Forum
u14648
u14648
ZA VEČNO
Živjo moje ime je Isabella . Stara sem 16 let in obiskujem Gimnazijo v Los Angelesu . Moji najboljši prijateljici sta Hanna in Sarah . Imam pa tudi mlajšega brata po imenu Timi in starejšo sestro Mijo .
Moj očka je velik podjetnik in dela v Nemčiji mama je pa po poklicu šivilja .Mamine obleke se prodajajo po celi Ameriki , šiva tudi za slavne kot so : Taylor Swift ; Selena Gomez ; Miley Cyrus ; Justin Bieber itd. ; ........ .

TAKO SE JE ZAČELO :

Bilo je Julijsko poletno jutro ; Hitro sem se zbudila saj je iz kuhinje prihajal zelo znan glas . Bil je očkov glas ! Pohitela sem v kuhinjo in že sem bila v objemu očeta . Bila sem presrečna ,da je očka prišel iz Nemčije saj ga nisem videla 3 mesece . V kuhinjo še prihitita Timi in Mija in tudi ona dva padeta v očkov objem . Vsa družina se zbere v dnevni sobi saj nam oče mora povedati neko novico . Očka na pove ,da bomo šli na 14 dnevne počitnice v Miami in to jutri ! Hitro smo začeli pakirati stavri . Stekla sem do telefona in poklicala Hanno in Saro ,da jima povem kam gremo .
NASLEDNJI DAN :

drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ; Zazvonila je bodilka hitro sem vstala saj je napočil velik dan . ob 6:00 uri smo se odpravili na pot . Bili smo na pol poti Ko sem zaslišala velik pok in padla sem v nezavest . ob 19:00 uri sem se zbudila v sobi ,ki je bila cela modra v njej pa tri postelje . V žilah sem imela napeljano infuzijo . Zavedala sem se ,da sem v bolnišnici ampak kako sem prišla sem ?...
SE NADALJUJE .........................
29. julij 2011
u14648
u14648
ČE TI JE ZGODBA VŠEČ IN HOČEŠ NADALJEVANJE NAPIŠI NEXT !
[img]http://a href="http://www.spimpaj.si" target="_blank">
29. julij 2011
u14648
u14648


29. julij 2011
u55300
u55300
Nee Neextaaaj Preveeeč draaamee! Heeeec Nextj ITaaq
29. julij 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg