Tukaj se bo odvijalo naadaljevanje te zgodbe.
26. maj 2011
next!
26. maj 2011
Zbudim se z prevezo na očeh. Izredno vroče je in čutim da je nekdo zraven mene. Rane ne čutim več, čeprav je odprta. Vprašala sem osebo zraven mene: "Mogoče veste kje sem?"
Neznanec mi odgovori: "Še vedno si živa?" in me zabode v vrat. Takrat mi odpove srce in še zadnje misli so bile: "Zdaj mi je vse jasno." in umrem.
"Gospodična! Gospa! Hitro se zbudite pripraviti vas moram na boj!" slišim neko žensko govoriti. Počasi se vstanem, se pogledam v ogledalo in se prestrašim. Popolnoma drugačna sem. Imam spete črne lase in drugačen obraz. Takrat spoznam, da sem z mojo smrtjo postala oseba v knjigi. V bistvu sem se reinkarnirala v drugo osebo. "Oprostite, toda kako mi je ime in kje sem? Mislim da sem dobila amnezijo." vprašam služanico. "Gospodična, ime vam je Jeanne d'Arc in se bojujete za Frankovsko državo." mi mirno odgovori služabnica. Neverjetno. Popolnoma sem osupla nad tem, da sem se reinkarnirala v zgodovinsko osebnost in da se bom morala bojevati za Franke o katerih se že kar nekaj časa učimo pri zgodovini. Toda zdaj se moram pripraviti za boj?! "Katera vojna pa se zdaj odvija in katero leto je?" jo začudeno vprašam. "Oh, Jeanne vi ste pa res pozabljivka. Trenutno poteka stoletna vojna in poteka leto 1453. Franciji kaže odlično! Zdaj pa se hitro napravi, čas je da greš vaditi za boj!" mi še odvrne in odide. O MOJ BOG si mislim in se počasi začnem preoblačiti.

Vam je všeč?In hvala lepa za vso podporo, res cenim.
26. maj 2011
u19496
u19496
nexty
27. maj 2011
next
27. maj 2011
u46062
u46062
n
ne
nex
next
next s
next sa
next sam
next sam t
next sam to
next sam to t
next sam to te
next sam to te p
next sam to te pr
next sam to te pro
next sam to te pros
next sam to te prosm
next sam to te pros
next sam to te pro
next sam to te pr
next sam to te p
next sam to te
next sam to t
next sam to
next sam t
next sam
next sa
next s
next
nex
ne
n
27. maj 2011
hvala, bom nextal.
27. maj 2011
Link od 1 dela prosiim
27. maj 2011
Oblečem si svoj oklep potem pa odprem omaro in oči se mi zasvetijo. V njej so bili spravljeni najimenitnejši meči kar sem jih kdaj videla. Izbrala sem si srednje velikega z rdečim križem, ugotavljam, da ima nekaj opraviti s križarskimi vojnami. Dobre volje se odpravim na vadišče, kjer me vljudno sprejme nek mladenič. "Dobro jutro, gospodična Jeanne. Kako ste kaj danes?" me vljudno vpraša. "Super." mu začudeno odvrne in grem vadit z mečem. Mladenič me izredno začudeno pogleda in na koncu gre. Kar nekaj časa se treniram, zato postanem utrujena in se odločim, da si privoščim prigrizek. V gradu na poti naletim še na knjižnico, zato se odpravim vanjo. Malo hodim sem ter tja in si ogledujem. Naenkrat v najbolj oddaljenem kotu knjižnice nekaj zažari. Hitro se odpravim tja in ko izvem kaj je to me doleti šok. V omari je zakleta knjiga.
27. maj 2011
next!
28. maj 2011
u46062
u46062
next!!!!
28. maj 2011
lolix tuki maš
http://www.igre123.com/forum/tema/zakleta-knjiga-zacetek-by-kulkuler-dd/9240/
drgač pa obema hvala
28. maj 2011
Hitro jo vzamem, odprem in naenkrat me neznana sila potegne vanjo. Pojavim se na osamljenem pokopališču.Neverjetno je to, da je to pokopališče identično tistemu, ki sem ga sanjala. Stojim v krogu, obdanim z grobovi različnih oseb. Hannibal, Charlemagne, Atila, Saladin in ostala imena so bila vtisnjena na grobovih. Naenkrat me pritegne en grob. Preberem ga in se zgrozim. Preprosto ne morem verjeti. Toda zdaj mi je vse jasno. Smrt in tisti zlobni čarovnik sta me zvabila sem, da se ponovi zadnji prizor iz knjige. Na grobu je pisalo PLAGAM EXTREMAM INFLIGERE. Kruta smrt, torej. Še nekaj piše pod tem. DARTIUS. Neverjetno. To je napis na platnici knjige. Naenkrat se iz knjige, ki je bila na tleh sprosti na tisoče duš in me začnejo obletavati. To je to. Čimprej moram pobegniti od tu.
28. maj 2011
next
28. maj 2011
Začne se beg. Tečem in tečem, neka roka je prišla iz groba in me poskušala spotakniti, toda uspešno sem se ji izognila. Naenkrat zagledam luknjo pred sabo in hitro skočim vanjo. Še preden se zavem stojim v svoji sobi. Takoj se pogledam v ogledalo. Vse normalno, že spet sem stara Ana. Knjiga je na moji mizi, luč prižgana in zvezek na mizi. Odprto je bilo poglavje o Frankovski državi. Zagledam upodobitev Jeanne d'Arc in se nasmehnem. Spoznam, da se je treba s tem spopasti in da tukaj smrt in usoda ne poznata bega in skrivanja. Odločim se, da bom to knjigo še natančneje preučila, preden se soočim z smrtjo.

3. del preiskava pride v kratkem.
28. maj 2011
next!
28. maj 2011
u163511
u163511
next!!! pa hiter!!!!!
+nova bralka! da nebi končal to zgodbo k je zakonnnn!!
12. april 2014
dej dej dejmo dej
08. november 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg