Forum
u89666
u89666
Zakaj hočejo vedno uničiti najino, namesto da bi gradili na svojem?
Govorim o prijateljstvu.
Zakaj ljudje še vedno ne ugotovijo, da sva "samo" najboljša prijatelja!?
Nič več, nič manj!!!

Vedno sem jaz kurba. Vedno sem jaz kriva, za razpad kakšne od njegovih zvez. Ne, on me ne obtožuje, me pa zato vsi ostali. Zakaj ljudje še vedno ne razumejo, pa čeprav jim 125x na dan razložim, da sva samo prijatelja?! Zakaj?!
In potem mi očitajo, ker ga kličem, ker sva veliko skupaj, ker mi pove več kot svoji punci...
In to mi gre že prekleto na živce. Vsaka punca, s katero je bil, je sama sebe videla kot oviro med nama... Pa HALO?!
In spet sem bila jaz kriva.
Če mi reče, da mu je bilo dolgčas brez mene v šoli, še ne pomeni, da imava razmerje.
Če se lahko pogovarjava s pogledom, še ne pomeni, da imava razmerje.
Če mi zaupa več kot komurkoli, še ne pomeni, da imava razmerje.
Če me ima rad, še ne pomeni, da imava razmerje.
In če fucking ljudje ne razumejo najinega prijateljstva, ŠE NE POMENI, DA IMAVA RAZMERJE!!!!

Vsak dan znova in znova poslušam obtožbe. Poslušam obtožbe, kaka prasica sem, ker razdiram zveze, kaka kurba sem, ker se vlačim po njem... Pizda, ljudje! Nisem jaz kriva, če mu njegova punca ne zaupa! NISEM JAZ KRIVA!
Vedno me vsi sprašujejo, kako to, da se tako razumeva. Kako to, da sva taka prijatelja. In vedno jim povem, da še sama NE VEM!
Ne znam razložiti... Vedno sem se čutila nekako posebno povezana z njim. Resnično povezana....
Vedno jim povem, koliko mi pomeni kot prijatelj... In kaj dobim nazaj?! Obtoževanje, žaljivke...
Hvala, res hvala.
Ljudje vedno poslušajo uničiti to, kar imava, namesto da bi si sami z nekom ustvarili tak odnos...
Pizda, kako sovražim to....

Ugotavljam, kakšni so ljudje dan danes.
In slabše postaja. Z vsakim dnem slabše. Upam si trditi, da je on edina oseba na tem svetu, ki me resnično pozna in jaz edina, ki pozna njega... Fak, sploh ne morem verjeti, da od 10 miljardah (ali kolikorkoli jih že je na svetu) nisem našla več kot kakšnih 5 ljudi, ki jim lahko zaupam. Superca, kajne?!
Zadnjič me je njegova trenutna punca vprašala, kaj pomeni to, ko se jaz in ona karnaenkrat spogledava in strmiva...
no, kako naj ji razložim, da za sporazumevanje ne rabiva besed? Kako, če pa vem, da ne bo razumela, da se lahko samo pogledava in že veva kaj kdo misli?!
Itak vem, da bi potem dobila nazaj samo opazke, češ kaka prasica sem, ker ga kradem njegovi punci... Mrš, pa taki ljudje... Enkrat mi bo dopizdilo in resno bom nehala biti prijazna z vsakim človekom. Pravzaprav že delam na tem in je prekleto težko!

Resno se moram spremeniti. Tako prekleto naivna sem, da je že kar težko verjeti. Vedno zaupam veliko ljudem, nato pa sem razočarana. Dajem dobro, nazaj pa se mi vrača najslabše... Ta svet je resno zgrajen narobe. In potem naj še kdo reče, da obstaja bog...
Včasih sploh ne vem več, kaj bi naredila. Vem, pokličem lahko njega ali pa mojo najboljšo prijateljico... Ampak ni tako enostavno. Res ni. Včasih prav čutim, da je on dejansko edini, ki me razume... ampak ga vseeno ne bom poklicala, saj bi bila nasledji dan spet kurba in prasica in nevemkajvse, ker se pogovarjam z njim.
Prav smešno pa mi je dejstvo, zakaj nobena njegova punca ne išče razloga tega, da mi več zaupa kot njej... Ja, jaz poznam razlog: Ti ne zaupaš njemu. In on to čuti!
Fak, resno. Kako so lahko nekateri ljudje tako nedoumljivi?
Rebekka je včasih resno jezna. Tako prekleto jezna (Je katera štela, kolikokrat sem že uporabila besedo "prekleto"?).

Joj, a gre kateri že na živce moje nakladanje? No, upam da ne, ker moram povedati še nekaj (ne se zdaj metati po tleh!)...
Torej, neglede na to, koliko opazk dobivam, ga ne bom izpustila iz rok. Takega prijatelja ne bom našla nikjer več in kratko se mi jebe, če polovica naše šole misli o meni, da sem prasica in kurba. Hja, raje to, kot pa da ostanem brez njega, ker mi resno pomeni ogromno.
Zadnjič me je njegova punca vprašala (SPET), kje najdeva toliko skupnih tem za pogovor in kako to, da imava tako zaupanje...
Dragica, ko bosta skupaj 9 let in se bosta pogovarjala vsak dan, verjemi, da tudi tebi ne bo zmanjkalo tem in zaupala mu boš lahko največ. To ne pride kar tako po enem mesecu. Se vidi, da si še mlečna (in, ne... nočem biti nesramna).
In glede teh tem za pogovor... Razmišljala sem o tem. Veliko....
In prišla sem do ugotovitve, da obadva razmišljava naglas. In ker vedno nekaj razmišljaš (pa četudi so to lesene vile za kidanje kravjaka), imaš vedno nekaj za povedat... Ja, tako je to...

Ste že kdaj slišale za "Muslimanijo", "bikovnik" in "trobentala"? Ja, predvidevam, da ne, ker je tole izumila Rebekka! Fak, včasih se mi res obrača.
Torej, kure so v kurjaku, kje so torek biki? V bikovniku seveda... No, vsaj tako je mislila nadvse pametna in razgledana Rebekka, dokler ji ni Tilen povedal da je nadvse smešna in butasta, ter da so biki v hlevu. Ja, ups...
Ja, besedo muslimanija pa je izumila moja nadvse pametna in razgledana sestra. Prek Omegla, sem se pogovarjala z nekim tipom, ona pa pride in vpraša: "Sara, a je on musliman?"
"Ja, je," ji odgovorim.
"Aha, a potem je iz muslimanije?" mi odvrne.
Ja, malo je manjkalo, da nisem padla s stola, saj je resno čudna. Nočete vedeti, kako je živeti z njo 24/7!!!
Uf, ja... In trobentala... Pri glasbi učitelj vpraša sošolca, katere vrste glasbil poznamo. On začne naštevati: "Godala, pihala, tolkala,..."
In nadvse pametni in razgledani Rebekki, ki se ni mogla spomniti besede TROBILA, se je zdelo logično, da če se vse te besede končajo z "ala", da se mora tudi naslednja. In preden je premislila, se ji je že smejal cel razred, saj je rekla "trobentala". Ja, Sara. Res pametno!

Res hvala, če si prebral/a, bi pa prosila za kakšen nasvet glede tega prijateljstva...

Rebekka ma vas rada♥

P.S.: Resno bom nehala uporabljati kletvice, saj sta Liam in Harry rekla, da sovražijo punce, ki prekljinjajo
27. april 2012
u71017
u71017
Rebeka,jaz prav cenim tvojo izpoved.Vsak si ne bi prav upal vse svoje težave pisati na net.Najprej globoko vdihni in izdihni,potem pa pomisli,kdo je na slabšem:Vsi tisti nevedneži,ki ne znajo ločiti med prijateljstvom in romanco- zame je njihovo obnašanje dejansko pod nivojem in otročje(verjemi,v življenju se jim bo vse vrnilo--->Ko bodo nekaj takega rekli osebi,ki ni tako potrpežljiva kot ti) ali ti,ki veš,da sta le prijatelja in da boljšega ne bi mogla najti(pomojem so vama dejansko nevoščljivi,ker oni take sreče kot ti pač nimajo).Res je pomembno,da kljub bednim opazkam nekaterih ne odnehaš.Vidva sta LE PRIJATELJA in NIČ VEČ.Če pa njim to pač ni jasno,pa več kot,da jim razložiš ne moreš.Ko boš prišla na drugo šolo(Zdej nevem al si v osnovki al v srednji) jih itak ne boš več videla.
27. april 2012
u89666
u89666
nekam morem to povedat in najrajši pišem...vem da se ne smem ozirat na njih, ampak preveč je...
v srednji sem drugače, na profilu piše drugače ker sem neke zjebala
27. april 2012
u71017
u71017
Te čist razumem :/.Enkrat se bodo naveličal,sicer kako to v srednji izgleda ne vem,ampak je verjetno bolj hudo,ker je več folka.Se zgodi(to s profilom) : )
27. april 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg