Forum
u161534
u161534
Heiii!

Že nekaj časa hočem, da bi napisala svojo zgodbo. In sem se odločila. To bo moja prva zgodba tukaj na igrah123 in upam, da vam bo všeč. Šla se bo v najstnici, kako se je zaljubila v 1D.
Upam, da vam bo zgodbica všeč, čeprav vem, da bo full bedna!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1. DEL


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Katie Williams

Bila sem v svoji sobi in poslušala glasbo. Tako sem bila odklopljena od celega sveta in sem vsaj malo pozabila na tisti grozen dan pred enim mesecem. Bila sem posiljena iz strani mojega bivšega fanta Alexa. Prijateljice so mi govorile naj ne hodim z njim in da ima punce le za zabavo in da jih na to zavrže. Ampak jaz jih nisem poslušala in sem začela hoditi z njim. Par sva bila dober teden in je že zahteval spolni odnos. Jaz še nisem bila pripravljena. Potem so me napadli cela njegova banda in sem bila v šoku cel mesec. Bila sem tudi v bolnici. Bil je težak čas. Ampak to nikoli ne bo pozabljeno. Na srečo je že konec šole! Hvala bogu! Še dober teden ni počitnic. Moram pozabiti na ta dogodek, ampak mislim, da nikoli ne bom. Od tistega trenutka fantom ne zaupam več.

To sem jaz:


Naj se na kratko predstavim. Moje ime je Katie Williams. Z mamo Daphne živim v mestu Tennessee. Tennessee je enih večjih mest v Združenih državah Amerike. Očeta ne poznam, ker naju je z mamo zapustil, kos sem še bila otrok. Sedaj živim sama z mamo. Bratov in sester nimam. Imam najboljšo prijateljico Emmo. Fanta nimam. Saj veste kaj se mi je zgodilo. Pred mesecem sem bila hudo posiljena iz straneh več fantov. Boleči spomini pač ostanejo. Od tistega trenutka sem se zelo zaprla vase in sem zelo nezaupljiva do fantov. Moje prijateljice, pravzaprav moje lažne prijateljice, so mi vse obrnile hrbet. Na srečo mi ga moja najboljša prijateljica Emma ni.

"Katie pridi kosilo!" je zaklicala Mama iz spodnjega nadstropja. Kot megla sem se odvlekla po stopnicah. Usedla sem se za mizo in čakala na hrano. "Ljubica vsaj malo se razveseli!" je rekla mama. "Mama kako bi se ti počutila?" sem odrezavo odgovorila. "Daj no! Ne moreš cel dan posedati!" Mama je imela prav, ampak me je zanimalo kako bi se ona počutila, če bi se ji kaj takšnega naredilo kot meni. "Na srečo nisem zanosila!" sem se vsaj malo nasmejala. To bi bil še greh ubiti nedolžnega otroka. "Imam eno super novico! Verjemi, da boš ob tej priložnosti totalno pozabila vse!" Pokazala sem veliko zanimanje. "Ko bi ti le verjela," sem se nasmehnila. Mama se mi je skrivnostno nasmehnila. "Povej že!" Še bolj se je nasmehnila. "Ena glasbena skupina me je v Londonu najela za scenografinjo." Moja mama je bila svetovna scenografinja. Veliko je potovala. Nič čudnega za njen poklic. "In za cele počitnice bova z doma," se je dokončala mama. "Mama to pa ni vesela novica!" sem ji jezno odvrnila. "Počakaj, da ti še to povem... Emma bo šla zraven!" Bila sem brez besed. Nato se začela mamo začela dušiti in skakati do stropa. "Mama a misliš resno?! CELA DVA MESECA, V LONDONU Z EMMO?" Sem se že začela dreti. Potem sem se nehala veseliti... "Kaj pa, če ji mama nebo dovolila?" Mama se je nasmehnila in odgovorila: "Ne skrbi. Vse je urejeno. Dovoli ji." Ne morete si predstavljate kako sem bila vesela. "Kateri glasbena skupina pa te je najela?" Mami je bilo malo nerodno. "Ljubica ne boš verjela. Najpopularnejši skupina na svetu... One Direction..." Imela sem le odprta usta in jo gledala. "OMG!" je vse kaj sem spravila iz sebe. Kaj, če se bo vse ponovilo? Kako naj spim v isti hiši z fanti. Sreča, da gre Emma zraven. Mamo sem le gledala, nato pa sem šla, kar se da hitro v svojo sobo. Solze so tekle same od sebe. Spet sem se spomnila na tisti grozen dan, ko sem bila posiljena.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vem, da je začetek full beden... Ampak obljubim, da bo boljše!
Upam, da boste brali!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nextam?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

05. januar 2014
u153174
u153174
u današnjem svetu kr resnična zgodba,ful lepo pišeš
next
05. januar 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg