Forum
No, odločila sem se, da napišem zgodbico. Čeprav so počitnice in bom bolj malo doma, bom poskušala pisati zgodbico kar se da pogosto.

Če ne bo uspevala jo bom žal mogla zbrisati, tako da jo berite.

Kratek povzetek celotne zgodbe:
Piše se leto 2013. Elizabeth (Lizzy) Johnson se je skupaj s svojo družino preselila v New York in zdaj je nihče noče sprejeti medse. Njeni sošolci jo zavračajo, sošolke se ji posmehujejo. Ker se dobro uči in je po mnenju sošolcev piflarka, se odmakne od ostalih in živi v svojem zasebnem svetu. Zapleti, ljubezensko življenje, medsebojni odnosi, prijateljstvo.. Skratka, v tej zgodbi boste našli vse.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1.
NOVA ŠOLA, NOVI SOŠOLCI, NOVO ŽIVLJENJE

Stopala sem po mokri travi. Trava pod mano je bila še rosna, ko sem se odpravljala v šolo. Čez naš dovoz sem se sprehodila do pločnika in nato čez cesto na avtobusno postajo. Tam sem kar nekaj časa čakala na šolski avtobus. Končno je pripeljal. Za okni avtobusa sem lahko videla posmehljive obraze starejših učencev in začudene malčke. Vstopila sem. Sprehodila sem se do zadnjega sedeža na avtobusu in na hrbtu sem čutila pogled čisto vsakega otroka v avtobusu. "Na otroci, pustite dekle vsaj v avtobusu pri miru," je rekel šofer in odpeljal z postaje. Čez približno petnajst minut, po tem, ko smo se ustavili še na petih postajah, smo prispeli do šole. "No, pa lep dan vam želim," je rekel šofer, ko smo odhajali iz avtobusa. Ravno sem hotela stopiti dol, ko me je prijel za roko in rekel: "Ne meni se za grde poglede svojih vrstnikov." Nasmehnila sem se. "Hvala šofer," sem rekla. "Kar Matt mi reci. Ali pa Cliff, po priimku. Kakor želiš," je odvrnil. "Hvala, Cliff," sem rekla in pokimala z glavo, "zdaj pa bi res bil že čas, da grem. Adijo." Cliff je za mano zaprl vrata in rumeni avtobus je počasi izginil za ovinkom. Ko sem hodila do šolskih vrat so se vsi zaničjivo obračali za mano. Videla sem tudi gručo 'princesk' iz osmega ali devetega razreda. "To so verjetno tiste," sem si mislila, "ki hočejo na vsak način postati kraljice vsakoletnega plesa." Odšla sem k omaricam, kjer sem našla učiteljico, gospo Winter, ki me je ponudila ključ in povedala številko moje omarice. Počasi sem se odpravila proti tej in mimo mene je hodilo veliko otrok. Čeprav bi se lahko umaknili se jih je veliko kar zanalašč zaletelo vame. Ko sem se preobula v svoje nove copate sem odšla v šolsko avlo, ki je bila lepša in milijonkrat večja od tiste v moji prejšnji šoli, v Miamiu.

Ko je čez približno pet minut zazvonilo sem se odpravila za učenci po stopnicah. Odšla sem v razred na katerem je pisalo 7.b. Tam je sedelo kar nekaj lušnih fantov, nekaj svetlolasih deklet in nekaj piflarjev ki so za sebe sedeli v kotu. Sedla sem na klop čisto zadaj. Nihče ne se ni zmenil zame. Še sreča. Ko je prišla učiteljica smo začeli z angleščino. Skoraj za vse sem dvignila roko in učiteljica me je po končani uri poklicala k sebi. "Elizabeth.." je začela učiteljica a sem jo prekinila. "Ne, prosim. Ne kličite me Elizabeth. Kar Lizzy. Prosim," sem rekla. Učiteljica je prijazno pokimala. "Lizzy. Vidim, da si zelo nadarjena učenka. Če boš karkoli potrebovala oz. če se ne boš mogla vklopiti v družbo se obrni name. Prav?" Pokimala sem. Potem sem odšla iz razreda. "To pa je tudi edina učiteljica, ki bo prijazna z mano," sem si mislila in odšla k geografiji.

Lizzy:-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vam je zgodbica všeč?
Berite jo še naprej. V zgodbi bo veliko zapletov, na trenutke bo napeto...

Hvala za vsak next:*
09. julij 2013
u140958
u140958
next
10. julij 2013
u140056
u140056
next
11. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg