Forum
Aloha! Spet nova zgodbica o 1D. Vem da jih je veliko ampak bom jaz napisala še eno. Zgodba govori o punci, ki je velika upornica živi z mamo in njenim fantom George-em, ki je zelo nesramen do nje. Spoznala bo 1D in….

»nehajte me že enkrat moriti z tem! Dovolj vas imam!« »poslušaj z George-em ti želiva samo najboljše!« »najboljše s tem, da me pošljeta na drug konec sveta, kaj je sploh v tem dobrega!?« »Em! To je za tebe dobro imela boš nove starše in…« »končno boš lahko z svojim fantom sama, komaj čakaš, da se me rešiš. Sovražim te!« sem se zadrla nazaj in zaloputnila vrata svoje sobe. Nisem se predstavila sem Emily vsi me kličejo Em. Stara sem 18. Živim z mamo in njenim fantom George-em. Zelo je zloben mojo mamo je prepričal, da se morem odseliti stran. Živim v New Yorku, selim pa se v London. Selim se že jutri zato morem iti pakirat. Saj ne da se nočem ločiti od staršev vendar imam tukaj prijatelje. Nič drugega mi ne preostane kot da grem. Vzela sem največji kovček in začela pakirati. Ko sem po uri in pol končala sem se razgledala po sobi. Vedno se mi je zdela majhna ampak zdaj je prazna. Zgleda večja in stene so bile blede in umazane. Okno je bilo odprto in nežen mrzel vetrič je pihal v sobo. Razgledala sem se po sobi. Bila je velika in prazna. V njej sem izgovorila prvo besedo in tukaj sem začela hoditi. Tukaj sva z očetom brala pravljice in se smejala sencam, ki so izgledale strašne. Saj sem se kot majhna zelo bala teme, saj sem videla veliko senc in oči je rekel naj se samo smejim. Pregnal je vse strahove počutila sem se tako varno zraven njega. Dokler…ni u-umrl. Imel je prometno nesrečo in leto za tem si je mama poiskala novega fanta. Takrat se je vse spremenilo. Po licu mi je spolzela solza. Obrisala sem si jo in odšla sem na večerjo…
Em:Upam da vam je všeč
16. november 2013
u151714
u151714
next
16. november 2013
u153281
u153281
Neeeeeeeekkšššttt
17. november 2013
next
17. november 2013
Ko sem se usedla za mizo sem začutila nekakšno napetost. Kmalu je prišla tudi mama. V tišini sva jedli nato pa sem prebila tišino. »mami… ali kdaj pogrešaš…očeta?« nastala je velika tišina in mama je odšla iz kuhinje saj je pozvonilo. Videla sem njeno solzo ki si jo je takoj obrisala. Pokukala sem in videla mamo ki je objela Georga. Odšla sem v svojo sobo in pod tuš. Pustila sem da vroča voda teče po meni. Bila sem kar nekaj časa tam. Ko sem po pol ure končala sem odšla v sobo. V solzah sem zaspala. Zjutraj me je prebudila budilka ki je glasno piskala. Ura je bila 5 zjutraj. Vstala sem in opravila jutranjo rutino. Zakaj sem sploh tako potrta saj grem v London. Vsi imajo radi London, čeprav je tam zelo deževno. Oblekla sem si pajkice, belo majico z dolgimi rokavi in šal.

Odšla sem v kuhinjo na zjatrk. Hiša je bila tako mirna kot da bi kdo umrl. Ura je bila pol šest zjutraj in ob sedmih imam let. Pojedla sem malo kosmičev, nato pa sem šla po prtljago. Pogledala sem sobo. Bila je prazna kot takrat ko smo se vselili. Odšla sem ven in poklicala taxi. Čez nekaj minut je prišel in za sabo sem zaslišala nežen in tih glas. Bila je mama in jokala je. Odšla sem do nje in njo objela. »ne jokaj saj se bova še videle…« rahlo je pokimala in odšla je v hišo jaz pa v taxi. Ko sem prišla na letališče in kupila karte za London. Usedla sem se in čakala na letalo. Gledala sem skozi ogromno veliko okno. Razmišljala sem kako bo v Londonu, ko je moje razmišljanje zmotil fant ki je sedel zraven mene. »si vredu? Lahko bi se tako reklo. Sem Louis pa ti? Emily. In kam potuješ? V London ti? Enako, pravzaprav grem s prijatelji… zdaj pa…morem it.« je rekel in izginil nekaj punc pa je teklo za njim. Kaj šele je s temi narobe? Prispelo je moje letalo in odšla sem do njega. Usedla sem se na svoj sedež in si po tiho zamomljala London I coming.
Vzela sem slušalke in poslušala sem glasbo. Malo sem zaspala, se spet zbudila, spala in na koncu smo že pristali. Stopila sem iz letala in se razgledala. Vzela sem listek iz torbice in pogledala sem naslov kjer je pisalo kje je moje stanovanje. Poklicala sem taxi in odpeljala sem se do stanovanja. Obrnila sem ključ in odprla. Wow! Stanovanje je bilo veliko in izgledalo je zelo lepo. Odšla sem do spalnice in razpakirala kovček. Ker sem bila že pošteno lačna in ni se mi dalo kuhat sem naročila pico. Po kašnih petnajstih minutah je pica prišla in z velikim veseljem sem jo pojedla. Nato pa je pozvonilo.

hope u like it
18. november 2013
u153281
u153281
Neeeeekkšštt TAKOJ!!!!!
18. november 2013
u151714
u151714
neeeeeeeext
19. november 2013
u69203
u69203
Next!!!!
+Nova bralka
20. november 2013
nneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!!!
+nova bralka
20. november 2013
u155978
u155978
nextt nova bralka
20. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext +nova bralka
20. november 2013
neeeeeeext
+ nova bralka
20. november 2013
1. Vem kaj si misliš...spet una z oglaševanjem
2. Ne grizem in obljubim, da bo zabavno
3. Samo poglej, ne bo ti žal
4. Prava directionerka bi pogledala
5. In to je link zgodbice, ki jo piše moja prijateljica
http://www.igre123.com/forum/tema/a-day-without-you-is-like-year-without-rain-(niall-horan-ff)/64298/1
20. november 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
20. november 2013
+nova bralka
20. november 2013
g10
neeeeeeeeext pa hitr
21. november 2013
u155978
u155978
neeeeeeexxt
21. november 2013
nextt
23. november 2013
next
24. november 2013
u153052
u153052
next-nova bralka
26. december 2013
ker so ravno prazniki posvečam ta next vse pa lepe praznike vsem

Odšla sem odpret in pred vrati je stala... Becky! to je moja sestrična iz Aljaske. Stara je 18 in mi pomeni več kot vsi na svetu."Becky! emily ne veš kako te je lepo videti... ne boš verjela kaj..." je rekla in odšle sva v dnevno sobo kjer mi je začela "razlagati"..."no danes grem tukaj v Londonu na koncert od skupine One direction in ker nimam nikogar s kom bi šla sem šla domov k tvoji mami pa te ni bilo in rekla je da si tu dala mi je naslov in zdaj sem tu. No zdaj pa se morava preobleči in urediti za koncert." "čakaj malo... kot 1. nisi me vprašala če sploh hočem iti ampak ker sem prijazna grem 2. kdo so one di..rection? 3.lepo te je videti po dolgem času."skupaj sva se uredile za koncert in po dveh dolgih urah sva se odpravili. ko sva prispeli do parkirišča sva zagledale velikooooo punc približno toliko starih kot jaz. Odšle sva do odra in čakale da se začne koncert. Čez nekaj časa sem odšla do parkirišča in daleč stran sem zagledala klop. Usedla sem se in poslušala kako pojejo vse do njihovega odmora. sedela sem tam in noge stisnila k sebi dokler ni nekdo prisedel. Pogledala sem in bil je L-Louis ki sem ga srečala na letališču in poje v skupini One direction. "Kaj pa počneš tukaj sama? Z prijateljico sem prišla na koncert pa sem prišla sem sedet. lahko ti dam avtogram. Lahko mi ga daš za prijateljico. kako ji je ime? Becky." nekaj je napisal in mi podal dva listka. prvi je bila avtogram drug pa je bil list.
na njem je pisalo: upam Emily da se bova še kdaj videla če pa ne pa imaš spodaj napisano hišno šteilko.
P.S. Všeč si mi<33

V glavo mi je butnila vsa kri pogledala sem tja kjer je sedel ampak ga več ni bilo.Odšla sem, da bi poiskala Becky pa v gruči ljudi sploh nisem videla kam hodim. Hodila sem po hodniku. In daleč pred sabo sem opazila pet fantov. Hodila sem naprej nato pa me je nekdo prijel za roko. Bil je varnostnik. močno me je prijel okoli komolca. "kaj počneš tukaj? Izgubila sem. Mhm...kot vse ostale do zdaj." močno me je prijel za roko mislila sem da mi bo polomil vse kosti."auč!!!" sem zakričala nato pa me je dvignil in še močneje prijel. "ne!!" sem zakričala pa še sama ne vem zakaj. Pet fantov se je obrnilo in eden od njih je pritekel sem. Začela sem brcati varnostnika naj me spusti dol saj znam sama hoditi. Spustil me je in padla sem na tla. Zameglilo se mi je pred očmi in videla sem samo temo nato pa glasove okrog mene.Ko sem se zbudila sem zagledala Becky ki je bila zraven mene. "kaj se je zgodilo in kje sva? no zdaj sva v...

že bosta najmanj dva nexta bom še dane napisala še en next mogoče tudi dva...
26. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext!!!
26. december 2013
u69203
u69203
next!!!!!!
26. december 2013
hiši od One direction." čudno sem jo pogledala in vstala. spomnila sem se kaj se je zgodilo. Skupaj sva odšle v dnevno sobo in zagledala sem fante ki so se prepirali za daljinec. Vsi so naju pogledali in midve sva se usedle zraven njih. "Jaz morem it moja punca me čaka zunaj." je rekel Louis.Vsi smo mu rekli adijo. gledali smo neke brezvezne filme. Zdaj vem zakaj je Lou odšel. Skupaj smo se tudi veliko zabavali. Nato pa je prišel Lou nazaj. Predlagal je da se gremo flašo resnice.nekaj časa smo igrali in vsakič ko nekdo ni opravil izziva ali povedal resnice je mogel sleči eno oblačilo in Nilall je na koncu imel samo še boxarice. Zavrtel je plastenko in pristala je na Niallu. Uh... še sreča da ne na meni. "no resnica ali izziv. Hm...izziv." je rekel Niall. Lou je malo premišljeval nato pa rekel:"poljubi...Emily." dih mi je zastal in glavi so mi odmevale besede "poljubi". "no Niall čakam drugače boš nag." je rekel Lou. "no punce nisi imel že pol leta zdaj ko pa imaš priložnost pa jo zgrabi."je rekel Lou. Niall mu je namenil ubijalski pogled. Prišel je do mene in nasmehnil se mi je. roke je dal okrog mojega obraza. Pogledala sem ga v oči in imel je tako modre... kot morje ki se preliva v najglobljejši ocean. Moje razmišljanje je prekinilo nežne ustnice na mojih. To je bil poljub pogledala sem ga spet v oči nato pa jih zaprla. Prepustila sem se mu. "khm...no najbolje je da končamo." je rekel Lou. Niall je svoje telo odmaknil od mojega in odšel je v svojo sobo.Jaz pa sem samo stala tam kot začarana. Ostali so odšli jaz pa sem se počasi prebudila iz transa.Odšla sem v Niallevo sobo. Pogledal me je in rekel ni ničesar. "Niall nekaj...bi ti vprašala..." "reči. no a ti je ta poljub kaj pomenil?" samo odkimal je in potiho zamomljal "ne" "pa tebi?" nisem vedela kaj naj rečem pa sem rajši odšla iz sobe. "Ta poljub mi je nekaj pomenil ampak še sama ne vem." "torej ti je nekaj pomenil. "a sem to rekla na glas? mhm... Lou prosim ne povej mu. Ne bom pridi z mano." Odšla sva v njegovo sobo in se usedla na posteljo. "a torej ti je Niall všeč? Ja ampak samo malo. " "torej sem ti všeč?" je rekel Niall ki je ravnokar vstopil v sobo. "Lou! Vedel si da prisluškuje!" Odšla sem ven iz sobe in takoj sem poklicala taxi. "počakaj! Emily!" me je klical Niall. stopil je do mene in nato še bliže. Bil je samo centimeter stran. "je že vredu ti si meni že od samega začetka všeč. Res? ja." pogledala sem ga v oči in začutila sem njegovo sapo. In...
Kaj mislite da se je zgodilo?
Graje? Pohvale? Predlogi?
Next?
26. december 2013
neeeeeeext <3
poljubila sta se..?
prfect <3
27. december 2013
next
poljubila sta se...?
27. december 2013
Next
27. december 2013
u69203
u69203
next!!!!!!!
poljubila sta se
Prfektno je
27. december 2013
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeext
27. december 2013
jaz sem se odločila da bom pisala skupaj z __*SUCKS*__ zato bo ona danes napisala next
HVALA ker berete
27. december 2013
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg