Forum
u94844
u94844
Prišla sem v šolo, se preobula in šla v razred vsedla sem se čisto zadaj. Vame je priletel listek ki pa ga seveda nisem prebrala. Verjetno spet ne piše nič in se sošolci spet norčujejo z mene. Saj se vedno! Pri pouku sem bila vprašana matematiko, in ker mi šola ne dela težav sem dobila 5. Ko sem odhajala iz šole je spet začelo snežiti. Zelo me je zeblo saj sem na sebi imela e star plašč, ki pje verjetno imel že kakih 100 lukenj. Potem sem razmišljala kako naj priskrbim hrano za naju s sestrico. Kar naenkrat sem pristala v snegu z glavo. Vsi so se smejali jaz pa sem pobrala zvezke in stekla do vrtca. Tam sem šla po sestico.šli sva domov. Doma je bilo prav tako ledeno mrzlo.
Živim v zakotnem stanovanju z dvema spalnicama in eno sobo kjer js kuhinja,jedilnica,dnevna soba. Midve s sestrico pa spiva v sobi kjer je tudi stranišče. Šla sem dol do smetnjaka in malo pobrskala našla sem neke ostanke sendviča in makaronov. Vzela sem jih in se vrnila domov. Tam sem jih dala sestrici da je pojedla kolikor je mogla jaz sem pomalcala ostalo. Prišel je oče namesto da bi kaj rekel naju je nagnal v sobo mene je poklical nazaj. Ko sem prišla nazaj mi je prisolil zaušnico in mi rekel naj za večerjo najdem nekaj čene naj se pazim.
Ja takega poniževanja sem navajena že od malega. Ko sem bila stara 3 leta sem imela bratca ki je bil takrat star 6 let igrala sva se na balkonu potem je prišel ves pijan oče in naju ustrašil Jan ki je ravno takrat bil na ograji se ga je zelo prestrašil in padel z ograje. Že prej sta imela njega raje kot mene takrat pa sta mi tako zamerila. Skoraj celo leto sem bila zaprta velikokrat tepena in žaljena. Ter vedno so me krivili za bratovo smrt. Po kar nekaj letih sta se odločila da bosta imela še enega sina. Že ko je bila mati noseča se ji nisem smela pribkižati da nebi ogrozila mati in dojenčka. Močno sta bila prepričana da bo fantek. In potem se je zgodila najprisrčnejša stvarca. Rodila se je moja sestrica Elisa
14. julij 2012
u94844
u94844
Next?:*
Ce te zanima kaj se zgodi v njenem življenju in kako poskuša uitibnasilju očeta.
15. julij 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg