Ali veste kakšen je občutek, ko vas oseba, ki jo imaš rajši kot karkoli, zapusti? Lahko samo rečem, da ni lepo, jokala sem dneve in noči, izgubila sem 2 osebe. Ime mi je Alexis Calder, krajše Alex ali Issy tako me kliče samo moj brat. Stara sem 19 let in imam fanta Dawsona Limp. Dawson je emo, in ima modre oči, imam ga zelo rada in to se ne da opisat. Je pa res da nima popolnega življenja, ker sta mu starša umrla, ko je imel 8 let, videl je kako sta umirala, vendar ni mogel nič, ker mu je morilec grozil, da če bo kaj naredil, bo tudi njega ubil. Vsak dan ga zmerjajo, govorijo naj se ubije… Skupaj sva že eno leto, do mene je zelo prijazen, in je vedno za hece, je pa tudi romantičen. Ukvarjam se z umetništvom, rada rišem in ustvarjam. Pišem tudi pesmi, vendar nimam posluha.
15. junij 2014
Fajn začetek
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
15. junij 2014
Ok bom kr pisala tut ce ne bojo bral
Imam sestre Isabello in Adrianne, stare sta 16, in sta tudi emo, se ukvarjata z glasbo, Isabella poje, Adrianne pa igra kitaro. Isabello kičemo Bella, razen moj brat, tudi njo kliče Issy, včasih nastane VELIKA zmešnjava. Adrianne pa kličemo Adri, razen moj brat ki jo kliše Anne, za vse tri ima vzdevek. Adrianne pa Isabella se zdita zelo podobni, vendar sta zelo različni, Adri je velikokrat za hece, rada naredi kakšno potegavščino, ni še imela fanta zato je tudi malo bolj vesela. Bella pa je veliko bolj resna, ker ima malo več problemov, ker še zdaj ni prebolela svoega prvega fanta, ki jo je varal. To je njen prvi, in do zdaj zadnji fant.Velikokrat sem omenila svojega brata, ime mu je Matthew, je zelo zaščitnski. On igra na bobne, smo majhni bend, imamo pevko, kitaristko in bobnarja, jaz pa pišem pesmi. Mat nam je kot oče, glede na to da nam je mama umrla, ati je pa vedno na službenih potovanjih. Star je 24, vendar živi zraven nas. Bili smo sami doma, spet. Adri ni bilo nikjer, Mat in jaz sva sedela na kavču, tolažila Bello, ker je bila slabe volje. Kmalu je pozvonil zvonec, odšla sem odpret vrate in videla Dawsona, takoj sem ga objela in poljubila, poljub mi je vrnil. »Ne se pojest!!!« se je zadrl Mat, jaz in Dawson sva se zasmejala. Odšla sva do Matta, Mat in Dawson sta se pozdravila, »In kako ste?« je vprašal Dawson, »Ne tako dobro« je odgovoril Mat, in pokazal na Bello. »Issy, bi šla pogledat, kje je Anne?« je vprašal Mat. »Alexis tebe mislim« je rekel ko je videl da nisem vedela katero je mislil. Odšla sem v Adrino sobo, in videla pismo, pisalo je: Šla sem v park, domov pridem pozno zvečer, ne me čakati. Adrianne:* Šla sem dol in povedala kje je in kdaj pride, Mat me je sumljivo pogledal, jaz pa sem se samo usedla k Dawsonu, zdel se mi je malo bolj slabe volje kot po navadi. »A greva v mojo sobo?« sem ga vprašala, on je v odgovor samo prikimal. Vstala sva se in odšla v mojo sobo, usedla sva se na mojo posteljo. »Kaj je narobe?« sem ga vprašala, on je pa samo odgovoril »Vse« Vstal je in odšel do mini hladilnika, ki ga imam v sobi, ven je vzel dve coca coli. »Vse gre narobe, vsi so se obrnili proti meni, moj brat mene krivi za smrt najinih staršev, moja zadnja babi mi je umrla, v šoli mi govorijo naj se ubijem…« Ne morem verjeti, spet so začeli s tem »Ne jih poslušat, ignoriraj jih…« sem rekla, videla sem kako je pogledal v svoje roke. Ne že spet. Prosim reči da ne. Prijela sem njegovo roko, in dvignila rokave. »Ne, prosim ne. Zakaj?« sem ga vprašala, ko sem videla porezane roke. »Ker ne zdržim več, Alex!« je rekel naveličano. Jaz sem ga objela in poljubila. Pogledala sem ga v oči in videla žalost in bolečino. »Bova gledala kakšen film?« me je vprašal. Jaz sem samo prikimala, usedla sva se in začela gledati film Bridge To Terabithia, vem da je stari film, a je zanimiv.

*******
»Ali boš prespal pri nam?« je Mat vprašal Dawsona, zelo dobro se razumeta. »Ja lahko« je rekel Dawson, malo me je skrbelo za Adri, saj je še kar ni bilo domov, ura pa je bila 22.00. Bella je že boljše volje, zdaj se igramo resnico ali iziv, Bella je zavrtela in pokazalo je na mene. »Iziv!« sem se zadrla preden bi lahko rekli 'nutella', »Moraš spiti karkoli ti naredim« malo sem se prestrašila, ker sem že imela ta iziv enkrat, bruhala sem… Odšli smo v kuhinjo in gledali smo kaj je Bella ustvarjala, »korenček, kruh, limona, sir, keksi, čokolada, kis in malo popra…« si je govorila Bella, in vsula noter veliko popra. »Izvoli!« mi je rekla. Vzela sem in naredila požirek, ne veste kako ogabno je to, a nisem pokazala tega, spila sem do konca. Šli smo nazaj v dnevno in se posedli v krog, jaz sem zavrtela in pokazalo je na Matta, »Resnica ali iziv?« sem ga vprašala, a preden je lahko odgovoril, je nekdo pozvonil.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kdo je pozvonil?
15. junij 2014
Pozvonil je pomoje Louis haha ;P ne sejnne, nwm no.
Am a te lahk mal popravm, da bo celotna zgodbica leps zvenela?
No lej prvo kot prvo cist u redu pises, sam glede staukou oz. povedi bi te mal popraula.
Ne vsa dogajanja opisat v eni povedi pa jih loct z vejico ampak rajsi nared dva stauka.
Primer:"Kmalu je pozvonil zvonec, odšla sem odpret vrate in videla Dawsona, takoj sem ga objela in poljubila, poljub mi je vrnil."
Rajs napisi: "Kmalu je pozvonil zvonec in odsla sem odpreti vrata. Pred vrati je stal Dawson in v tistem trenutku ko sem ga videla, sem ga objela ter ga poljubila."

Pa se to: ko delas narekovaje, recimo "Ime mi je Živa," daj na koncu vejico in potem narekovaj, ker je taka slovnica;D

Pa oprosti ce sem tecna, ampak verjemi mi, da bo zgodbica le se bolj popolna kokr je zdj(;
Neeeeext!
15. junij 2014
Kdo je pozvonil?oče od njih?
super je za začetek
neeeeeeeeeeeeext!
15. junij 2014
ok, hvala Psychotic, se bom potrudla
Next dobite približno enkrat na tedn
15. junij 2014
u155253
u155253
Next!! + se strinjam z Živo (psychotic)..
15. junij 2014
Isabella je na levi, Adrianne pa na desni.
15. junij 2014
Ful je svetovno pa tut žalostn
Kdo je pozvonil? Am...a je mogoč oče od njih al pa Arianne?
Komi čakam next
Men ni tak važn kak je slovnično pravilno pa kak so stavki oblikovani kr je že verketn tak težk dobit zamisli za takole perfekcijo in vse...men je važn sam da se rzbere kaj pomeni nek stavek
Upam da bo z Dawsonom vse vredu pa da bojo ga nehal zajbavat pa da se bo nehu rezat pa da si ne bo nič več nardil
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
15. junij 2014
+nova bralka
ful je fajna zgodbica čeprav sta sam dva nexta napisana
res waw
bogi dawson
upam da bo vse vredu z njim
o fak so smotani tisti ko ga zajbavajo
NEEEEEEEEEEEEEEEXT
15. junij 2014
u60555
u60555
next
16. junij 2014
Ta next je za sweet love <3
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Šla sem odpret vrata in tam je bila vsa nasmejana Adri, prijela me je za roko in me povlekla ven. Kaj se dogaja? »Kaj se dogaja?« sem jo vprašala. Usedle sva se na klopco, ki jo imamo zunaj. Moj oče veliko zasluži. Tako se nam oddolži, da ga ni nič doma. »Saj veš da me zadnje čase ni bilo veliko doma? No dobivala sem se z fantu z imenom Zayn Malik. Ni emo ali nič. Navaden fant, no niti ne. Je slaven in prihaja iz skupine One Direction. Vem da nihče v naši družini ni velik oboževalec skupin, a ta je drugačen,« je na hitro rekla, a preden sem karkoli rekla je že spet začela govoriti. »V tej skupini jih je 5. Zayn Malik, ima kratke temne lase, čokoladne oči. Harry Styles, ima daljše rjave lase, in zelene oči. Liam Payne, ima kratke rjave lase in rjave oči. Niall Horan, ima blontne lase in nebeško modre oči. Louis Tomlinson, ima srednje dolge rjave lase in zelo lepe modre oči.« Za to skupino sem že slišala, Adri je sijala vsa od sreče. »Se pravi, t hodiš z Zaynom?« sem jo vprašala zmedeno, ker nisem nič razumela. Ona mi je prikimala. Od veselja sem jo objela.
Naša hiša:

Odšle sva noter, in vsi so naju gledali. »In?« naju je Bella vprašala. »Nič« sva iz Adri rekle v en glas. Ura je bila 23.00, zato smo šli spat. Jaz in Dawson sva šla v mojo sobo. Dawson je vzel eno izmed vojih majic, ki jih ima pri men. Jaz sem vzela svojo pižamo, in se ulegla. Dawon se je ulegel zraven mene. Kmalu sva zaspala.

https://www.youtube.com/watch?v=0G3_kG5FFfQ
poslušite to umes

Zjutraj ko sem se zbudila Dawona ni bilo nikjer. Šla sem v spodnje nadtropje, tudi tam ga ni bilo. Pregledala sem vso hišo, a ga ni nikjer. Malo sem se prestrašila, poklicala sem ga na telefon. Začelo je zvoniti, sledila sem zvoku. Zvok je prihajal iz moje kopalnice, odprla sem vrata. »Ne, prosim ne. Samo to ne. Prosim, prosim!« sem zajokala. Ne morem verjeti. Na tleh v kopalnici je bilo polno krvi. Na sredi je ves nemočen ležal Dawson. »Pomagite! Prosim, prosim,«. Takrat je notri priletel Mat, prišel je do mene in me objel. Bella in Adri sta prišle in me tolažile. Jaz sem samo jokala in jokala. V Dawsonovi roki sem zagledala listek, vstala sem se in vzela listek:

Draga Alex!

Vem, da ni prav kar sem naredil. A nisem zdržal več. Če slučajno jočeš, oprosti. Nisem mislil da se bo tako končalo. Kar sva midva imela je bilo posebno. Ob tebi sem čutil metuljčke v trebuhu, kar sva imela je bilo magično. Upam da veš da sem te vedno ljubil, in te še kar. Zdaj ko to bereš me verjetno ni več. Hočem povedati, da če tebe nebi bilo bi se ubil že pred leti. Lahko rečem da si mi rešila življenje.
Matthew,

Zelo dobro sva se razumela. Bil si mi kot brat, ki ga nisem imel. Vem da na začetku me nisi dobro sprejel. A sva se kasneje spoznala. Lahko si srečen da imaš Alexis, je zelo posebna. Veliko sva se družila, in sva se zelo spoznala. Si zelo zakon oseba, in punca ki bo osvojila tvoje srce bo zelo srečna.

Adri in Bella,

Od začetka mi delujete kot dobre osebe. Bella si zelo močna oseba, kar si pretrpela je zelo hudo. Adri, vedno nasmejana Adri. Kako te bom pogrešal. Ne morem verjeti, da obstajajo tako prijazne osebe kot vi. Pogrešal vas bom zelo.
Povejte mojim bratu, da ni važno kaj, ga imam rad. Vse vas imam rad. Alexis samo da veš LJUBIM TE!!!

In takrat je prišlo še več solz.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kak se vam zdi?
Vem da je bil nekaterim Dawson zakon, tk da sorry.
Ka se bo pol zgodil??
Ka pravite na Zadri? (pomagite mi, kak nej bo skupn ime za Adrianne in Zayna)
16. junij 2014
omg hvala za posvečen next
Kak se vam zdi? kak se nam zdi? js jokam zram
pa ne morš ga ubit no
Vem da je bil nekaterim Dawson zakon, tk da sorry. haha *sarcastic* sory ga ne bo oživil
no vse je za neki dobro ne?
Ka se bo pol zgodil?? ja zdej bo adri predstavla zayna vsem in s tem tut 1D
no in pol se bota alexis pa louis zalubla enkrat.
Ka pravite na Zadri? (pomagite mi, kak nej bo skupn ime za Adrianne in Zayna) sej zadri je fajn. al pa mogoč adrayn
no ubistvu nimam pojma ka bi še lahka blo
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
16. junij 2014
pa pesmca je ful lepa pa žalostna
glih za zram
16. junij 2014
Am ja pol se bosta pa Z Louis-om srecala in ja...usi vemo kaj bo sledil(:
Si izboljsala se vidi, se vedno upam da nisi jezna :|| sam dobr sm hotla hahaha
Neeeext!!
16. junij 2014
neeeeeeeeeeeext +nova bralka
16. junij 2014
Kak se vam zdi? OMG js jokam zram dobesedno
drgač je ful popouno sam še vedno ne dojamem da si ga ubila
pa kako lepo 'poslovilno pismo' je napisu
pa tta pesmca je ful žalostna pa zato ful paše zram
Vem da je bil nekaterim Dawson zakon, tk da sorry. js se strinjam s sweet love <3 da ga sam en sorry ne bo nazaj oživel ane? js sam upam da bo Alexis zdej vredu pa šla naprej
Ka se bo pol zgodil?? zdej jim bo Adrianne predstavla Zayan in s tem One direction in pol bo Alexis najbolj všeč Louis in se bo zalubla v njegta pa se bo on tut v njo in bota skupi ful lep parček
Ka pravite na Zadri? (pomagite mi, kak nej bo skupn ime za Adrianne in Zayna) men je Zadri ful fajn
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
16. junij 2014
u155253
u155253
omg, js sm se zjokala rs, ko sm sam prebrala da kri sm vedla da se je rezo in umrl ..
neext <3
16. junij 2014
Omg, ne vete kok sm vesela da vem je zgodaba tak usec
17. junij 2014
Ta next je za ...dream...
Pѕycнoтιc✞ nism jezna, drgač hvala da si predlagala
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Od Dawsonove smrti je minil 1 teden, danes je pogreb. Pravkar se urejam, imam lepo črno oblekico. Jokala sem cel teden ni nič novega. Pogrešam ga, zelo. Pravkar se peljemo na pogreb. Jaz samo sedim v avtu in poslušam glasbo. »Issy, prišli smo,« je rekel Mat, jaz Mat, Bella in Adri mo se vstal in izstopili. Njegov brat je že bil tam. Njegovi stari starši so že prispeli. Tam je bilo samo nekaj ljudi, ker se Dawson ni razumel z veliko ljudmi. Takoj ko so začeli brati njegovo zgodbo, sem se začela jokati. Mat je pristopil do mene in me objel. »Saj bo, Issy,« je rekel nežno. Jaz sem se samo začela jokati.
****
Vsi so že odšli iz pokopališča, samo jaz sem še tu. Mattu sem rekla da grem ppeš domov. Samo sedim pred njegovim grobu in jočem. Tu sem že eno uro. Počasi sem se vstala in odpravila domov. Hodila sem po dežju. Med tem sem se spomnila nove pesmi:
I'm walking in the rain,
All i can feel is pain,
And all i can do is cry,
I never ment to say goodbye.
And it hurt's so bad,
I feel so sad,
Cause a part of me is missing,
And that part is you.
I miss all the days we were kissing,
And all the things we used to do,
Whenever I was with you, I felt so free,
Whenever I was with you, I could be me.
I hope you know I love you,
And I hope you love me two,
Cause a part of me is missing,
And that part is you.
I miss all the days we were kissing,
And all the things we used to do.
Oh, I love you,
I miss you,
I need you.
(sorry ce ni glih profesionalno, ampak sm sama napisala)
Hitro sem si zapisala v telefon. Še kar sem jokala. Končno sem prispela do stanovanja. Odprla sem vrata in odšla do dnevne sobe, da bi vzela mojo knjigo za pesmi. A sem zagledala moje sestre in brata… In pet neznanih postav. Na hitro sem zgrabila knjigo in odšla v sobo. Ne da bi bila jezna ali kaj, a mi ni bilo za družbo. Vzela sem pižamo in odšla pod tuš.

Ko sem prišla iz kopalnice je na moji postelji sedel Mat. »hej,« me je pozdravil. »si v redu?« me je vprašal, jaz sem samo pokimala. Objel me je in poljubil na čelo. »Prideš dol?« me je vprašal, jaz pa sem odkimala. »Daj no?« me je prepričeval. Na koncu sem se vdala in odšla sva dol. Tam so stali, ugibam da fantje iz 1D. mat mi je povedal da ne vedo nič za Dawsona. »Hej Alex,« sta me Bella in Adri pozdravili v en glas.
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kak se bojo Alex pa fantje razumel? (ce se vam da napiste pc s kermu bo bff, sovraznika, sm frenda...)
Ka bojo delal zej?
Kaka se vam zdi pesem? (pc js full rada pisem pesmi in me zanima eno anonimno mnenje, ne lagat pliss)
17. junij 2014
u155253
u155253
- najbolj se bo razumela z Niallom in Liamom ampak bo bff Niall, pol pa ostali.. Z vsemi si bo vredu?
- nvm
- meni je pesem res top:$ resno next!!
17. junij 2014
OMG hvala za posvečen next
Kak se bojo Alex pa fantje razumel? (ce se vam da napiste pc s kermu bo bff, sovraznika, sm frenda...) ja zalubla se bo v Louisa in bota skupi pol veejetn se bo z vsemi razumela kot s prjatli pa z nobenim ne bo se sovražla
razn če ji bo šou Louis na začetku ful na živce pa ga bo kao sovražla in bo pol apoznala da sploh ni tak slab in se bo zalubla v njega
Ka bojo delal zej? Zdej se bojo verjetn predstavl vsi in pol vojo gledal film al pa se šli kako igrco
Kaka se vam zdi pesem? (pc js full rada pisem pesmi in me zanima eno anonimno mnenje, ne lagat pliss) man je pesmca ful svetovna pa res ne lažem
js ko sm jo brala razmišlala da te morem uprašat kak je naslov da bi jo na YouTubu poiskala pa jo predvajala ko so ble tak rime pa tak fajno besedilo
pa pesmca ful paše zram k ttili zgodbici ko je želostna
drgač pa ful popouno pišeš in vsaka ti čest da ti rata tak svetovn ff napisat
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
17. junij 2014
kak žalostno
sory kr sm spustila prejšn next!
nnnnnnnnnnnneexxxtttttt!
18. junij 2014
Neeeeeeext *0*
18. junij 2014
omg kak žalostn
pa ful fajna je pesem
Kak se bojo Alex pa fantje razumel? (ce se vam da napiste pc s kermu bo bff, sovraznika, sm frenda...) pomoje no vsaj upam da se ne bo z nobenim sovražla
na konc bo z louisom (no lahk da se bo z njim prej sovražla)
bff pa nimam pojma
Ka bojo delal zej? alex pomoje tk ne bo neki do družbe
no najprej se bojo predstavl
pol se bojo pa mogoč šli kako igro (flaša resnice al pa neki)
Kaka se vam zdi pesem? (pc js full rada pisem pesmi in me zanima eno anonimno mnenje, ne lagat pliss) waw men je res ful fajna
pa se ne zajbavam al pa kej
men je res zakon
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT
18. junij 2014
Z vsemi se bo supr razumela
Pomoje se bodo sli flaso resnice
Fuuuul dobra, kaj dobra, ODLICNA, PRFEKTNA....
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT + nova bralka
18. junij 2014
Neeeeext
19. junij 2014
alo sorry da ni nexta tak doug sm sm bla namorju pa me ni vlk doma, nasledn teden dobite next
03. julij 2014
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg