Forum
zzdravo:3

Kot vam že naslov pove, lahko v tem blogu zapišete vse svoje ideje za zgodbo.
*imena (npr. francisco, sarah,.) *kraj dogajanja (npr.los angeles, california,.) *čas dogajanja (npr.začetek šolskega leta, počitnice,.) *letni čas (npr.jesen, poletje,.) *naslov zgodbe, *posebni dogodki (npr.v prometni nesreči sarah izgubi fanta,.) *osebnost oseb (npr.sarah-uporniška najstnica, ki ve, kaj si želi v življenju, in bi za svojo uresničitev sanj, prepešačila svet,.) *srečen/žalosten konec, *ljubezenska/detektivska/najstniška,. *kratka vsebina (npr. sarah se je po ločitvi staršev preselila k očetu, ki je trpel za hudo boleznijo. v najhujših trenutkih, ko je bila sarah že popolnoma na dnu zaradi izgube fanta, prejme klic iz bolnišnice - njen oče je umrl. po njegovi smrti, mora sarah zbrati novih moči, da se pobere, in gre z dvignjeno glavo naprej skozi življenje in se ne preda pred koncem) +še vse kar vam pade na pamet.

*torej, veselo na delo in z idejo na plan (: najboljše ideje, bom uporabila v novi zgodbi, ki prihaja kmaluuu oz. takoj ko bo na kupu nekaj idej. (: čao.
07. avgust 2012
piši kako grozliuko, kak se družina preseli na podeželje v koče sredi gozda in tam se pol dogaja grozne stvari al pa kj na to foro. šteknzi?:*
07. avgust 2012
Piši kako zanimivo zgodbico vendar ne o 1d
08. avgust 2012
u86711
u86711
imena: clarice, jake, justin, ashley.
kraj dogajanja: los angeles alpa london.
čas dogajanja: poletne počitnice.
naslov zgodbe: nevem o:
posebni dogodki: spozna nove prijatelje.
osebnost oseb: kokr si napisala za sarah.
srečen konec,
najstniška zgodba,
kratka vsebina: i have no idea o:
20. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg