Forum
No, odločila sem se, da napišem eno zgodbico, in ker s tem nimam izkušenj (pišem prvič)... No torej: zgodbica bo delno izmišljena, imela pa bo resnično osnovo.Namenjena je 7mim osebam, nekatere bodo v njej tudi nasopale.
Next????
21. oktober 2011
Močno sem zaloputnila z vrati in seveda so takoj začeli leteti očitki:Irena!!!! A misliš da si sama v tej hiši!? in Tišina, učim se! itd. Kot da me zanima, kaj govorijo... Zanimalo me je samo to, kako se bom zaprla v svojo sobo, se vrgla na posteljo, prižgala računalnik in šla na moj facebook profil. Takoj, ko sem se prijavila je prišlo sporočilo od Nati(ona je moja BFF): N-Nati j-jst
N:a si ok? na basu si zgledala...
j:ja, itak, da sm ok sam mal sm bla jezna na jakata, k ne more utihnt in ti skos teži
N:nooooooo...emmmmmmm...............no a si še vedno vanga
To je p že preveč. Zdej ko me pol šole zafrkava, da sm v jakata, je pa še ona začela sprašvt. No, sej je čist luškan in kul in vse, sam če si z nekom BFF skor od rojstva, potlej menda lahko prčakuješ, da se bo, čeprov je starejši od tebe še spomnu prijateljstva in te vsaj pozdavu, ne??? Ampak ne: on me "ne pozna" in me ignorira, vsi ostali, razen njegovih frendov me pa zafrkavajo.
22. oktober 2011
Tole spoh ne dela. K prtisnem pošlji me kr vn vrže.
27. oktober 2011
Super, a zdej pa dela? NO sicer pa sej tega itak nobedn de bere, tko da...Who cares?
27. oktober 2011
"IIIIreeeeenaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!" Rok in Tine očitno mislta, da sem gluha. Na hitro sem v nahrbtnik zbasala še majco in kratke hlače in stekla po stopnicah. "KONČNO si se prikazala" je rekel Rok. Z njim in s Tinetom sem se odpravljala taborit ob bližnjo reko (sej je samo 10km do nje; kaj je pa to tacga?)kamor gremo vsake tolk časa, da se "odklopmo" od vsega sveta;NO school, NO teachers, NO Jaka (BTW, Tine je od Jakata tamal, Rok pa moj).Potem se je oglasil Tine: "Emmmmmmm... Nooooo... Irena, sprememba načrta. Jaka gre z nami." WTF??? No, pa je konec mojega vikenda brez Jakata.
08. november 2011
No, pa je konec mojega vikenda brez Jakata. Hitro sem si obula superge, vzela moj mobi in šla ven k Roku, Tinetu in Jakatu. Whatever, ga bom pa ignorirala, tko kt on mene. Ampak ko sem ga pogledala, si nisem mogla pomagati, da mi nebi začelo razbijati srce. Ja, ja, še vedno mi je všeč. Ampak saj ni treba, da izve ane? "A gremo, al boste tukej počakal da nardim maturo?"sem rekla, ko mi je že presedalo, da stojimo tam, oni so se pogovarjali, jaz pa nisem imela pojma, kam naj se dam. "Mhm" je rekel Tine in smo se počasi odpravili.
08. november 2011
Ker sem od vročine in dolgčasa že dobesedno umirala, sem začela šteti korake: 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19... Ko sem prišla nekje do 2784, se je oglasil Jaka:"Živjo" no, zdelo se mi je, da mu je nerodno, ampak sem se odločila, da ne bom preveč nesramna. J-Jaka j-jst
j: od kdaj pa ti govoriš z mano?
J:eh... no... torej... hotel sem ti že prej kej rečt pa...si se vedno zdela nekako hladna...odmaknjena...
Jst, pa hladna in odmaknjena?! OK, al se tipu meša, al me je pa zamenjal z eno drugo.
j:WTF? a se tep mal blede?
J:eh, ne?
j:če ti tko rečeš
sem skomignila z rameni in spet sva se potopila v tišino.
08. november 2011
"Kdo je že predlagal, da gremo sem?" sem vprašala, najbrž že stotič v zadnje pol ure in seveda spet dobila enoglasen odgovor: "TIIIII!!!" "A res?" sem se začudila. ", če ne bomo kmal tm, me boste mogl nosit."sem še dodala. "No, lahko kr začnemo, Jaka je prvi!"je predlagal Tine. Pogledala sem proti Jakatu.On je bil tiho, (kot večino časa) in se napol režal (kot večino časa). OK, sej smo že skor tm. Samo še 1200m.
Ko smo končno prišli (no, v bistvu smo se bl priplzili) do brega reke, sem se samo vrgla po tleh. "OK, jst mislim, da bom ostala kr tukej" sem rekla. "Se stinjam. Ej, zakaj so vlačl s sabo spalne vreče pa šotore? Sej je dost vroče, da lahko spimo zunej" je vprašal Jaka. "OMG, ti kr dej, sam šče ti zmrzne kkšen prst, jst nism nč kriva!"sem ga opozorila.
11. november 2011
"OK, fantje, zdej pa tkole" sem začela "Rok, Tine, vidva nabirata veje, Jaka, ti prnes kamne, jst grem pa po vodo. Gremo no!!!" sem še dodala.seveda se je vsul plaz pritožb v smislu: "Kaj pa ti?" "Ti maš najlažjo!"itd., ampak so se očitno sprijaznili s svojo usodo in šli iskat tisto, kar sem jim naročila.
11. november 2011
Ko smo nekako zakurili ogenj in pojedli, smo se začeli pogovarjati. j-jst J-Jaka T-Tine
R-Rok
T:A ni lepa noč?
J:a si ti mal zalublen?
T:neeeeee!
j:, sam res zgleda tko!!!
T:ja ja zgleda. Pa mi boš ti govoru, ane? Da ne bom Ireni kej povedov!!!
huh? jaka je bil kar naenkrat čisto rdeč v glavo (sej ma že lase rdeče, a more bit zdej še v fejs!???),jst pa nism mela pojma, o čem Tine sploh govori.
11. november 2011
T: (govori men)ja, veš, jst sm najdu od Jakata dnevnik,in sm ga prebrav in v njem piše...
JK, OK, zadost.
j:Kva se tle dogaja!!???
J,T,R:nč, nč
j:a, skupinska zarota. OK, men je itak useen.
11. november 2011
Ker mi niso povedal, zakaj se tako čudno obnašajo, sem predlagala, da gremo igrat nogomet in itak so se vsi strinjali (sej so sami fantje, bi blo že čudn, če se nebi). Vrjemite, po temi je grozno igrat nogomet, ker nimaš pojma, od kje prileti žoga, tako da sem jo jst kar velikrat dobila v glavo, ampak smo se vseeno super zabavali.
12. november 2011
Potem smo se odpravili spat; oni trije so meli dva šotora (jaka je bil v enem, rok in tine pa v drugem) jst pa enga. Ker luksuz!!!
Zjutraj sem se zbudila, ko je bila še tema. Ker nisem mogla več spati, sem šla iz šotora sedet na breg reke. Sončni vzhod je lahko res zelo veličasten. Naenkrat pa sem na rami začutila nežen dotik. Pogledala sem nazaj in zagledala......................................
18. november 2011
......................
....................
....................
.................
..............
..............
..............
...............
.............
................
................
............
.......
............
.
.......................
..............
............
.............
...........
............
...........
.........
.........
.........
..............
...........
............
18. november 2011
Tineta. Na mojo ramo je položil roko in gledal sončni vzhod. "A ni lepo?" je zamrmral čez nekaj časa. "mhmm" sem mu odgovorila. Mislm, kt da bi bla par... "emmm Irena? veš da si mi všeč?" Ne, ne...midva sva sam frenda. On je ful luškan, sam nisem pa zdej vanga... Jst v jakata, tine pa vame. Tine se mi je začel približevati, v istem hipu pa sem zgledala, kako je iz svojega šotora prišel Jaka. OMG OMG...Tine me hoče poljubiti, Jaka naju bo pa videl... OMG; OMG OMG... Kaj nej NARDIM?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????!!!!!!!!!!!!!!
18. november 2011
Jaka se je obrnil proti nama, jaz pa sem se hitro odmaknila od Tineta in stekla v prebujajoče se jutro. Oba, Tine in Jaka sta se pognala za mano in spraševala, kaj je narobe. Jaz pa se nisem ustavila, želela sem si samo stran od vseh; stran od vseh in se zjokati. Tako sem kar tekla in tekla, kmalu zaradi solz nisem videla ničesar več, pa sem še kar tekla naprej... za sabo sem slišala klice obeh fantov...kar naenkratpa sem začutila bolečino v gležnju...zakričala sem...in potem sem padala...padala...in padala...dokler nisem čutila ničesar več..............................................................................................................................
20. november 2011
Odprla sem oči in zagledala Jakata. Zagotovo sem mrtva. Ampak smrti si nisem pedstavljala tako. Preveč je bolelo. In moj angel (Jaka) je res izgledal, kot da bo zdaj zdaj umrl.In jokal je. Zakaj pa on joka? Moji možgani so bili grozno počasni...in spet sem začela drseti v temo...zbrala sem vse moči, stisnila Jakata za roko, in komaj razumljivo zahropla: "ostani z mano..."...nato pa me je tema popolnoma posrkala vase. Ničesar nisem videla... ničesar nisem čutila...ničesar slišala...zdaj sem res zagotovo mrtva...
20. november 2011
next zlo dobra zgodbica
next next
20. november 2011
tnks
22. november 2011
PIP...PIP...PIP...PIP...kaj je to?...PIP...naj že nekdo ustavi to bedno skanje...PIP...PIP...PIP...PIP...pustite me spati... Tedaj pa sem, polek tistih groznih PIP-ov zaslišala še nekaj. Nekdo se je pogovarjal. "dekle verjetno ne bo preživelo večera" sem v ozadju slišala moški glas. In potem mu je nekdo odgovoril: "lahko sploh še kaj naredimo? Kako ji lahko pomagamo?" O kom se pogovarjata? Pa menda ja ne o meni??? "PISMO, SAMO IZKLJUČITE TO GROZNO PISKANJE!!!"hotela sem se zadreti, pa je iz mojih ust prišlo le nerazumljivo mrmranje: "psosmijogonipne..." Mislim, razmišljala sem lahko čisto v redu, samo telo me ni ubogalo.
22. november 2011
Spet sem zaslišala tisti moški glas: "dali smo ji močna pomirjevala... morali smo preprečiti nožnosti za samomor..." samomor!???!! O čem tip govori!? Jst, pa da bi nardila samomor? Zakaj že? Mislm, sej tok nesrečna pa spet nism... Zakaj sem sploh v bolnici? Sej sem v bolnici ane? "Doživela je močan pretres" je nadaljeval moški, najbrž zdravnik "zaradi tako močnega čustvenega pretresa se lahko ubije po svoji volji... Skoraj čudež je, da je preživela padec... Potem pa je še skoraj utonila... Fant jo je rešil še ravno pravi čas..." Čustveni pretres, da bi se hotela ubiti, padec, utapljanje??? Zakaj se ničesar ne spomnim? Vem samo, da sem z Jakatom, Rokom in Tinetom taborila ob reki... Tine me je hotel poljubiti... In potem sem tekla... boečina... "AAAAAAAAAAAAA"sem zakričala. Za hip so vsi utihnili, potem pa sem zaslišala, kako so vsi prihiteli ob mojo posteljo in začeli spraševati v smislu "kako si ljubica?" punčka,a si v redu??" "kaj te boli??" in podobne.
22. november 2011
Ampak hotela sem samo, da me pustijo pri miro. Zdaj sem se vsega spomnila. Ko sem tekla, mi je spodrsnilo in padla sem v globoko sotesko, ko je Jaka pritekel do mene, sem se za hip zbudila...potem pa sem zdrsnila v reko... odprla sem oči v valovih...potem pa sem zagledala fanta, ki ga nisem poznala, kako se je pognal v vodo...potem pa me je spet zagrnila tama...in zbudila sem se v bolnišnici.
Potem pa me je prešinilo;kdo je fant, ki me je rešil? Zakaj me je rešil? Je še tukaj??? Predvidevala sem, da bodo pomirjevala delovala še nekaj časa, sploh če mislijo, da bi lahko naredila samomor, zato sem, ne glede na hrup okoli sebe zdrsnila v svet sanj.
"Irena. Irena!"kdo me poskuša spet zbuditi?
23. november 2011
Odprla sem oči in v hipu me je zaslepila svetloba. Ko sem se malo privadila, sem zagledala fanta, ki me je rešil iz vode. "Živjo Irena, ime mi je Nejc... Ne poznava se še."imel je tako božanske oči, da sem se ob njegovem pogledu kar topila. Ko me je nekaj časa gledal, sem se šele spomnila, da bi morala vrjetno kaj rečt."Živjo! Od kje me pa ti poznaš?!" "No veš... to je dolga in zapletena zgodba...zdravniki pa mislijo, da se ne smeš preveč razburjati, dokler ne ozdraviš."je pojasnil. "nooo... kaj mi pa v bistvu sploh je???"sem ga vprašala. "zlomljeno rebro ali dve, nalomljena roka, počena lobanja, praske povsod... res je čudež, da si preživela" Ampak se je splačalo, ker sem spoznala njega ...
24. november 2011
"No, a mi lahko potlej vsaj poveš, ker dan je?" sem ga vprašala...vse, samo da bi spet slišala njegov glas... "no... dones smo štiriindvajsetega, ura pa je" pogledal je na svoje zapestje "tri popoldne". "štiriindvajsetega???!!!!" sem bila popolnoma šokirana "taborit smo šli v tretjega... 21 dni sem bila v nezavesti???? Kako pa pravzaprav veste, kaj se je zgodilo?!!" "nooo..."zdelo se mi je, da mu je nerodno "ja, 21 dni si bila v nezvesti... Te lahko nekaj vprašam?" prikimala sem "nooo... vem, da me v bistvu sploh ne poznaš, ampak...ne vem zate, ampak meni si všeč...bi hodila z mano?" pogledal me je izpod trepalnic in skoraj bi rekla ja, ampak... "glej, rabim malo časa, da premislim vse..."sem mu rekla. "OK, sej razumem"je žalostno rekel in skoraj bi si premislila, ampak nekaj mi je reklo, naj ostanem zvesta svoji odločitvi........
29. november 2011
Ko je Nejc odšel, sem začela brati knjigo, ampak sem kmalu odnehala, ker se sploh nisem mogla osredotočiti na napisano. Po mislih mi je kar naprej švigalo: Jaka mi je všeč...ali pa mi je všeč Nejc??? Aaaaaaahhh... Naj Nejcu rečem ja? ali ne??? TOK TOK je nekdo potrkal na vrata. Svoje misli sem potisnila vstran in rekla "naprej". Vstopil je Jaka
J:Jaka
I:jst
J:živjo
I:živjo...kaj pa ti tukaj?
J:noo...samo zanimalo me je, kako si
Ia boo. ti?
J:lahk bi blo bolš...ampak bo.
I:lpo
J:no...aahhh...nekej se te hotel vprašat...no...bi bla moja punca???
aaaaaaaaaahhhhhhhh...OMG...kaj naj mu rečem???
30. november 2011
I:no...glej, trenutno sem precej zmedena...tko da...ti lahko povem kasnej?????
J:veš da, važn, da je tep OK.
Jaka je počasi vstal "no...ko boš vedela..."je rekel "ja...sv"sem rekla. Počasi je odšel skozi vrata. Aaaaaaaahhhhhhhh... še on...ja, oba sta mi všeč... moram ugotovit, ker mi je bl...
30. november 2011
Nejcu sem rekla ja. Odločila sem se, da si ne upam tvegati, da bi me Jaka spet začel ignorirat. No, zdej z nejcem nekak hodva...še vedno ne morm vrjet, da sta me dva fanta v istem dnevu vprašala, če bi hodila z njima...No, zdej morm pa še Jakatu povedat. To bo nekej najtežjega v mojem življenju. Nekdo je potrkal. "naprej! " sem rekla. Vrata so se odprla "aaaagggggggggggguuuuuuuuuuuufffffffff........!!!!"sem izdavila "kaaaaj deeeeeelaaaaš v moojeeeeem laaajfuuuu?????????!!!!!" sem skoraj zavpila na fanta, ki je vstopil. "Tut jst sm vesel, da te vidim"je rekel. "aahhhhhhhhhh... ti nisem zadost jasno povedala, da te nočem v svojem lajfu???"
06. december 2011
oj! ful huda zgodbica.next!!!!!!!!!
13. december 2011
tenks my 1. love!
15. december 2011
next, če te zanima zakaj učasih dela učasih pa ne, je zato ker preveč časa nevem, ne tipkaš na miško in to uzamejo kt da si se izpisu. Js svoje to kar napišm vedno prvo kopiram za usak slučaj...
Neeeext!
15. december 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg