Forum
...
18. avgust 2012
Pisala bom zgodbico o One direction. to bo moja prva zgodba tako da verjetno ne bo najbolša, probala jo bom pisati kar se da slovnično in brez napak. čeprav sem prebrala ogromno zgodbic o 1D upam da bom napisala nekaj novega kar ni v drugih zgodbah
18. avgust 2012
1 DEL:

Driin, driin! Oh končno konec pouka. Pogledala sem proti Ani moji najbolši prijateljici. Uh kdo je ta seksi tipček zraven nje? Že sem hotela stopiti k nje, ampak že sta ona in tisti fant pristopila k meni. "Zdravo" sem rekla. "Hej Britney to je Ian, ravnokar se je priselil iz Velenja" je smehljaje rekla Ana. Verjetno je opazila kako ga "požiram" z očmi. "Haj, kaj dogaja?" je odzdravil Ian. "Potrebujem nekoga ki bi mi razkazal mesto, smem prositi tebe Britney? me je vprašal. "Oh seveda" sem mu odgovorila in se potiho zahvalila Ani ker mi ga je predstavila. Hodila sva po mestu in si ogledavala znamenitosti, trgovine , bare , gostilne in ostale pomembne reči za zabavanje v mestu.
Torej bolše bi bilo če bi se zdaj predstavila:)
Sem Britney. Ime mi je izbrala mama saj je nora na tuja imena. Stara sem 17 let in hodim v tretji letnik ekonomske šole. Mama in oče sta se ločila ko sem imela 15 let. Ni dolgo od tega in čeprav se je oče preselil v London ga še doslej nisem obiskala. Imam samo enega nadležnega brata ki je star 16 let. Sploh se ne razumema edino takrat ko kaj rabi ali hoče od mene. Doma nismo ravno bogati pa tudi revni ne, mama dela kot vodja nabave v nekem podjetju. V šoli imam kar precej prijateljev in eno najbolšo prijateljico Ano. Živi v bližini mene zato neprestano tičima skupaj. Vsak petek zvečer hodima v disko in domov prihajama podnevi. Jah saj veste kako pravijo > pošteni ljudje hodijo domov podnevi < No zaenkrat dovolj o meni.
18. avgust 2012
2 DEL:

Z Ianom se sprehajama po parku ob vodi ko me kar naenkrat prime da bi ga potisnila v vodo.Pljuusk! In že je v vodi. Ian se ves presenečen začne dreti name kako si upam, jaz in mimoidoči pa se režimo. Kaj kmalu Ian prileze iz vode in me vpraša če grema po sladoled. Naroči se kar dva kar mi je malo čudno. Sedima na klopci in se pogovarjava. Ko kar naenkrat razpaca enega od svojih sladoledov na mene. Še sreča da sem imela oblečeno majico ki mi ni najbol všeč saj madež ne bo šel iz nje. Začnem se smejati ampak on je pričakoval čisto drugačen odziv. Jaz cela sladoledna in on cel moker se objamema. Začne se mi približevati in mi na ista pritisne en majhen poljub. Pogledam ga in se mu nasmehnem. " Veš Britney všeč si mi ker si tako trdoglava, bojevita in tako zelo noro lepa. Všeč mi je bilo ko si me potisnila v vodo in mi hkrati dala vedeti da si zainterisirana in da mogoče imam kaj možnosti". Bi postala moja punca? "Vav" je bilo vse kar sem lahko rekla. "Veš Ian tudi ti si meni zelo všeč ampak poznam te komaj pol dneva, ne morem še gojiti nekakšnih čistev do tebe dovoli da razmislim". Sedaj pa moram domov. Bi me pospremil? "Seveda je rekel. Vso pot do doma je bila smrtna tišina. Pred mojo hišo sem ga objela in se mu zahvalila za nepozaben dan. Dala sem mu tudi svojo telefonsko številko. Odprla sem vrata in zagledala...

Nadaljujem? Bo še veliko zapletov to vam lahko obljubim.

https://static.igre123.com/images/forum/posts/1/ca5cc616ef80dab1175a4a20a19ea531.jpg - Ian
18. avgust 2012
odprla sem vrata in zagledala celo hišo polepljeno z plakati od nekih fantov , iz bratove sobe pa neko dolgočasno glasbo. Stekla sem v njegovo sobo in ga vprašala kaj se gre. "Veš Maks (tako je ime mojemu bratu) kako lahko to poslušaš, in kako si lahko tako nor na to skupino. Saj so še vsi otroci! Poglej kako so otročji" sem rekla in pokazala na enega od plakatov v njegovi sobi. "Ni res" se je upiral. "Poglej kako lepo pojejo" reče in mi zavrti glasbo. Začnem se smejati, saj pojejo kot nekakšne ženske. Še posebej tisti črnolasec ki mu brat pravi hmm Zack ali neki podobnega. Tisti blontni je kot Shrak z skuštranimi lasmi. Tisti kodrast ki ga bom poimenovala kar pudelj pa resnično pokvari vse. Ostalih dveh sploh ne bom omenjala. Ko se že dobesedno jočem od smeha Maksu prikipi."Hej ne norčuj se iz njih ker ti bo žav" reče. Kaj pa boš naredil? me utopil v svojih sovzah mu rečem ko vidim da je že na robu joka. Moj brat se veliko joče ko ga kdo razjezi. Prišel je do mene in me vrgel iz sobe. Za mano se zaklical : "Veš čez en teden ko bo konec šole gremo v London" Tam jih boš še videla" reče in se zasmeji. "No way" ne bom gledala teh razvajancev. Pohitim v svojo sobo ker zaslišim pisk telefona. Ah nekdo mi je poslal sms si rečem ampak se mi ne lubi pogledat kdo. Zaspim kar oblečena.
18. avgust 2012
next
18. avgust 2012
4 DEL:

naslednjo jutro me zbudi budilka. Že hočem zaspati nazaj ko brat prihiti v mojo sobo in začne skakati po moji postelji. Začel je peti neko pesem, ki sem jo takoj prepoznala. To je tista od tistih razvajencev si rečem in vstanem. Brata napodim iz sobe in grem v kopalnico. Imam svojo kopalnico. Lase si zravnam in oblečem to obleko - https://media.3suisses.fr/portail3s_img/3S/FRA/produits/vis_prin_bb/5/0/8/3/50835_7.jpg zraven pa še obujem te čevlje - https://static.genspot.com/files/images/portiashop/__tfmf_mtz1j555kdcmdm55jyq0au55_df80d7cb-009e-48ca-b7f2-00e6df516210_0_680.jpg , vstopim v dnevno sobo in tam me že čaka mama z palačinkami z borovnicami. Mmmm preprosto ji obožujem. Hitro se najem , pograbim torbo se poslovim od mame in že hitim v šolo. Čeprav je mama doma kar pogosto nekako ne najdeva čaka drug za drugo. Ko vstopim v šolo za mano požvižga kar nekaj fantov, punce pa so kar zelene od zavisti. Kaj morem če sem med najlepšimi puncami na šoli pri omarcah zagledam Iana in Ano kako se poljubljata. Stopim do njiju in grdo pogledam Iana. "Kako si mi lahko to narediv? še včeraj si me vprašav če bi bila tvoja punca"!? Ana mi je povedala da je to bila le stava med njemo in njo da vidi kako se odzovem na takšna vprašanja. Začudeno strmim v njiju, nakar se obrnem na peti in v joku odbrzim iz šole. Ni mi bilo hudo zaradi Iana ampak zaradi moje "prijateljice" Ane. Hitro stečem domov. Zaklenem se v svojo sobo in premišljujem o vsem. Kar naenkrat nekdo potrka. "pojdi stran" rečem. "Hej Britney jaz sem, Maks, videl sem kako si v joku stekla iz šole pa sem prišel pogledat kaj je narobe? me zaskrbljeno vpraša. Spustim ga v sobo in mu samo rečem. "Maks, že jutri hočem v London" Takoj!

Next?
18. avgust 2012
5 DEL:

"Kako sestrica kam pa bi šla? Oče bo doma komaj čez en teden? Nemoreš iti nikamor! mi reče Maks. "To naj nebo tvoj problem. Jutri grem ti pa prideš zadi". že sem pograbila svoj gromozanski kovček in noter zmetala veliko oblekic, čevljev, seveda make up in prenosnik. Z mislijo kaj se bo jutri zgodilo sem zaspala kar na tleh. Driin! Driin! "Britney vstati bo treba" me pokliče mama. Oh problem najprej morem vprašati mamo za dovoljenje v London. Prišla sem v kuhinjo kar v pižami in naredila najlepši nasmeh kaj ga premorem. "no kaj si tako vesela danes?" "Mami veš, premišljevala sem če lahko grem že danes v London, klicala sem očeta in je dovolil?" seveda je to bila velika laž. A ker se mama in oče ne pogovarjata sem se lahko zlagala. "Nevem ljubica, kaj pa šola? reče mama. "no mislila sem da bi ti lahko uredila nekaj glede tega? prooooosim? "vredu "končno popusti. "Ampak brez bedarij! "Seveda mami pazila bom nase, ti si najbolša" in ji protisnem poljub na lice. Ker imam že vse spakirano se še samo oblečem. Oblečem - http://www.kopalke.com/image/cache/data/1.Oblekce/11844-1/11844-1%20B-1-430x600.jpg obujem - http://www.varna-pot.si/javne_datoteke/novice/slike/1310-SkycHighc%28LucijacGuben%C5%A1ek%29.JPG. Pograbim kovček in prosim mami da me odpelje na letališče. Hitro se poslovima in obljubim ji da ji bom pisala kako je v Londonu. Kupim karto in se vkrcam na letalo. Vsedem se na prost sedež poleg nekega fanta. Ker me on ne zanima si v uhi potisnem slušalki in ob glasbi kmalu zaspim. Budi me stevardesa da se naj privežem ker bomo kmalu prispeli. Iz letalona opazujem London. "vav" rečem potiho. Začutim kako letalo pristaja. Počasi vstanem in oddidem iz letela. Pred letalom pa gruča deklet z napisom v roki 1D. "Beda" si mislim in odhitim po kovčke. Pokličem taksi ki me odpelje pred en srednje drag hotel.
19. avgust 2012
6 DEL

Ćim vstopim do mene že prihiti uslužbenec hotela in me vpraša če kaj potrebujem. "Ne kar za hec sem tukaj s kovčkom" mu odgovorim sarkastično. "Kar ni očitno da potrebujem sobo?". "Oprostite gospodična" se mi je opravičil uslužbenec. Dal mi je ključ od sobe v najvišjem nadstropju. Ko vstopim v sobo mi zavzame dih. http://web.vecer.com/PORTALI/PODATKI/2012/02/22/SLIKE/ONLINE_161855-300.jpg - moja soba. "No in zdaj sem v Londonu, upam da spoznam kakšno prijateljico in seveda polno fantov" si rečem. Verjetno se že po mojem videzu vidi da sem punca ki ima veliko fantov in seveda nisem več devica. "Že vem, cele počitnice se bom zabavala. Hodila bom v bare, osvajale fante, to bojo najpozabnejše počitnice v Londonu!" No če želim zvečer iti ven se morem vredu naspati" si rečem in kar oblečena zaspim.
29. december 2012
7 DEL

Zbudim se okoli 7 zvečer. "Uh cel teden sem sama, brez očeta in Maksa" si rečem. GREMO V LAJF! Iz omare sem potegnala najbol seksi obleko kar jo imam. Oblekla sem se namazala in uredila frizuro. Na koncu sem zgledala nekako tako http://1.bp.blogspot.com/-Qa-Uw_kTp8c/UJw3t3J7OqI/AAAAAAAAADM/2PJf63WSJb8/s1600/18054-002-XXX-00.jpg , http://www.potrebujes.me/image/cache/data/%C4%8Devlji2/0000FS-004_ROSA_1_jpg_Sexy_Lacquer-Overknees_with_buckles_and_to_tie_130-500x500.jpg. Nato sem odšla ven. Hodila sem po Londonu in iskala disko. Zaslišala sem kar precej žvižgov ki so mi jih podarjali tamkajšnji fanti. Zadovoljno sem se nasmehnila svojemu izgledu in kar naenkrat zagledala disko. Ker še nisem polnoletna sem noter prišla z osvajanjem tamkajšnjega varnostnika. To je izgledalo nekako takole - http://images.24ur.com/media/images/600xX/Mar2010/60429608.jpg?d41d - tako sem slonela na tisti mizici. Brž me je spustil noter.
30. december 2012
neext
01. januar 2013
next!!!
03. januar 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg