Forum
u111234
u111234
[img]https://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=18354796[/img]
Spet ena zgodbica on 1D pač. Uživajte!
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Oh,spet en običajen dan - Moj piflarski dan,ki je vsak dan. Sovražim se. Res se sovražim. Grda sem in nesposobna pri modi. Vsaj tako pravijo moje sovražnice. Prav imajo. Nikogar nimam. Razen mame - ona mi je edina podpora. Ne maram One Direction in se sploh ne ukvarjam s fanti. Nikoli še nisem še poljubila in zaljubila, zato nikoli nočem imeti fanta. Premalo izkušenj. Kakorkoli - ime mi je Kelly. Ime sem dobila po Mikini pesmi Grace Kelly. Res obožujem Miko. Ima tako visok glas! Povedala vam bom zgodbo,kako sem se zaljubila v mojo prvo veliko ljubezen...
To sem jaz:


To je pač sam opisko. Nadaljujem?


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

10. november 2012
u111234
u111234
Začetek:
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
Danes sem končala šolo. Selim se v London - V svoje stanovanje. Kako dobro bo šele,ko bo šla z menoj moja dobra prijateljica Nina. Zelo se imava radi in skupaj počneva veliko stvari. Ko sem odhajala iz šole sem pograbila stvari in se poslovila,nato pa sva z Nino odkrmarili v svoje novo življenje. Komaj čakam!
(....v Londonu......)
Hiša je prelepa. Me pa zanima,zakaj je pri naših sosedih toliko punc s plakatim na katerih piše: LJUBIMO VAS! Koga ljubijo? Nato sem se iztegnila čez okno in v eni od sob videla One Direction. Aha,čisto razumem. Nisem se brigala za njih. Odšla sem raz-pakirat.
(.....kasneje.....)
One Direction so prišli k nama. Verjetno zato,da bi se spoznali. Malo sem raziskovala hišo in našla tunel pod zemljo,ki je vodil do fantov. Oni so baje že komaj čakali,da naju z Nino spoznajo
Next?
Nina:
Čeprav sem rekla,da nimam prijateljic,imam samo eno. In to je Nina,ki je tudi piflarka. Mi-dve sva bile v šoli izobčenke.
11. november 2012
Tole je moj drugi profil! Tut iz njega bom nextala!
18. november 2012
Next
18. november 2012
neeeeeeext
29. november 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg