Forum
u98479
u98479
Pesem sem si sposodila od enega,od tistega ka sem si že ve :3No,moje ime je Laura in imam 17let.Imam dvojčico KhaLio ki je vsa pridna v šoli in se šola za učiteljico -.-
No,naj povem da nisem ravno uzorna učenka.Pri sedemnajstim kadim,hodim na NORE zabave in velikokrat pridem domov z fanti z motorji in pijana.Ampak SO WHAT? Sm mlada in divja,samo enkrat se živi.Sicer nisem FREE ampak....Who cares?
!1 POGLAVJE!
Šla sem na prijavno stran FBja in vpisala svoj meil, laura.smoke@gmail.com ter geslo, iwannabedrunk in se upisala.Priklopila sem iPod na računalnik in naložila 3slikce.
Skočila sem še na igre123 ter upisala uporabniško ime FuckinDrunk! in isto geslo kot za FB.Tam sem mela 3sporočila.Eno je blo od moje pridne sestrice, KhalchieBarbie ki mi je napisala naj spremenim up.ime ker fuckindrung! ni ravno uzorno...Sploh pa je napisala drunG zato nisem "šmirglala"drugo je bilo od AnnieHOT! Kjer je pisalo da bi mela lezbičnega in take -.- napisala sem preprost NE in pogledala tretjega. adminstrator mi je "čestital" ker sem že 1leto na igrah.Napisala sem mu "hahahahhahahhahahahahaha!faaaala! PA STUŠIRI SE,DO MENE SMRDI!" in pogledala ubogo 1obvestilo. "KhalchieBarbie je komentirala tvojo forum temo SEKS!" planila sem v smeh in pogledala njen komentar.Skoraj sem padla z stola! napisala je "ej,mami bom povedla da si že seksala!" in šla na njen profil ter jo blokirala
+ eno prošnjo mam preberete tole zgodbico-
https://www.igre123.com/forum/tema/my-young-wild-and-free-life/38478/2
25. julij 2012
neexttiii, nor začetek in hwaal nisem si predstavljala daa bošš še mojo zgodbo zrun
teenxii , mwaaa
25. julij 2012
u98479
u98479
faala Ma sem si tvojo pesem sposodla pa sem mogla neki nardit u zameno
25. julij 2012
u98479
u98479
OBVESTILO!Laura in Khalia mata zdej šeele 15let!
!2 POGLAVJE!
Stopila sem na balkon in vzela cigareto Rainbow strike in jo utaknila v usta x) Prižgala sem jo in izdihnila dim..Potem je prišla mami.Vrgla sem cigaret ampak opazila je dim. "KADIŠ?" je zavpila in stekla sem skozi vrata.Potem sem zagledala avtobus in zaslišala zavore.In svoj krik. in potem črnine.Ko sem odprla svoje "modre draguljčke" kot mojim očem pravi mama (fuuuuj!) sem zagledala zdravnico."Moje ime je dr.Hooks" je rekla. "Kje sem,kdo sem?!" sem vpila in zagledala mami kji me je gledala skozi vrata bolniške sobe. Potem sem jo uprašala koliko časa sem bila v komi.In potem sem skoraj nazaj padla v komo. 2leti in 106dni. "To pomeni da imam 17let?" sem rekla z tresočim glasom. "Da" je rekla mlada najstnica z črnimi kodri in modrimi očmi. "Kako si?" mi je rekla. "Kdo si?" sem ji odvrnila. "Tvoja sestra,Khalia" je mirno odvrnila. "Ali se nisi šolala z6a učiteljico?" sem rekla in jo gledala.Naredila je elegantno kretnjo z roko,kot učiteljica francoščine,Miss Voltesee iz Francije. "Ne,to je booooring!Rajši bom medicinska sestra." je rekla in me poljubila na čelo.
25. julij 2012
omg noro next
25. julij 2012
hudo
neeeeeext
25. julij 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg