Forum
u54587
u54587
Zagledam te. Si čisto čuden. Kaj bi še sploh rad?? Med nama je konec, se še nisi zavedel!? Ali si res takšen idiot?? Najprej mi zlomiš moje srce, sedaj pa bi me rad nazaj!!? Kaj je narobe s tabo? Prebolela sem te. Še ne veš?? Konec je. KONEC!!!

Nadaljujem???


če želiš glasovati se prijavi ali včlani

19. julij 2011
nextii!!
sliš se dobr..
19. julij 2011
ja,next! sigurn bo super
19. julij 2011
u54587
u54587
Rečeš mi:"Ana, ljubim te, vedno si bila moja. Maja me je prisilila v to, da grem z njo." "Ja, ja, Najprej si mi rekel, da si bil pijan, vendar ti nisem verjela, sedaj pa ti še manj." No, da boste vedeli zakaj se sploh gre, vam bom povedala kaj se je zgodilo med nama s Tinetom. V začetku maja je prišel na našo šolo nov fant z imenom Tine. Izgledal je božansko. Vse punce so ga hotele imeti za fanta. Ampak izbral si je ravno mene. Zakaj ravno mene? Kaj sem takega naredila?čeprav, po drugi strani si je izbral ravno pravo dekle, ker se mu bom zelo hudo maščevala. Bo že on videl, kaj se to pravi, prevarati mene!! No, pred dvema tednoma sem ga hotela presenetiti. Izvedela sem, da gre v kino z njegovimi prijatelji. Šla sem gledati isti film. Šli so gledati Pirate s karibov:Z neznanimi tokovi 3D. Da, 4 del piratov s karibov. Sedela sem čisto v 4. vrsti, oni pa v zadnji. Meni se zdi bolše pri 3D sedeti tam, ker bolj "padeš not" v film. Ampak ne morem pomagati., če so oni šli v zadnjo. Nato so šli na pico, jaz pa sem šla za njimi. Preden so se usedli pa je poljubil eno punco, ki jih je tam že čakala. Bila je ena moja zelo dobra prijateljica Maja. Rekla sem mu le:"Kako si mi lahko to naredil, ti kreten, zabiti, zarukani... Ne ljubiš me, samo prizadeti si me hotel. Vzela sem majin napitek, saj je ona bila že prej tam in ga zlila njemu na glavo. Odšla sem v solzah.
No, vrnimo se k trenutnemu dogajanju. Pogledal me je s tistimi njegovimi očmi, ki so še vedno lepe. Vendar, to me ne gane več. On je zgodovina. Pozabila sem ga. Zdaj, po dveh tednih pa je celo prišel iz svoje luknje da bi se mi opravičil. Najprej mi je rekel, da je bil pijan, vendar temu sploh nisem verjela. Sedaj pravi pa,da ga je prisilila, pa kaj še. Za to se je odločil sam. In to sem mu tudi zabrusila v obraz.Dodala sem tudi še nekaj takega kot, izgini, nočem te več videti, sovražim te. In res je odšel. Jaz pa sem bila na poti k moji BFF Zali, da ji povem, da me je celo obiskal in da začnema kovati načrt za maščevanje.
...
19. julij 2011
next
19. julij 2011
next
19. julij 2011
u54964
u54964
nextttttttt
19. julij 2011
next
19. julij 2011
u54587
u54587
Šla sem peš. Do Zale sploh ni daleč. A vendar je vmes nek nevaren ovinek. Enkrat se je tam zgodila neka prometna nesreča. Motorist je trčil v pešca. Pešec je umrl. Od takrat naprej sem zelo previdna na tistem ovinku. Na poti do Zale se mi ni zgodilo nič. Pa saj si tudi nisem mislila da bi se mi. Zali sem vse povedala. Je zelo bistra in res BFF v pravem pomenu besede. Saj imava včasih kakšne prepire ampak se potem hitro pobotava. Veva tudi, da so prepiri tudi del prijateljstva. Gledala sem jo:"No, se česa spomneš, kako bi se mu lahko maščevala?" "Trenutno se ničesar ne spomnem. Verjetno se tudi ne bom."mi je odvrnila."T
20. julij 2011
next
20. julij 2011
u54587
u54587
Tako ti praviš, vedno se česa spomniš."se zasmejim. Nato Zala prižge televizijo in preklopi na Disney channel. Na Disney channel?? Resno?? Čeprav, ravno takrat se je začel enfilm, ki sem si ga hotela ogledati. Začeli sva ga gledati. V tistem trenutku pa Zala reče:"Imam načrt!"
20. julij 2011
u54964
u54964
next
20. julij 2011
next
21. julij 2011
u54587
u54587
"Načrt imaš? Super, hitro mi ga povej!!"vse presrečna rečem. Zala začne:"Delaj se mu, kot da mu boš oprostila. In mu kao odpusti. Spet bosta skupaj vsa srečna. Potem pa ga ti prevaraj, oz. si najdeš nekega tipa in se s tistim tipom poljubiš pred njim. Stvar rešena." "Zala, saj veš da se ne morem kar tako z nekom poljubiti. Povrhu vsega pa se bom spet mogla poljubljati z njim. Razen če mu rečem da je še prekmalu. Ampak saj mi ne bo verjel. Drugače pa je načrt dober." razmišljam na glas. "Ne skrbi, počakala boš tako dolgo da najdeš nekoga in boš pripravljena." mi reče Zala. Potem pa mi zazvoni telefon. Upam da ni Tine. Vzamem telefon iz žepa. Na zaslonu piše mami. Kaj bi pa ona rada zdaj?? Oglasim se. Mami takoj začne:" Vem da ti dovolim da si kadarkoli pri Zali in ona tu, ampak danes greva z očetom v kino in si obljubila da boš popazila na svojega bratca." "Ja mami, takoj pridem." rečem zveličano. Poslovim se od Zale in grem domov. verjetno vam še nisem omenila, da imam mlajšega bratca. Star je 5 let in gre v šolo. Ime mu je Juš Čeprav pot ni bila običajna, ker se je na ovinku naredila nesreča. Prišel je nek motorist z modrim motorjem, pridivjal je najmanj 100 na uro po tistem ovinku pa se je ravno peljal kolesar, ki ni imela čelade. Saj vem da res ne izgledaš ne vem kako kul če jo nosiš, ampak si pa vsaj bolj varen. In on bi jo trenutno res potreboval. Zakričala sem: "Pazi ti tam na kolesu motor gre!!!!!!!!!!!!" Hitro sem se umaknila s ceste. Ampak bilo je že prepozno. Hitro sem mu stekla pomagat. Ko me je motorist videl je hitro pobegnil. Na žalost ga nisem mogla videti v obraz, saj je nosil čelado. Motor ni bil registriran. To sem pozneje povedala policiji. Ampak zdaj sem hitro šla do kolesarja. Bil je fant približno mojih let. Bil je nezavesten. Hitro sem poklicala rešilce in res so bili hitri. Na srečo je bil le lažje poškodovan. Nato sem šla domov.
21. julij 2011
next!
21. julij 2011
next
22. julij 2011
next
22. julij 2011
u54587
u54587
Domov sem prišla pozneje. Mami in ati sta me še nadrla kje sem bila tako dolgo. Pa kaj bi ta dva sploh rada? Nekomu sem rešila življenje ona dva me pa nadereta! Ko vstopim skozi vrata mi mami reče:" Kje si hodila tako dolgo? Juš te čaka!!!Takoj ga pojdi pazit! Niti nočem vedeti zakaj nisi mogla takoj priti. Tone, greva!" Tone je moj ati, moja mami pa je Marjeta. Ona 2 sta šla jaz pa sem Jušu prižgala televizijo.

P.S.: Sorry ku nism več napisala sam nimam idej, next pa napišem v sredo tedn kr grem na morje.
23. julij 2011
next, lepo se mej na morju (:
23. julij 2011
u54587
u54587
Dan se je hitro končal in kmalu je bilo jutro. Mami in ati pa sta mene in Juša zbudila z veselo novico:"Čez 2 gremo na morje!!!" "Kaj?? Kaj pa Zala?? A ona ne gre zraven?? " jima zabrusim. "Njej sva že povedala in se nam bo pridružila." "Kaj, njej sta povedala prej kot nama??! Vi2 sta pa res čudna!!"
In tako smo se mami, ati, Juš, Zala in jaz odpravili na morje. Peljali smo se dolgo. Res sovražim vožnje z avtom. Po nekaj urah smo končno prispeli v hiško v Omiš. "Vau!" sva zaklicali z Zalo ko sva videli, da je hiška dobesedeno na plaži in da je plaža peščena in v vodi mivka. Takoj sva šli v najino sobo, se spreoblekli v kopalke in se odpravili plavat. V morju pa je bil nekdo....
03. avgust 2011
če želiš poslati sporočilo v to temo, se prijavi ali včlani
Vpiši povezavo do slike
Primer: http://www.spletna-stran.com/slika.jpg