Forum
u103164
u103164
Sama tam sedim in se dolgočasim. Smo sredi avgusta in bliža se šola jaz sploh ne vem kaj bi delala obupano sedim v svoji sobi in razmišljam o tem le kaj naj delam. Sem Percy in stara sem 17 let drugo leto grem v 3. letnik.

- Percy

Še vedno razmišljam o mojemu bivšemu fantu Jesonu in vem da ima svojo punco ampak hočem ju spraviti narazen in hočem biti z njim ker ga ljubim...Vem to ni mogoče on ljubi njo. Je zlobna Melanie ki hoče doseči vse da dobi kar hoče.......Njena zlobnost je tako velika da je sposobna narediti nekaj kar ni zakonito. Včasih krade denar in pa tudi nakit mojim prijateljicam ter sošolkam toda njej ni uspelo prelisičiti mene ker sem pametna in ne bom nikoli verjela hinavki kot je ona...Pa še Jasona mi je speljala! To je pa že višek! Si besna rečem in še vedno premišljam o lepih trenutkih z Jasonom ki sem jih doživela ko sem bila še njegova punca.

- Jason

- Melanie

Po hitrih korakih vstopi v sobo moj starejši brat Steven ki je včeraj ravno dopolnil petiindvajset let jaz pa sem še vedno žalostno strmela on pa mi je rekel "Je to zaradi Jasona ne?" "Ja, hočem biti sama" sem tiho rekla in obdala me je solza jeze. Moj brat je rekel "Prav če hočeš" in odšel iz moje sobe. Jaz sem se odločila da ne bom stala križem rok in da bom nekaj naredila žalostno sem si obrisala solzo ter začela sem razmišljati kaj bom naredila.

- Steven

Nisem našla popolnega načrta. Žalostna sem se pogledala v ogledalo in ogledalo postavila nazaj na mesto. To res nima smisla.......Nikoli ne bo moj čisto nikoli. Kaj sploh opazi na njej? Kaj? Začela sem biti tako jezna da sem pomečkala posteljo čez čas pa sem jo popravila in odšla jest zajtrk da se vsaj malo razvedrim. Moja mama Diana me je vzgojila kot dobro, delovno in predvsem pošteno dekle ampak zaradi ljubezni sem bila včasih zlobna ampak za to skrivnost moja mama ne ve. Obrisala sem solze in se usedla kot da se ni nič zgodilo. "Kje je oče?" sem vprašala mamo mama pa mi je rekla "Odšel je v službo jaz pa grem ravno zdaj" "Že?" sem ji začudeno rekla. "Ja pride ob 18.00". Odšla je in jaz sem se odpravila v svojo sobo.

Nadaljujem?
14. avgust 2012
u103164
u103164
Nato je odšel še Steven in jaz sem na srečo ostala doma. Najprej nisem vedela kaj bi počela ampak bolje mi je bilo ko sem odšla na sprehod. Uredila sem se in se počesala.

http://images5.fanpop.com/image/photos/30800000/prom-dress-P-teen-fashion-30858843-480-551.jpg

http://www.she.hr/UserDocsImages/ljepota/she_ormar/dior_cipele1.jpg

http://a0.twimg.com/profile_images/2180831191/Screen_shot_2012-04-29_at_9.34.13_PM.png

Skratka ko sem bila popolna sem vzela ključe od vrat in odšla iz moje sobe ter zaprla vrata nato pa sem zaklenila še glavna vrata in se vzpenjala po pločniku Hollywooda tam sem videla nekaj strašnega. Moj fant je imel nesrečo z motorjem.........
15. avgust 2012
u103164
u103164
Ko sem ga videla da je ležal na tleh sem zajokala in hitro poklicala rešilce bil je krvav ampak je še vedno dihal. Nato se je v bolnici zbudil in mi rekel "Kje sem?" "Tukaj sem jaz Percy s teboj sem nesrečo si imel z motorjem" "Ja.....ljubim te". Dala me je žalost zaradi ljubezni nato pa sem mu rekla "Kaj? Jaz te tudi ljubim". Poljubil me je in jaz sem ga objela ko naenkrat vstopi Melanie ki je bila zelo urejena.

Jezno me je pogledala in me klofnila ter mi rekla "On je moj" tudi jaz sem ji prisolila veliko klofuto in Jason je rekel "Nehajta! Poslušaj Melanie jaz ljubim samo Percy" Melanie je jezno odšla midva pa sva se poljubila. Postal je moj fant to! Vedela sem da je bila ta žalost samo zaradi ljubezni in res obadva sva zmagala.15. avgust 2012
NEXT!!!
24. avgust 2012
u103164
u103164
je že končano
26. avgust 2012
lahko napišeš še 1 zgodbo samo bol dolgo.
26. avgust 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg