Forum
No to zgodbo pa posvečam Moni in Kristini
osebe:
js-Ines,16 let
moni-moja bff,16 let
kristina-moja bff ,16 let
klemen-moj fant,16 let
alex-monin bodoči fant,16 let
mark-kristinin bodoči fant,16 let
natalija-naša sovražnica,16 let
tamara.naša sovražnica,16 let
mateja-naša sovražnica,16 let

vsi smo v internatu čist neki stran od tastarih.ker se mi ne da tolk oseb omenjat.
dom pa šola sta združena v veliko stavbo
Bil je prvi šolski dan. En dan prej smo že mogli it v dijaški dom. Jaz,Moni in Kristina se poznamo že od prej. Zjutraj nas je prišla zbudit ravnateljica. ''Punce vstanite!'' (vse tri smo bile skupaj v sobi). Oblekle smo se in šle proti učilnici.. ''Ej Ines kako kaj Klemen aa?'' ''Super.Vidve si moreta tudi najdit tipe alo!'' ''Midve?Eh neee!'' Ko smo prišle do učilnice pa je Kristino skoraj pobralo ko je zagledala sošolca Marka.
11. december 2011
Juuuj neext ;$
11. december 2011
neext
11. december 2011
u67856
u67856
adaj no. prou zanalaš to delaš
drač pa next
11. december 2011
Moni jo je prijela za roko da jo ne bi pobralo. Šle smo v učilnico in tam sem zagledala Klemna. Stekla sem do njega in ga zažvalila. Prijel me je za rit in sem ga odrinila. Sladko se mi je nasmehnil in jaz njemu. Potem pa je v razred prišel nek čisto popoun tip. Poskušala sem gledat samo Klemna. (Klemen je ubistvu razvajen bogat smrkavec in mama in oče sta me prepričala da morem hodit z njim ker je njegova mama najbolša frendica od moje mame.) Šla sem sedet k Moni,Kristina pa je sedela eno klop pred nama. Malo pred začetkom pouka je v razred stopil nek tip z temno čupo. Moni se je zagledala v njega in on v njo. Mark ni vedel kje naj sedi. Potem pa je šel do Kristine in se vsedel eno klop pred nama. Tistemu tipu ki pa je bil za mene prepopoun je bilo ime pa Jaka. Cel pouk smo se dolgočasili. Med malico pa smo se z Kristino in Moni pogovarjale.
Kristina: Omg zraven Marka sedim!
Moni: Upecaj ga ajmo!
Ines: Moni sej vem da ti je Alex všeč.
Moni: Tiho! O glej tvojga Klemna a ne bo sedel z nami?
Ines: Mrš.
Kristina: Zakaj mrš?
Ines: Na kurac mi gre.Mama me je prepričala da sem z njim ampak do njega ne čutim nič!
Kristina: Sam ma pa dobro rit.
Moni: Alex ma lepšo.
Ines: Jaka ma lepšo!
Moni: Jaka??? A to je tisti naš sošolec?
Ines: Ne eh pozabi mislila sem rečt Klemen.
Kristina: Ja ja Ines...

Potem pa se mi je približal Kleemen in me povlekel na samo. ''Kaj hočeš?'' ''Draga a veš da sma že 4 mesece skupaj.'' ''Ja kaj pol?'' ''A se ti ne zdi da bi lahko šla v kino?'' ''Ne da se mi.'' ''Kako da ne?A boš raje s svojima glupima best frendicama?'' ''Onidve nista glupi!!'' ''Misliš da ne?'' ''Če misliš žalit Kristino in Moni me lahko takoj pozabiš.'' ''Joj pikica kaj se razburjaš.'' ''Saj se ne..'' ''No daj me raje poljubi da ne bom joku.'' ''Hahah naj ti bo.'' Poljubila sem ga in mimo je prišel tisti popoun tip Jaka. Klemen ga je ustavil.
Klemen: Hej Jaka! Naj ti predstavim mojo bejbo Ines.
Jaka: A lepo,me veseli.
(bila sem samo tiho in se zagledala v njega...)
Nekaj sta se še pogovarjala,Klemen je čez nekaj časa šel in ostala sem sama z Jakom. Nasmehnil se mi je. Bilo mi je nerodno zato sem si popravila lase in odšla naprej. Vrnila sem se v jedilnico in zagledala Moni in Kristino kako se pogovarjata z Alexom in Markom. Nisem ju hotela motit zato sem šla ven iz šole. Razmišljala sem kako naj dam Klemnu konec,ali naj ga sploh zapustim. Hodila sem po dvorišču in za seboj sem zaslišala nek glas.
14. december 2011
u67856
u67856
next.:3
14. december 2011
Neext c:
14. december 2011
''Eeeej Ines počakaj!'' Zagledala sem Jakata za sabo. Nasmehnil se mi je in prišel do mene. Sedela sma na klopci in se pogovarjala.
''Torej kako dolgo sta ti in Klemen skupaj?'' ''4 mesece.'' ''Lepo.In ga ljubiš?'' ''Kakšno vprašanje je to.'' ''Torej ga ne.Če bi ga res bi rekla ja!'' ''Wtf?Seveda ga.'' ''Videt ni tako.'' ''Tiho o tem no.Da te ne sliši.'' ''Brez skrbi obdržal bom to skrivnost.'' ''Bolš zate.'' ''A me boš posilila če kaj izjavim?'' ''Jebi se.'' ''A s tabo?'' ''Mrš!''
Šla sem nazaj noter in v sobo. Tam ni bilo niti Kristine,niti Moni..
15. december 2011
u20311
u20311
next!
16. december 2011
Next x'd < 3
16. december 2011
u67560
u67560
next!
17. december 2011
u67856
u67856
piš.:3
17. december 2011
Vlegla sem se na posteljo in poslušala glasbo. Kmalu sta prišle v sobo Kristina in Moni. Začele smo se pogovarjat in seveda tudi o Jakatu. ''Oooo faaaaaak Mark je tak kjuuut.'' ''ALex je bol!'' ''Zalublenke.'' ''Ti pa kao nisi.Vema da ti je Jaka všeč.'' ''Neee sovražim ga ampak zdaj sem prisiljena bit prijazna do njega ker ve da ne ljubim Klemna in nočem da pove Klemnu.'' ''Oh Ines Ines.'' Zvečer smo imeli večerjo in tam je Alex prišel do Moni ter ji začel razlagati da ima vstopnice za nek koncert in če bi šla z njim. Moni je najprej pogledala mene in Kristino,obe sma ji namignili naj reče ja. Pogledala je proti sosednji mizi in čez čas njega in rekla ja. Nasmehnil se ji je in šel naprej. Bila je čisto zasanjana zato sma jo z Kristini pustili da v miru sanjari. Odpravili sma se proti izhodu jedilnice in tam je Marku padel pladenj na tja, Kristina je stekla tja in mu pomagala. Čakala sem da konča, približal se mi je Klemen.
17. december 2011
u67856
u67856
ja. nadaljuj kako se zs klemnom zaližeta. c:
17. december 2011
u64926
u64926
sorry za oglaševanje na tvoji temi
http://www.igre123.com/forum/tema/mops-pug/26269/
17. december 2011
Uff uff next x'd
18. december 2011
pa daj a bi že nextala no :@ x'd
27. december 2011
Jaka po zaj po novem Blaž
12. januar 2012
Prijel me je okoli pasa in na silo poljubil. Odrinila sem ga in Blaž je to opazil. Stekla sem v svojo sobo in čez nekaj minut je na vratih nekdo potrkal. Odprl je vrata in videla sem da je Blaž. ''Heej! Zakaj si tako zbežala od svojega fanta?'' ''Na živce mi gre.'' ''In zakaj ga ne pustiš?'' ''Nimam moči to naredit.''
Prekinila naju je Kristina..
12. januar 2012
nextaj c':
13. januar 2012
u64926
u64926
http://www.igre123.com/forum/tema/oh-to-cudasko-zivljenje-in-cudaska-jaz/26359/
spet sorry za oglaševanje na tvoji temi
btw next
22. marec 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg