Forum
Am to bo izmišljena zgodba.....
Ime mi je : Clare , 13 let. b - day mam maja
moja BFF : Klara , 13 let , b - day ma maja kot jas
Klarin fant : Ley , 13 let , b - day ma 1. januara !
28. oktober 2011
neextt
28. oktober 2011
zdaj bom !
28. oktober 2011
to pri mojem imenu je napaka , drugač mi je ime Jessi !
28. oktober 2011
Jessi ! Zbudi se ! Je spet zavpila mama kot vsako jutro . Ko sem komaj živa odprla oči , pa mi je še budilka zazvonila . vrgla sem jo na tla in rekla : sovražim te ! nato sem si oblekla sexy oblačila , si na rame dala torbo in sedla za mizo , kajti mami mi je na srečo že pripravila zajtrk. rada imam svojo prijateljico Klaro , zato komaj čakam , da pridem v šolo in si poveva , kako je bilo vso poletje . pa tudi za njenega fanta sem vesela , čeprav je prav čeden !
28. oktober 2011
Mama me na srečo ni rabila vozit v šolo , kot npr. ostali starši drugih. pa tudi avtobusa nisem potebovala , saj sem živela zelo blizu , zmeraj sem do šole šla peš in sama.

tako , kot sem si mislila . ko sem prišla pred šolo me je že čakala Klara , ki me je sprejela z objemom . komaj sem čakala , da si vse povema . zazvonil je zvonec in začela se je prva ura...počasi je minila in z prvo tudi druga.... napočil je čas malice !

med malico smo imeli 20. min odmora. zato mi je Klara rekla , da mi mora nekaj pomembnega povedati. (gotovo boš spet kaj rekla o tvojem fantu , da bom ljubosumna - SEM SI MISLILA ) veš...čez počitnice sem pustila fanta in zdaj sma samo dobra prijatelja ! nič več nisma par... pač BFF sma ... saj veš kaj je to ne , ?
za kratek čas sem se zamislila.............................jessi ? ........... Jessi ? .......................... JESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ! končno sem se zbudila iz misli.... JA , TUKAJ SEM ! cjoh , klara me je pogledala in samo smeje odšla v razred. razmišljala sem o tem , da imam zdaj resnično priložnost , da končno osvojim Leya.
28. oktober 2011
Jessi :Klara :


28. oktober 2011
Ley :Ley je bil v razredu najlepši fant , četudi ga je pustila Klara , je še vedno zaljubljen vanjo. nikoli ni nehal ljubiti nje . in to mi gre edino na živce , želim biti njegova ena in edina ljubezen . ampak resnica včasih res boli ! vse se lepijo na njega, res težko ga je osvojiti , še posebaj , ker bo tarnal , da mu je zaradi Klare hudo . morda mu ponudim podporo in se mu z tem približam ! kako dobra ideja , le da me klara ne dobi ali se ne vmeša !
28. oktober 2011
tudi to je on :fuuul je čeden , tako on kot čupca < 333ta , tudi to je on. jb 2 .. oziroma ''jb ''' saj vseeno....lovam ga ! ne razumete , da je najlepši . še posebaj na 1 in drugi sliki , na tretji pa itak...čist sem in love !
28. oktober 2011
no tista 3. slika ki je jb gor je šala , to ni ley.
to je on :vseeno me privalči , da nemorem nehat gledat njega ! pa še tako luškano ime ma ! love him.... kaj bom za v šolo oblekla jutri ?
28. oktober 2011
Ja , to vprašanje me je mučilo vse do noči...potem sem počasi odprla svoj prenosnik in se vpisala na fb . IMela sem sporočilo od Klare , zato sem ga takoj odprla , saj me je močno zanimalo , kaj piše.. pisalo pa je takole :
Hey , jessi < 3 ♥
saj veš , rekla sem ti , da sem leya pustla...
no in tale mi je zdaj všeč , ime mu je marc !
njegova pixa : (a ni srček ? ) fsm rtm , tvoja klarč.♥skoraj me je kap , ko sem vidla , da je na pixi z njim..je pa lomilka src , sem za trenutek pomislila potem pa sem izklopila računalnik. še vedno me je mučilo , kaj naj obleče in kako se naj jutri do leya obnašam..namreč ker sma z klaro bff smo veliko skupaj , saj želi biti z klaro..sedaj pa se mi prav smili.....no prišlo je naslednje jutro in oblekla sem to :
takole oblekico , saj je še poletje...


29. oktober 2011
Stopila sem do Klare , ter jo pozdravila...joj , ko me je objela , sem si pomislila , kako zelo si zdaj želim objema Leya , ki je gotovo zelo žalosten...verjetno cele dneve in noči misli samo na njegovo bivšo...to me pobija....ob tej misli sem vse bolj žalostna. Klari neželim razkriti te skrivnosti , nisem še pripravljena , leyu pa tudi nočem povedati , da mi je zelo všeč...upam , da nebom tega preveč kazala ko se boma pogovarjala . ker smo imeli danes najprej 2 prosti uri sem šla v akcijo.stopila sem do leya , se mu približala in sedla na stol zraven...nekaj časa je potolčeno sedel , nato pa me je vprašal : '' hey , jess ! ( tako me kliče in to mi je tako všeč < 3 ) kaj pa ti tukaj ?
29. oktober 2011
pogovor : L - ley J - jas
j - ley...želela sem se pravzaprav samo prijateljsko pogovoriti veš.
l - a tako...kaj te muči ?
j - nehaj se norčevati ! saj vem , kaj se ti dogaja in kako se počutiš...
l - ja in kaj potem sploh hočeš , da sem še bolj ranljiv al kaj ?
j - ne , nočem tega...mislila sem , če bi ti prijala moja družba ?!?
l - glej ne zdaj prosim. res hočem biti sam..
j - ampak jaz...prav , pa nič ! nasvidenje jutri . danes te nebom več zmotila , obljubim.
l - hvala . čaw.
pa sem se opekla ! kako me boli moje srce ,ki hrepeni po leyevem poljubu. tako si ga želim , pa zaradi Klare negre....pa še nagnal me je , dobesedno nagnal ! tako žalostna še nisem bila .sedaj sma šla vsak na svoj konec...Klara...kaj vidi na njej ? to mi je hodilo po glavi..seveda , morda to , da ima novo čupco saj je bila pri frizeru med počitnicami in morem povedati , da ji to ravno zavidam ! lepa je ! tekmica mi je....
nakar pa dobim odlično zamisel...k frizeru grem !
29. oktober 2011

to sem jaz ♥ upam , da bo to spremenilo odnose med mano in leyem . čeprav sem si srčno želela , da bi lahko slike objavila že na fbju , sem vseeno raje še počakala , da me nebi videli drugil. naj se pustijo presenetiti..
29. oktober 2011
seveda ni mi manjkalo tudi novih modnih dodatkov ! baje je cool to :

zato sem si to seveda takoj šla iskat !
29. oktober 2011
pa še to sem jas , cel dan sem se fotkala , ker mi je bila čupa tako všeč ! pa tudi make up bom drugače uporabljala...
29. oktober 2011
Naslednji dan sem se vsa ponosna odpravila v šolo...seveda sem postala vsaj na videz nova oseba , zato sem spremenila tudi stil oblačenja . ki je zdaj tako hot , da mi bodo še kravice v štali zavidale tole sem izbrala , da oblečem :
no , pozabla pa sem tudi povedati , da si že dolgo želim tudi pinki pramen , lahko si ga naredim ko hočem ker je trajen in sem si ga včeraj naredla...oblekla sem to , kar nosi ta prva blond punca


29. oktober 2011
dodala sem še samo malo make upa in popolna sem bila...kot , da bi v ogledalu videla drugo osebo . toda nehajmo si zatiskati oči : sem ta oseba jas. komaj sem čakala , da vsi opazijo , kako sem lepa. ker imamo danes ves dan fraj , samo zjutraj razredno bom mela veliko časa , da spoznam kakšnega novega prijatelja ali prijateljico , ker baje danes na šolo pride ful novih učencev & učenk . seveda se bom v glavnem posvetila Leyu in Klari....prišla sem do Klare , pogovor :
K - klara J - jas
j - hey klara !
k - kdo si ??? jessi ? je to mogoče...saj si prava lepotica...ti nisi jessi ne...
j - klara , ne slepi se . seveda sem jas , no drži pa , da sem lepša , kot sem bila...včeraj sem šla na preobrazbo...
k - ajaaaa . zavidam ti !!!
j - ah daj no . ne pretiravaj. še ''afnasto'' sem ji pomežiknila in se odpravila v učilnico . fanje so z odprtimi očmi in ustmi samo obstali , kdaj pa kdaj sem še zaslišala : bejba ! in kako je kdo zažvižgal...na to sem bila kar ponosna. nato sem prišla v razred , nakar izvem , da danes Leya ni v šolo... kaj se dogaja ?
29. oktober 2011
UČITELJICA JE POVEDALA : prosim , malo posluha !
kot vidite , leya danes ni med nami , pa naj pojasnim , kako in kaj. ley je včeraj doživel hud stres , njegova starša sta se sprla . ločila se bosta , on pa se seli z atijem v mesto. upam , da ga neboste preveč pogrešali. danes smo imeli samo 1 prvo uro , zato sem se z objokanim obrazem takoj vrnila domov , govorila nisem z nikomer . ko sem še prej viedla klaro , se je opazilo , da tudi njej ni vseeno. takoj sem pomilsila , da ga je samo izkoriščala , da ga nobena druga nebi imela . kaj bom brez leya ? objokana sem prišla domov in v kuhinji me je na moje razočaranje čakalo presenečenje....
12. november 2011
Draga Jessi !
Kot veš imam že dlje časa probleme z službo . Danes se je
resno zapletlo , prišlo je do prevelikih težav. Nisem zmogla ,
odpustili so me . Ker so mi na srečo v mestu ponudili službo
za nekaj let , se danes ob 15:24 selim tja . Upam , da se bosta
imela lepo z očetom . Saj se bomo kaj videli
Z Ljubeznijo tvoja mami .
P.S Pridem se poslovit.
Najprej sem pomislila : Mami ! Kako rada te imam , kako te bom pogrešala ! Z očetom res nisma bila niti pol tako povezana kot z mojo mamo , pomeni mi vse. Nato pa sem za trenutek odklopila misli od tega in se spomnila učiteljičinih besed danes v šoli : Leya danes ni , seli se v mesto.
seveda !!!!!!!1 moja mami gre v mesto kot ley !! prosila jo bom , da pojdem z njo in zamenjam šolo , da bova z leyem spet skupaj. polna objokanih solz sreče sem stekla do telefona , v upanju , da mi mami dvigne in dovoli z njo . zelo se imava radi in sva tesno povezani , neločljivi. gotovo bom lahko šla , potem bo to moj najsrečnejši dan ! Potem sem pozabila na klaro , in se sprostila...mama mi je dvignila...moje oči so žarele v upanju....
12. november 2011
to sta moja mami & oči :
zelo je mlada , komaj 27 let ima , oči pa 30.aja saj res , na začetku sem pozabila omeniti mojo sestrico Nelli , novorojenčico. mama jo je pred kratkim rodila , ostala bo pri očku ''če'' bova z mamo odšli v mesto.
to pa je še moj oči :
tudi on je z mojo sestrico , mamino novorojenčico Nelli


12. november 2011
še moja naj , pixa od Neli


12. november 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg