Forum
Živjo jaz sem Lucy Perri:Stara sem 14 let.Živim v Hollywood v prelepi hiši:Z norim in tečnim bratom Janom,star je 23 let pa še vedno nima punce saj nima okusa za ženske ponavadi domov pripelje kakšno bajso na to pa se vsi smejimo razen jana pa pač zaradi nas končata zvezo.No da ne pozabim sliko od jana:
no za nadaljevanje rabim pri anketi pod ja vsaj 1 glas

boš brala zo zgodbo


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

23. avgust 2013
Moja mami je Maja stara je 37 let.Dela kot tajnica v šoli.Zame ja na pogled stara 30 let.Lep obraz ima zato ker se nonstop maže z nekimi kremami.

No ko pogledam očeta ja pa čisto drugače.Ko sta se z mamo prvič videla je mislila da je mlajši odnje a nakoncu se je izkazaloda je star 40 let.Noja ime mu je Naill.
Imam pa še eno sestro saro stara je približno 8 let.Nora je na balet.
O šoli pa takoj ko bosta vsaj dva next-a
upam da vas zanima
26. avgust 2013
u149318
u149318
next
26. avgust 2013
Bom kr next-ala

No maja šola je bila zares velika.Bili smo nekje na sredini 5 tedna v šoli.moji sošolci so bili zakon.razen treh deklet ki so mi vedno prekrižale pot do uspeha.To so bile Kaja kot šefica
Maja in Lara pa sta bile pomočnici
Kaja:


Mojca:


Lara:Jaz pa sem imela cel kup prijateljic no to so
Klara:


Zala:


Agnes:


Maja:

Zoja:
Klara in zoja sta stari 15 let.Agnes in Maja pa 16 let,Zala pa je edima ki je mlajša.
Tu pa sta potem še moji sošolki Rebeka:


in Patricija:

26. avgust 2013
u149318
u149318
next
26. avgust 2013
še enga
27. avgust 2013
jutr next-am
27. avgust 2013
No z prijatelijicami smo doživeli veliko skupnega naj bol poseben dan zame pa ji bil ta
v četrtek 12.2. sem imela rojstni dan in prinesle so mi nekaj kar mi pomeni zelo veliko.In to je bil pes poimenovale so ga po moji babici Angela.
to je Angela:Ati in mami pa nas bosta peljala za počitnice v luna park,ki je v bližini in seveda sestrica ne gre zraven.Use so prosile naj gre sara z nami vendar ni mogla saj je imela nastap z baletnimi prijatelji tako ali tako pa je bila še premajhna.Vendar Jan gre zraven.
No končno so nastopile počitnice in šle smo v luna park.Najprej smo šli na vlekes smrti,kjer se je Maja zelo stiskala k Janu.Kot bi jo blo strah vendar smo vse vedela za kaj gre.Ja jasno zaljubljena je v JANA!!!!! Po koncu smo šli na sladkorno peno.Apreden smo šli sta šla Jan in Maja skupaj v jamo ljubezni.Čakale in čakale smo da se vrneta a to je tralalo vsaj pol ure zato smo si šle ogledatše prosti pad,avtočke,vrtiljak in take dokler se nista vrnila.Ko pa sta se vrnila sta se zunaj močno objela in poljubila.To je bil Majin prvi poljub zato sem ju morala slikati:


Odločila sta se da bosta hodila vse smo ji bile fžlž saj je prava ki ima zdej fanta.

Več o njuni romanci in o ostalih izveste kasneje.
upam d je dobr
24. oktober 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg