Forum
u92436
u92436
Enkrat sonce, drugič dež. Mark se spreminja kot vreme. Nikoli ne vem, kdaj se lahko malo pošalim in kdaj ne.
"Rebecca," zaslišala sem svoje ime. Sunkovito sem dvignila glavo z mize, adrenalin pa mi je v trenutku spolzel po telesu. Začutila sem par mravljincev, ki so delali svoje.
"Umiri se, nič takšnega nisem želel," je rekel sarkastično in se zasukal na petah. Že je hotel oditi, ko sem ga zgrabila za zapestje.
"To se mora končati..." sem rekla in skoraj padla v brezupen jok. "Okej," je rekel mirno in z težkimi koraki odšel z igrišča. Sedla sem na gugalnico in se oprijela hladne verige. Rahlo sem se zamajala, z mislimi pa vedno znova prečesavala spomine.
"PUSTI ME!" zakričala sem. Nebo se je v trenutku stemnilo. Brez besed je stekel v meglo, ni se ozrl nazaj. Niti s kančkom očesa. Glavo sem zakopala globoko med dlani in zajokala.
"Rebecca," znova zaslišim svoje ime. "Mia, tako sem te pogrešala!" sem zajokala in se ji vrgla okoli vratu. "Spet on?"
Le pokimala sem. "Ta prasec," je iztisnila sozi zobe in me odrinila stran. "Za tole bo še plačal," je siknila. Stekla je z igrišča, proti kavarni. Nisem imela moči, da bi ji oporekala...
Nadaljujem?
24. maj 2012
u73295
u73295
next
24. maj 2012
u92436
u92436
Hvala
24. maj 2012
u92436
u92436
Odpravila sem se domov.
Že čez dobrih 10 minut sem stala na predpražniku. Odklenila sem vrata in vstopila v hišo. Nikogar še ni bilo doma. Ne mame, ne očeta...
"Halo?" sem zaklicala, ko sem vstopila v verando. Moj glas se je odbijal od štirih sten.
Skomignila sem z rameni, se sezula in odšla v dnevno sobo. Ulegla sem se na sofo in prižgala televizijo. Nič pametnega se ni vrtelo, zato sem jo ugasnila in potonila v dremež.
Zbudila me je moja klasična budilka s klasičnim zvonenjem.
Prekotalila sem se, vstala in se odpravila do kopalnice. Na veke sem nanesla nekaj modrega senčila, na trepalnice maskaro, na ustnice pa rdeč lipgloss. Zares sem želela narediti vtis na novega sošolca Paula, ki danes pride na šolo.
Lase sem še spela v čop, nato pa se spustila po gladkih stopnicah v spodnje nadstropje...
Nadaljujem?
25. maj 2012
u73295
u73295
next
25. maj 2012
nekšt_:33
25. maj 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg