u169207
u169207
Hej!

Jaz sem se pač odločila, da bom napisala svojo zgodbico. Vem, da ne bo preveč uspešna, ampak jo bom vseeno poskusila izpeljati do konca. hope that you will like this story!
*
*
*
JESSICA THOMPSON
Driiin! Driiin! Ohh, kako sem sovražila ta zvok! Izklopila sem budilko in zapustila svojo mehko posteljo. "Pa ne že spet ponedeljek!" sem zajamrala in se odpravila proti omari. Oblekla sem si oprijete kavbojke, navadno belo majico in zeleno jopico. Odšla sem še v kopalnico, si tam splahnila obraz, si uredila pričesko in make-up. Odvlekla sem se v spodnje nadstropje in na hitro vase zmetala kruh z notello. Vzela sem torbo ter se odpravila proti šoli. Straršev tako ali tako ni bilo doma, ker sta bila na službenem potovanju.
Ohh, kako sem nesramna! Pozabila sem se predstaviti. Sem Jesicca Thompson. Prijatelji me na kratko kličejo kar Jess. Stara sem 17 let in obiskujem tretji letnik srednje šole. Z mamo in očetom živimo v Los Angelesu. Mama in oče imata lastno podjetje, zato ju velikokrat ni doma, ker hodita na predavanja po celem svetu. Imam pa eno zelo veliko skrivnost. Sem isto spolno usmerjena kar pomeni, da so mi všeč punce. Za tole skrivnost starša pod nobenim pogojem ne smeta izvedeti, ker bi me ubila.

V šoli je bilo danes zelo napeto, ker smo pričakovali novo učenko. Pri prvi uri nam jo je učiteljica predstavila. "Učeni prosimo, da pozdravite našo novo učenko Katie!" Katie nam je rahlo pomahala. Bilo jo je malce sram. Ampak nekaj v meni se je premaknilo. V trebuhu sem začutila...metuljčke? Mar je možno, da sem se zaljubila v punco?! Saj ne morem verjeti! Jess strezni se! Strmela sem v njene veliko joške. Hitro sem umaknila pogled in se začela delati kot, da nekaj pišem s svinčnikom po zvezku. "Katie usedi se prosim zraven Jessice." Kaj? To je bilo moje ime. Saj ne morem verjeti, da se bo Kati usedla zraven mene. Katie se mi je zapeljivo nasmehnila. Ohh, kako je imela sanjski pogled. In te njene vroče ustnice! Po celem telesu sem začutila mravljince.
Med malico in poukom sem stalno opazovala Katie in gledala njene vroče ustnice in njene velike joške. Morda sem si le domišljala, ampak je Katie tudi gledala vame?! Počutila sem se kot v nebesih! Po pouku sem se odpravljala iz šole, na kar me je ustavila Katie.
J - jaz, K - Katie
J: Uhm... Hej!
K: Hej! Zakaj si me med poukom ves čas gledala?
J: (O moj bog! Kaj naj odgovorim?) Kaj? Morda si si le domišljala?
Nasmehnila se mi je in odgovorila.
K: Ali imaš telefonsko? Mi jo daš?
Dala sem ji svojo telefonsko in ona meni svojo.
K: Kaj, če bi se danes dobile tukaj v parku? Te pokličem kdaj ok?
J: Lahko ja. Mojih starih itak ni doma.
K: Super! Mojih tudi ne!
Nato sva odšle skupaj domov. Saj ne morem verjeti, da me je povabila v park! Tole se mi je zdelo malce čudno, ampak sem vseeno uživala...
*
*
*
Vem, da začetek ni kaj posebnega, ampak vseeno obljubim, da bo potem bolj honrry in boljš. (;
06. april 2014
u169086
u169086
next!!
07. april 2014
u169086
u169086
dougač si je pa zgodbice berem sam nisem istospolno usmerjana
07. april 2014
next
07. april 2014
next
07. april 2014
u168946
u168946
Next
08. april 2014
u168425
u168425
nexteeeej:3
08. april 2014
next
08. april 2014
u161626
u161626
Next
08. april 2014
zbrisala se je
05. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg