Forum
u74967
u74967"Hun,be you're self,don't change and wait- If he loves you,he is gonna find youre heart!And If he really loves you,he is gonna take it,or steal it!Don't forget!" mi je zašepetala v uho in me objela.
"In ti ne pozabi da boš na tistih lepih Škotskih tleh ostala moja najboljša prijateljica!"2 sem zaihtela vsa v solzah. "Hey,ne joči hun. Pozabi me in spoznaj koga za party.Rock it on babe!" "Adijo." "Adijo.Nikolite ne bom pozabila!" "Have fun hun,have fun at Scotland!" "Ne joči!Saj veš tisto pesem- Girl step up to the party,grab a boy and move you're body,oh oh oh ooh.oh oh oh ooh." "Adijo." in je šla. govorim o katie. Moji najboljši prijateljici. Ki je že na letalu na letu proti Škotski.
............
In saj res,moje ime je Evelyn Londen in sm totally in love z najbolj piflarskim tipom na šoli! Nooot!No,res sm Evelyn Londen ampak nism in love z nobenim!mam samo simpaty. Eric Wany,najlepši človek na svetu!

Eric-
Me-


28. januar 2012
u52003
u52003
next
28. januar 2012
u71846
u71846
next
28. januar 2012
u72181
u72181
next
28. januar 2012
u74967
u74967
Ampak obstaja ena mala težavca-
Eric si o men misli tko kukr prfoksa slovke- Stupid cow. OK use se je začelo ko je pršla v class neka devetošolka ki je zapostala-.....No coment-jst sm se z njo skregala in ugotovil smo da je Ericova sista Charlotte ki je ful stupid.En dan je v class prpeljala HALOO ravnatlja in rekla da sm napadla Katie Beveriely.Znano ime?No,Katie je moja Best Frendica ki se je preselila na škotsko....
Katie-

Charlotte-In tko me je Eric zasovražu.Potem se je vsilla Baby( Babeline) zlo bedno ime,in rekla da je Eric njen fnt-In zdej je res
Baby-


28. januar 2012
u74967
u74967
'No OK in potem sm začela sanjat da se boma z Ericom zalubla in živela happy ever after.....Ampak o hodi z Baby...Katie se je preselila in v class je pršla neka nova iz Norveške-OK priznam preveč je lepa da bi se družla with me...In potem moje sanjarjenje prekine Cocsy,Cacolenne Mehef,učitlca švedščine.
"UČENCI UČENCI!To je nova punčka v našem razredu..." "1-Nism nubena punčka in moje ime je Emma Hovard in sem se priselila z Norveške. In govorim angleško ne skrbet!"je rekla..Emma. "No dobro Hovardka sd.." "EMMA!" "Dobro,sedi k em Bab..Oh ne tam je sedela Farrah ki pride nazaj...Sedi k Evelyn." "Evelyn?" "Tuki emm....Emma?.Moje ime je Evelyn Londen : ) "
02. februar 2012
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg