kljub usemu temu nisem mogla uiti in prišel je dan selitve. Ko sem prispela v Washington, sem bila začudena, kako je tukaj lepo in tudi najina nova hiša, je pregnala vse skrbi. bila je čudovita!
hiša::
nexttt??
11. april 2011
jaaaaaaa! NUJNO!! =DDD
11. april 2011
u44669
u44669
ko sva ustopile v hitšo sva obe tekle pogledat najine sobe.

moja soba:
1. nadstropje:

moja soba 2. nadstropje:
imela sm tudi svojo kopalnico:


11. april 2011
u44669
u44669
mamina soba:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Začele sva malček čistit in ko je bla osem ura, sva odprle televizijo v dnevni, se zleknile na kauč in začele gledat film. ko so ble reklame, sem pregledovala še use druge programe in na enem programu je kazalo lih mojega očeta in spet so ga hvalili, ker je dokončal še edn zelo pomemben biznis. ko je mami vidla očka na televiziji je rekla da naj zamenjam program in seveda sem mogla to naredit. med vilmom sem videla, kako je mami težko pri srcu, ker jst sploh ne poznam svojega očeta. ko je končau film, sva šle spat. Naslednje jutro je bila sobota in zbudila sem se komej ob 10 h. Mami je že šla u trgovino po hrano, jst pa sm kar u pižami šla na kauč in odprla televizijo. Spet sem vidla očka in sploh nisem bla presenečena. Potrlo pa me je to, ker sm videla, da ima novo družino. Ima ženo Claro, hčerko Tanyo in sina Davida. Oba sta bla približno tko stara kot jst, ampak David je bil star 18 let, Tanya pa 16 kar je pomenilo, da je moj oči varal mojo mamo še preden smse jst rodila. Ko sm slišla da ja mami vstopila v hišo sem hitro zaprla televizijo in ji pomagala narest zajtrk. Ko sva pojedle, je pozvonilo pri vratih in tisti, ki ste že gledali razočarane gospodinje se vam morda svita kaj je blo. Pred vrati sta stale mati in hči. V rokah sta držale mufine in seveda z mami nisva mele nč druzga kot da sva ju povable notr. Mami in gospa sta se začele pogovarjat, jst pa sem se spoprijateljila z tistim dekletom. ima ji je blo Ally in bla je stara tok ko jst. ugotovile smo celo, da hodimo v isti razred. pogovor med mano in njo:

a- ally
j- jst

j- no živjo jst sm Kelly.
a- ally , me veseli. no sepravi si nova tuki...
j- ja učeri sm pršla
a- no super. upam da bomo prijateljice.
j- ja sevda.
a- zdej verjetno nimaš še nobene frendice in če hočeš lahko prideš dans od 9.oo h meni domov. živim dve hiše bol dol od tebe.
j- aha ja super. kaj pa bo če smem prašat?
a- jst sm predsednica društve Theta Pi.
j- uu sepravi si ena bolj priljubljenih.
a- ja sm ja. no kar pridi bo zabavno. obleci se v lepo obleko. čauu
j- adijo

in je šla.

Ally:
niti sanjalo se mi ni, kaj se bo dogajalo danes zvečer, bilo pa me je malo strah ...
samo upala sem lahko, da to ne bo neka divja zabava z stotimi ljudmi...
11. april 2011
u44669
u44669
Povedala sm mami in bila je zelo vesela zame, saj jo je zelo skrbelo ali se bom znala uklopiti v družbo. No seveda sm se mogla zrihtat. Iz omare so kar letele obleke, a niti ena se mi ni zdela primerna za tako zabavo. Res pa je bilo, da sva z mamo do zdaj bile bolj revne in še po pravici povedano nismo šle v "babji šoping". Odločila sem se za tole oblekico. vem vem ni ravno prelepa, je pa ubistvu edina, ki je primerna. v resnici je tudi edina obleka, ki jo imam.
naličla sem se še in hitro odšla iz hiše, da me slučajno mama ne bi videla,ker je sigurno imela že nekaj pripomb ob strani. Ko sem pozvonila pri vratih od Allyine hiše, se je slišala glasna glasba. Ally je sunkovito odprla vrata in se skoraj polila s punčem. Bila je vidno pijana. no ne veliko. toliko, da se je kot vrtauka majala na čeveljčkih z 12 cm peto. Pozdravila me je in se z gnusom zazrla v mojo obleko. Pridi mi je rekla in me potegnila za roko. Peljala me je v njeno sobo. bila je čudovita. Ally in njena soba. Imela je izhod na balkon, ki je bil odprt ampak ga je Ally nerodno zaprla. Usedla sem se na posteljo in jo pogledala . rekla je:
j-jaz
a-ally
-------------------------------------------------------------------------------
j- no?
a- glej sej zabave bo kmau konc in pol bomo ostale samo še theta pi. Sprejele te bomo
j- aha.
a- no glej, vedla sm da je fajn met kkšno obleko na zalogi. obleči se v to.
(vrgla mi je obleko)
kar počakej tuki. preobleči se in se udobno namesti. pridem.
---------------------------------------------------------------------------------------
in odmajala se je na balkon ter zakričala. "OK FOLK. ZABAVE JE KONC! PEJTE DOMOV!!!! "

bilo je res smešno. ampak usi so jo ubogali in v 10. min je bila hiša prazna. Preoblekla sem se in bila sem čudovita. tole mi je dala
20. april 2011
neeeeeeeeeeext...ful zakon pišeš!!
23. april 2011
next kaj?
02. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg