Forum
Jst sm že napisala eno zgodbico : Just a story .

UVOD : Zadelo me je kot strela z jasnega. To bi moral biti moj najsrečnejši dan v življenju ; dan, ko sem dopolnila 18 let, a se je sprevrgel v pravo nočno moro.

1 POGLAVJE, v katerem resnica pride končno na dan : Tistega dne sem vsa vesela prišla iz šole. A za mizo v kuhinji sta me pričakala starša. Videti sta bila tako resna, da me je zmrazilo po celem telesu. Nekaj-je-narobe mi je govoril notranji glas. »Kaj, a mi ne bosta čestitala za 18. Rojstni dan?« sem hotela popraviti vzdušje a zaman. Utihnila sem. »Am, ljubica, morava ti povedati nekaj zelo pomembna. Zate in za naju. Torej …Midva … Midva nisva … Midva nisva tvoja prava starša.« je zajecljal očka, mami pa je že nadaljevala :«Bila sem medicinska sestra v neki porodnišnici. Gospa Plank, mi je govorila, da bo deklico, se pravi tebe, dala v posvojitev. Spomnim se, da sem ji rekla, da upam, da bo dobila dobre starše, ki jo bodo ljubili. Ampak zamsilila si se nama, pa sva te posvojila. To je cela zgodba.« Dolgo je trajalo, preden sem dojela vse mamine besede. Nekaj mi kljub vseemu še ni šlo v račun. Borila sem se s solzami a sem kljub temu vprašala :« Ampak … Ampak zakaj sta mi to povedala še zdaj. Saj sploh ni treba da bi vedela?« »Poslušaj, draga moja, tvoja biološka starša sta se preselila v to mesto. Videla sem jo. prepoznala sem.« Zdaj sem tudi jaz jokala. »Ampak zame sta vidva mojaedina starša. Vidva sta me vzgajala. In me imela rada kot svojo.« Mami se je v olajšanju nasmehnila in me objela. Ko sem pozneje premlevala to zadevo, sem se spomnila, ko sem enkrat rekla mami :«Vesela sem, da si me rodila ti.« Zavzdihnila sem.

Naj nextam.? Booš brau / brala ?*


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

29. julij 2011
Omg pa ti tko dobr pišeš eii omg noo fuul kul nujno next!!! pa plz plz plz plz plz povej mi kdaj boš nadeljevala sam napiš mi kdaj booš nextala!
29. julij 2011
Mouse55 ej fholj tenkju za te besede [fhol si prjazna]* ampak na žalost tko mislš sam ti . Pa ni treba tko pretiravat ..* No bom pač nadaljjevala sam zate če nubem druge ne bere -.- poj že ne more bit tko cool k ti pravš čej sam teb ušeč (!)*
sicer pa nextam ju3
29. julij 2011
lahk nextaš
sam začetek je tk tk...
mogoč v drugem delu kej bol zanimivga
drgač pa next
29. julij 2011
u55767
u55767
kolk carsku!!! dej tut mene zanima! piši še naprej
komej čakam nadaljevanje
29. julij 2011
Ne pretiravam res tko dobr pišeš resno.. ! sam sej ne mislim to sam jz ampak po mojm usi tko mislijo k to berejo... Pa pretiravam tut nee!! ker je res cool!!
30. julij 2011
DobrPišešResDobr. KolkSiMelaSloveščino?? xD(po mojm 5 )
30. julij 2011
Mouse55 haha ja res 5 !*

No nadaljevanje : 2. POGLAVJE : v katerem se stvari zapletejo

Zdelo se mi je, kot, da mi nekaj manjka odkar sem izvedela, da sem posvojena. In, da sta se moja boiloška starša preselila v naše mesto. Kar naenkrat sem hotela vedeti vse o njima. Očka Beno Kamenšak je bil po poklicu šofer in dobil je tu službo, kar je bil tudi razlog selitve. Mama Tjaša Plank (in ne nista bila poročena) pa je bila prodajalka. Izvedela sem njun naslov in se že takoj naslednji dan odpravila k njima. Pozvonila sem na zvonec njune hiše. Odprl je gospod blizu petdesetih z že kar nekaj sivimi lasmi, sicer pa kar mladostnim videzom. "Draga, jo poznaš?" Zdaj je prišla še ona in me pogledala. "Torej," sem začela. "Imela sta otroka, ki sta ga dala v posvojitev. In ... In jaz sem ta otrok. Zrla sta vame, kot bi videla marsovca. Potem pa sta me povabila naprej. Vse sem jima razložila, potem pa jo je Beno [ne morem mu reči kar očka, ko ga pa ne poznam] vprašal :" Pa bi prepoznala to medicinsko sestro?" Tjaša je prikimala. "Mislim, da." Odpravili smo se k mojim staršem. "Ja, to je ona. Vi ste mi govorili vse tiste prijazne besede. Ne veste, kako sva vam hvaležna, da ste jo posvojili prav vi." "Ampak zdaj nimate več pravice do nje. Midva sva njena biološka starša in moramo ..." "Veste, kaj, gospod Kamenšak. 18 let sva jo vzgajala in jo imela rada kot, da bi ..." Začel se je pravi prepir. Oglasila sem se :"Ste pozabili, da sem stara 18. let in, da ... lahko sama odločam, kje bom in kaj bom delala. Vidva, sta zame popolna tujca, čeprav ..." Niti nisem povedala do konca, ko je rekla Tjaša :" Še žal vam bo. Prisežem, da vam ..." "Pridi, draga greva." Tudi sama sem se odpravila ven. Nehote sem ju slišala :"Ti si vsega kriva. Si pozabila na sve tiste milijone, ki bi jih dobila, če bi jo šla samo pokazati gospodu karkoli že je." "Ja, ja vem in z vsemi tistimi dokumenti in dokazi, da je res najina hči. Saj v resnici me niti ne zanima ta punčara." "No vidiš, da veš. Od tebe nimam nobene koristi." Udaril jo je. Baraba. Ampak vseeno mi je bilo zanju. Čeprav mi je vse v hipu postalo jasno. Vse bosta naredila, da bosta dobila neke vrste dediščino. Če ne bo šlo drugače, me bosta prisilila tako ali drugače. Dojela sem, da bi bila za denar vsega zmožna. Oh, groza.
30. julij 2011
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeexTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT hehehe fuul carska!!
30. julij 2011
Še 1 next prosm !*
30. julij 2011
u55767
u55767
next hitro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30. julij 2011
3. POGLAVJE; ljubezen je v zraku.
Sprehajala sem se po parku. Sama. Morala sem premisliti o vsem stvareh. Sedla sem na klopco in zamišljeno strmela predse. Kar naenkrat pa sem zaslišala glas, ki je pripadal neznanemu fant mojih let. »Lahko prisedem?« Pokimala sem. Nisem vedela zakaj a ob njem sem se počutila tako varno. Zdelo se mi je kot, da ga poznam že celo življenje. »Mimogrede, jaz sem Tomaž.« »Meni pa je ime Manca.« Vse sem mu povedala. Vse. In ni mi bilo žal. Potem sem se počutila veliko bolje. »Res si v zapletenem položaju. Ampak pomagal ti bom kolikor bom le lahko obljubim.« »Hvala, zelo si prijazen. Ampak ni treba, bom že.« Poslal mi je tisti pogled, kot bi hotel reči zakaj-pa-ne-. Namehnila sem se mu. »Hej, te lahko povabim na sladoled.« me je vprašal. »Z veseljem.«

Lizala sva vsak svoj sladoled in se pogovarjala o vsem mogočem. Res veliko stvari sem izvedela o njem. Potem pa je kar naenkrat rekel :«Všeč si mi.« »Ti tudi meni.« sem dejala in nisem se zlagala. Res me je zelo privlačil, že od prve sekunde, ko sem ga videla sem čustila neko posebno energijo med nama. »Zelo lepa si. Tvoje čokoladno rjave oči so prav božanske. In tvoje ustnice … » Nagnil se je k meni in me začel poljubljati. Nisem vedela zakaj, a vsakokrat sem mu poljube vračala. Potem pa … Zdelo se mi je, da to ni prav. Da je to veliko prezgodaj. Saj sva se poznala komaj uro, dve. Vstala sem od mize in kar odšla. »Oprosti, Manca. Ne bi smel storiti tega. Ampak nisem se mogel zadržati.« Zamislila sem se. Nisem hotela, da bi bilo tako kot pri bivšem simpatiji. Obotavljala sem se, odlašala in nisem mu pravi čas povedala, da ga ljubim. Potem pa je že bilo prepozno. Ne, zdaj ne bo tako. Ne sem biti, sem pomislila. Pogledala sem ga. »S tabo hočem tvegati.« Zakaj ne, če sva si oba tega želela. Koga briga, če se ne poznava niti dneva. Strastno sva se začela poljubljati. Še do nobenega fanta do zdaj nisem čutila toliko kot do njega. Bila sem najsrečnejša punca na svetu.
A se mi ni niti približno sanjalo, da se bodo moje sanje kmalu razblinile z enism samim poslanim sms sporočilom. Ampak kako? Bodo to samo spletke ali pa vse ni tako čarobno in popolno, kot se zdi na prvi pogled. Če te zanima, preberi naslednji del. 4 nextee plis
31. julij 2011
Preveč me zanima hitt NeeeeeXXt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
31. julij 2011
ma nihčee ne bere :/
01. avgust 2011
Berejo,Berejo Sam nč ne napišejo amm un kwa je pu.ino bere..!
01. avgust 2011
Deej plz nexti... :$ :$:$:$
02. avgust 2011
u55767
u55767
ma jaz sem se prou zatopila noter
DEJ HITRO NEEEEEEXXXXXTTTTEEEEJJJ
02. avgust 2011
u55767
u55767
02. avgust 2011
Ja jz tut pu.ino!! hehe!!
02. avgust 2011
=( noče nextat!!!! =(=(=(=(=(=(=(=(=(=(
02. avgust 2011
Ok nadaljujem
03. avgust 2011
4. POGLAVJE ; v katerem se njene slutnje izkažejo za resnične

Zvečer sem vsa "pijana" od ljubezni legla v posteljo. Kar nisem in nisem mogla zaspati. Kadarkoli sem zaprla oči, sem pred sabo zagledala njega. Najbol popolno osebo na svetu. Ko mi je pa zapiskal mobitel : twit twit sms maš bejba, sem bila prepričana, da je njegov. Prebrala sem : Vzela bom nazaj, kar je moje. Začudeno sem strmela v ekran. Hitro sem tipkala : Kdo si in kaj hočeš? Čez nekaj trenutkov sem že dobila sporočilo : Pridi ju3 u kavarno Sočnček ob 18.00 (izmišljeno), kjer sta včeraj tako zaljubljeno lizala sladoled. prevzeli so me mešano občutki. Počutila sem se čudno. Ah, najbrž si ta avša samo nekaj izmišljuje. Samo zavida nama, Tomaž. Ampak ju3 bom izvedela za kaj gre v resnici. Zgrozila sem se ob prizoru. Za isto mizo, kot sva včeraj sedela midva ... Bil je Tomaž in najbž to dekle. Postalo mi je jasno zakaj se je raje odločil zanjo kot pa zame. Bila je res popolna. Njen obraz, poteze obraza ... Imela dolge blond lase. Imela je najlepšo postavo. Ah, saj mogoče sta pa samo prijatelja, sem pomislila a sem se motila. Že naslednji hip se je z zadovoljstvom nagnila k njegovim ustnicam in ga začela poljubljati. Nisem ju mogla več gledati. Gnusila sta se mi. "Sovražim vaju." Vsi ljudje so se zazrli vame. A bilo mi je vseeno. "Manca, ni tako kot izgleda." Ona ga pa je že prekinila in z največjim užitkom zlobe rekla :"No kaj sem ti rekla. Nikoli ne bo tvoj." "Sovražim vaju, oba. Barabi." Stekla sem stran. Zakaj mi je to naredil? Me je samo izkoristil? Bedak. Prasec. sem premišljevala.
03. avgust 2011
Uuu Napet.. dej NeXTii!
03. avgust 2011
plz..!!!
04. avgust 2011
PRROOOOSSIIIMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :$:$:$
04. avgust 2011
Deej plz nexti no!!!
06. avgust 2011
DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEI NOO!!!
08. avgust 2011
Ohh
09. avgust 2011
-.-"
10. avgust 2011
next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next next
13. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg