Forum
u71430
u71430
Glavne osebe:
Js-Tiana Grimmie, 18 let
Moja BFF Diana,19 let
Moja simpatija&frend Liam, 19 let
Moj prisiljen fant Tay, 20 let
Moj oče Fernando, 40 let

Sem Tiana Grimmie in stara sem 18 let. Verjetno si mislite ''Oh spet neka navadna najstnica z ljubezenskimi težavami.'' Ko bi vsaj bilo tako. Moj oče je slaven rock pevec in skupaj z njim živima v veliki hiši z služkinjami in varnostniki. Mame ni. Ko sem bila stara približno 1 leto naju je zapustila in še zdaj ne vema razloga. V šolo ne hodim. Moje sanje so postati igralka. Ampak moj oče misli da sem rojena za manekenko zato to tudi sem. Slavna manekenka. Sem vzor mnogim najstnicam in mislijo kako imam popolno življenje ker sem prekrita z pudrom in dragimi oblekami. Imam BFF in fanta. Moja bff je najvažnejša oseba v mojem življenju. Ime ji je Diana Hilton. Je slavna igralka. Njej so se sanje uresničile in pravkar snema film na Bamahamih, jo že pogrešam. Moj fant Tay pa je samoušečen maneken in razvajanec. Sploh ga ne ljubim ker je navaden ženskar. Ves svet pa misli da sma popolen par. Njegov oče in moj oče sta dobra prijatelja zato hočeta da sma midva skupaj ker sma skupaj popolna. Moje življenje res ni popolno. Nekega dne pa sem spoznala prekrasnega pevca Liama, ki pa je žal imel punco Adrianno..Ampak pustimo podrobnosti..

Vse se je začelo na modni reviji..
06. januar 2012
u20311
u20311
next
06. januar 2012
u71519
u71519
next
06. januar 2012
u71430
u71430
pa še slike.
Tiana:


06. januar 2012
u71430
u71430
Diana:


06. januar 2012
u71430
u71430
Liam:


06. januar 2012
u71430
u71430
Tay:


06. januar 2012
u71430
u71430
moj oče:


06. januar 2012
u71430
u71430
Adrianna:


06. januar 2012
u71430
u71430
V zaodrju me je kozmetičarka urejala. Tono pudra sem dobila na obraz. In to modno revijo bojo predvajali v živo. Bila sem rahlo živčna. Nosila sem dolgo rumeno obleko. Zraven je bil tudi Tay ker je nastopil tudi on. Poskušala sem se ga izogibati a ni uspelo. Nek novinar je prišel v garderobo in naju začel silit naj se poljubima da bo slika krasilo naslovnico revije Top Love. To sma naredila. Kreten pa mi je v usta potisnil jezik zato sem skoraj bruhala. Končno je bil čas da nastopim na modni reviji. Počasi sem šla proti zavesi ki se gre na oder in se prikazala. Nisem se ozirala kako me gledajo in sem samo upala da bo tega čimprej konec. Po reviji pa sem hitro stekla v garderobo in se preoblekla ter se z varnostnikom odpeljala do dvorane kjer je moj oče predstavljal svoj CD. Tam je bilo veliko slavnih, tudi Tay. Pogovarjal se je z Jennifer Lopez. Seveda mi ne more bit zvest. Ko me je oče zagledal je prihitel k meni in me objel. ''Oo si le prišla, kako je bilo na reviji?'' ''Mislim da vredu.'' ''No lepo, pridi da ti predstavim enega mladega pevca s katerim boma posnela duet.Ime mu je Liam Payne.Saj veš kdo je.'' ''Ja vem, ampak jaz morem še na wc in..'' ''Ne ne pridi no da ti ga predstavim.'' ''Ne, grem poiskat Diano..'' ''No prav.Če si premisliš pa pridi.''
Hodila sem in iskala Diano a je nikjer nisem našla. Na odru se je pojavil moj oče in začel peti pesem z naslovom Always. Je mirna balada za zaljubljene. Tay bi mogel priti do mene da bi vsaj malo zgledalo da sma zaljubljena. Stala sem v kotu dvorane in poslušala očeta. Naenkrat pa se mi je približal nek krasen fant. Omg to je Liam Payne! V živo je še lepši kot na tv..
06. januar 2012
u71519
u71519
neext
06. januar 2012
u71430
u71430
Pogledal me je in jaz njega. Oba sma se nasmehnila. Omg ta človek ima najlepši nasmeh na svetu!! Naenkrat pa se je moje sanjarjenje porušilo ker je v dvorani zmanjkalo elektrike. Tay me je odpeljal domov. Upala sem da bom Liama še kdaj videla. Pri vhodu v hišo sta me čakala dva varnostnika. Tay me je poljubil in kislo sem se mu nasmehnila in se odpravila v hišo. Eden izmed varnostnikov me je pozdravil. ''Dober dan gospodična Grimmie.'' ''Kaj če bi me klicali kar Tianna in mi govorili ti?'' Sovražila sem da so me varnostniki imeli za več vredno čeprav bi to nekaterim bilo všeč. Oba sta me začudeno gledala ko sem vstopila v hišo. Služkinji sem dala torbico in stekla v zgornje nadstropje v svojo sobo. Iz omare sem zvlekla svežo pižamo. Sezula sem pete in stekla v kopalnico. Stuširala sem se in si odstranila ličila. Kar 1 uro sem porabila za odstranjevanje groznega pudra. Pogledala sem se v ogledalo in se spomnila na svojo mamo. Imela sem shranjeno njeno sliko ko je bila stara natanko tako kot jaz. Imela je svetle lase, tako kot imam jaz naravne in v obraz je čisto enaka kot jaz brez teh ličil in pudrov. Skoraj bi se razjokala. Kdo ve kje je zdaj moja mama. Če je sploh še živa. Je srečna? Ima družino? Toliko te vprašanj sem imela v glavi. Ugasnila sem luč v kopalnici in šla v posteljo. Pogledala sem na svoj mobilnik in opazila sms od Diane:
Ej Tiana sorry da me ni blo prej, a veš z mamo sma šle nakupovat in sma tam srečale še očeta in naj ti povem, mama in oče sta se pobotala! Spet bomo big happy family.. No pokliči me jutri al pa bom jaz tebe. Lahko noč < 3.
Zavidala sem ji morem priznat. Imela je oba starša ki sta jo podpirala pri njenih sanjah. Jaz pa imam samo očeta ki hoče imeti hčerko manekenko in ga skoraj nič ni doma. Končno sem zaspala in sanjala sem da sem zapustila Taya in začela hodit z Liamom. Zjutraj sem se zbudila čisto naspana. Šla sem v svojo garderobo in pogledala kaj bi oblekla. Odločila sem se za kratko krilo iz jeansa in belo majico z velikim dekoltejem. Počesala sem se in si nanesla tone make up-a da sem spet bila videti popolna. Šla sem po stopnicah v dnevno sobo in vprašala služkinjo če je oče doma. Rekla mi da je in da je v glasbeni sobi in ima obisk..
06. januar 2012
u71519
u71519
next
06. januar 2012
u71430
u71430
Začudila sem se kdo je že tako hitro zjutraj tu. Šla sem po dolgem hodniku in prišla do vrat od glasbene sobe. Previdno sem odprla in zagledala očeta s kitaro ter nekega fanta ki je bil obrnjen z hrbtom. Oba sta se obrnila proti meni in omg,to je bil Liam! ''Ooo si le vstala hčerkica.'' ''Ja.A me kaj rabiš?'' ''Ja glej to je Liam Payne.Liam to je moja Tiana.'' Vstal je, se nasmehnil in mi dal roko. Še sama sem se mu nasmehnila. Bilo mi je tako nerodno da bi najraje pobegnila. Potem pa je oče rekel nekaj nepričakovanega. ''Tiana nekaj bi te prosil. Glej morem it k sosedu da mi da en cd in bi te prosil če delaš družbo Liamu da mu ne bo dolgčas.'' ''No prav..'' Objel me je in odhitel k sosedu. Nisem upala nič spregovorit. Iz žepa sem potegnila mobilnik in ker sem bila tako nervozna mi je padel iz rok direktno pod njegove noge. Oba naenkrat sma se sklonila in ga hotela pobrat. Dotaknila sem se njegove roke. Pogledal me je in jaz njega. Hitro sem se vstala in se vsedla na stol ter gledala skozi okno. Končno sem se opogumila in spregovorila. ''Torej kako je biti slaven pevec?'' ''Vredu.Veliko oboževalk ampak sem se navadil.'' ''Aha..Tudi jaz imam nekaj oboževalcev.'' ''Nekaj?! Komu pa ti nisi všeč? Samo poglej se lepotička. Popolno postavo maš.'' ''Omg ne. Na meni ni nič popolnega res.'' ''Nisem slep da ne bi videl da si popolna.Če ne bi imela fanta bi te takoj začel osvajat.'' ''A nimaš ti punce?'' ''No ja mam.Adrianna je preveč samoušečna in misli da se cel svet vrti okrog nje.Prekinil bom z njo ob prvi priložnosti.'' ''Aha poznam ta občutek..'' ''Kako to misliš?'' ''Pozabi..Boš kaj popil?'' ''Lahko kozarec vode prosim?'' ''Ja.Grem naročit služkinji.'' Vstala sem in odhitela v kuhinjo. Naročila sem služkinji naj mu nese vodo. Tam pa je zazvonil domači telefon. ''Gospodična Grimmie, Gospodič Tay Jensen vas kliče.'' Kislo sem pogledala in v roke vzela telefon.
06. januar 2012
u53139
u53139
neexxxtt takoj
06. januar 2012
u71430
u71430
''Hej.Kaj je?'' ''Pikica pridi v kavarno ker delim avtograme in želijo še tebe.'' ''Ne morem zdaj.'' ''Kako ne moreš? Skupaj sma zato morema biti tudi tu! Pridi no!'' ''Prav ampak šele čez dve uri.'' ''Vredu bom poskušal zdržat sam.'' Prekinila sem in stekla nazaj v glasbeno sobo k Liamu. Odprla sem vrata in ga zagledala s kitaro v roki kako igra eno super pesem. Bilo mi je všeč zato sem mu začela ploskat. Nasmehnil se je. ''Ni blo vredu,vem.'' ''Super je blo! Obvladaš.'' ''Ti obvladaš manekenstvo.'' ''Ne.Lahko ti samo povem da to ni zame.Imam težek lajf.'' ''Res? Lahko mi zaupaš vse če hočeš..'' ''Nevem, tega še Diani nisem zaupala.'' ''Zakaj ne bi midva bila frenda? Res se lahko zaneseš name pa tudi če bo karkoli.'' ''Oprosti, oče bo zdaj vsak čas doma, jaz pa morem it v kavarno z Tayem delit avtograme.'' ''Aha..Prav.Lepo se imej.'' Pogledala sem ga v tiste njegove popolne oči in šla nazaj v sobo. Oblečena sem bila vreduzatose mi ni bilo treba preoblačit. Popravila sem si pričesko in nanesla še malo pudra ter maskare. Odhitela sem po stopnicah navzdol in rekla enemu izmed varnostnikov naj me odpelje do bližnje kavarne. Seveda je to takoj naredil. Že sma bila na poti do tja. Ko sma prispela so vsi začeli kričati: Tiana, Tiana, Tiana!! Varnostnik me je pospremil noter k Tayu. Poljubil me je in že sma se mogla slikat z oboževalci ter jim dat avtograme. Približala pa se mi je ženska ki je zgledala bolj starejša. Lahko bi rekla da mi je tudi malo podobna. Pobarvana je bila na blond in imela je odlično postavo. Dala sem ji avtogram in prosila je če me lahko objame. Privolila sem in jo objela. Poslovila se je in odšla. Res sem bila začudena da imam starejšo oboževalko. Ko smo končno nehali s temi avtogrami sem odhitela v avto in tam poklicala Diano.
07. januar 2012
u71519
u71519
neeeeeeext
07. januar 2012
u53139
u53139
neexxt
07. januar 2012
u71430
u71430
''Hej Tiana!Kaj dogaja?'' ''Nič.Glihkar sem končala z slikanjem in avtogrami.Grema nekam na drink?'' ''Ne morem it nikamor ker grem na sestanek za nek novi film.Pridem po sestanku do tebe.'' ''No prav,grem domov na kosilo.Čaw.'' ''Čaw.'' Varnostnik me je odpeljal domov in na poti domov sem na pločniku zagledala tisto starejšo žensko ki me je prosila za avtogram. Rekla sem varnostniku naj ustavi a ni hotel ker je oče jezen če se pogovarjam z tujci. Nikakor mi ta ženska ni šla iz glave. Čutila sem neko povezanost do nje čeprav sem se z njo pogovarjala samo enkrat. Ko sem prispela domov pred hišo sem zagledala Liama, ki se je ravno odpravljal domov. Približala sem se mu. ''O že greš?'' ''Ja.Ej tuki maš mojo telefonsko če hočeš kdaj pokliči pa upam da se kdaj vidima še.'' ''To pa sigurno.'' Nasmehnila sem se in šla v hišo. Tam pa me je čakal oče ki mi je povedal novico. Najel je neko žensko da me bo čuvala ker njega ni skoraj nič doma, da mi bo dala nasvete kako živeti in da bo šla z mano na prireditve in modne revije. Bila sem rahlo besna ker nisem vedela kdo bo ta ženska. Naenkrat je pri vratih pozvonilo in odprla je služkinja. Oče se je nasmehnil. Bila je tista ženska ki me je prosila za avtogram. Tudi sama sem se nasmehnila ker sem imela občutek da je prijazna. S sabo je imela kovčke torej bo živela tu. Oče naju je pustil same. ''Hej.Tebe se pa spomnim.'' ''Ja,jaz sem tista..Čuvala te bom ker si še mladoletna in potrebuješ nekoga ki ti bo kot mama.'' ''Super.Gremo na kosilo?'' ''Ja najprej, jaz sem Amy.'' ''Oh saj res, jaz sem Tiana.'' Skupaj sma šli v kuhinjo in klepetali kot da se poznama že celo življenje. Zvečer je k meni prišla Diana, z njo pa tudi Tay.
07. januar 2012
u71519
u71519
next
07. januar 2012
Nextaj ;*
07. januar 2012
u53139
u53139
nexxt
07. januar 2012
u71430
u71430
Spet me je poljubil in odrinila sem ga stran. Diana me je pogledala debelo ker je mislila da ga ljubim. Odločila sem se da ga zapustim kmalu. Šli smo v mojo sobo in navijali glasbo ter plesali, dokler ni prišla noter Amy in je videla da me Tay ves čas objema ter šlata. Razjezila se je na njega in da pospremila da je šel domov. Zahvalila sem se ji ker mi je naredila veliko uslugo. Z Diano sma uživala do preostanka večera. Zvečer je šla domov, poslovila sem se od nje in se odpravila v kopalnico ter spet 1 uro odstranjevala ličila. Takrat pa sem se spomnila na Liama. Nisem ga še poklicala čeprav sem mu rekla da ga bom danes popoldne. V tistem trenutku pa mi je zazvonil telefon in bil je on.
07. januar 2012
u53139
u53139
nexxt
08. januar 2012
Next ^^
08. januar 2012
u71261
u71261
next :3
08. januar 2012
u71519
u71519
Neext
08. januar 2012
u71430
u71430
Oglasila sem se z veliko tremo. ''Ojla Liam.'' ''Oooo kje si ti zakaj nisi poklicala?'' ''Oprosti..Tako sem utrujena da sem pozabila.'' ''Ajoj no prav..Samo vprašal bi te če greš jutri na zabavo v Times Square.'' ''Joj saj res.Ja grem.'' ''No tudi jaz bom tam in Adrianna..'' ''Aha super.Taya pa ne bo ker ma modno revijo.'' ''No ne bom te gnjavil če si utrujena,lepo se imej pa se vidima jutri.'' ''Enako.Čaw.''
Čisto sem pozabila da je jutri zabava. Šla sem spat in spala skoraj do dvanajstih. Potem pa me je prišla zbudit Amy ter rekla da gre oče že prej na nek nastop, jaz pa grem z njo na zabavo. Bila sem jezna ker na nobeno zabavo z očetom ne grema skupaj. Uredila sem se in ob petih sma z tremi varnostniki šli v avto ter na zabavo pred veliko dvorano. Izstopili sma na rdeči preprogi in bilo je polno oboževalcev ter znanih obrazov. Med njimi je bil tudi Liam z svojo punco Adrianno. Oboževalci so vpili moje ime zato sem se odločila da grem dat nekaterim tudi avtograme. Z Amy sma šli do njih in z veseljem sem se jim podpisala ter se slikala z njimi. Potem sma se odpravili noter kjer so novinarji začeli težit. Medtem ko sem se slikala pa je prišel mimo Liam. Nek fotograf ga je postavil zraven mene in mogla sma se slikat skupaj. Bilo je toliko slikanja da mi je postalo slabo zato sem se odločila da grem z dvigalom v zgornje nadstropje na podstrešje kjer je velika soba in na steni slike od slavnih. Zgodilo se je nekaj nepričakovanega. Za menoj je prišel Liam in skupaj sma šla na dvigalo. ''Tiana si vredu?'' ''Ja.'' ''Bleda si.'' ''Nisem, samo zdi se ti.'' ''Nič se mi ne zdi res si bleda.'' ''Nis.....Omg! Kaj je zdaj to?'' Naenkrat se je ustavilo dvigalo. ''Ne paničari Tiana, vse bo vredu.'' ''Ne bo! Vem da ne bo! Morema nekak priti vn iz tega dvigala pa še novinarji bojo ugotovili da sma sama bila tu!'' ''Faaak!''
Obtičala sma na dvigalu...
08. januar 2012
u53139
u53139
nexxt
08. januar 2012
u71430
u71430
1 uro sma brez da bi kaj spregovorila sedela na tleh in čakala če se bo dvigalo premaknilo. Liam je spregovoril prvi. ''Torej kako gre z Tayem?'' ''Ne govori mi o njem.'' ''Zakaj?'' ''Ne ljubim ga no.'' ''Jaz pa sem danes zapustil Adrianno.'' ''Kaj?! Zakaj?'' ''Itak mam občutek da me je varala in mislim da ona ni zame.'' ''Joj žal mi je..'' ''Meni pa ni.Všeč mi je ena druga ki je ne bom nikoli dobil.'' ''Je slavna?'' ''Ja.In stoji tukaj pred mano.'' ''Kaj?!Jaz?'' ''Ja.Tiana všeč si mi ker nisi povišana tako kot večina slavnih ki mislijo da so nekaj več.'' ''Jaz sploh ne uživam v slavi.'' ''Daj mi povej no kaj te muči..Sama sma in jaz nobenemu ne bom povedal tega prisežem.'' ''Prav..Jaz sem odraščala brez mame.Ko sem bila stara 1 leto me je zapustila samo z očetom.In imam verjetno še brata ki je starejši od mene.Njega je vzela s sabo,mene pa je pustila pri očetu.Oče je res zakon in trudil se je po najboljših močeh da me vzgoji.Ampak vzgojil me je v manekenko.Vsilil mi je to slavo.Nočem biti manekenka, tudi slavna ne bi bila.Sovražim to res.In prepričal me je da je Tay pravi za mene.Jaz pa sama vem kaj hočem v življenju.Rada bi bila igralka in vsako leto bi imela malo premora.Zdaj sem čisto izčrpana od tega manekenstva.In imam podočnjake ko nimam te maskare na sebi.Ko nisem tako naličena sem čisto drugačna.'' ''Šokiralo me je to..Si kdaj razmišljala da bi očetu dopovedala da si boš fanta izbrala sama in da hočeš bit igralka in ne manekenka?'' ''Ne.Nimam volje tega naredit, če on misli da je to prav za mene potem je res.'' ''Torej Taya ne boš zapustila?'' ''Am.....'' Še preden sem kaj spregovorila me je Liam poljubil in v tistem trenutku se je dvigalo spet premaknilo.
08. januar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg